نازنین سعی کن همش بولیزوشلوارنپوشی .لباسهایی بارنگ گرم بپوش .حتی چندتاشال وروسری رنگ وبارنگ بگیروهردفعه که باهاش میری بیرون یکیشوسرکن.
نمایش نسخه قابل چاپ
نازنین سعی کن همش بولیزوشلوارنپوشی .لباسهایی بارنگ گرم بپوش .حتی چندتاشال وروسری رنگ وبارنگ بگیروهردفعه که باهاش میری بیرون یکیشوسرکن.
سادیسم ینی آزار دادن.چیزی که شما می گی بیتشر به چشم چرونی یا وایوریسم مربوط می شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط آوازه
که طرف از دیدن جنس مقابل و آمیزش دیگران لذت می بره.
نازنین،خودت باش.هیچ وقت کاریو که دوست نداری برای خوشایند دیگری انجام نده چون باعث
نفرتت از اون شخض می شه.شوهرت قبل از ازدواج دیده بودت می دونست اهل آرایش نیستی
پس باید از تمایلاتش باهات حرف می زد.نه الآن که از پل گذشته بگه من دوست دارم اینجوری
باشی.بهش بگو نمی تونم تو یک شب یا یک ماه خودمو به شکلی که تو دوست داری در بیارم.
اول باید آماده پذیرش تغییر بشی ینی به نقطه عطف برسی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dante
ممنون از راهنماییی تون ببخشید من اینو الان دیدم
ازش پرسیدم درباره این فیلمها گفت من نمی بینم ولی خوب حتما روش نمیشه بگه دیده ..:302:
درسته واقعا از رو ظاهر افراد نمیشه قضاوت کرد ولی آخه نامزد من چهره خیلی پاکی داره ،سر به زیره با اینکه خیلی اجتماعی حریم خودشو حفظ می کنه و نمی زاره دیگران وارد حریمش شن
اینو زمانیکه مجرد بود از رفتارش با خانما همه فهمیده بودن
در کل بگم ادم معقول و موفقیه هم تو کارش هم تو درس هم از نظر مالی ..واسه همینم یکمی برام عجیب که چنین کارایی کنه
البته با یکی از دوستام حرف میزدم بهم گفت داداشش من فوق لیسانسه از دانشکده صنعتی اصفهان و کلی هم درسش خوبه ولی تو لبتاپش فیلم بد هست
منم برادر ندارم شاید این کارا خیلی هم غیر متعارف نباشه ......برای یه مرد :101:
ممنون از پیشنهادی که دادین،همین کارو می کنم تو اینترنت مضراتشو پیدا می کنم باهم بخونیم
چون به نظرم مرد منطقیه و قبول می کنه
البته خودشم یه سری فایل ریخته بود رو فلش و دادش که من بخونم و تو این مقاله ها که همشونم علمی بودن هم درباره منافع رابطه دهانی نوشته بود.......مقاله ها ایرانی نبودن
ولی خوب احتمالا راجب ضررهاشم می تونم چیزی پیدا کنم
سلام ممنونم آوازه جان که لینکشو برام گذاشتی وووووووای چقد ناراحت کننده بود واقعا ادم از کجا بدون یکی سالمه یا نیست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط آوازه
ولی اوازه جون خدا روووو 1000000 مرتبه شکر شوهر من هیچ کدوم از این علایم رو نداره به اون صورت
البته منم هنوز تجربه خاصی باهاش نداشتم ولی فک کنم هیچ کدومو نداره به جز یکی اونم یکم نه شدید
حالا راجب اون یه مورد نمی دونم چقد باید نگران باشم یا اصلا باید باشم یا نه طبیعیه!
ماهی یه عالمه لباس خوشگل خریدم اخه من تو خونه پیش پدرم هیچ وقت با تاپ نمی گردم یا لباسای ازاد واسه همینم لباسام بیشتر تی شرت و شلوارن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
ولیی رفتم چندتا لباس تو خونه ای بامزه خریدم خیلی نازن و پیراهنن
خیلی بامزه می شم می پوشم :46:آخه فک کنم اقامون به شلوار حساسیت داره گفتم دیگه شلوار نپوشم دامن و پیرهن خریدم :46:
ماهی من خواستم اینترنتی پرداخت کنم حق عضویت رو نشد یعنی درگاه بانک دیگه اینترنتی کارت به کارت نمی کنه ،باید از خودپرداز پرداخت کنم :(
ماهی جون من از وقتی عقد کردم یک بار بیشتر باهاش تنها نشدم ولی همون یه دفعه شوکه شدم
قرار بود بریم خونشون و مامانش ااینا هم باشن ولی تو راه گفت که تنهاییم و یکم می خوام باهات تنها باشم ..قبلا راجب حد و حدود روابطمون حرف زده بودیم
نزدیک خونشون نگه داشت رفت از سوپر مارکت بستنی و خامه شکلاتی خرید ،من فک کردم خریده بخوریم :316:
دیگه بعدش تو تلفن گفت مشکلات خیلی از زوج ها بر می گرده به رابطه زناشویی واسه همین باید به این روابط بها داد
گفت ریشه عشقمون را با همین رابطه و لذت دادن به هم دیگه قوی می کنیم و تنوع باعث میشه که این رابطه همیشه برای ادم تازگی و لذت داشته باشه و تنوع هایی که نام برد اون هایی بودن که بهت قبلا گفتم .
[align=justify]اگه این دقت نظر و تنوع طلبی همش خاصیت شغل شوهرت باشه پس فقط نباید شامل ظاهر شما بشه باید شامل همه چیز حتی خودش و محیط دور و برشم بشه.
تا اونجا که من اطلاع دارم نقاش ها علاوه به چهره به محیط و طبیعتم خیلی دقت دارن.
حالا شوهر شما بجز اینکه رو ظاهر شما حساس باشه روی موارد دیگه هم هست؟ مثلا براش مهمه محیط اطرافش، خونه ش، ماشینش و ... هر روز یه تغییر و تنوعی داشته باشن؟
با طبیعت چقدر در ارتباطه؟ چقدر به طبیعت اطرافش اهمیت میده؟ دور وبرش گل وگیاه نگه میداره؟
به باغچه و محیط طبیعی خونه ش یا دکوراسیون خونه هم همینقدر اهمیت میده!؟
اگر بخواهیم بگیم این خصوصیت مردونه ست و همه مردا در مورد ظواهر زنشون بصری هستن و تنوع را دوست دارن، خب یکی از خصوصیت خانوما هم اینه که دوست دارن همیشه این تنوع طلبی رو توی محیط خونه و زندگیشون داشته باشن.
آیا همسر شما میتونه هفته ای یکبار کل دکوراسیون خونه رو عوض کنه!؟ بالاخره خانوما هم به تنوع احتیاج دارن دیگه، و شاید بیشتر از آقایون چون خانوما رمانتیکم هستن...!
یا مثلا استطاعت مالیشو داره که هر یه روز درمیون شما یه چیز تزئینی گرون قیمت به وسایل خونه اضافه کنید؟
یا یه وسیله برقی برای آشپزخونه برای آسایش و تکمیل بودن وسایلتون بخیرید؟
یا مدام روتختی و آباژور گرون قیمت اتاق خوابتونو (برای رمانتیک بودن بیشتر!) عوض کنید و هی مدل جدیدتر بگیرید!؟؟
یا مثلا هر دو سه هفته یکبار سرویس طلاتونو عوض کنید (هم برای اینکه واسه همسرتون زیبایی بیشتری داشته باشین و هم اینکه براتون دیگه تنوع نداره)؟
یا اینکه هر روز درحال خرید انواع مدهای جدید و لباسهای آنچنانی باشید!؟ (البته فقط برای تنوع برای دل همسرتون!)
[/align]
[quote=فرهنگ 27]
اره دقیقا قبل ازدواج منو نزدیک یک سال هر هفته می دید راست می گی واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط 'آوازه' pid=
[/quote
منم معتقدم من نباید خودمو عوض کنم بشم اونی که اون می خواد باید باهم هردو تعدیل کنیم اخلاقامونو یکمی من یکمی اون
قبل ازدواجمون که می گفت از همین سادگیم خوشش می اد الان بهش می گم می گه برای شوهرت ننباید ساده باشی که دیگه
ممنون از نظرت
ببخشید اما شوهرتون حساسیتش از حد نرمال خارج شده.... هر چیزی افراط و تفریطش مشکل سازه
هر روزیه مدل دلش میخواد! دیگه به این نمیشه گفت تنوع طلبی، این اسمش ایرادای بنی اسرائیلیه!
ایشون هرچقدرم نقاش باشه دیگه از داوینچی که بالاتر نیست که با یه دست مینوشت با یه دست نقاشی میکرد!
اما ریشا و موهاشو سالی 1بار کوتاه میکرد! :311:
ولی درعوض دقتشو جای دیگه میذاشت مثلا ساعت داوینچی یا کیلومتر شمار اختراع کرد!
سلام
من ازدواج نکردم ولی نظرمو میگم .( البته در حدی که مردهای دور و برم رو دیدم . داماد و شوهر دوستام و برادرهام و...)
من دقیقا با این حرف نامزدت موافقم .نقل قول:
بهش گفتم مکگه تو نمی گی من تکم ماهم خوشگلم ظریفم قشنگم .....پس چه نیازی هست که انقد خودمو اذیت کنم با آرایش و رنگ مووو
گفت چه حرفیه تو می زنی!
مگه گل رز قشنگ نیست ،خوشبو نیست ،زیبا نیست،پس خودش زیباست دیگه چرا دورش روبان های خوشگل و رنگی می پیچیم چرا میزاریمش تو گلدون زیبا
بزاریمش لای روزنامه دیگه
خودش به خودی خودش قشنگه
اینکه آدم پیش افراد مختلف چه جور لباس و تیپی داشته باشه ، یجورایی احترامی که به طرف مقابل گذاشته منتقل میکنه .
اکثر مردهایی که اطرافم دیدم همینطور در مورد لباس و آرایش تنوع طلب هستند خصوصا مردهایی که اهل رابطه با جنس مخالف قبل از ازدواج نبودند ، این دسته افراد یکم عجول تر هم هستند در بیان نظرات و حتی احساساتشون . ( حالا اگه هنرمند یا شاعر هم باشند که دیگه روحیه شون لطیف تر هم میشه )
برادر من اهل فیلم یا جنس مخالف یا ... نبود ولی بعد از عقد میگفت اینقدر لذت میبرم هر بار که میرم خونه خانمم میبینم یه جور متفاوتی خودشو واسم درست کرده !!!!!!!
عزیزم نه شما و نه همسرت از نظر من مشکلی ندارید . سعی کن بیشتر باهاش صمیمی شی و پیشقدم و مشتاقتر باشی .
درخواست هاي جنسي كه ازت كرده (به جز رابطه از پشت) زياد غير منطقي نيستند و هر مردي ممكنه از همسرش بخواد به خصوص وقتي نمي تونه با همسرش رابطه كامل برقرار كنه و مجبوره به روش هاي ديگه خودش را ارضا كنه.
سلام اتنا جون چه جالبببببببببببببببب انگار تو کسی هستی که شخصیت اون رو کاملا می شناسینقل قول:
نوشته اصلی توسط آتنــــــا25
به گل و گیاه خیلی اهمیت می ده
بیش از اونی که فکرش رو بکنی
وارد اتاقش می شی فک می کنی وارد جنگل شدی پره گلدون های سبز
هر دفعه هم باهم می ریم بیرون از کنار گل فروشی رد شیم میره داخل حداقلش یه کاکتوس می خره
با گیاهاش حرف می زنه میگه اینا زنده ان
هر کسی تو فامیلشون گلدونی داره که گیاهش داره می میره می اره میده به نامزد من تا حال گل رو خوب کنه
خیلی وارد به گیاه پزشکی ،فقط فقط به خاطر علاقشه وگرنه رشتش مربوط نیستتتتت
راستی سر خرج کردن که نه معلومه این جوری نیست ،اتفاقا من بهش گفتم خوب تو پووول بده به من ،من هر روز یه جور می شم می گه خودت می تونی پول نمی خواد این همه لباس داری ........:311: البته خسیس نیستا ولی مردا این جورین دیگههه
شما هنوز هم از نظر نامزدتون همه چی تموم هستین و تنوع طلبی ایشون فقط روی شخص شماست، کسی که تنوع طلب به معنای عام و بد اون به حساب میاد خودشو تو غالب ازدواج محدود نمیکنه و مجرد میمونه تا آزادانه روابط متعدد داشت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
دوست عزیز شما بسیار سخت گرفتید و قسمت خالی لیوان رو میبینید!
چی از این بهتر که خانم خودشو برای همسرش آراسته کنه و اون رو از هر جهت راضی نگه داره ،
ابتدا حساسیت رو این مساله رو بگذار کنار و در برابرشون موضع نگیر و سعی کن یک قدم جلوتر باشی، قبل از درخواست ایشون سعی کن خودتو آراسته کنی .
مثلا وقتی موهاتون رو رنگ میکنید همیشه یک فرم اونا رو نگه ندار که براشون تکراری بشه ، اگر قراره با هم بیرون و تفریح برین ازش نظر بخواه که چی بپوشی ، مطمئن باش بعد از چند بار پرسیدن میشنوی که هر چی دوست داری بپوش عزیزم !!
بهش اطمینان بده طوری رفتار نمیکنی که از نظرش تکراری بشی و اینو تو عمل ثابت کن :72: