RE: ابراز احساسات غیرعادی برادرم
سلام سعاد عزیزم
تاپیک شما رو همیشه پیگیری می کنم ، راستش فکر می کردم دوستان به حد کافی راهنمایی کردن که نیازی به صحبت کردن بنده نباشه ، ولی صحبت هایی به ذهن بنده رسید که لازم دونستم عرض کنم
به نظر من تا اینجا هم شما خیلی کوتاه اومدین در مقابل برادرتون ، و دیگه وقتش هست که جدی تر باهاشون برخورد کنید
چون بعد از صحبت ها و برخوردی که باهاش داشتید ، اصولا باید یکم تفکر می کرد در مورد صحبت هاتون و محتاط تر عمل می کرد در برخورد با شما ،ولی با تمام حرفایی که بهش زدین ، هنوز هم رفتارشون رو تکرار می کنند ، یکبار مودبانه و بدون پرخاش و با لحن جدی و اروم باهاشون صحبت کنید و بهشون بگید دوست ندارید حد و مرز را فراموش کنه ، دوست ندارید رفتارش احساس بدی رو بهتون القا کنه ، نوع جملاتی که انتخاب می کنید خیلی مهم هست.
سعی کنید بیشتر در جمع خانواده باشید تا برخورد این چنینی زیاد پیش نیاید ، عامل های رفتار ایشون رو از بین ببرید که مهمترینش تنها نبودن است .
امیدوارم کمک هر چند اندکی خدمتتون کرده باشم:72:
اگه اتاقتون جداست درو قفل کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 861010100
سلام سعاد گرامی
به نظر من کار درستی می کنی که به او اجازه ی این کار رو نمی دی :163:
و بهتره که با مادرت صحبت کنی و اورا از این احساست با خبر کنی چون به هر حال او نسبت به هر دوی شما آشنایی بهتری دارد:72:
حقیقتش من هم همچنین مشکلی را دارم ولی از انجایی که متاسفانه من برادر ندارم و احساس خواهر وبرادر ی را نمی دانم یکسری مشکلات با خواهر همسرم دارم ولی با کمی تفاوت :163:
به خاطر همین من هم از دوستان تقاضای کمک دارم تا مرا در ایجاد تاپیک جدید راهنمایی کنند تا نظراتشون رو درباره حد و حدود مرزهای خواهر و برادری بدانم و بتوانم مشکلم را حل کنم
لطفا مرا هم راهنمایی فرمایید:325:
به مادرم چی بگم ؟
چند بار خیلی سربسته گفتم ولی مادرم میگه سعید دوست داره از دستش ناراحت نشو !ممکنه بعد از ازدواجم هم این مشکلات وجود داشته باشه ؟:302:
سعاد اين رفتارا دوست داشتن نيست. سوء استفاده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
به نظر من تا اینجا هم شما خیلی کوتاه اومدین در مقابل برادرتون ، و دیگه وقتش هست که جدی تر باهاشون برخورد کنید
چون بعد از صحبت ها و برخوردی که باهاش داشتید ، اصولا باید یکم تفکر می کرد در مورد صحبت هاتون و محتاط تر عمل می کرد در برخورد با شما ،ولی با تمام حرفایی که بهش زدین ، هنوز هم رفتارشون رو تکرار می کنند ، یکبار مودبانه و بدون پرخاش و با لحن جدی و اروم باهاشون صحبت کنید و بهشون بگید دوست ندارید حد و مرز را فراموش کنه ، دوست ندارید رفتارش احساس بدی رو بهتون القا کنه ، نوع جملاتی که انتخاب می کنید خیلی مهم هست.
خیلی بهش میگم
ولی به حرفام توجه نمیکنه
هیچوقت منو جدی نمی گیره :( همیشه منو دست میندازه
جدا همیشه فکر می کنه من بزرگ نشدم حتی برای ازدواجم هم خیلی به حرف و نظر من اهمیتی نمی ده ، تا میخوام جدی نظرمو بگم با شوخی و خنده نظر خودشو می خواد تحمیل کنه :324:
البته پدرم اجازه نمی ده مستقیم دخالت کنه و همیشه نظر منو می خواد بدونه :43:
بیرون از خونه خیلی ادم جدی و متشخصی نشون میده
اما توی خونه کارش فقط اذیت کردن و مسخره کردن و شوخی کردنه
پدر و مادرم خوشحالن که پسرشون شاد و سرزنده است !:160:
اما این وسط منم که داغون میشم
به خدا خیلی دوسش دارم اما این کاراش دیوونه ام کرده
دوست داشتنی که باعث ازار من میشه چه فایده ای داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:302:
سعی کنید بیشتر در جمع خانواده باشید تا برخورد این چنینی زیاد پیش نیاید ، عامل های رفتار ایشون رو از بین ببرید که مهمترینش تنها نبودن است .
من هیچوقت تو خونه تنها نیستم
مامانم خانه داره و همیشه هست ، سعید کاری به تنها بودن یا نبودن نداره
جلوی مامان هم منو بغل می کنه و می بوسه
اما دو یا سه بار پیش اومده که توی اتاقم بودیم و بدنم رو نوازش کرد:302: [/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
سعاد اين رفتارا دوست داشتن نيست. سوء استفاده است.
خب باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي مادرت كامل توضيح بده و ازش كمك بخواه. حتي مي توني تاپيكت تو اين سايت و نظرات كارشناس ها را هم به مامانت نشون بدي.
به مامان بگو اين برات يك معضل شده و بايد با همفكري و همكاري همديگر حل اش كنين.
مامانت خودش مي دونه چيكار كنه تو فقط هر چه زودتر بهش بگو.
به نظر بنده هم وقتشه که با مادرتون موضوع رو در میان بگذارید ( البته این فقط یک نظر شخصی است)
دوست گرامی
به مادرت در مورد احساس خودت بگو نه در مورداحساس برادرت بگو که احساس بدی داری و این رفتار اورا دوست نداری و احساس راحتی نمی کنی
و صد در صد اگه الان جلوی این رفتار برادرت را نگیری بعد از ازدواجتان به مشکل برمی خورید و شاید همسر او در مورد شما فکرهای بدی کند و رابطه شما با همسر برادرتان بد باشد
پس به مادرت بگو با احساس برادرت کاری نداری بلکه در مورد احساسی که خودت رنج می بری صحبت می کنی بگو که با او صحبت کند و بگوید که ترا اذیت نکند حتی به شوخی و در ضمن این حرفها را نمی زنی که او با تو سرد رفتار کند بلکه در حد تعادل که میانه روی بهترین چیز است:305:
سلام
چرا از اینکه تونستی حرفت رو بزنی اتقدر ناراحتی
بالاخره باید جلوش وایسی عزیزم این طبیعیه که اون پرخاشگری کنه و باهات قهر کنه و....
اما مرگ یه بار شیون هم یه بار
اینطوری خودت داری اذیت میشی پس حرفت رو قاطعانه بزن
به نظر من قاطعانه صحبت کن بدون بی احترامی
یه مدت ناراحتی پیش میاد اما به مرور وقتی برخوردت رو میبینه دیگه جراتش رو نخواهد داشت اما اگه ببینه داری کوتاه میای اونم واسش اهمیتی نخواهد داشت
سعاد عزیز پستهای دوستان رو جمع بندی کردم واینجا
برات گذاشتم تا یکبار دیگه مرورشون کنی و بهترین تصمیم رو گرفته وعملی کنی.
درغیراینصورت درجریان گذاشتن پدر ومادر(طبق پیشنهاد مدیران وکارشناسان درتایپیک
قبلی مشابه) الزامی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
صرف نظر از این که برادرتون با منظور یا بیمنظور این کارها رو میکنه به هر حال شما از این رفتارها ناراحت میشین پس باید عکس العمل مناسب نشون بدین.پس میتونید این راهها رو در پیش بگیرین:
1.در یک فرصت مناسب پس از یادگرفتن رفتارجرات مندانه حتما به ایشون بگین که از این رفتارها ناراحت میشید و دلتون نمیخاد که تکرار بشه.
2.اگه دیدین که در جواب میگه اینا همه اش از سر محبته خیلی صریح بگین که این نحوه ی ابراز محبت رو برای خواهر و برادر نمیپسندین.
3.توجه کنید نباید به برادرتون کم محلی کنید یا دعوا کنید یا قهر کنید یا... بلکه بعد از این که موضعتونو کاملا در این مورد مشخص کردین اجازه تکرار این قبیل کارها رو به هیچ وجه ندید.مثلا وقتی اصرار میکنه حتما کنارش بشینید خیلی محترمانه روی یه مبل دیگه بشینید.
احتمال این که برادرتون اصلا منظوری از این کارها نداشته باشه زیاده به خاطر همین به احتمال زیاد بعد از طی مراحلی که گفتم رفتار ایشونم تعدیل میشه.(یادتون باشه به هیچ وجه از موضعی که گفتین نیاید کوتاه بیاین اما به ایشون پرخاش یا بی احترامی هم نکنید.)
در نهایت اگه بعد از مدتی دیدن رفتارشون اصلاح نشد به یکی از والدینتون اطلاع بدین(البته ان شالله که پیش از این مرحله حل میشه).درسته که شما به مادرتون گفتین ولی به احتمال زیاد اون قاطعیت لازم رو نشون ندادین برای همین مادرتونم زیاد جدی نگرفته.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نکته:
شما در این گونه موارد که برادرتان اقدام کرد به همین عصبانیت و تندی وارد شوید و کوتاه نیایید.
اما در وقت هایی که چنین نمی کند به نهایت خدمتش کنید و ابراز محبت کنید.
تا او مرز دوست داشتن را از روشهایی که به دیگران آسیب می زند باز شناسد و به حریم شما احترام بگذارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
موضوع وقتی حادتر میشه که برادرت دقیقا نقاط تحریک پذیر بدن شما مثل لب و گردن شما رو میبوسه
پس احتمالا اگه ادم طبیعی باشه با اینکار خودش هم تحریک میشه
اما چون میگی هیچوقت حرفی از مسائل جنسی نمیزنه و حتی دوست نداره همراه شما
وقتی در کنار شماست از حضور در کنار شما ابراز خوشحالی میکنه و از دلتنگی هاش وقتی که پیش شما نیست میگه
در کنار شما بودن برای اون به معنای خوشی کامله چون شما رو دوست داره
در عین حال احتمالا زیبایی و ظرافت بدن شما هم برای اون جذابه
با نوازش شما یه خوشی موقت و یه تحریک جنسی کوتاه بهش دست میده که اصلا نمیتونیم اون رو به معنای ارضا شدن بدونیم
خانم سعاد
من کارشناس نیستم و اصلا تخصصی ندارم
تجربه هم ندارم چون هیچوقت خواهر نداشتم
من فقط از روی نوشته های شما حدس زدم که رفتار برادرتون باید یه همچین علتی داشته باشه
الان که بیشتر از برادرتون گفتین حس میکنم اشتباه کردم و باید حرفمو پس بگیرم
شاید واقعا تحریکی در کار نباشه
شاید انگیزه ها و نیت ادما برای یه کار واحد متفاوت باشه
استانه تحریک ادمای مختلف هم با هم فرق میکنه
به خصوص اینکه خود شما با 22 سال سن و بعد از این همه مدت سابقه خواهر برادری
متوجه چیزی نشدین و فقط مشکلتون اینه که خیلی خوشتون نمیاد بدنتون رو لمس کنه
و شاید تنها چیزی که باعث شده به موضوع حساسیت نشون بدین همین کشیده شدن لباستون باشه
برادرتون راست میگه این رفتار شماست که یه دفعه غیرعادی شده ، برادر شما همیشه همینجوری بوده و هیچوقت حس نکرده داره کار بدی رو مرتکب میشه
قطعا الان برخورد شما براش عجیبه
به نظر من شاید همون جمله ای که خودتون گفتین مناسب باشه
/ من بچه نیستم و دلم نمیخواد
مدام منو ببوسی
همش بغلم کنی
نوازشم کنی
دست بکشی رو سرم
شوخی های بی مورد بکنی
و مثل بچه ها باهام رفتار کنی /
من بزرگم تو هم همینطور
مثل ادمای بزرگ بیا با هم حرف بزنیم
لزومی نداره دائم همدیگرو بغل کنیم
سعاد قبلا هم گفته بودم
تحقیر ، توهین ، بدرفتاری و بی محلی رو فراموش کن
حتی اگه خیلی عصبانی هم بودی حرف زشتی نزن که بعدا نتونی درستش کنی
به اخم کردن و ابراز ناراحتی اکتفا کن
حتما به توجه و محبت شما نیاز داره که به سمتت میاد
سعی کن باهاش بری بیرون ، برین تو پارک با هم حرف بزنین
سیستم ابراز علاقتون رو باید تغییر بدی
هر بوسه رو به یه جمله با احساس تبدیل کن :)
لزومی نداره حتما قربون صدقه همدیگه برین !
از مشکلات همدیگه بگین و احساستون راجع به مسائل مختلف
فضای اتاق خواب شما یه حریم خصوصیه
جاییه که توش باید احساس راحتی کنی و امنیت روانی داشته باشی
تا اومد تو اتاقت به بهونه خوردن چایی یا هر چیز دیگه ای برین تو اشپزخونه یا یه فضای عمومی
یه سوال پدرتون چطوری به شما ابراز علاقه میکنه ؟
مادرتون چی ؟
روابط پدر مادرتون چطوریه ؟ چطوری به هم ابراز علاقه میکنن ؟
دوستان عزیز تمامی راهکارهای لازم به سعاد داده شده
لطفا موردهای تکراری ارسال نکنید تاباعث قفل شدن تایپیک نشه، ودراسرع وقت سعاد
نتیجه رو بهمون اطلاع بده.