اكثر دوستانم تو مشاوره شون ازم خواستن كه صبر داشته باشم.
نه زنگ بزنم نه اس ام اس نه ايميل و ....
من به گفته هاي دوستان فقط ميخوام صبر كنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اكثر دوستانم تو مشاوره شون ازم خواستن كه صبر داشته باشم.
نه زنگ بزنم نه اس ام اس نه ايميل و ....
من به گفته هاي دوستان فقط ميخوام صبر كنم
اولا که این مسوله به نظرم بچه گانه تر از اونیه که بخواد برای شما دلخوری ایجاد کنه ! جاری شما نیومده از پدر شما عیادت کنه بعد این همه الم شنگه راه انداختین؟ واقعا ارزشش رو داشت به نظرتون؟ یعنی اینقدر این عیادت تو زندگی شما مهم بوده؟ ببخشید اصلا برای من قابل درک نیست. تو زندگی آدم اینقدر مشکلات جدی پیش میاد که این بچه بازی ها واقعا خنده داره به خدا ! شما اگر میرید عیادت کسی منتی ندارید به سر کسی که عزیز من ! ادب خودت رو نشون داری ! و با ادب بودن شما نشونه شخصیت خودتونه ! هیچ دلیلی نداشت با بچه بازی اینهمه خرابش کنید. فوقش با یه گله گذاری حل میشد !
حالا در شرایط پیش اومده به نظرم بهتره هیچ عکس العملی نشون ندی ، کمی صبر داشتن خیلی قضیه رو راحت تر میکنه. بهتره صبر کنی و بمونی تا همسرت برگرده. مسلما اون هم اونجا کلی اعصابش بهم ریخته که به نظرم حق داره. این همه فشار و اعصاب خوردی بخاطر اینکه زن برادرش از پدر شما عیادت نکرده. !!!!!!!!
اگر هم ایشون اومدند منتظر تماسش باشید و یه قرار حضوری بزارید. و با هم حرف بزنید. از این حرف و حدیث گفتن های به اصطلاح خاله زنکی که مادر من اینو گفت مادر تو اونو گفت و .... جدا پرهیز کنید. ضمن اینکه در انتها میتونید از ایشون گله کنید که اگر قراره مشکلاتمون بین خودمون بمونه باید یه مسئله دو طرفه باشه.
فقط صبر کنید
آفرین که می خواهی صبر کنی
صبر انواع مختلفی داره
صبور احساسی
صبور منفعل
صبور مصمم
صبور تلاشگر
صبور ناچار
صبور بی منطق
صبور بی اراده و بی تفاوت
در مورد انواع صبر کردن اطلاعاتت رو ببر بالا
بعد ببین کدوم صبر برای تو مفید هست همون رو در پیش بگیر
==========
الناز اینکه از جاری ات دلخور بشی کاملا حق تو هست ، من در این خصوص صحبتی نکردم چون دیدم سایر دوستان هم حسی با تو کرده اند
پس از ناراحتی ات به جا بوده ، منتها برای ابراز ناراحتی ات راه نادرستی رو در پیش گرفته ای
امید به خدا ، مشکلت حل میشه :72: :43:
سلام الناز جان
دختر خوب ، حرفات بوی لجبازی میده. بوی کینه. آخه چرا؟؟؟؟:163:
دوستامون اینجا دارن به این خوبی بهت مشاوره میدن ( نه تئوری بلکه این حرف ها ، امتحان خودشو در عمل پس داده) چرا بهشون توجه نمیکنی؟؟
زندگیت متلاشی میشه به خاطر چی ؟ به خاطر مادر و مادر شوهر؟؟ به خاطر جاری که اصلا تو رو به حساب نمیاره؟؟
این وسط کی داغون میشه؟ همه حتی مادرت و بابات و خواهرت سر زندگی خودشونن و تو و شوهرت به جای لذت بردن از دوران شیرینتون دارین از هم فاصله میگیرین.
فقط داری به خودت حق میدی . فقط خودتو قبول داری؟ :324:
به نظرت شوهرت اشتباه کرده بعضی مسائل رو به مامانش گفته. خوب اونو با اشتباهش بپذیر. باید بتونی همونطوری که هست دوسش داشته باشی. هیچ کس بی عیب نیست
آدما بعضی وقتا اشتباه میکنن. این دلیل نمیشه که ما هم مقابله به مثل کنیم.
"مادر اون محرمه مادر من نامحرم" دیگه یعنی چی؟
اینجام که کسی شما رو نمیشناسه به جای پرداختن به موضوع و حل مشکلت ، داری فقط از خانوادت دفاع میکنی و خانواده شوهرتو زیر سوال میبری.
الان مشکل جدی و اصلی شما ، دوری از همدیگه و لجبازی و غرور خودتونه . :303:
اگه بخوای حلش کنی باید فعلا دور بقیه مسائل مربوط به خانواده و مامانا، خط بکشی. :303:
از خودت و خونه شروع کن. وقتی در کنار مادر و پدرت هستی از شوهرت ( حتی الان که نیست) دفاع کن. بگو به همه که شوهرت مرد خوبیه و تو هم اشتباهاتی کردی . (منظورم این نیست که واقعا اینطوریه . اما با این روش احترام و عزت شوهرتو در نظر پدر و مادرت برمیگردونی. اونا باید امادگی داشته باشن با احترام و روی خوش باشوهرت روبرو بشن.:228:
مرحوم قیصر میگه: آه ناگهان چقدر زود دیر میشود...:72:
نذار دیر بشه گلم. گاهی وقتا تو همین مدت ، مشکلتون ریشه دار میشه . سعی کن تا ریشه نزده و دوریت براش عادی نشده، به طریقی با شوهرت روبرو بشی. حالا راهشو خودت پیدا کن. مثلا حتی میتونی طوری برنامه ریزی کنی که تصادفی جایی ببینیش. نمیدونم یه جوری که خودتم عزت نفست حفظ بشه و اونام احساس نکنن منت کشی بوده.
مثلا مهمونی یا دوست مشترکی . خودت راجع بش فکر کنی، مطمئنم یه راهی پیدا میکنی. حتی به مامان باباتم نگو. که اونا که گفتن تو اصلا نباید تماس بگیری ، بهشون بر نخوره.
باید یه سری مهارت ها رو یاد بگیری. توقعاتت رو کاهش بدی. گذشت داشته باشی.[color=#FF0000]
شوهرتم خوب باید احترامش حفظ بشه. اگه کمی دقت کنی و ذهن خوانی نکنی که دیگران الان دارن چه قضاوتی میکنن، خیلی کارت راحت تره.:310:
ببین باید این مشکل رو حل کنی. دیر تر از این جایز نیست. :300:
خواهر جونم با خودت لج نکن. عذرخواهی کردن، به خدا هیچی از آدم کم نمیکنه. بلکه ارزششو داره آدم برای زندگیش هر کاری بکنه.
تو باید با شوهرت رفیق باشی. باید پناهگاه و مامن آرامشش باشی. باید ظریف و عاشقانه زندگی کنی. از مهارتهای زنانه خودت استفاده کن.
لج بازی رو کنار بذار.:101:
مامان و بابا و این واون و ... حریم بذار که دخالتی نکنن.
با جاری هم که دوری و دوستی ....:301:
شايد شماها نميدونيد كه تو خانواده مادر شوهرم رسم چه جوريه
تو خانوادشون رسمه كه وقتي مناسبتي چيزي هست مادر شوهرم به عروشا و دخترش ميگه كه فلان روز فلان جا ميريم.
شما هم بياين
يعني يادآور ميشه
مثلاً از خانواده خواهر شوهرم ميرفتن مكه ، مادرشوهرم گفتن كه شما هم برين براي پيشواز
ما هم رفتيم. حتي نامزدم گفت ما بايدبريم. خواهرم كه جز ما كسي رو نداره
خب وظيفمون بود رفتيم
چرا كسي پيدا نشد به اون دختره(جاريم) بگه كه فلان روز ميريم عيادت شما هم بياين بريم.
مطمئنم كه نگفتن.
خب بازم نيومده كه نيومده. خودش مختار بود نيومده
چطور مختار بود نيومد ، منم مختارم كه باهاش گرم نباشم
باز من تاحالا بهش گلايه نكرده بودم
فقط از بس اصرار كردن كه بايد باهاش گرم باشي و .... تا صبرم لبريز شد و گفتم كه اي بابا من دلم ازش رنجيده
فقط همين
چرا به راهنمائی دوستان توجه نمی کنی؟بابا ول کن این جاریتو.اصلا چیو می خوای ثابت کنی عزیزم؟در حال حاضر زندگیت تو خطره.نجاتش بده.اگه نتونی این مسائل رو فراموش کنی در آینده می کوبی تو سر شوهرت و باز ناراحتی. می دونی از این به بعد چقدر از این چیزا تو زندگیت پیش می یاد؟.گذشت چشم پوشی اینا کجای زندگی قرار دارن؟ به حرف دوستان گوش کن
حرفها و رفتار شما از سنتون بعیده. قبل از اینکه سنتون را بگید فکر می کردم زیر 18 سال هستید و این بچه بازیها را برای یک عروس کم سن و سال تا حدودی می شد باور کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaaaz
خانم محترم اگر ایشون این رفتار را کرده، اینقد هم مهارت داشته که همسرش و خانواده همسرش را با خودش همراه کنه.
بله شما هم مختاری هر کاری بکنی. ولی بدون که این استفاده از اختیارت داره واست گرون تموم می شه. به قول خودت هیچ کس هیچی به اون نمی گه و شما داری تا پای طلاق می ری ... البته این موضوع به طلاق ختم نمی شه ولی زندگی گل و بلبلی هم در انتظارت نیست. بخاطر توقعات زیادی و بی مهارتی هات.
در ضمن به احتمال زیاد اشتباه از طرف شماست. لجبازی و بی منطقی در گفتارتون واضحه.
مادرشوهرتون هم کار درستی کردند که تلفن مادرتون را زیاد طولانی نکردند و وارد بحث نشدند. متاسفانه و با کمال شرمندگی کار مادرتون هم شبیه کارهای شماست و درست نبوده. تلفن زدند مادرشوهر شما را بخاطر اینکه جاریتون نیامدن عیادت پدرتون بازخواست کردند. یه کم دقت کنید ............
رايحه عشق
چشم
گفتم كه موضوع رو زياد كشش نميدم
ولي بايد نامزدم بياد دنبالم
من اصلا پا پيش نميذارم
فقط یه چیزی چرا می گی اصلا.این کلمه اصلا بار منفی داره.به خودت بگو فعلا فکرم اینه که اون بیاد دنبالم.با اینکه من نظرم اینه که چه عیبی داره تو پا پیش بذاری به هر حال همین که می گی قضیه رو کش نمی دم جای شکر داره