بیخودی حرص نخورم
چون فقط خودمو داغون میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخودی حرص نخورم
چون فقط خودمو داغون میکنم
یاد گرفتم باید صبور باشم.
در زندگی متاهلی باید عشق باشه تا دوام داشته باشه .
تجربه کردم که هیچ عشقی جای عشق اول رو نمیگیره .
جربه کردم. بد بره بدتر میاد .نه بهتر .
تجربه کردم. قدر سلامتیم رو که خدا بهم داده رو بدونم .
تجربه کردم. نا شکری نکنم به همینی که خدا بهم تعیین کرده راضی باشم.
تجربه کردم. 100دشمن بهتر است دوست که دشمنت بشه .
تجربه کردم. تجربه کردن لازمه زندگی بشره .
درس این روز های من:
بازی نخورید!
از انسان های حسود، از آدم های بخیل و نظر تنگ، از کسانی که تنها شکست و غم شما اون ها رو خوشحال میکنه؛
در اوج موفقیت شما، بازی اون ها اینه که به هر طریقی شما رو زیر سوال ببرند، بی مقدمه ایرادی که حتی به شما وارد نیست رو بیان کنند، با توجه به اون ها و حتی جواب دادن به آن شما وارد بازیشون شدید و اون ها رو به هدفشون نزدیک میکنید!!!!!!
زندگی کنید و به سوی موفقیت های بیشتر بتازید، حتی تاریخ هم از حسودان را به یاد ندارد
بهترین تجربه من مربوط به کارمه.
که در محیط کار نباید با همه درد و دل کنی چون هیچ کس نمیتونه برای تو کاری انجام بده پس لزومی نداره که کسی از مشکلات شخصی تو خبر داشته باشه !! البته هرکسی ممکنه که در محیط کار یک دوست صمیمی داشته باشه که باید کاملا بشناسیش. که من منظورم اونا نیستن.مثلا کسی رو میشناسم که با دوست صمیمی خودش تو محیط کاری با هم دردودل میکردن بعد از یک مدت که بینشون خراب شد
شدند دشمن هم
پس نباید درد دلت رو با کسی که بهش اعتماد نداری بزنی.
این روزها
اگر خون هم گریه کنی
عمق همدردی دیگران با تو
یک کلمه است :
" آخـــــــی "
سلام
همانطور که خیلی از دوستان عزیزم می دونند ما در حال ساخت خانه هستیم که به هر حال هر کس سعی داره بهترین خونه رو با کمترین هزینه داشته باشه .
کلی هزینه کردیم که خونه خوبی را بسازیم و بعد از یه مدتی به طور اتفاقی یکی از دوستان همسرم را در خیابان دیدیم که شده بود طراح داخلی و خارجی خونه که وقتی فهمید ما هم در حال خانه ساختن هستیم یه روز رو تعیین کرد و اومد خونمون رو دید و یکسری پیشنهادات جالب داد که کلی هزینه ما رو پایین اورد هر چیز اضافی که خریداری کرده بودیم را برگرداند تا هم سبک جدید و هم هزینه پایین رو اجرا کنیم ..
قصدم فقط این بود که بگم:
کار را به کاردان بسپرید
با سلام....
تجربه قشنگ و جالبی که از کسبش بسیار راضیم:
همبازی شدن با کودکان
انقدر دنیای کودکان صادقانه و شاد هست که وقتی کنارشون هستیم گذر زمان رو نمیفهمیم
بی دلیل میخندن... چه خنده های صادقانه و بی حیله ای!!!
به تمام دوستانم پیشنهاد دارم گاهی وقتشونو با بچه ها بگذرونن خیلی انرژی مثبت میتونن ازشون بگیرن!
از چشمک عزیز بابت این تاپیک خوب ممنونم
زنده باشن همه کودکان و شاد:46:
سلام دوستان عزیز
ارزشمندترین تجربه ای که به دست آوردم اینه که چند روز پیش در اوج عصبانیت و دلخوری که منو به مرز دیوونگی رسونده بود احساس کردم فکرم هنوزم کار میکنه، دیدم بیشتر از هر وقتی خودمو دوست دارم
همیشه در این شرایط فکر میکردم که خودمو بکشم یا دعا میکردم بمیرم یا این چرندیات
ولی اونروز در اوج عصبانیت احساس غرور و عشق به خودمم داشتم
تجربۀ جالبی بودش تا حالا این وضع رو تجربه نکرده بودم...
و یکی از تجربیات ارزنده ای هم که با هوشیاری کسب کردم این بود که کسی که همیشه از من تعریف میکرد (طوری که خودمم میدونستم غلو میکنه) و میگفت که برای من خیلی مایه خواهد گذاشت و تا حالا برام چیزی کم نذاشته (از اعضای خونواده) وقتی که در بدترین شرایط کاری بودم به طرز وحشتناکی از کوچیکترین چیزی که حقمم بود برام نگذشت و خودشو کامل بهم نشون داد
و من تجربه کسب کردم که دوستی دیگران رو با عملشون بسنجم نه با حرفاشون
و یادم میمونه یاد بگیرم که هر کسی رو تا اون اندازه ای که شایسته ست به خودم نزدیک کنم نه بیشتر و انتظاری که برآورده نمیشه رو نداشته باشم اونم در شرایط بحرانی
این تجربه ام به درد مجرد ها می خوره:
بهترین تجربه و خیلی خاص نیست ولی خیلی باحاله:
توی یه ورق کاغذ یا یه فایل ورد الان یا هر وقتی که به کسی تعلق خاطری ندارید، معیار های ازدواجتون رو بر حسب اولویت ها تون بنویسید.
تغییرات این لیست رو هر وقت که حس کردید لازمه انجام بدید (جای اولویت ها عوض بشه، اولویت جدیدی بیاد، اولویتی حذف بشه) اما بد نیست اگر این تغییرات مشخص باشه مثلا اون اخر بنویسید در تاریخ فلان، فلان تغییر انجام شد، اگر انگیزه تون رو از تغییر هم بنویسید که چه بهتر (مثلا فلان اتفاق باعث شد که من به اهمیت/ بی اهمیت بودن فلان اولویت پی ببرم).
لیست اولویت های من کمتر از یک سالشه، و تا حالا دو بار باز بینی شده.
مزیت این لیست اینه که خود واقعی تون داره حرف میزنه، نه اونی که شاید تحت تاثیر احساسات باشه.
و اینکه خیلی خوب می تونید سیر رشد و تکامل فکری تون رو توش ببینیند.
[align=justify]یکی از ارزشمندترین یافته های من اینه:
پیرامون همه انسان ها عوامل مطلوب و نامطلوب در کنار هم وجود دارند، چیزیکه اهمیت اونها رو تعیین می کنه تمرکز ماست.
آرامش و شادی حاصل عدم وجود آشوب و غم نیست، بلکه در نتیجه ی تمرکز بر نیکی و نگاه و عبور از پلیدی حاصل می شه. تمرکزی که اهمیت نیکی ها رو زیاد می کنه و به پیوستن به نیکی ها منجر می شه، و نگاه و عبوری که باعث شناخت پایدار، تغییرات ریشه ای، و گذر از غم ها می شه...[/align]
وقتی خدا را داری همه چیز داری ، حتی اگر فقیر ترین باشی ، وقتی خدا را نداری ،هیچ چیز نداری حتی اگه داراترین باشی .
خدایا تو در همه حال مایه اطمینان و آسایش دل منی ( از امام حسین علیه السلام که با گوشت و پوست و خون تجربه کرده ام )
برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت .
صبرنعمت بسیار بزرگی است ، سرمایه ای هست که هرجا و هروقت از آن خرج کنی تمام که نمیشود هیچ بلکه افزون می شود و مایه سربلندیست .
عدم و ابستگی و رهایی از تعلقات مایه نشاط و آرامشی عمیق و پایدار است . چون ذهن از دغدغه های پریشان آور دور می شود .
.