RE: شک در ادامه رابطه به خاطر بی اعتمادی و عدم مسئولیت پذیری
بهش گفتم رابطه رو رسمی کنیم هرچند که همه در جریان هستن
گفت بزار تکلیف رفتنمون مشخص بشه، منم گفتم بیا اصلا ببینیم شرایط ازدواجو داریم
و پس از مطالعه بخشای مختلف همین سایت و چن تا منبع دیگه به این نتیجه رسیدیم که هر دو نامناسب هستیم برای ازدواج و باید مورد تراپی قرار بگیریم
اینو باید در مورد خودم بگم که من الان در وضع بدی هستم به شدت شکننده و در مواردی پرخاشگر اما دارم روی خودم کار می کنم به نظر شما در چنین حالتی من ازدواج خوبی خواهم داشت؟ یا باید به خودم فرصت بیشتری بدم؟
در ضمن اون گفت که از اینکه از خودخواهیش داره کم می کنه و نسبت به من فداکارتر می شه راضیه ولی در عین حال اینم گفت که من شاید همسر مناسبی برای تو نباشم...
چه کنم؟
1- کات
2- صبر به همین شکل
3- صبر و اصلاح رابطه (آیا واقعا ممکنه؟)
4- اصرار به رسمی شدن رابطه
نقل قول:
در ضمن اون گفت که از اینکه از خودخواهیش داره کم می کنه و نسبت به من فداکارتر می شه راضیه ولی در عین حال اینم گفت که من شاید همسر مناسبی برای تو نباشم...
می خوام بدونم چه فداکاری داره درحق شما می کنه؟ اینکه داره تصمیم می گیره با دختر فهمیده ونازنینی مثل شما ازدواج کنه فداکاری حساب می کنه؟!!
اینکه شما خیلی شفاف ازش خواستین رابطه رو رسمی کنین وایشون به نوعی طفره رفتن جای نگرانی هست. به نظرمن هرچه به رسمی شدن این رابطه اصراربیشتری داشته باشی لایه های ناشناخته بیشتری از این آدم برات مشخص میشه وبهتر می تونی تصمیم بگیری.
از نظر اون افرادی که ازدواج می کنن باید به درجه بالایی از فداکاری رسیده باشن
تصمیم گرفتیم هر دومون تحت درمان قرار بگیریم و بعد از اینکه به حالت نرمال برگشتیم راجع به رابطه تصمیم بگیریم
البته من به توصیه شما عمل می کنم و اصرار بیشتری به رسمی شدن رابطه نشون می دم
آیا این راهکار درستیه یا فقط به تاخیر انداختن تصمیمه و من دارم خودمو گول می زنم؟
یکی از ایرادای من همینه: حتما باید کارم تایید بشه توسط دیگران
چه جوری برطرفش کنم؟
به نظرم کات کردن این رابطه گزینه مناسبت تری هست.
مطمئنا يكي از فرهيختگان اين مملكتي و از صميم قلب برايت آرزوي خوشبختي مي كنم من تا به حال خواننده خاموش بودم و كسب تجربه بيشتر مطالعه ميكردم فقط بخاطر شما عضو شدم
شقايق جان قبل از هر چيز بايد اشتباه خودت را بپذيري كه از خطوط قرمز عبور كردي و اين رابطه در تمام طول زندگيت تاثير گذار خواهد بود.
اگر رابطه را انقدر جلو نبرده بودي حتما همه به شما مي گفتند ارتباط را قطع كن، اين آقا بايد مسئوليت ارتباطي كه با شما داشته را متوجه شود (به طريق مشاور يا هر راه ديگري كه خودت مي تواني كشف كني)
من جاي شما بودم تمام تلاشم را براي ازدواج با اين آقا انجام مي دادم ولي نه به صورت خواهش و التماس و اصرار، به نظر من ابتدا يك جلسه مشاور برويد تمام مسائل را با ايشان بازگو كنيد در جلسه بعدئ اين آقا راببريد كه حداقل متوجه كاري كه با شما كرده بشود،. ارتباطي داشته آسيبي رسانده بدون تاوان كه نمي شود رهايش كرد.
براي اصلاح رابطه و برگشت يه زمان مشخص بگذاريد كه بهانه اي براي اينكه صرفا ارتباط را جلو ببرد نداشته باشد. تا زماني كه رابطه اصلاح نشده ارتباط نزديك باهم نداشته باشيد
اگر به هر روشي نتوانستيد اين آقا را به صراط مستقيم بكشانيد ارتباط را براي هميشه قطع كنيد چون هر چه پيشتر برويد آسيب روحيتان شديد تر خواهد بود
نگران نباش بالاتر از سياهي كه رنگي نيست. هر كسي كم يا بيش در زندگي اشتباه مي كند ولي مي توان با تدبير و درايت اشتباهات را اصلاح كرد.
shaqayeq گرامی
این رابطه کاملاً نامناسب و آسیب زا بوده و هست .
شما بهتره رابطه را کاملاً کات کنی و جز به رسمی شدن آن به صورت خواستگاری رضایت ندهی . اگر این آقا اقدام کرد پس واقعاً خواهان شماست . اگر نه که هیچ وقت شما را برای ازدواج نخواسته .
خلاصه :
قطع ارتباط کامل و پرهیز از هر گونه صحبت و در مقابل هر گونه اصرار ایشون فقط یک حرف داشته باشید اونم رسمی شدن با خواستگاری هست .
تکلیف رفتن مشخص بشه و مورد درمان قرار بگیریم هیچ منافاتی با خواستگاری رسمی ندارد . مطرح کردن اینها فقط بهانه است .
پاورقی
====
از آنجا که همدردی با این نوع روابط به شدت مخالف و هیچ راهنمایی و مشاوره ای در مسیر این نوع رابطه ها و چگونگی آن نمی دهد و در رابطه با رابطه شما با این آقا هم راهنمایی های لازم مطابق اهداف و روند همدردی که خلاصه آن قطع این رابطه و اصرار بر رسمی شدن آن است صورت پذیرفته لذا این تاپیک قفل می شود .
شما می توانید در رابطه با مسائل و روحیات شخصی خودتون تاپیک باز کنید و راهنمایی بخواهید
.