RE: خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
همه چیو تموم کردم
مشاوره دوستان در این عملم بی تأثیر نبوده
علت:
1.مهمترین علت:تقریبا یک ماهه قراره دوباره بیاد خواستگاری،هفته پیش قرار بود بیاد نیومد؛الانم که تعطیلاته بازم نمیاد (تقریبا بهانه شرایط کاری و شهردیگه بودن رو میزنه (راهش دوره))
:پس گفتم ارتباطمون قطع تا هروقت اومدی خواستگاری!
2.بی اعتماد شدنم بهش:باور نکردن اینکه 5روز گوشیشو گم کرده بوده ؛
ازش شماره اونجایی که هست رو خواستم نداد،گفت هنوز زوده،بعدأ میدم
ازش خواستم اگه دروغی تابحال گفته،حقیقتو بگه؛سکوت کرد.(وتابحال دوتا دروغ غیرمهم برام اثبات شده،اینو تعمیم دادم که واسه ترس ازدست دادنم فرت وفرت دروغ میگه)
3.فقط وقتی خودش میخواد حوصله منو داره (سه باری که اول تاپیک گفتم،ومواقع عادی توجهش کمه(شایدم توقع من بیجاست،وهنوز زود باشه))
تمام (هرچند اون توافق نکرد،ولی ازنظرمن همه چی تموم شد)
از دید من کار درستی بوده
سنگ اول چون نهد معمار کج
تا ثریا می رود دیوار کج
افراد ناموفقی مثل من همین آلارم ها رو تو دوران نامزدی و آشنایی دیدن و توجه نکردن
شما خیلی خوش شانس بودید که هم باهوش و فهمیده هستید و هم با همدردی آشنا شدید
موفق باشید
افرین
چیزی رو از دست ندادی.
اگه بخوادت بر میگرده ولی وقتی برگشت خیلیییییی با دقت و با مهارت باهاش برخورد کن
سلام دوست گرامی،
من فقط نظر شخصی خودم رو می گم،
به نظره من شما باید خیلی روی خودتون کار کنید. شما وارد هر رابطه ی دیگه ای هم بشین، همین سرنوشت رو خواهد داشت!
بازم می گم، یه نظره من رفتار شما این رابطه رو به این سمت سوق داد!
آرزوی موفقیت دارم.
سلام flag عزیز
دوستان حرفهای خیلی جالبی زدند ...
1-عزیزم شما خودت اگر کسی رو دوست داشته باشی می تونی پاسخ دادن به تلفن هاش رو موکول کنی به حتی 1 ساعت بعد؟ حتی اسمش را هم روی صفحه موبایلت ببینی چنان ذوقی می کنی که دوست داری یک لحظه دقدقه های دنیا را متوقف کنی که فقط با او حرف بزنی...ایشان از نظر احساسی اصلا در این رابطه درگیر نیست...
ما خانم ها عاشق دریافت کردن محبت از سمت همسرمان هستیم و می شود گفت هیچ کداممان طاقت سردی و کم توجهی و موکول شدن به زمانی بعد از خلاص شدن از کار و پروژه و...را نداریم...
2- الان که گل کار شماست و نامزدید احساس ایشان به این صورت است وای به حال چند سال دیگر...
3- شما ایشان را دوست دارید نه ایشان شما را...شما از نظر احساسی درگیرید و خودتان را فریب می دهید و رفتارهای ایشان را توجیه می کنید...
4-روی ظاهر مذهبی افراد حساب نکنید که گاهی نقابی ست برای رسیدن به اهدافشان و حتی پنهان کردن نیاتشان...دنبال آدمهای خوب باشید با قلبهای خوب...
5-روی وضعیت موجود ادمها در دوران قبل از ازدواج حساب کنید نه قول وضعیتی که در آینده به شما می دهند...
6- چه خوب که قطع ارتباط کردید اما اگر روی تصمیمتان راسخ بمانید...
7- جدایی هزینه هایی دارد اما گاهی این هزینه ها بسیار کمتر است تا وقتی که با طرفتان ادامه دهید...سبک سنگین کردن این هزینه ها با شماست ...بهتر است از یک مشاور خانواده هم مشورت بگیرید.:72:
در ضمن شما خودتان هم باید روی نقاط ضعفتان کار کنید ...شما در رابطه تان خیلی چسبندگی دارید...
حفظ غرور برای یک زن خیلی مهم است در حقظ جذابیتش...
اگر یک باز زنگ می زنید و جوابی دریافت نمی کنید نباید دوباره زنگ بزنید تا خودشان تماس بگیرند...نباید به گونه ای در دسترس باشید که هر موقع آنها اراده کنند شما باشید اما آنها وقتی باشند که خودشان اراده می کنند...
باید روی خودتان کار کنید که احساستان زود درگیر نشود و وابسته نشوید...
اگر همه ی شهر می خواهند تو را فریب دهند تو لااقل همدست آنها نشو و خودت را فریب نده...با خودت روراست باش و نشانه ها و هشدار ها را جدی بگیر...:72:
یک تشکر کم بود
مرسی مریم.من واقعا قبول دارم حرفاتو:104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
به نظره من شما باید خیلی روی خودتون کار کنید. شما وارد هر رابطه ی دیگه ای هم بشین، همین سرنوشت رو خواهد داشت!
این فکر فوق العاده عذابم میده.
میدونم من اشکالات زیادی دارم،خودم باعث این اتفاق شدم،خودم خودم خودم.دوماه از زندگیم هدر رفت؛من داشتم واسه ارشددرس میخوندم،که چون ازدواج برام اولویت بیشتری داره تا ادامه تحصیل ،فکرم مشغول بود و دنبال کتاب و مقاله وبررسی معیارام واین حرفاشدم،وحالا که اینطوری شد،گند زدم به زندگیم ،نه درسو دارم ،نه ازدواج
اشکالات من:
1.زود وابسته شدنم
2.روی جزئیات منفی کلید کردن
3.بدبینی
4.ابراز احساسات
5.زود عصبانی شدن
6.زود ار رفتارش نتیجه گرفتن
7.عدم صبوری
8.عدم انعطاف پذیری
9.سریش شدن(همون چسبندگی یا اویزونی)
10.زیادی رک بودن وگفتن هرچی تو دلمه
با اینهمه ایراد بهتره برم بمیرم!
ایرادای اون:
خودخواه
اقتدارطلبی شدید
عدم توجه کافی
عدم اشنایی با نیازهای یک زن
موقع عصبانیت ولم میکنه
موقع سردردولم میکنه
سرش شلوغه یادش میره منو
کمی ساده
انعطاف ناپذیری
عجول درازدواج(بعدشناخت)
عدم دردسترس بودن مواقعی که میخوامش:این موضوع به شدت عذابم میده
یکی ازهدفهای ازدواجش به نظرمن:فراراز تنهایی
میگه یا با من ازدواج میکنه یا هیچکس
عدم روحیه مشورت
عدم روحیه تغییرپذیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam p
عزیزم شما خودت اگر کسی رو دوست داشته باشی می تونی پاسخ دادن به تلفن هاش رو موکول کنی به حتی 1 ساعت بعد؟ حتی اسمش را هم روی صفحه موبایلت ببینی چنان ذوقی می کنی که دوست داری یک لحظه دقدقه های دنیا را متوقف کنی که فقط با او حرف بزنی...ایشان از نظر احساسی اصلا در این رابطه درگیر نیست...
ببین مگه شما نمیگی من چسبندگی زیاد داشتم؟مگه من نگفتم که وقتی جواب sms نمیداد هی میزنگیدم؟مگه نگفتم یه عالم miss call مینداختم رو گوشیش،هر کی جای اون بود زده نمیشد؟
خودم کردم که لعنت برخوردم
وگرنه درشرایط عادی،میزنگیدم یه بار،خودش اس میداد میگفت بعدا زنگ میزنم،وزنگ میزد
دیگه واقعا گیج شدم من اویزون شدم واون بی توجه شد یا چون اون بیتوجه شد من اویزون شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
افراد ناموفقی مثل من همین آلارم ها رو تو دوران نامزدی و آشنایی دیدن و توجه نکردن
سابینای عزیزم،اینکه مورد خودتو با من مقایسه میکنی نمیدونم تاچه حدشبیه وگفتن این حرفها درسته یا نه ،ولی تاپیک شماروخوندم(قبلا هم خونده بودم،ولی حالا دوباره خوندمش) شما گفته بودی که یه بی توجهی نامزدت توجه نکردی یعنی اون کلا بهت توجه نداشته وخودشم هنوزم که هنوزه علاقه ای به شروع زندگی مشترک نداره،
ولی من فقط یک بار این خواستگارمو دیدم که اونم تقریبا 3 ساعت باهم حرف زدیم،تماسای تلفنیمون حدود17 ساعت بوده؛از اولشم میگفت وقتی به توافق رسیدیم میخوام عقد وعروسی یکی بشه ودوماه نشده منو ببره(تاهمین ده روز پیش حرفش همین بود)یه بارم گفت اگه تابستون باهم اشناشده بودیم الان دیگه زندگیمون باهم شروع کرده بودیم؛پس تمایلش به زندیگی مشترک زیاد بوده وهست،واین خودشه که تصمیم به ازدواج گرفته میخواد زندگیشو بایکی شریک شه وایندشو بامن بسازه ؛پس انگیزه قوی واسه شروع زندگی مشترک داره و بعد یه مدت عزیزم منو خطاب میکرد.
نگاهاشم به من خوب بود،نه اونطور خیره میشد که من حس موذب بودن بم دست بده ونه سرد،نگاهی حاکی ازاینکه میخوام بیشتر باهات اشنا شم؛ایناروگفتم تاتشخیص بدی واقعا بی توجه بوده یا انتظارمن زیاد بوده
با این تفاصیردوست من فکرت چیه؟،خوشحال میشم راهنماییم کنی.
نخیر دوست عزیز...این ره که می روی به ترکستان است!
به قول اون تیکه از دکتر هلاکویی می گفت ایشون ملاقه هم نداره چه برسه به علاقه!:163:
شما الان سراسر خواهش برای ازدواج ...یعنی شدی در به در ازدواج و این آقا...یعنی باز هم چسبندگی!
من اگر جای شما بودم حتما به صورت انفرادی به یک مشاور مراجعه می کردم...دوستان اینهمه برای شما پست گذاشتند و شما باز برگشتی سر حرف خودت...:305:
شما حتی در برآورد اشکالات خودت و اون آقا هم حتی به نتیجه گیری درست نرسیدی هنوز...و هنوز هم رفتارای ایشون رو به پای سادگیش می زاری متاسفانه...اگر فردی هزار جور دقدقه کاری هم داشته باشه اگه بخواد می تونه روزی 10 بار هم به شما زنگ بزنه...ایشون نمی خواد! اون هم در این آشفته بازار ایران یعنی اونقدر این آقا چسبیده به کارش که حتی 1 دقیقه وقت نداره برای شما؟
ایشون فقط مایل هست از جانب شما دوست داشته بشه اما خودش دوست داشتنی در کارش نیست...و باز هم خودت را فریب می دهی...فریب و فریب...
به هم می ریزی به خودت بد و بی راه می گویی ...او را مبرا می کنی و خودت را سرزنش! رابطه را تمام می کنی ...دوباره راجع به آن مرددی ...شما 26 سال داری!
عزیز دل من فکر نمی کنم شما آمادگی ازدواج داشته باشی...شما خودت مشکل داری...باید خودت را درمان کنی...باید بروی با همکاری یک روانشناس روی خودت کار کنی تا حالت خوب شود...
شما الان آمادگی شروع هیچ رابطه ای زا نداری:305:
امیدوارم خودت به این نتیجه برسی و خودت به خودت کمک کنی در درجه اول:72:
عزیزم شما موضوع اصلی را فراموش کردی و میگی ازم زده شد، آویزون بودم، و ....
این آقا ۵ روز کلا از دسترس خارج بوده، این اصلا برای شما جای سوال نداره؟ گوشیم جا مونده بود هم شد دلیل؟
شما ازش شماره محل کار و خونه را میخای میگه الان زوده. ببخشید شما اصلا میدونید ایشون کجا و با چه کسانی کار میکنن؟ بدون شماره و آدرس محل کار چه جوری تحقیق کردید؟
چرا زوده؟
مگه شما نباید اول اطلاعات و شناختتون کامل بشه بعد جواب بدید؟
اینکه اینقد عجله داره واسه عروسی اصلا خوب نیست. این عجله میتونه واسه این باشه که تا شما جوگیری و هول، سرو ته ماجرا هم بیاد و بعد عروسی دستت بسته بشه
فکر نکن چون هوله واسه عروسی معنیش اینه که خیلی دوست داره.
بر عکس شما که این قائم موشک بازیها و ناپدیدشدن ها را میزارید به حساب زده شدن ایشون و آویزون بودن خودتون
من میگم مشکوکه
چون از اینکه ازش چیزی بدونی ناراحت میشه، قائم میشه، قائم میکنه، و هوله واسه عروسی ...
نمیگم ردش کن
تحقیق کن تحقیق کن تحقیق کن
فکر کن فکر کن فکر کن
مشاوره برو مشاوره برو مشاوره برو
باشه هرچی شماها میگید؛دیشب بهش گفتم ارتباطمون قطع ؛ اگه برگشت نشونه چیه؟