کفشات و در بیار! . . . جدی میگم کفشات و در بیار. . . . چرا؟... اخه تو توی یک سرزمین مقدسی!!! . . . اره شک نکن تو توی *قلب منی
نمایش نسخه قابل چاپ
کفشات و در بیار! . . . جدی میگم کفشات و در بیار. . . . چرا؟... اخه تو توی یک سرزمین مقدسی!!! . . . اره شک نکن تو توی *قلب منی
اگه يه روز فروختمت ، بدون آدم فروش نيستم .. گل فروشم گلم
=====================================
ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلكه به زبان قلبم گوش كن: تالاپ..تولوپ...
================================================== =====
بهاري است كه عاشق شده است. مي دوني فرق تو با توپ فوتبال چيه !؟ توپ رو بايد شوت كني تا گل بشه ولي تو خودت همين جوري شوت هستي !!!
======================================
زرد است كه لبريز حقايق شده است تلخ است كه با درد موافق شده است شاعر نشدي وگرنه مي فهميدي پاييز
نبودن هیچ گاه به تلخیه فراموش کردن یک بودن نیست ...
یه ضرب المثل چینی میگه : اگه از دوران مجردیت لذت نمی بری ازدواج کن اونوقت حتماً از فکر کردن به دوران مجردیت لذت می بری
من نه عاشق بودم
و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من
من خودم بودم ویک حس غریب
که به صد عشق و هوس می ارزد
#####>==0 #####
هی !
این کارو نکن
از رو ریل بلند شو!
قطار میاد زیرت میگیره ها ...
تو فقط مدت کوتاهی منو ندیدی
صبور باش دوباره میام ببینیم
دوستان واقعي شما بعد از اتمام طرحهاي رنگارنگ ايرانسل، چهره واقعي خود را نشان خواهند داد! شركت ارتباطات سيار(همراه اول)
لرزش صدات ، برق نگات ، تپش قلبت ، نفس هاي تند و عرقي كه روي پيشونيت نشسته همه گوياي يه چيز هستن : تيروئيدت پركاره . برو دكتر
==========================
شرايط پرواز در ايران: 1. اصل شناسنامه 2. پول بليط 3. دو قطعه عکس 20 در 25 براي سر قبر 4. فتوکپي برابربا اصل وصيت نامه
=============
دیابت لباتم، خراب اون چشاتم، عاشق اون صداتم، بادبون کشتیاتم، دیونه ی نگاتم، روانیه اداتم، دیگه جی میخوای ، بخوای نخوای فداتم ...
آدما.... آدما از جنس برگن، گاهی سبزن گاهی پاییزن و زردن زمستون دیده نمیشن،تابستون سایبون سبزن آدما خیلی قشنگن حیف که هر لحظه یه رنگن
======================
بهترین دوست اون دوستی که بتونی باهاش روی یک سکو ساکت بنشینی وچیزی نگی و وقتی ازش دور میشی،حس کنی بهترین گفتگوی عمرت را داشتی
==============================
دو چیز هیچ وقت از یاد آدمها نمیره یکی: دوست های خوب یکی: روزهای خوب یه چیز هم هیچ وقت از دل آدمها بیرون نمیره روزهای خوب که با دوستهای خوب داشتی
========================
کاش مي شد سرزمين عشق را در ميان گام ها تقسيم کرد ، کاش مي شد با نگاه شاپرک عشق را بر آسمان تفهيم کرد ، کاش مي شد با دو چشم عاطفه قلب سرد آسمان را ناز کرد ، کاش مي شد با پري از برگ ياس تا طلوع سرخ گل پرواز کرد ...
عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد
=========================
نه بسته ام به کس دل
نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج
رها رها رها من