RE: تغییر خانم میناچ بر اساس یک برنامه ی مشخص
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saboktakin
آقاي sci عزيز
1 - چرا پيداه روي رو توصيه مي كنين ؟ دويدن مشكلي داره كه اون رو توصيه نمي كنين ؟ يا فقط به مينا توصيه نمي كنين ؟
2- دوش نمك رو هم لطفا براي ما توضيح بدين ..
سبكتكين عزيز؛ و دوستان عزيزي كه سوالي مشابه دارند
-- ورزشهاي هوازي مثل پياده روي سريع يا رقص و يا حركات ايروبيك رو توصيه مي كنم چراكه با آزادسازي اندروفينها موجب افزايش توليد سرتونين مي شوند كه اين هورمون نقش بسزايي در كاهش اضطراب و استرس و بهبود قابل توجه خلق و خو مي شه... گوش كردن موسيقي هم اثرات مشابهي داره.. حتي به كاهش دردهاي سندرم پيش قاعدگي هم كمك مي كنه
دويدن رو توصيه نمي كنم به دو دليل يكي به دليل حالات فيزيولوژيك خانمها و وضعيت رحم و ... و ديگري به مينا توصيه نمي كنم چرا كه دويدن موجب افزايش ضربان قلب ايشون مي شه و به استرسش كمك مي كنه...
-- دوش نمك به اين ترتيب هست كه يك مشت نمك دريا( درياي جنوب يا درياي اروميه مي تونيد از عطاري ها خريداري كنيد) با يك مقدار شير مخلوط مي كنيد تا بصورت گل مانند در بياد
در حمام بعد از اينكه دوش گرفتيد اين مقدار نمك رو روي چاكراها به جهت عقربه هاي ساعت با حالت چرخشي ماساژ مي دهيد
چاكراها از پايين به بالا
اولين چاكرا بين آلت تناسلي و مقعد/ دومين سه انگشت بالاتر از آلت تناسلي/ سومين چاكرا، اطراف ناف/ چهارمين روي جناغ سينه/ پنجمين روي گلو/ ششمين روي پيشاني/ هفتمين بالاي سر كه به چاكراي تاج هم معروفه...مالشها با نوازش همراهه نه به سختي كه پوست حساس بشه
بعد از اينكه ماساژ داديد مخلوط نمك و شير 5 دقيقه روي چاكراها باقي بمونه و سپس دوش بگيريد و با نوازش بدنتون رو خشك كنيد...
موفق باشيد
آقای sciشما چقدر خوب صحبت میکنید. حرفاتون خیلی آدمو آروم میکنه.ازتون یه دنیا ممنوووووووووووووونم.:72::72::72 :
اون یکی قرصه که یادم نمیومد لیتیوم کربنات 300 هست.
به نظرتون لازمه من تمام این قرصها رو بخورم؟
مثلا پروپرانولول گفته روزی سه تا
سدامین یک ساعت قبل از خواب
لیتیوم کربنات هر هشت ساعت نصف قرص
ریسپریدون 1 میل هم صبح و شب نصف قرص.
چون وقتی که باهم دعوا نکردیم نسبتا آرومم و اضطراب و افسردگی خاصی ندارم و یا تپش قلب زیادی.
نمیشه مثلا گل گاو زبون یا چیزای دارویی مصرف کرد؟
طول مصرف این قرصا چقدره؟ و زمان تاثیرشون؟ اگه قطع بشن دیگه اثرشون خنثی میشه؟
تا چه مدت بعد از قطع این داروها بارداری مجاز نیست؟
پاسخ به پست 42
سلام
قبل از اينكه بگم مصرف اين داروها رو ادامه بديد يا نه،توصيه مي كنم به روانشناس مراجعه كنيد
تشخيص روانپزشك براي شما اختلالات دو قطبي يا مانيا است و اين قرصها رو براي همين به شما داده/ اما بدون قرص هم اين اختلالات خفيف بر طرف مي شوند و شايد از نظر روانشناس نيازي به اين قرصها نباشه و با روشهايي كه گفتم احساس بهتري رو تجربه كنيد!
نمي دونم به روانپزشك چي گفتيد كه اين تشخيص رو داده... البته تشخيص اشتباه نيست و صحيحه اما خب روشهاي درماني با هم فرق مي كنه.. فكر مي كنم در بيان حالاتتون كمي اغراق كرديد!
استفاده از پروپرانولول و سدامين هيچ ضرري نداره/ پروپرانولول حالتهاي اضطرابي / تپش قلب و دلشوره شما رو برطرف مي كنه و قرص خوبيه و موجب مي شه لرزش دست شما هنگاه اضطراب و حالتهاي گيجي شما از بين بره... گفتم اين براي شوهرتون هم مناسبه!
مصرف قرص پروپرانولول 3 تا به نظرم زياده... شايد روزي يكي كافي باشه اما شما مي تونيد فعلا يكي صبح و يكي شب بخوريد... اگر احساس آرامش داشتيد فقط يكي صبح بخوريد
ليتيوم كربنات 300 و ريسپريدون هم براي جلوگيري از تنشهاي عصبي و حالات مانيا است... پيشنهاد مي كنم ابتدا با روانشناس صحبت كنيد.. بدون اين قرصها هم مشكل شما حل مي شه.. اختلالات به نظرم خيلي زياد نيستند! اما با اين حال نظر پزشكي كه شما رو معاينه مي كنه مهمه! در مرود طول درمان بستگي به ميزان پاسخگويي شما به داروها داره..
اگر ليتيوم كربنات رو مصرف مي كنيد و احساس تهوع ، اسهال يا خواب آلودگي شديد و يا لرزش داريد حتما به دكتر تلفني اطلاع بديد. زمان اثر اين قرصها خيلي سريعه معمولا مثلا ليتيم كربنات تا 30 دقيقه به حداكثر غلظت پلاسمايي خودش مي رسه...
سوالي بود بپرسيد
سعادتمند باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
در مرود پروپرانولول و سدامين مشكل خاصي نيست... هر چند در مورد پروپرانولول 10 بايد با نظر پزشك در دوره بارداري استفاده كرد
ليتيوم كربنات مي تونه در دوران حاملگي تحت نظر پزشك مصرف بشه اما اگر نشه بهتره چون براي جنين مشكل ايجاد مي كنه بين آخرين دز مصرفي اين دارو و پيشگيري از حاملگي معمولا يك ماه وقفه بياد باشه... البته نظر پزشك معالج شرط است
در مورد ريسپريدون ممكن است براي جنين مضر باشه اما نظر پزشك در اين مورد مهم است كه احتمالا با انجام معاينات و آزمايشات در مورد دو قرص اخير نظر خواهند داد
قبل از مصرف و ادامه با روانشناس هم صحبت كنيد
[quote=مینا چ]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
1. کی گفت شما بری پیش دکتر روانپزشک؟؟ مشاورت؟ من یادم نمی آد شما گفته باشی که رفتی پیش یه روانشناس و ایشون توصیه به روانپزشک کرده...
سلام آقایsci. نه روانشناس بهم نگفته.اما چون لرزش دست و تپش قلب داشتم رفتم.از چند روز قبل هم اینجا گفته بودم و خیلی از دوستان خودشون هم این راهو به من پیشنهاد دادند و خیلی هاهم تایید کردند.
يك توضيح براي رفع سو تفاهمات احتمالي:
نظر به اين اثرات فيزيولوژيك اضطراب و استرس روي شما، تشخيص دوستاني كه به شما مراجعه به روانپزشك رو توصيه كردند صحيح بوده، و البته بايد روشن كنم كه تشخيص روانپزشك هم تا حدي صحيح بوده و فقط موضوع روشهاي درماني است. من به شما پيشنهاد مي كنم علاوه بر اين اقدام بسيار خوبي كه كرديد، به روانشناس هم مراجعه كنيد شايد روشهاي درماني بهتري بدون دارو درماني به شما توصيه شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل بیرنگ
مرسی دکتر عزیز
بازم شرمنده که اینجا مطرح میکنم اما میخواستم بدونم که این دارویی که گفتین و پروپرانولل تاثیر دایمی که نداره یعنی فقط مثلا من شنیدم که برای قبل یه امتحان میخورن که نترسن میخوام بدونم که دارویی نیست که ادم چند وقت بخوره و بعد این لرزش دست موقع استرس برای همیشه از بین بره یعنی تاثیر موقتی نداشته باشه
فکر کنم این دارو ها فقط چند ساعت دووم داره؟
راستی درسته که بعضی داروهای ضد افسردگی بیشتر باعث لرزش دست میشه؟اگه درسته میشه چند تا از معروفاش رو اسم ببرین که این عارضه رو دارن.مثلا اینها باعث لرزش دست میشن و از عوارضشون این هست یا نه؟سیتالوپرام/سرترالین/فلوکستین
بازم عذرخواهی من رو بابت پرسیدن این سوالا بپذیرین:72:
سلام خواهش میکنم اگه جواب این سوالایی که پرسیدم رو میدونین حتما بهم جوایشون رو بگین چون خیلی برام مهم هست:72::72::72:
مثلا در مورد مینا خانم میخوام بدونم که مثلا اگه ایشون یه مدتی هر روز قرص پروپرانول رو بخورن و بعد یک مدت درمان قطعش کنن امکانش هست که دوباره این عارضه لرزش دست هنگام استرس برگرده ؟؟؟
در پاسخی کوتاه به پست ۴۷ و با عرض معذرت از خانوم مینا
لرزش دستهای ایشون یک پاسخ و یا عکس العمل به اضطرابه... در افراد مختلف متفاوته. داروی مهار کننده گیرنده بتا مثل ایندرال یا همون پروپرانولول با مسدود کردن گیرنده های عصبی موجب کاهش ضربانهای شدید قلبی و لرزشها و تکانهای با منشا عصبی می شن
با توضیح بالا می شه گفت که طبیعتا وقتی دارو قطع بشه این پاسخهای عصبی به اضطراب برخواهند گشت چون مسدود کننده ای در کار نیست
اما طی این مدت که ایشون این دارو رو مصرف می کنندمی توانند تمرینهای ریلکسشن و مراقبه های ویژه داشته باشند تا ارامش را همیشه تجربه کنند.. چه بسا افرادی که دچار اریتمی بوده اند و با تمرینات توانسته اند دارو رو برای همیشه کنار بگذارند و دچار ناراحتی های عصبی و اثرات فیزیولوژیک استرس نشوند
آقایsci لیست کارهایی رو که گفتید پرینت گرفتم.
دیشب یه کم با هم رفتیم پیاده روی.
یه هدفون واسه خودم خریدم با چند تا آهنگ شاد.
میخوام امروز برم کلاس ایروبیک هم ثبت نام کنم.
نمیدونم چرا الان که یادم میاد چهارشنبس دلم میگیره.چون یادم نمیاد آخر هفته ای بیاد و ما ..............
از دعوا و جر وبحث خستم. میترسم دوباره باز....
میترسم بگه بیا بریم خونه مامانمینا آخه تازه هنوز یه ذره کوچولو خوب شدم باز دوباره دوست ندارم ............
راستی نتایج کنکور دکترا رو زدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
میترسم بگه بیا بریم خونه مامانمینا آخه تازه هنوز یه ذره کوچولو خوب شدم باز دوباره دوست ندارم ............
باید چه برخوردی داشته باشم؟
آخه هروقت میرم اونجا تپش قلب دوباره میاد سراغم.