RE: آیا من با اون خوشبخت میشم؟
سلام دوستان
ببخشید که دوباره مزاحمتون شدم.خواستم کمی باهاتون دردودل کنم.
چندروز پیش که بعداز مدتها به بهانه ای رفتم بیرون که شاید حالو هوام عوض بشه.ولی متاسفانه ازینکه بیرون بودم احساس بدی داشتم اینکه الان اون رو ندارم و اینکه احساس میکردم اونو تو خیابون الان میبینم.قبلنا احساس خوبی داشتم...
ازینکه توی جمع و توی مردم باشم خوشم نمیاد دوس ندارم به هیچکی اعتماد کنم.خیلی زودرنجم حتی طاقت شنیدن برخوردی که مخالف منه رو ندارم.
همچنین هیچ انگیزه ای.
در حال حاضرهم هیچ خواستگاری نیومده که کمی بخوام از فکر اون بیام بیرون.
میدونیدچیه؟چون چیزی به اون زمانیکه گفت میتونم بیام خواستگاری نمونده،به همین خاطر هی وسوسه میشم میگم با خودم که شاید بشه بازم امید داشت اینکه شاید درست شه.
حالا دارم به این فکر میکنم که اگه 3 ماه دیگه بیادوبگه من به قولم وفاکردم میخوام مادرمو بفرستم خواستگاریت.
همش دارم فکروخیال میکنم.
درضمن دوست دارم بدونم این دوستانی که اومدند مشکلاتشون رو مطرح کردند این رابطه های دختر پسری.آیا بیشترشون روابط...هم داشتن یا دارن؟آیا برای خیلی از دخترا این مسئله حل شدست؟!چون شاید داشتن ولی دراینمورد بحثوباز نمیکنن و از مسئله ی دیگه ای حرف میزنن.
:72:
سلام خانوم گل
عزیزم من خوب احساسات پاکت را درک می کنم اما چاره چیست؟...ببین فکر و خیال کردن و
فراموشی یک خاطره تلخ بسیار سخت است اما با گذشت زمان همه چیز حل می شود و تو
به مرور زمان روحت التیام می یابد!
گیرم که او به خواستگاری تو بیاید که امکانش محال است چون اگر می خواست تا حالا آمده
بود اما به فرض محال اگر هم بیاید تو حاضری به چنین مردی که به زنان به چشم یک ابزار
جنسی نگاه می کند بله بگویی؟؟؟
صحبت یک روز و 2 روز نیست...صحبت دنیا و آخرت توست! ازدواج انقدر زندگی تو را تحت تاثیر
قرار می دهد که تصورش غیر ممکن است!
عزیز دلم می دانم دنیایی زیبا در ذهنت ساخته ای و شایسته بهترین هایی اما فاصله واقعیات
تا رویاها بسیار زیاد است!...این مرد ، مرد رویاهای تو نیست!
کمی صبور باش و در کارگاه تکنولوژی فکر که از یک شنبه در سایت برگزار می کنم شرکت کن
تا بتوانی بهتر شرایط را تحمل کنی و از نو خودت را بازسازی کنی!
ضمنا به دختران دیگر جامعه هم کاری نداشته باش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته دل1
درضمن دوست دارم بدونم این دوستانی که اومدند مشکلاتشون رو مطرح کردند این رابطه های دختر پسری.آیا بیشترشون روابط...هم داشتن یا دارن؟آیا برای خیلی از دخترا این مسئله حل شدست؟!چون شاید داشتن ولی دراینمورد بحثوباز نمیکنن و از مسئله ی دیگه ای حرف میزنن.
حتی اگر همه عالم اشتباه بکنند تو باید سالم زندگی کنی ولی این را بدان که حال که
پشیمانی و توبه کرده ای باید خودت را ببخشی تا ذهنت با این مسئله و با گذشت زمان کنار
بیاید...اگر بشر خطا نمی کرد که همه چون فرشته ها زندگی می کردیم و روی زمین یک
لشگر فرشته بود!...خدا بنده اش را می بخشد و همواره دوستش دارد گل من...این فکرها و
وسوسه ها را هم دور کن از خودت که وسوسه های شیطان است و خودت را به خداوند
بسپار و وقتی ناراحتی سراغت می آید با خواندن قرآن یا نماز و یا رفتن به عبادت گاه ها خود
را آرام کن...
منتظر این کارگاه باش
عزيزم اين حال و احوالاتت طبيعيه !! آدم تا يه مدت همينجوريه
من خودم تا يه مدت هر دختر و پسري كه ميديدم با هم كه توي خيابونن حالم بد ميشد .... هم اينكه ياد خودمون ميوفتادم و غصه ميخوردم هم اينكه از اينكه من اينهمه غم دارم ولي همه مردم خوشحالن و عين خيالشون نيست دل آزرده ميشدم
ولي عزيزم يه مدت بگذره درست ميشه اين حالات طبيعيه
عزيزم ميدونم اين آقا موقعيت خوبي داشته از همه مهم تر خونه و بعد ماشين و موقعيت مالي اش خوب بوده ولي گلم بيخيالش شو
خوب آدم تا يه مدت به دلايل خودش همش دوست داره طرفش برگرده و چون اميد داره كه طرفش برميگرده يه جورايي انگار دوست نداره بدي هاي طرفش رو ببينه و من به نظرم مياد كه شما تا اون موعد خواستگاري كه قرار گذاشته بودين نرسه و از ايشون كاملا نا اميد نشين نميتونين درست راجع به بدي هاي ايشون فكر كنين شايدم فكر ميكنين اگه رابطه تون رو ادامه ميدادين ايشون سر موعد خواستگاري ميومد خواستگاريتون ( ولي اين خيالتون باطله ) .
چون اميد به برگشتش دارين و يه جورايي ميترسين كه اگه واقعا ازش متنفر بشين و ايشون برگرده بياد خواستگاريتون ديگه نخواينش و از اونطرف شايد دلتون ميسوزه چون ايشون با ايشون شرايطشون خيلي خوب بوده و همه جوره از نظر مالي و ظاهري و سن و سال بهتون ميخورده و حيفتون مياد از دستش بدين.
شما دارين به اين فكر ميكنين كه اگه بياد خواستگاريتون توي دودلي گير ميكنين چون ميفهمين كه ايشون به وعده شون عمل كرده و معلوم ميشه واقعا دوستتون داشته كه اومد خواستگاريتون ولي متاسفانه توي اين مدت جدايي چند ماهتون كلي زجر كشيدين و كلي به بدي هاش پي بردين و ازش متنفر شدين ( فكر كنم اين مشكل اصليتوتنه كه در يك كلام ميترسين بياد ولي شما نخواينش!!!)
عزيز من چشماتو باز كن !! اون عشقش به تو واقعي نيست و مطمئن باش خواستگاري نمياد، احتمالش يك در ميليونه كه بياد !!! پس همه اين افكار باطلن
عزيزم اگه جواب سوالت رو ميخواي كه آمار دقيقي در دسترس نيست كه بشه نظر داد كه دختراي ديگه رابطه شون چطور بوده و به مسائل جنسي ( خواسته يا ناخواسته ) كشيده يا نه ؟ ولي ولي تعدادشون كم نيست....
توي اين تاپيك ميتوني چندتاشونو ببيني
http://www.hamdardi.net/thread-17296.html
يه مشكل ديگه رو هم بايد بسنجي عزيزم . اين كسي كه حالا اينقدر راحت تنها به بر آوردن نياز هاي شخصي خودش فكر ميكنه امكان داره بعد ازدواج هم به همين سستي و بي ارادگي باشه و به قصد برآوردن مثلا ً نياز خودش سراغ ديگري بره و بگه من نياز داشتم؟
اگه تنها خط اتصال بين تو و اين آدم يك نياز باشه بعد بر آورده شدن نيازش و پيدا كردن يه هم نياز!!! ديگه بعيده كه ترو حفظ و نگهداري كنه عزيز دلم!:72:
سلام عزیز دلم
فکر کنم خودت جواب و موقعیتت بهتر میدونی
بیشتر امدی درددل کنی همون که عقلت میگه انجام بده
امیدوارم مورد خوب و پسندیده پیدا کنی
حس میکنم خودت میدونی تو چه برهوتی هستی
به امید موفقیتت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
حس میکنم خودت میدونی تو چه برهوتی هستی
((اینو که میگید بیشتر میترسم...از گذشته ام از آینده ی نا معلومم
اعتماد به نفسم که داره هر روز کمتر میشه.))
اتفاقا دیروز اون پسر اس داد که :دلم تنگ شده برات امروز میای بیرون ببینمت؟ خواهشا بیا.
و من هم هیچ جوابی به اس اون ندادم. آخه دیگه چی میگفتم؟
بعدش بهم تک زنگ زد که مثلا جوابشو بدم. من چی باید بهش بگم؟واقعا اون پیش خودش
چه فکری میکنه؟یعنی میخوادبگه که هنوز منو دوست داره؟
برفرض که راه حلی برای ادامه این رابطه باشه آیا من باید چگونه برخورد کنم؟
سلام خسته دل گلم::72:
از یه طرف میشه گفت اون هنوز شما رو دوست داره ولی چون این دوست داشتن رو یه جورایی با هوس و نیاز هاش همزمان و مخلوط کرده به همین دلیل شده یه عشق هوس آلود!.
واقعا سخته تو این دوره زمونه یه دختر که تمام احساسو جونشو واسه یه رابطه میزاره و آبروشو به خطر میندازه بفهمه که یه پسر واقعا در وهله ی اول اون رو برای خود خودشه که میخوادش یا نه برای صرفاَ برای ارضای نیازهاشه که....
و انقدر صریح از نیازاش صحبت نکنه مگر در زمان خودش.که متاسفانه خیلی از پسرا همینکه وارد یه رابطه میشن مخصوصا به قصد ازدواج انگار که دیکه اونرو خریدن! بدون هیچ تعهد و مسئولیتی،دختر رو دیگه مال خودشون میدونند توقع دارند هرکاری که دوس دارن ،طرف،براشون انجام بده وگرنه اون عاشق نیست و دیگه تمومه!.
آقا پسر ها غافلند از اینکه دختر خانمها با اون احساسات پاک و صادقانشون در خور احترام و ستایشند.:46: :72:
کو گوش شنوا....
عزيزم به نظر مياد كه دوستش داري و جاي تعجب هم نيست.
حتي اگر وجود اين رابطه برات مهمه و دوست داري تبديل به ازدواج بشه( اين كه نظر من چيه بماند)بايد حريم ها رو به مخاطبت ياد بدي.ادامه دادن رابطه به صورت عادي وقتي مخاطب رفتار ناپسندي كرده يا پا رو از حريم خودش فراتر گذاشته نادرسته. اين كار تشويق و امتياز مثبت دادن به اون رفتار غلطه باعث تكرار رفتار غلط ميشه. نترس از اين كه كسي رو كه براش زمان گذاشتي از دست بدي. از اين بترس كه زمانو براي كسي از دست بدي كه ارزش تو رو نداشت.اجازه بده اون ياد بگيره با احترام و به شكل صحيح به حريم تو نزديك بشه و بهت قول هاي واهي نده و در قبالت مسئول و متعهد باشه.چون بودن اما بي تعهد بودن اون براي زندگي تو عزيزم مثل نبودنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ملاحت1
عزيزم به نظر مياد كه دوستش داري و جاي تعجب هم نيست.
حتي اگر وجود اين رابطه برات مهمه و دوست داري تبديل به ازدواج بشه( اين كه نظر من چيه بماند)بايد حريم ها رو به مخاطبت ياد بدي.ادامه دادن رابطه به صورت عادي وقتي مخاطب رفتار ناپسندي كرده يا پا رو از حريم خودش فراتر گذاشته نادرسته. اين كار تشويق و امتياز مثبت دادن به اون رفتار غلطه باعث تكرار رفتار غلط ميشه. نترس از اين كه كسي رو كه براش زمان گذاشتي از دست بدي. از اين بترس كه زمانو براي كسي از دست بدي كه ارزش تو رو نداشت.اجازه بده اون ياد بگيره با احترام و به شكل صحيح به حريم تو نزديك بشه و بهت قول هاي واهي نده و در قبالت مسئول و متعهد باشه.چون بودن اما بي تعهد بودن اون براي زندگي تو عزيزم مثل نبودنه!
شما نظرتون اینه که من هیچ جوابی به پیام هاش در حال حاضر ندم؟ یا اگر بدم چی بگم؟
فکر میکنین امیدی هست به اینکه اون یاد بگیره که چطور به حریم من نزدیک بشه؟
اگر چنانچه چندماه دیگه خواست اقدامی بکنه من چه واکنشی نشون بدم؟
من فقط نمیدونم میتونم با این اتفاقات کنار بیام یا نه.اینکه از خطاهاش بگذرم ،البته اون همیشه منو مقصر میدونسته و میگفت که تو همش از همون اول در حال قهر و آشتی بودی و نزاشتی ما یه روز با هم خوش باشیم .
:323:
عزيزم
اگه رفتار حريم شكنانه ايشون نبود تو باز هم به قول خودش قهر و آشتي ميكردي؟
پيگيري از جانب ايشون يعني قرار بذاره با خانواده اش بيان. اول : تا محتواي پيام ها چي باشه؟ اگه همون لحن لوس و سبكسرانه با توقعات نابجاست اصلا! اصلا جواب نده.
دوم اگه از قرار گذاشتن براي آمدن به خانواده اش گفت خيلي سر سنگين و زمان دار بهش وقت بده.
ببين فرض كن ايشون خداي نكرده نامزدت ميشد باز همون حريم هاي نامزدي رو رعايت نميكرد بعد هم جا ميزد .. بعد چي ميشد؟
در مورد يادگيري.. بله عزيزكم اگر عشق فرمان بده محال سر تسليم فرودمياره.. اگه ايشون واقعا تو رو بخواد ميره ياد ميگيره..
اگر چند ماه ديگه خواست اقدامي بكنه بسته به نوع اقدامه.. بازم خود سرانه يا همراه با خانواده اش.. آيا طلبكارانه يا به طور صححيح و منطقي؟ اينا همه مهمه!