RE: راهی برای کم کردن میل جنسی
ممنون از همتون که توجه میکنید خصوصا دل عزیز سعی میکنم توصیه هاتونو اجرا کنم چون حرفاتون منطقیه.جناب فرهنگ تکمیل نشدن خونه از کمبود امکانات و پول نیست از اینه که این پیمونکاره یه روز کار میکنه ده روز غیبش میزنه وگرنه تا الان تمام شده بود .چون چند تا کار تو دستشه:320:در مورد خونه هم میخوام شوهرمو راضی کنم پیش مادرش بمونیم آخه میترسه باز راحت نباشیم ولی من میگم اگه عروسی کردیم دیگه میتونیم راحت باشیم و خجالت نکشیم فکر کنم دیگران هم بیشتر رعایت کنند.با اینکه وضع مالیش خوبه بازم میترسم بهش فشار بیاد به هر حال زندگی این روزا خرج زیاد داره(همه بهم میگن خیلی خسیسم و شوهرمو یه ساله حاجی میکنم......:311:)خودم دوست دارم اگه بشه به جای اجاره اون پولو پس انداز کنیم . خب دوستای خوبم فردا داریم میریم تهران خرید عروسی:123:(هر چی گفتم همینجا خرید کنیم خرجش کمتره مادرشوهر قبول نکرد میگه میخوام جنس خوب بخری)
ممنون از اینکه حرفامو گوش دادین واسه یه مدت کوتاه خداحافظ همگی:72:
در ضمن جناب فرهنگ مطمئن باشید مشکل مالی نداره درسته خودم اقتصادی ام هر چی خواست بگیره میگم نخر بهمون فشار میاد ولی اینطور نیست. به نظرتون فوق لیسانس کارمند رسمی شرکت نفت مشکل مالی داره؟من اگه بهش گفتم بهت فشار میاد واسه اینه که زورم میاد پول اجاره بدیم
خواستن توانستن است
اعتدال بهترین راه خوشبختی است:72::72:
سلام به همه بچه هاي تالار
نميدونم چرا بعد از اين همه مدت ياد اين تاپيك افتادم.چقدر اين روزا ازم دوره اصلا انگار اتفاق نيفتاده. يك ماه ونيمي هست كه عروسي كرديم.با عروسي كردنمون اين مشكل حل شده و خدا را شكر الان تمام روابطمون عاليه.
هر روز هم عشق و علاقه بينمون بيشتر ميشه:43:
به همين خاطر از مديران تالار درخواست ميكنم اين تاپيك رو قفل كنن:72:
ممنون از همگي
گلنوش67 عزیز
با این تفاسیر این تاپیک جزء به نتیجه رسیده ها اعلام میشود .
امیدوارم همیشه همیشه از ندگی همینگونه رضایت داشته باشی ..... ان شاء الله
.