RE: چطور تغییر کنم و زندگیم را تغییر دهم؟!!!!!!
مینای عزیز من :72:
چقدر یه پست و چند خط نوشته تو را برآشفت؟
( همین احساسات و تجربه را خودم نیز داشته ام و راهکارش را برایت نقل می کنم )
========
فرض را بر اين بگيريد كه بالهای صداقت از روي خطاي سهوي، يا خطاي عمدي، يا سوء تدبير، يا بي عدالتي و بي انصافي يا از روي تبعيض و خود خواهي يا ....،.اشتباهی کرده و خواسته و یا ناخواسته باعث رنجش تو شده
(فرض بگيريد كه گناه و مشكل بالهای صداقت قطعي هست.)
ولی پرسشی ازت دارم
نحوه اعتراض و لحن بیان شما ، برای عنوان کردن دلگیری و رنجشت را چگونه ارزیابی می کنی؟
آیا به نظرت در یک محیط مجازی و چند خط نوشته ( که گاهی باعث میشه یک زندگی نجات پیدا کنه )، ارزش این برآشفتگی شما را دارد؟
اينجا بالهای صداقت ها و .... ،حتي اگر شما از آنها متنفر باشي و بهشون اعتراض کنی و هر واكنش دلخواهي نسبت به آنها انجام دهي، هزينه واقعي زيادي براي شما ندارد. ليكن تصور كنيد. در برابر خطاهاي همسرت اينگونه به هم بريزي و واكنش نشان دهي. فکر نمی کنی تكرار اينگونه روشها به هر زندگي آسيب مي رساند!
بالهای صداقت ، عينا و دقيقا آدمي معمولي مثل خود شماست. ممكن است چندتا نکته و مقاله بیشتر از شما بلد باشد،فقط همين.
لذا نه پيامبر هست، نه اولياءالله ، نه فرشته و نه آدم خوب و نه حتي يك مدير يا مشاور قوي
كاملا آدم معمولي با همه خطاها و مشكلات آدمهاي ديگر.
لذا اگر شما در ذهنتان از او تصور داشته باشيد هميشه و در همه رفتارها و حركات و گفتارش بي عيب و غرض باشد و آدم خوبي باشد. زمينه اين رنجش برايتان پيش مي آيد.
اما اگر تصور كنيد بالهای صداقت هم گاهي پر عيب ظاهر مي شود، گاهي خودخواه هست، گاهي اشكالات خودش را توجيه مي كند، گاهي بي منطق هست. گاهي متظاهر هست و ... آنزمان وقتي مشكلي از او مي بيني به هم نمي ريزي، چون طبيعي هست.
همه آدمها گاهي مشكلات بزرگي دارند و ضعفهاي بدي نشان مي دهند.
اين درس در زندگي زناشويي خيلي كمك كننده هست.
نه مدير همدردي، نه کارشناسان، نه بالهای صداقت و نه حتي خودت از اين قانون مبرا نيستي. پس انتظار خطا و ضعف را از آدمهاي اطرافت داشته باش. اتفاقا آدمهاي بزرگ ضعفهاي بزرگ دارند.
اصلا اين بالهای صداقت در اين تالار حتي يك پست مفيد نداشته است كه حتي يك تشكر از شما بگيرد.
او خوخواه هست و ......
البته اقرار دارم كه بين هزاران پست ور كارهایی که در تالار انجام مي دهد ، هميشه اشكالات و مشكلاتي هست. اما واقعا بالهای صداقت، دندان تيز كرده كه سينه مراجعان را بدرد.
اگر كسي 10 سيب بكارد احتمالا يكي از آنها گنديده مي شود.
اگر كسي چند هكتار و چند صد هزار سيب پرورش داد اينكه 100 تا سيب هم خراب يا گنديده باشد واقعا طبيعي هست.
بنابراین بي تفاوتي نسبت به ضعف ديگران و كنترل ناراحتي براي چند روز ضمن اينكه رابطه ات را با خودت و ديگران به هم نمي ريزد. مي تواند منجر شود در شرايط آرامتري به زبان بهتري هر مسئله ای را پيگيري كنيد.
اين موضوع در روابط زناشويي مي تواند كليد حل بسياري از مشكلاتت باشد.
پس اينكه بتوانيم با ناملايمات و ناكامي ها كنار بياييم منجر مي شود كه زندگي بهينه و خوبي را براي خودمان ،فرزندانمان و همسرمان پديد بياوريم.
معمولا در فشارهاي احساسي ما دچار فاجعه سازي مي شويم.
اتفاقي كه افتاد پرسش بالهای صداقت در خصوص اینکه به تاپیکت و آینده زندگی ات فکر کنی بود
اما شما آنچنان بهم ریختی كه اصلا توجه نكرديد صدها نفر از حاصل نوشته ها و تجارب تاپیک سبکتین استفاده مي كنند. و حتي اگر پست بالهای صداقت بدرد نخور باشه، اما مراجعان چه گناهي كرده اند؟
همه چيز تيره و تار شد؟!
واقعا همه چيز به انتها رسيد؟!
مینا چ گرامي، عقيده دارم شما می تتوانید با بهره گرفتن از راهکارها و مشاورهها تغييرات مثبتی در زندگی ات داشته باشی .
و اگر غير از اين گمان مي كردم بعيد بود انرژي بگذارم و اينقدر توضيح بدهم.
در واقع اميد من به تغييرات سازنده شما موجب شده است كه اين انرژي را بگذارم
چون هر انسانی لیاقتش روداره که زندگی توام با شادی و آرامش داشته باشه و تو نیز استحقاق زندگی لبریز از آرامش و لذت را داری ، فقط روي آگاهي هايت بايد كار كني.
اگرچه من سعی می کنم که میزان آفت های مشاوره ام را به حداقل برسونم اما گاهي موفق نشوم.
لذا من از اين بابت از شما معذرت خواهي مي كنم. باور بفرماييد قصد كمك بوده است، ولي ظاهرا اين خطا شما را آزده است.
از خانم بالهاي صداقت هم ممنون. اما اي كاش كه ايشون در مورد اين برنامه اي كه واسه ميناچ ريختم هم نظر ميدادند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
آقای تسوکه متوجه شدین(چون تعداد پستا زیاد شد) قبول کرده با هم بریم پیش روانپزشک؟!
دوستای خوبم پیشنهادی ندارین که چی بگم ؟ در مورد خودم ؟ در مورد شوهرم؟
آره متوجه شدم. ما خب نظر خاصي ندارم. نمي تونم پيش بيني كنم كه چي پيش بياد. البته من با دوستان هم موافقم كه گفتن بهتره اول برين پيش مشاور. اگر لازم باشه اون شما را راهنمايي كنه كه برين روانپزشك. سرخود سرخود كه نميشه. اما حالا برين ببينيم چي ميشه.
خب بچه ها كسي چرا در مورد اين برنامه نظر نميده. نكنه اصلا ايرادي نداره يا نكنه خيلي مسخره است كه كسي توجهش را جلب نكرده. خب بگين نظراتتون را ديگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
بي تفاوتي نسبت به ضعف ديگران و كنترل ناراحتي براي چند روز ضمن اينكه رابطه ات را با خودت و ديگران به هم نمي ريزد. مي تواند منجر شود در شرايط آرامتري به زبان بهتري هر مسئله ای را پيگيري كنيد.
اين موضوع در روابط زناشويي مي تواند كليد حل بسياري از مشكلاتت باشد.
پس اينكه بتوانيم با ناملايمات و ناكامي ها كنار بياييم منجر مي شود كه زندگي بهينه و خوبي را براي خودمان ،فرزندانمان و همسرمان پديد بياوريم.
کاملا حق با شماست.من هم از این که خیلی ناراحت شدم و باز هم تصمیم احساسی گرفتم عذرخواهم.
امیدوارم بتونم این کنترلو داشته باشم.تمام سعیمو میکنم.قول میدم.
خب دیگه به نظر میرسه کسی نسبت به برنامه ای که من نوشتم اعتراضی نداره. از این بعد این برنامه وارد فاز اجرا میشه. :104:
خب خانم میناچ یادته موقع تغییر زندگی خانم سبکتکین اومدی و یه تاپیک براش زدی با نام زندگی جدید سبکتکین. من هم حالا می خوام همین کارو بکنم و یه تاپیک باز کنم با نام تغییر خانم میناچ بر اساس برنامه ای مشخص. از این به بعد بهتره توی این تاپیک دیگه چیزی ننویسین و فقط توی تاپیک جدید ادامه بدیم. تو اون تاپیک منتظر دوستان هستیم. بچه ها بییایید تو تاپیک جدیدی که من باز کردم، برای تغییر خانم میناچ باید بقیه هم کمک و حمایت و تشویق کنیم. :104:
سلام بچه ها.
این چندروزه یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه همون نداشتن اعتماد به نفسمه .
شب عید قربان مراسم جشن داداشمه. از شوهرم خواستم دوساعتی از کلاساشو کنسل کنه بیاد باهم بریم لباس بگیریم، اما چون واسم مهم بود چی بگیرم و بپوشم وای خیلی تصمیم گیری واسم سختتر از قبل بود، خیلی گشتیم ولی درنهایت هیچی نخریدیم!!!!!!!
اصلا نمیدونستم چی میخوام کوتاه، بلند، رنگ تیره یا روشن؟قبل از رفتنمون نظر چندتا از دوستامو یواشکی پرسیدم:163:
اما بازم................
خیلی از دست خودم خستم.دیگه از اینکه باز امشب دوباره بریم خیابون بدم میاد و میترسم!!
من هیچ وقت نمیتونم یه تصمیم درست بگیرم.
هرچی به خودم میگم مینا اصلا حرف بقیه واست مهم نباشه اما نمیتونم!
شوهرم فقط گفت خوب بود همین چند روز پیش که رفته بودی مسافرت از همون جا یه لباس شیک میخریدی.ته دلم گفتم من آرزوی اینکه یه تصمیم خیلی کوچیکو خودم بگیرم به دلم مونده!
چند باری هم بهم تذکر میداد دقت کنیا که دیگه باز مجبور نشیم بیایم پس بدیم و تعویض کنیم.(بیشتر از خودم بدم اومد)
سلام مینا جان
امیدوارم خوب باشی
من اگه جای تو بودم اصلا به خوب یا بد شدن موضوع فکر نمی کردم و وقتی می رفتم خرید همون لحظه هر چی خوشم می اومد می خریدمو به بعدش که میخواد خوب بشه یا بد فکر نمی کردم بعدشم پای تصمیمم می موندمو از تصمیمم دفاع می کردم
اصلا مهم نیست که بد میشه یا خوب وقتی اینطوری فکر می کنی بدترم میشه
سلام خانومی به نظر من قبل از خرید به چیزی که می خوای بخری خوب فکر کن تا تو بازار علاف نشی حتی میتونی تو اینترنت مدل های مختلف اون کالا رو ببینی .
مثلا تو خرید لباس اول رنگ ، کوتاه بلندی ، میزان پوشش و حجاب اونو...رو مشخص کن به این صورت که مثلا من پوستم سبزه است پس رنگ تیره زیاد بهم نمیاد یا اینکه این رنگ همیشه بیشتر بهم میاد یا مثلا من چاقم یا لاغرم پس لباسی باید بپوشم که کمتر اینو نشون بده و....یا مجلس مردانه و زنانه با همه پس باید حجاب داشته باشم و.....
بعد با اطمینان به خودتون به بازار بروید وخریدتون رو انجام بدهید بدون اینکه به فکر واکنش احتمالی دیگران باشید.
مينا جون لباس آخرت ات كه نيست اينقدر حساسي عزيزم.
يك لباسه كه يكبار مي خواي بپوشي و بعد بندازيش اون طرف. خوب يا بد مال يك شبه.
پس بي خيال و با آرامش يك چيزي انتخاب كن.
مرسی اما میدونین من اصلا ثبات شخصیتی ندارم.مثلا با خودم میگم من همیشه کوتاه و رنگ تیره میپوشیدم این دفه دوست دارم رنگ روشن و بلند بگیرم اما وقت خرید :162: :33:
بعد از اینکه میخرمم پشیمون میشم و کاش کاش گفتنم شروع میشه!:163:
به این فکر میکنم که بقیه ممکنه چی بپوشن و........
چه ربطي داره كه ديگران چي مي پوشن مهم اينه كه خودت چي دوست داري؟
قبلا هم گفتم مينا شما وسواس فكري داري. با كمك مشاور روانشناس مي توني بهبودش بدي.