RE: از ازدواجم پشیمان شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط as56
گاهی واقعا از ازدواج با او پشیمان می شوم او هم خودش از معیارهایش زیبایی دختر وداشتن یک خانواده خوب بود خوب خودش هم همیشه این بحث با خانواده اش داشته که اگر یک دختری خیلی خوب باشد ولی از نظرظاهری زیبا نباشد با او ازدواج نمی کرد-نمی دانم چرا این معیارها برای من بداست ولی برای او درست؟ من قبل ازدواج وقتی پیش مشاوره می رفت مبهم گفت که این آدم وقتی تونسته اینقدر پیشرفت کند پس می تواندیک زندگی خوب برات بسازد- خودش هم همیشه می گفت من تمام زندگیم همسرم است ولی الان اینطوری نیست- همه می گویند برو و از نزدیک زندگی کن و بعد قضاوت کن راستش خیلی از بحثهایی که الان داشتیم اگر قبلش داشتیم من بیشتر فکر می کردم آن وقت هم همه می گفتند توالکی گیر می دهی و بعد پشیمام میشوی –من نمی دانم آیا این بحثهایی که بین ما است بین تمام زوجهای تازه ازدواج کرده است یا مشکل ما دوری ما است؟:325:
دوست عزیز
زندگی حرکت روبه جلو هست چرا بر می گردی عقب و مرتب یک مرحله رو که گذروندی زیر و رو می کنی.
مگه الان درگیر مساله یا مرحله جدیدی نیستید که مرحله قبلی رو مرتب زیر و رو می کنید.
شما و همسرتون هرکدوم معیارهایی داشتید که با هم منطبق شده و حالا عقد کردید .
چرا حالا دنبال سود و زیان - سبک یا سنگین کردن ویا برد و باخت همدیگر هستید.
لطفا دست از این بازی بچگانه که هیچ برنده ای هم نداره بردارید. و از زندگیتون لذت ببرید.
ببخشید که کمی تند صحبت کردم.:163:
مرسی از همه دوستان متاسفانه بدبینی های من و عدم احساس امنیتم کار دستم داد- فعلا نمی دانم جریان ما به کجامی رسد- راستش من ترس از مسائل مالی دارم ولی همسرم حاضر نیست این ترس من را کاهش بدهد- می گه من به کمکت برای مسائل مالی خانواده نیاز دارم و تو هم بایدکار کنی می گه من نمی خواهم بهت ماهی بدهم می خواهم بهت ماهی گیری یاد بدهم – راستش من حرفهایش متوجه نمی شوم و احساس ترس شدیدی دارم از این که دریک مملکت دیگر تنهارها شوم – از پس زندگیم برمی یام ولی همش می گم پس چرا ازدواج کردم وقتی حاضر نیست من ساپورت کند- نمی دانم باید چکارکنم به من گفت من پدرت نیستم که تو را از دغدغه های مالی کنارگذاشته بود و تو مشکلات را متوجه نبودی من شوهرتم و باید برای مشکلات تو هم بجنگی- قبلا قرار بود بهترین دوست هم باشیم ولی الان او شده دشمن درجه 1 من- نمی دانم باید چکار کنم این مدت فقط استرس کشیدم از ازدواج متنفرشدم.:323:
دوست عزیز
فکر میکنم همسرت با توجه به شرایط خونوادگیت و اینکه تا حالا مثل اون مستقل نبودی و با حرفها و رفتارهایی که اینمدت نا خواسته از خودت نشون دادی و نگرانیت از مسایل مادی همسرت و کارکردن و غریبی و تنها موندن و ... احساس کرده که شما مستقل نیستی و سرد و گرم روزگار نچشیدی که بتونی حمایتش کنی واسه همین این حرفها رو بهت میزنه .
مردها خیلی دوست دارند خانمشون قوی باشه .
( ازدواج نکردم ولی از زندگی دوستان متاهلم و خواهر و... بعضی مسایل رو یاد گرفتم . نظرم هم بر همین مبنا بود .)
سعی کن با همسرت صمیمی تر باشی و اعتمادشو بیشتر جلب کنی .
سلام دوستهای خوبم
چند وقتی است مسئله ای سخت ذهنم مشغول کرده وخیلی با همسرم بحث می کنیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم می خواستم نظرشما دوستان را بدانم تا بدانم تا چقدر اشتباه و چقدر درست فکر می کنم – آیا زن موظف است مانند مرد برای مخارج زندگی کار کند؟ من با این که خودم همیشه کار کردم ولی موافق نیستم که من هم باید کار کنم تامخارج زندگی را بدهم فکرمی کنم اگر زن پولی درخانه بیاورد لطفی کرده است؟ لطفا دوستهایی که خارج از کشور زندگی می کنند به من بگند واقعیت زندگی آنطرف چطور است؟ من هر چه می گویم همسرم می گه مگرداری میای دهات ؟ همسرم من این اعتقاد داره که زن و مرد باید با هم بیرون حانه کار کنند و با هم داخل خانه کار کنند و وظایف باهم تقسیم کنند آیادرست است؟ می گه زن باید کارکندو قسمتی از مخارج خانه راتامین کنند؟ راستش من اینقدر زیاد کار می کنم چون شرکتمان از ما زیاد توقع کار دارد از کار کردن خارج از کشور به صورت تمام وقت خوشم نمی یاد- به نظرم اگر مثل الانم باشد دیگه من به هیچی نمی رسم. نمی دانم آیا این طرز تفکر اشتباهی است که مردبایدخرج زن را بدهد؟ وقتی می گویم نفقه بر عهده مرد است من مسخره می شوم چون می گوید نفقه فقط به اندازه ای است که زن گرسنه نماند و آنوقت تو هم باید هر چه مرد بگوید گوش دهی مگر تو این طوری هستی؟ نمی دانم چه درست است ؟ :325:
دوست عزیز
شما دونفر می خواهید فیلم بسازید یا داستانی بنویسید که اینقدر در مورد مراحل مختلف با هم بحث می کنید.
شما مرد با طرز فکر سنتی می خواهید ایشان مردی با فرهنگ غیر خودی هستند.
اگر نفقه را می خواهی باید حق طلاق - حق مسکن - حق حضانت بچه - حق خروج از کشور - حق اشتغال و.....
غیره را هم به او بدهی .
شاید بهتر است اگر در مورد حقوق دیگر مرد سالاری رفتار نمی کند در این مورد هم شما کوتاه بیاید.
ان شاالله در زندگی که حقیقتا وارد شدید و دست از این بحثها و صحبتهایی که باید قبل از عقد می کردید برداشتید
و مخصوصا با حضور بچه این مسئولیتها و نقش ها هم رنگ واقعی تری می گیرد. :43:
منم ایران نیستم و اینجا خیلی از آقایون طرفدار طرز فکر شوهر شما هستن ! خوب مثلما وقتی زن و مرد هر دو کار کنند و برای زندگیشون تلاش کنند وضع مالیشونم خیلی بهتر میشه ! ولی وقتی یکی بخواد کار کنه تحت فشار بیشتری خواهند بود ، بنظر من شوهر شما دارن یه جورایی عقیدشونو می گن ! دیگه گذشته اون دوره ای که مردا کار کنن خرج زنا رو بدن . در ضمن دوست من شما اینجا اگه کار کنین می تونین سریع تر با محیط کنار بیاین ، دوست پیدا کنین و رو پای خودتون وایستید ، چرا انقدر می ترسین ؟
شما هنوز دارین در مورد کار کردن زن و نفقه بحث و جبهه گیری می کنین ! ناراحت نشین اما من هم وقتی خودمو جای اون آقا می زارم به هیچ وجه حاضر نمی شم با کسی ازدواج کنم که هیچ توانایی در خودش نمی بینه ! یکی که می خواد مطمئنش کنم که می تونه خونه بشینه و من خرجشو بدم ! این چجور زندگی و ازدواجی خواهد بود ؟ !
مطمئنا همسر شما هم وقتی عقیده شما رو اینطوری می بینه این برخورد رو می کنه اگه یکم دیدتونو عوض کنین اونهم نرمش بیشتری نشون میده ! خواهید دید که کمکتون می کنه و مشوق شما خواهد بود
شما در مورد این آقا به عنوان خواستگار تحقیقات لازم رو کردین دیگه ؟! ( این قسمت خیلی جای بحث داره و من فرض می کنم شما این مراحل رو رفتین )
هیچ گلی بی عیب نیست ! من اگه جای شما بودم و از ایشون شناخت به قدر کافی داشتم سعی می کردم مطمئنش کنم که تمام سعیمو می کنم .
به هر حال ایشون به عنوان شخصی که داره دکترا می خونه حتما دوست داره همسرش هم سطحش باشه تا بتونه جلوی دوست و آشنا و همکاران شما رو با افتخار نشون بده ! شما هم که قبل از عقد می دونستین ایشون دانشجوی دکتراست !
انقدر نترسین سعی کنین همت و اراده کنین ، زبان بخونین و خودتونو اماده کنین برای موفقیت های بزرگ !
مرسی دوستان خوبم- پس من دارم اشتباه می کنم؟ ملسیا عزیز من قبل ازدواج راجع بهش تحقیق کردم و سعی کردم خیلی امتحانش کنم ولی مشکل اینجا بود که ما دور بودیم و خانواده اش هم شهرستان بود - ممکن است از زندگی آن طرف برایم بگویی؟ آیا خیلی سخت است راستش همسرم من را خیلی ترسونده و من فکر می کنم موفق نمی شوم و چون او دانشجو است و حقوق خیلی کمی از استادش می گیرد که به زحمت کفاف زندگیش می دهد روی کار کردن من خیلی حساب می کند من می دانم که همیشه اینطوری نمی ماند ولی من نظرم این است که او مرد است و باید برای تهیه مخارج حانواده زحمت بکشد پس چرا باید ازدواج کند؟ ولی همسرم می گه یک همراه می حواسته ؟ می حواستم راجع به مشکلات و راحتی های زندگی در خارج بیشتر کمکم کنید؟ آیا از زندگی اینجا سخت تر است؟ آن طرف وظایف زن و مرد چیست؟ وظیفه من به عنوان یک زن چیست؟ ممنمونم:325:
هیچکس حاضر نیست راهنماییم کند:302:
من خواستم یک خبر بدهم نمی دانم خوشحال باشم یا ناراحت- من ویزام اومد و بعد کلی استرس با خودم گفتم دنیا ارزش ندارد لااقل یک بار ریسک کنم در زندگیم ببینم چه می شود- الان هم برای اسفند بلیط گرفتم بروم- البته هنوز مشکلات با جناب همسر حل نشده - برام دعا کنید-
از دوستان خارج از کشور زندگی می کنند می خواستم بپرسم من اگر با خودم پول نبرم آیا می شود با یک کار که احتمالا در ابتدا کار ساده ای خواهد بود خودم را تامین کنم؟ چون ممانم می گه با خودت پول نبر تا شوهرت بد عادت نشه؟ من می ترسم راستش بدون پول آیا می توانم آن جا خودم برای خودم حساب بانکی مستقل بگیرم
من اینجا شرایط خوبی ندارم از وقتی خواهرم جدا شده خانواده ام از مردها خوششان نمی یاد بابام منطقی تر است
هیچ عکسی از عروسی من هیچ جا نیست و ختی دوست ندارند فیلم مراسم عقد کنانم را ببینیند؟ آلبوم من قایم کردند
با هیچ کس رفت و آمد نمی کنند تا کسی جریان خواهرم را متئجه نشود-خدا رو شکر که خواهر من ایران نیست- با این که دحتر خیلی منطقی است ولی گاهی حرفهایی می زند که حیلی برایش غصه می خورم- این که می گه وقتی بفهمند من جدا شدم دیگر کسی رویم حساب نمی کنه
راستش دلم خیلی گرفته- کاش اصلا ازدواج نمی کردم- خیلی از آدمهای خوب جدا شدند منم که معلوم نیست در یک کشور دیگر چه کار می خواهم کنم و شوهر من قرار چه شود؟
خانواده ام که اصلا من برایشان اهمیتی ندارم می گند تو زیاد اینجا بودی برو دیگر دنبال زندگی - حتی مامانم هم می خواهد زودتر برود پیش خواهرم تا وقتی من می روم او نباشد- تازه گفتند حق ندارم کسی را هم بگم بیاند حانه اشان برای خداحافظی
اگر آنها اینقدر ما رو محدود نمی کردند خواهرم الان لین طوری نمی شد مامانم اینقدر بهش گیر داد که شوهرش بیاد خواستگاریش که این طوری شد
من هم دیگر فقط می خواهم بروم تا آن جور که دوست دارم زندگی کنم-:227:
می بخشید زیاد دردودل کردم من هم فقط شما را دارم -:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط as56
از دوستان خارج از کشور زندگی می کنند می خواستم بپرسم ...
خدا رو شکر که خواهر من ایران نیست ...
خواهرت شرایط توانائی ها ضعف و قوت های تو را بهتر میداند. از خواهرت بپرسی بهتره