RE: چیرو حق خودت می دونی !!!
سلام حضرت آقای سنگ تراشان (ع) :
سکوت و پاسخ شما برای من دیگر هیچ ارزشی ندارد و تعاملی که مد نظر شماست را من در طی 9 ماه حضور در تالارهایتان دیدم و خدا را شاکرم که هرگز با کسی آنطور که شما تعامل دارید من ندارم .
الان هم اگر می بینید بر خلاف میل باطنیم در تالارهایتان حضور دارم برای اخذ همان مسائلیست که می دانید و این حضور با این ویژگی که الان دارم کوتاه مدت است و در آینده شرایط عوض خواهد شد .
من دوست ندارم مبلغ کسی باشم ولی دوستان را دعوت می کنم به آدرس http://forum.hammihan.com حضور پیدا کنند و بعد از فقط یکماه متوجه نحوه ی مدیریت آن تالارها شوند هر چند که شاید در ابتدا به خاطر گستره ی سایت مذبور گیج شوید ولی به مرور متوجه مدیریت مقتدر آن سایت خواهید شد و روز به روز علاقه مندیتان به اعضا بیشتر می شود و خیلی تالارهای دیگر که نیازی به ذکر آن نیست .
بله همانطور که گفتید بنده با توجه به تعاملات شما یک انتخاب بن بست را با شخص شما انتخاب کردم و حتما این را میدانید که در ارتباط بن بست جدایی بهترین روش است .
شما می توانید با حذف نام کاربری بنده به این ارتباط بن بست خاتمه بدهید و اگر میگویید اعضایی که در تاپیکهای من شرکت کرده اند حقوقشان ضایع می شود می توانید طی پیام خصوصی آنها را در اطلاع قرار دهید . مطمئناً به دلیل فاصله گرفتن از آن تاپیکها اعضا مخالفتی نخواهند داشت مگر اینکه خود شخص شما بر این کارشکنی اصرار داشته باشید.
در هر حال آنچنان نماند و اینچنین نیز نخواهد ماند .یا علی مدد .
در فيش گاز نوشته شده: هزينه گار مصرفى شما 28 هزار تومان، يارانه پرداختى توسط دولت 24500 تومان، مبلغ قابل پرداخت توسط من 3500 تومان بسيار خب، من هم براى دولت فيش صادر مى كنم حقوق هر ساعت 6 دلار، روزانه 45600 تومان، حقوق ماهيانه من يك ميليون و 400 هزار تومان، دريافتى من از دولت 200 هزار تومان و يارانه پرداختى من به دولت يك ميليون و 200 هزار تومان، حالا کی باید سر کی منت بذاره؟؟؟
:82:
تمام مخلوقات خدا برای ما آفریده شده و از طرف خالق در اختیار ما قرار گرفته شده اند..........
پس همه چیز حق ماست ................