نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi 00
سلام به دوستان خوبم در همدردی
دلم برای اینجا تنگ شده بود گفتم یه سری بتون بزنم . واقعا باید بتون آفرین گفت . وقتتون رو می ذارید تا در اینجا به بقیه کمک کنید بدون اینکه هیچ چشم داشتی داشته باشید . منم که خیلی زحمتتون دادم . ازتون خیلی ممنونم .
گفتم حالا که انقدر کمکم کردید حیفه که نیام اینجا وبابت کمک هاتون ازتون تشکر نکنم .
زندگیم عالیه هیچ مشکلی هم ندارم . با خانوادم رابطم خیلی خوبه . سعی کردم حسابی رو موضوع تمرکز زدایی از دین با خودم کار کنم و حتی تمرکز زدایی از سیاست و مطالب علمی و بحث های فلسفی. چسبیدم به زندگی خودم . توی اینترنت هم اگه می یام میرم تو فیس بوک اونجا هم پیج های جک و سرگرمی و داستان و شعر و مطالب عاشقانه و .... رو دنبال می کنم شاید یه موقع هایی هم یه سری به بی بی سی می زنم .
البته خیلی وقتم رو در اینترنت سپری نمی کنم . شاید روزی یه ساعت یا آخرش دو ساعت . اصلا هم به دوست دخترای قبلیم فکر نمی کنم و اصلا هم دوست ندارم که مثله قبل سراغ دختر بازی برم . الان روحیاتم شده مثله اون دورانی که هنوز دنباله دختر بازی نرفته بودم و الان اصلا دیگه خودم هم از دوست دختر و ... خوشم نمی یاد .
بیشتر وقتم رو دارم می ذارم برای درسام و یه وقت کمی رو هم فیلم نگاه می کنم . گفته بودم بتون که خانوادم هم قبول کردند برام تابستون امسال خواستگاری برند. حتی مامانم چند تا از دخترای فامیل و محل رو هم بم پیشنهاد داد . اما خب از اونایی که مامانم گفت که خوشم نیومد . البته حالا تا تابستون خیلی مونده .
خب فکر نکنم چیزی مونده باشه که بتون نگفته باشم . در کل خواستم ازتون تشکر کنم . زندگی امروزم رو مدیون کمک های شما هستم .
:104::104::104:.
:104::104::104::104:
:104::104::104:
آفرین و احسنت به شما
تا اینجا را درست پیش رفتی و عالی هست . فعلاً همینجوری ادامه بده و هرجا در این مسیر نیاز به راهنمایی خاصی داشتی . ما در خدمت هستیم .
توقف فکر را خوب به کار گرفته ای باز هم با قدرت از آن استفاده کن که روز به روز آرامشت و نشاطتت بیشتر و بیشتر خواهد شد و به دنبالش رضایت از زندگی هم افزون میشه . و ما هم خوشحال و خوشحالتر از موفقیتهای شما
فکر می کنم حالا دیگه دلیل محدودیتهایی که در پستها قائل می شدم ( حذف پستهایی که به حاشیه و موضوع دین می کشاند ) را متوجه شدی ( روندی عملیاتی برای کمک به تمرکز زدایی در شما ) وقتی می بینم خود شما هم عملاً در همین جهت داری پیش میروی خوشحالم که خوب مطلب را گرفتی و به جریان عمل رو آوردی .
موفق باشی و سال بسیار بسیار خوبی را برایت آرزو می کنم .
.