RE: می خوام عین خودش باهاش رفتا رکنم
حق با شماست ولی من هم حق داشتم ناراحت بشم با این حال خیلی خودمو کنترل کردم تازه چیزی بهش نگفتم فقط گفتم دیگه اینجوری منو سوپرایز نکن و من خلوت دو نفره رو به جمع ترجیح می دم تازه بلافاصله فهمیدم که دارم خراب می کنم به خاطر همین 10 دقیقه بعد دوباره مهربون شدم .
پس این طور که معلومه، شما هم خیلی هنرمندانه عمل نمی کنی. خب اون بنده خدا هم کلی خرج کرده و برای خوشحالی تو برنامه ریخته. حالا برنامه اش کمی ایراد داشته نباید اون طوری برخورد میکردی. مهم نیت عملش بوده که می خواسته تو رو شاد کنه اما تو بد عمل کردی.
اقای تسوکه اگه می دونستین چقدر بی معرفته و خودخواهه به خدا بهم حق میدادین که بزنم تو ذوقش بدتر از اینا هم باهاش رفتار کنم بگذریم ........
دوباره باهاش صحبت کردم فایده نداشت نمی خواد رمز حسابمو بهم بده . گفت اگه بخوای اعصابمو خورد کنی میرم دیگه هم پیشت نمی یام .نمی دونم چه کار کنم کم کم دارم ازش خسته می شم .فقط به فکر خودشه به خدا کلی بهش محبت می کنم ولی فایده نداره ما با هم یکی نیستیم وگرنه چه لزومی داره این رفتا رها رو از خودش نشون بده مدام قهر می کنه ...............
خزان عزیز
به نظرم بهتره بری با یه مشاور مجرب صحبت کنی.اون راهنمایی ات می کنه چکار کنی.
مشاوره زیاد رفتم ولی اکثریتشون می گن باهاش برخورد کن یا ازش جداش شو -یه نفرشون هم میگه صبر کن تا اعتماد دو طرفه به وجود بیاد و فعلا بی خیال باش
هر چه زودتر تصمیمتو بگیر تو از الان با این موضوع مشکل داری مطمئن باش بری زیر یه سقف که چیزی عوض نمیشه.پس باید اتمام حجت شه.چه از طرف اون چه تو.شاید مشکلی که تو داری واسه یکی دیگه زیاد مهم نباشه و اختیارشو بده دست شوهرش تازه افتخار هم کنه ولی اعتقاد تو این طور نیست و همسرت هم باید اینو بدونه.شاید می ترسی ولت کنه ببین کدومش به نفعته و مهمتره
من نمی دونم این راه حل جواب بده اما میگم:
نظرتون چیه که با پدرتون حرف بزنین و بزرگترها را در جریان بگذارید. البته ممکنه شوهرتون بدتر کنه و باهاتون لج کنه :163: اما ممکنه که حرف زدن بزرگترها با اون هم بتونه مشکلتون را حل کنه. :305:
این راه جواب میده یا نه؟ البته نگین که به پدرتون گفتین، مثلا الکی بگین که پدرم گفت با پولت بیا بریم فلان چیز را برای جهیزیه بگیریم که منم از دهنم در رفت و گفتم که پول ندارم و وقتی گفت پولهاتو چی کار کردی، من گفتم که دست شوهرمه. این جوری شوهرت فکر میکنه تو مجبور شدی بگی و فکر نمیکنه که خواستی اونو مجبور کنی تا کوتاه بیاد. به پدرت هم بگی که همین ماجرا را تعریف کنه و این جوری پدرت میتونه با کمک پدر اون، ماجرا را بهتر حل کنند.
نمی دونم جواب میده این کار یا نه.:305: شاید همه چیز بدتر بشه.:163: عواقبش پای خودته:311:
سلام دوستان :72:
دوباره با همسرم بحثمون شد . دو روزه که قهر کرده و خبری ازش ندارم از یه طرف دوسش دارم (شاید هم بهش عادت کردم )از طرف دیگه رفتارهاشو نمی تونم تحمل کنم .باز هم رفتم مشاوره حضوری تصمیم داشتم حسابمو مسدود کنم و حل مشکلاتمون رو بسپارم به پدر و مادرها ولی مشاور می گه بدتر میشه و اینکار درستی نیست انگار مشکل من حل شدنی نیست نمی دونین چقدر داغونم دلم می خواست قدرتشو داشتم ازش جدا می شدم ....................
چرا فكر مي كني قدرت اش را نداري؟
من از عواقبش می ترسم تازه معلوم نیست چند سال طول بکشه تا حکم طلاق صادر بشه مگر اینکه مهریم رو ببخشم اون وقت تنها کسی که ضرر کرده منم .تا اون موقع هم اپارتمانش اماده شده و هم درسش تموم شده همه چیز مهیا برای زندگی جدید همه سختی هاشو من کشیدم اونوقت یکی دیگه بیاد حاضر و اماده زندگیمو صاحب بشه ........