ازش بخوایم وقتی خونه مادرشیم توجهات بیش اندازه به ما بکنه درخواست بی جائیه.این خودش ممکنه باعث به وجود اومدن حساسیت مادر شوهر بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ازش بخوایم وقتی خونه مادرشیم توجهات بیش اندازه به ما بکنه درخواست بی جائیه.این خودش ممکنه باعث به وجود اومدن حساسیت مادر شوهر بشه.
سلام دوست عزیز شرمندها.مطالبتون که عالیه فقط اگر میشه تایپک هاتو بارنگی بنویس که چشم رو اذیت نکنه .الان داشتم تایپت رو میخوندم رنگ نارنجی یا رنگهای تند چشم رو خسته میکنه.استفاده از این رنگها نشان میده خانمی احساسی هستی امید وارم ازم ناراحت نشده باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
سلام به دوستان عزیز:72::72::72:
شما ها خانمها وآقایون که میدونید این تایپ های که زدید معمولا در همه خانوادها مخصوصا تازه ازدواج کردهابیشتر وجود داره.یکی از دوستان بیاد زحمت بکشه این تایپ های دوستان رو جمع کنه تو یک تایپ مراجعه کننده بهتر مطالب رو خوانده وبهرهمند شده.و هر کسی هم دوست داشت پیرینت میگیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
دوست عزیز ولی به نظر من درخواستش خیلی هم بیجا بود چرا.
1 زندگی مشترک هست پول من وپول تو نداره .پس اگر ایجوره مرد نباید برای زن لباس وچیزهای دیگه بخره بگه با پول خودت بخر .این کار بنظر شما درسته.
حالا خانم اومده تو یک قسط عقب افتاده به شوهر کمک کرده باید بیاد ازش بخواد.پش به چی میگن زندگی مشترک.؟؟؟؟؟ تا اسم پول یا طلب میاد مشترک تعطیل .حساب حساب کا کا برادر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
واقعا جواب تون عالی بود منم با شما آقا داود موافقم .خدایش این تایپت رو باید طلا گرفت تو سردر خانه ها نصب کردش.
آقای فلاح اتفاقا خودمم متوجه شدم دارم رعایت می کنم.ممنون از یادآوریتون.:72:
بچه ها به نظرتون این درخواست بی جائیه که از همسرم بخوام قبل از اینکه بچه دار شیم باید بریم خونه مستقل؟
در حال حاضر ما دیوار به دیوار مادر شوهرم زندگی می کنیم (خونه واسه اوناست)
با اینکه کاملا جدا زندگی می کنم ولی حاضر نیستم تو این خونه بچه دار شم چون واقعا از دخالتهاشون ضربه خوردم
عزیزم!!!حق داری اما واقعا فکر میکنی با دور شدن از اونها میتونی مانع دخالتاشون بشی....نقل قول:
فکر نمیکنی این قضیه دخالت خوانواده ها حالا چه خانواده خانم چه آقا ریشه ای فرا تر از نزدیکی محل سکونت ورفت و آمد زیاد و.... داره؟؟؟؟؟
منم می دونم یه جورائی دارم از حل مشکل فرار می کنم ولی حل مشکلم نیاز به این داره که طرز فکر خانواده شوهرم عوض بشه و طبق چیزی که از همدردی یاد گرفتم ما نباید در تلاش باشیم بزرگترها رو عوض کنیم.اما همین دور شدن شاید باعث بشه کمی حد و حدودشونو رعایت کنن.شما اینطور فکر نمی کنید؟
کسی که قصد دخالت داشته باشه به نزدیک بودن و دور بودن ربطی نداره .
شما با توجه به رفتارهای خودت حدوحدودشون رو می تونی مشخص کنی . اگر نقل مکا کنی و دخالتهاشون بیشتر بشه چی؟ چون اون موقع بچه دلیل میشه برای زود به زود اومدنشون و دخالت هاشون . به نظرم بهتره که روی خودت یکمی بیشتر کار کنی عزیزم.
به روز رسانی
بچه ها نظراتونو بگید ببینم می تونم جمع بندی کنم؟
سلام عزیزم راستش من فک میکنم اگه خیلی دوستانه و توی یه شرایط خوب بازگو کنی و حتی یک کلمه از مادر شوهرت وخانوادش نگی و حتی اشاره کوچیکی به اختلافاتت نکنی مشکلی پیش نمیاد (البته اگه شرایطشون دارید)دلایل دیگه ای رو بهونه کن مثه کوچیکیه خونه و پرسروصدا بودن و..نقل قول:
چون راستش برات نگرانم که دوران حاملگیت که حساستر هم هستی اذیت شی خدای نکرده :46:
حالا نوبت منه پرتوقعه:316:
1- درخواست اینکه کارتای اعتباری شوهرتون که همه حقوق و.. توشه رو بده به شما واسه همیشه وشما مدیریت کنید:163:
2-فقط به شما محبت کنه :310:و بقیه رو اصلا نبینه:311:
3-تمام رازهایی که از زندگی بقیه میدونه رو به شما بگه:227:
واین جمله رو برای توجیه کارتون بهش بگید بین زن وشوهر هیچی رازی نباید باشه راز من رازتوهم هست پس راز تو مال من هم هست :311:
طفلک شوهرم خدا به صبرش بیفزاید انشاالله:311:(خوب چیکار کنم که فضولم ؟!!:311:)
ایا این در خواست من بی جاست؟لطفا کمکم کنین میخوام بدونم اگه بی جاست خودمو اصلاح کنم اگر هم که بجاست یه فکری به حالش کنم
من و همسرم تو خونه مادر شوهرم تو یکی از اتاقاش زندگی می کنیم.من دوست دارم خودم اتاقمو مرتب کنم هر وقت که دوست داشتم. خودم وسیله هامو اونطور که میخوام سر جاش بذارم.
ولی ایشون نمیذاره و هر روز بی اجازه وارد اتاق من میشه و اونجا رو مرتب میکنه.
من این رفتارو دوست ندارم شاید یه وسیله خصوصی داشته باشیم اصلا دوست دارم خودم ،
اتاق خودمو هر وقت که حوصله داشتم جمع کنم آخه همیشه فکر میکنم اون اتاق مثل یه خونست
واسم و دوست دارم خودم با عشق واسه همسرم مرتبش کنم.
با رفتار جراتمندانه هم گفتم لطفا شما مرتب نکنین خودم دوست دارم اتاقمو مرتب کنم ولی فایده نداره.
همسرم هم ناراحت میشه از اینکه من همچین در خواستی دارم حالا شما بگید آیا من اشتباه میکنم آیا این توقعم بی جاست؟