سلام خانم لادن،
قسمتی از صحبت های شما رو می آورم:
نقل قول:
خودم هم با توجه به موقعیت اجتماعی و شغلیش و مخصوصا توان مالیش توی شک بودم تنها مشکلم این بود که کششی به این شخص نداشتم مخصوصا از لحاظ قیافه ظاهری .با اینحال جواب رد ندادم و گفتم باید مدتی با شما معاشرت داشته باشم تا تصمیم بگیرم
نقل قول:
من کلا از استایل بدنیش هم اصلا خوشم نیومد من یه بار شکست خوردم دیگه اینبار تن و بدنم از فکر شکست هم می لرزه
نقل قول:
من حس ترحم به این مرد دارم زیاد نمیشه اسمش رو دوست داشتن گذاشت ولی این مساله اصلا قابل انکار نیست که من اصلا و ابدا و تحت هیچچچچچچچچچچ شرایطی به جنس این مرد کشش ندارم
نقل قول:
عاشق موقعیت و شخصیت اجتماعیش بودم و از طرفی ارتباط جسمی برام همیشه سخت و عذاب آور بود
دقت کنید که من مشاور و روانشناس نیستم.
به عنوان یک کسی که بیرون از این ماجرا هست و با توجه به مطالبی که در این تاپیک نوشتید نظر می دهم.
با توجه به نقل قول هایی که از شما آوردم این برداشت رو داشتم که مسائل ظاهری ایشون برای شما به هیچ وجه قابل قبول نبوده. و همینطور برخوردهای ایشون با شما به عنوان یک زن با انتظارات شما هماهنگ نبوده.
به نظرم تمام این مسائل رو دیر دیرش بعد از 2-3 دیدار که در همان محل کار داشتید می شود فهمید. و ادامه دادن این رابطه درست نبوده.
ولی شما به گفته خودتون به خاطر موقعیت مالی و اجتماعی ادامه دادید. ایشون (شاید با توجه به صیغه محرمیت) شما رو همسر خود می دانسته و وابستگی شدیدی به شما داشته. شدیداً درگیر احساسات بوده و شما این رو متوجه شده بودید. در مجموع می خواهم بگویم خیلی زودتر از اینها باید تصمیم می گرفتید و نمی گذاشتید کار به اینجاها برسد.
حس می کنم الآن این حس ترحم شما و شاید عذاب وجدان باشد که آزارتان می دهد. من در جایگاهی نیستم که بخواهم شما رو محکوم کنم. و حقیقتش نمی دانم در این که ایشون در بیمارستان هستند واقعاً چقدر شما مقصر هستی. به هر حال خود ایشون هم نباید اینقدر درگیر احساسات می شدند و نباید دو سال در رابطه ای که هیچ چیزش مشخص نبود می ماندند.
ظاهراً او اطلاع زیادی در مورد روابط با خانم ها نداشته و متوجه این نشده که کششی از طرف شما نیست و یا اینکه شما این رو به او نشان نداده بودید. به نظرم در برخورد با چنین آدمهایی مسئولیت ما بیشتر است...
نقل قول:
با هم برای خانه مشترکمان خرید می رفتیم .برای مراسم عقد روی هتل و مراسم و ماه عسل بحث می کردیم
به نظرم شما که کششی به ایشون نداشتید، نباید این صحبت ها رو با ایشون می کردید.
من فکر می کنم اگر حضوراً به مشاور مراجعه کنید بهتر باشد. اینکه سلامتی ایشون به خطر افتاده برای شما هم غیر قابل پیشبینی بوده و نباید این حس ترحم باعث شود که تصمیمی اشتباه بگیرید.
فکر می کنم برگشت به این رابطه اشتباه باشد و حتی بهتر هست که دیگر تماسی با ایشون نداشته باشید. اجازه بدهید فراموشتان کند.
ضمناً از دوستان تقاضا دارم در تاپیک های اعضا به بحث های مذهبی نپردازند. چند پست از این تاپیک به انجمن آزاد منتقل شدند. دقت کنید که تاپیک های اعضا محل مناسبی برای بحث راجع به مسائل مذهبی و اجتماعی نیستند.
با تشکر.