-
RE: مزاحم تلفني
خودمم همين عقيده رو دارم مگه دست بهش نرسه !!!!!1
ولي فکر مي کنم اين از اون آدمايي که به اين راحتي دم به تله نميده و فقط مي خواد ذهن مارو درگير خودش کنه
شايد باورتون نشه ولي بخدا از اون روز که زنگ زده خونه مادر شوهرم و هزار عراجيف گفته الان 1 هفته است من نتونستم برم خونه شون .. نميدونم روز مادر که ميخوام برم چه رفتاري بکنم !!!!
خواهش مي کنم در اين مورد هم راهنماييم کنيد
-
سلام روژان جان
شرايطت خيلي سخته مي دونم و شايد هيچ كدوم از ما دركش نكنيم ولي سعي كن اگر هم روزي ديدي كاري بهش نداشته باشي كه اينجور ادمها زود مي رند شكايت و جاي يك سيلي رو به يك كوه تبديل مي كنند و اونوقت يك جور ديگه هم شروع به ازار واذيت مي كنه سعي كن از طريق قانوني پيش بري . در ضمن اصلا به خودت بد راه نده حالا كه به خودت اطمينان داري بي باك باش طلا كه پاكه چه منتش به خاكه ولش كن فقط سعي كن با يك وكيل صحبت كني ببيني اون نظرش چيه شايد بهتر بتونه كمكت كنه
-
سلام
1-چقدر خوب بود تو اين گروه شما روانشناس هم بود و اگر دوستان روانشناس هستند بگند
2- در مورد تلفن ايرانل پس از قطع و تكرار اگر تلفنها به نام يكنفر باشه گرفتن حكم قضائي كاري نداري و اگر به نام افراد مختلف باشه و تو دست چرخيده باشه يكم مشكل ميشه ولي از روي سريال گوشي اگر قبلا روش سيم كارت دائمي رفته باشه براي مخابرات بازهم قابل تشخيصه ولي خوب خيلي وقت مي بره
3- در اينجا بايد برخوردهاي طرف دوم يعني همسر شما و خانواده ايشان با تماس گيرنده مد نظر باشه زيرا دو نتيجه داره
الف- اينكه آيا انها اصلا پاسخ كوبنده مي دهند و با عدم پاسخگوئي به فرد مذكور اين فرد را ناميد مي كنند
ب- از روي حس كنجكاوي با طرف دوم بحث مي كنند كه اين زياد جالب نيست زيرا يك حاشيه هاي را در آينده مي تواند داشته باشد
4- در صورت امكان با پرداخت حدود 200 هزار تومان دو خط تلفن جديد براي منزل خود و خانواده همسر خريداري كنيد و شبها خط قبلي را از كار بندازيد و روزها هم به تلفن فرد پاسخ ندهيد
5 اگر روي موبايل شما ها تماس مي گيره مسلما آشنا است كه تنظيم گوشيها براي رد تلفن مخاطب را و عدم پاسخگوئي به تلفنهاي ايرانسل تا مدتي بد نيست
6- تمام اينها راه حل هاي كوتاه مدته ولي تمركز بر حرفهاي قبلي براي يافتن ريشه لازمه گرچه اگر فرد به فرض از دوستان شما هم باشه چگونه توانسته شماره منزل خانواده همسر شما را به دست بياره كه نشان از آشنا بودن يا سماجت داره و در عين حال بند 6 تنها وقتي اجازه به ادامه روند صحبت با فرد را مي ده كه طرف مقابل به قدر كافي مهارت داشته باشه كه چگونه پاسخ بده و چگونه مسير را هدايت كنه تا فرد شناسائي بشه در غير اينصورت بايد به سمت آيتمهاي ديگه رفت
7- به ياد داشته باشيم هر تحريكي هر چند كوچك بر افكار و ذهنها اثر مي ذاره ولي لزوما ربطي به شما نداره شايد به اعمال طرف دوم برگرده كه چون نمي تونه مستقيما با ايشان وارد جنگ بشه به شما حمله ميكنه يعني فرد دوست سابق همسر شما باشه ولي اگر ايشون را خراب كنه در ته ذهن خودش به اهدافش نمي رسه و هيچ ربطي به شما نداشته باشه و......
بازم ببخشيد دير اومدم و زياد حرف زدم - جاي مدير سايت شما هم خيلي خاليه اينجا
-
سلام روژان جان
به نظر من شما نباید به این مسئله مثل یه مسئله و مشکل بزرگ فکر کنید تو و همسرت به هم ایمان و اعتماد دارید پس یه مزاحم تلفنی نباید فکر شما رو به خودش مشغول کنه چون اگه اون مزاحم بفهمه که تونسته اعصاب شما رو به هم بریزه خوشحال می شه چون تونسته به هدفش برسه . هدف اون ایجاد نا آرامی و از بین رفتن اعتماد شما و همسرت نسبت به هم هست. اگر من جای شما بودم از این به بعد به تلفن های ناشناس جواب نمی دادم و یا نمی ذاشتم همسرم جواب بده فقط خودم گوشی رو بر می داشتم و می ذاشتم یه کنار تا هر چی می خواد بگه بعد از 2-3 دقیقه بر می گردم و گوشی رو دستگاه می ذارم تا قطع بشه . نذار این مشکل در زندگی شما اختلال ایجاد کنه . من برات دعا می کنم که هر چه زودتر شر این جور آدم های سادیسمی از زندگی شما کم بشه.
راستی وقتی رفتی خونه حتماً اسفند دود کن شاید کسانی به عشق و علاقه تو و همسرت حسادت کرده باشند و ......
-
من خیلی وقت موضوع شما رو دنبال میکنم به این نتیجه رسیدم که مزاحم شما باید با شما مشکل داشته باشه و بر خلاف ادعا ی اینکه میگه خانم باید یه مرد باشه چون اگر زن بود و قصدش بدست اوردن دل شوهر شما تا حالا با همسرتون سر صحبتو باز کرده بود این بایر یه خواهان قدیمی یا یه دشمن فعلی باشه چه لزومی داره که گوشیاتون یه مدت همه خانواده خاموش نکنید تلفن ثابتاتونم قطع کنید این مزاحم کاملا در خانواده شما یا همون فامیلتون حضور داره یا حداقل یه رابط اگر خانواده همسرتون به شما اعتماد دارند دیگه دلیلی نداره شما ناراحت رفتن به خونشون باشید یا اینکه چه جوابی بهشون بدید مگر اینکه موردی باشه که شما تو تالار عنوان نکرده باشید ترس اولین پله شکست تو زندگی اگر از خودت مطمئنی اصلا اهمیت نده و سریعتر زندگی مشترکتو با همسرت شروع کن مگر اینکه اون دو دل باشه
-
سنگ صبور عزيزم و دوست قبلي که با حرفاي به جاتون حس خوبي رو در من ايجاد کرديد واقعآ از همتون ممنونم که با من همدردي مي کنيد
يه چيزو قبلآ هم گفتم من و همسرم فوق العاده به هم مي آييم همسرم فوق العاده زيباست و اين زيبايي مردونه شه که کار دست هر دومون داده و اين شده زندگيمون
من و همسرم هر جا که ميريم فرق نمي کنه کجا ، هزار چشم دنبالمونه هي حسرتمونو مي خورن هي آه مي کشن حتي دريغ از گفتن يه ماشالله اما من سعي مي کنم صدقه زياد بدم و اسفند هم دود مي کنم
با چند نفر مطمئن که صحبت کردم همه شون گفتن که اين طرف احتمالا از دوستاي قديمي شوهرته اما نمي دونم شايد هم حق با شما و اونا باشه
بازم ممنونتونم
-
روژان عزیز
هرچه زودتر به خونه مادرشوهرت برو و اصلا در مورد این موضوع عکس العملی نشون نده و از همیشه با همسرت مهربونتر باش . نذار با نرفتنت اونا فکر کنن که تو خجالت می کشی اون موقع ممکنه فکر کنن حتما طرف راست گفته
راستی
چرا همسرتون به این خانوم نمیگه که حرفهای این خانوم براش مهم نیست و شما رو هر طوری که هستین قبول داره و یا گذشته شما براش مهم نیست . خلاصه یه طوری حرف بزنه که طرف متوجه بشه جایی توی زندگی شما نداره
-
عزيزم همسر من اينو بهش گفته که کاري به گذشته من نداره و اينم گفته که اصلا اين موضوع به توه مزاحم هيچ ربطي نداره . شکر خدا همسر من هر چي که مي شنوه کوچيکترين
شبه اي به دلش راه نميده و فقط ميگه من به تو اعتماد دارم هر کي هر چي ميگه به خودش ميگه ( و خدارو به خاطر اين موهبتش شکر مي کنم )
متاسفانه طرف دست بردار نيست که نيست . همه شما عزيزان از روز اولي که من اومدم تو اين سايت و مشکلمو مطرح کردم گفتيد که اين مزاحمه خسته ميشه و ميره ق اما باور داريد که همه ما خسته شديم اما اون خسته نميشه که نميشه که نميشه
من از همتون التماس دعا دارم که فقط برام دعا کنيد شر اين دشمن خوني و جوني منو از سر خودم و خونوادمو که يه عمر با عزت زندگي کرديم کوتاه کنه و شرشو به خودش برگردونه و گريبانگير خوش بشه
آمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــين
-
-
سلام دوستان هميشگي من
انگار داره ماه از پشت ابرا مياد بيرون
يادتونه تويه يکي از پستها گفتم که يکي از همکارام که از من بالا دست تره ( اون يکي از سمج ترين خواستگاراي من بود ) و گفتم که هزار جور حرف موقع تحقيقان در مورد من و اون به همسرم زدن !!حالا اين خانوم به احتمال 99% سر کرده همون آقاست ما همه پيامها و حرفها رو مجددآ تکرار کرديم هي مرور کرديم تا به يک نتيجه برسيم و نتيجه اش اين شد که تنها کسي که اينقدر به من نزديک بود و همه چيزه منو ميدونست واز اونجايي که خواهان منم بوده کسي نمي تونه باشه جز اين آقا
اين در حال حاضر يک فرضيه است ما هممون حدس ميزنيم که ايشون باشه ... آخه 2 روز پيش هم به من گفت که اين شماره به منم زنگ زده و من تعجبم از اينه که اين آقا براي اينکه ما بهش شک نکنيم اينو گفته ... و وقتي که من تويه خونه به همه اينو گفتم همشون بلا اسثنا گفتن که اين مزاحمه از طرف اين آقاست
دوستاي گلم اگه بازم نظري داريد به من کمک کنيد