RE: متاهل، ولی عاشق دیگری
عزیزم خیلی دلم می خواد مردهای تالار بیان و به شما بگن که امکان نداره یک مرد با زن متاهلی رابطه عاطفی برقرار کنه و هوس در اون نباشه. همینکه بهت گفته دلم می خواست دستهاتو بگیرم یعنی ... ای خدا کاش بدونی اون الان در ذهنش چه تصوری داره و چه لحظه هایی از زندگیش ممکنه به یاد شما با همسرش باشه . :323::316:
عزیزم لازمه قاطع تر باشی. لازم نبود به اون بگی که تمومش کنیم. خودت اراده می کردی و دیگه نه سر کار با اون اقا می رفتی نه جواب تلفتهاشو می دادی و نه .. در اخر هم می گفتی نمی خوام باهات رابطه داشته باشم از هر نوعی برای من فرق نمی کنه.
همسر بنده خدات از کجا بدونه چه اتفاقی افتاده اونم ظاهر قضیه رو می بینه که اون ادم خوبیه.
این ادم اخر خودخواهیه (که به نظرات و احساسات اطرافیانش اهمیت نمی ده) و به نظر من ادم خیلی خطرناکیه. عزیزم مواظب خودت باش. از مکالماتتون کاملا مشخص بود که تونسته خودش رو پیش شما صاحب قدرت نشون بده و باعث بشه شما بهش در عین اینکه نمی خواهی باهاش رابطه داشته باشی اما تکیه اساسی کنی.
ممنونم دلجوی عزیز راست میگی من خودمم بعضی وقتا ازش میترسم ولی نمیدونم که چطور باید قانعش کنم که تمومش کنیم.میخوام کمی صبر کنم تا قراردادم که تا آخر شهریور برسه و دیگه واسه عقد قرارداد نمیرم پیشش . فکر میکنم شاید بشه اینطوری راضیش کنم ولی خدایی از کار امروزش ازش بیشتر ترسیدم ولی اینم میخوام اعتراف کنم که منم هر چند میدونم حس اشتباهیه ولی خیلی دوستش دارم بعضی وقتا حس میکنم حسی که بهش دارم نمیشه گفت حس عاشقیه .ته دلم حس میکنم چون نه تو خانواده خودم و نه تو زندگی شخصیم حامی نداشتم حس میکنم این کمبود من باعث شده که بیشتر بهش تکیه کنم و خودمم تو جدا شدن تردید کنم .واقعا حسی که بهش دارم یه جور حسیه که نمیشه زیادم بهش حس عاشقی گفت .ولی امروز واقعا احساس خطر کردم و وقتی باهاش حرف میزدم حس میکردم هنوز نمیشناسمش .خدا به دادم برسه ولی بخدا یاد قیافه خودم میفتم که به غلط کردن افتاده بودم به خودم خنده ام میگیره هم گریه ام .واقعا راست گفتن که چرا عاقل کند کاری که بازآید پشیمانی :305:
خانم دو راهي شما خودتان هم در ادامه اين رابطه مقصريد و دوست داريد آن را ادامه دهيد.
مطمئنم كه اگه محكم جلوش مي ايستاديد و مي گفتيد نه تو زنگ نزن. من الان زنگ مي زنم به شوهرم و زنت كه بيان و ببينند تو از جون زندگي من چي مي خواي . حتما مردك هواسران به ظاهر عاشق پيشه پا به فرار مي گذاشت.
خانم دوراهی عزیز
به نظرمن رفتار این آقا یه زنگ خظر برای شماست.اگه کسی واقعا عاشق کسی باشه نمی تونه ذره ای درد و رنج معشوقش رو تحمل کنه.مطمئن باش اکثر حرفهای این آقا تحت تاثیرهوس بوده عزیزم.خودت میبینی که این کارعاقبت خوبی نداره.ممکنه بچه ات رو ، آبروت رو از دست بدی عزیزم.سعی کن مدتی ازاون شرکت دور باشی.سعی کن خودت رو پیدا کنی.آیا این عشق می تونه آرامش رو برای شما به دنبال بیاره.آیا ارزش داره شما آبروت رو سراین مساله از دست بدی.آیا کسی که این طوری حاضر می شه اشک تو رو در بیاره و احساساتت رو جریحه دار کنه و آبروت رو به خطر بندازه قابل اعتماد هست؟عزیزم به نظر من تو بایدبه هر نحوی شده ازش دوری کنی و رابطه ات رو باهاش قطع کنی.سعی کن خودت رو پیدا کنی.
ميدونيد آدم بايد خودشو تو شرايط شما بزاره و بعد قضاوت كنه اين مسئله براي هر كسي پيش مياد و شما هم ناخواسته به دام اين شرايط افتاديد و به سختي ميشه ازش بيرون اومد قبل از اينكه خيلي صميمي ميشديد بايد يه فكري ميكرديد به هرحال من
با اون دوست عزيز موافقم واقعا عشق خيلي پاك و بالاست امكان نداره كسي عاشق فردي باشي و بتوني ناراحتيشو تحمل كني
مطمئن باشيد كه اون آقا خودشو دوست داره و فقط به خودش فكر ميكنه قطعا باشما بودن به ايشان آرامش ميده و نيازهاشو برطرف ميكنه و شما اوني هستييد كه خانمش نيست ولي باز در نهايت شما رو ناديده ميگيره و براي اينكه شمارو داشته باشه به شما فكر نمي كنه
راستش من يك مورد مشابه ديدم كه عكس شما بود اون خانم اين رفتارهارو ميكرد ميرفت درخونه و بست ميشت و ميرفت سركار و تهديد ميكرد و قرص ميخورد و ...................
در نهايت هم به هم رسيدن ولي با فروپاشي خانواده ها در بدري 4 بچه وجود يك بچه ناخواسته كه نمي خوام كلمه بدش را بكار ببرم و خلاصه در نهايت ايجاد يك زندگي كه فكر نمي كنم توش رضايتي باشه
عزيزم زودتر يك فكر اساسي كن تا زمان از دست نرفته
من با نظر لیلا موافقم.احتمال 80 درصد چون نقطه ضعف دادین دستش و مطمئن بوده اگه به زنش زنگ بزنه شما دور از جون به غلط کردن می یوفتید این کارو کرده می دونم خیلی جرئت می خواست اون موقع وایسین تماشا.اما به نظرم مرگ یه بار شیون یه بار .هر چه زودتر رابطتون رو قطع کنید:160:
شما هم آدرس منزل اون آقا رو دارید؟
اگر ندارید پس مطمئن باشید یک لحظه هم با آبروش به خاطر شما بازی نمی کنه مگه نگفته اگر تو بری آبروی من تو شرکت می ره پس تا این حدم آبروش براش مهمه اینا همش ادا اصوله که شما رو راضی کنه
الان فهمیده که از تهدید می ترسی
پس یه مدت که باهاش ادامه دادی مدرک علیهت جمع می کنه و با تهدیدای بیشتر راضی به چیزایی که الان میگه ازت نمی خوام هم شما رو می کنه
اگر انسان بود این کاری که گفتی رو نمی کرد
با فکرت راضیم :163: حرفی مسخره تر از این نیست
با فکرت راضیه اما حاضر نیست رابطتو باهاش با وجود میل باطنی خودت قطع کنی
شما هم آدرس منزل اون آقا رو دارید؟
اگر ندارید پس مطمئن باشید یک لحظه هم با آبروش به خاطر شما بازی نمی کنه مگه نگفته اگر تو بری آبروی من تو شرکت می ره پس تا این حدم آبروش براش مهمه اینا همش ادا اصوله که شما رو راضی کنه
الان فهمیده که از تهدید می ترسی
پس یه مدت که باهاش ادامه دادی مدرک علیهت جمع می کنه و با تهدیدای بیشتر راضی به چیزایی که الان میگه ازت نمی خوام هم شما رو می کنه
اگر انسان بود این کاری که گفتی رو نمی کرد
با فکرت راضیم :163: حرفی مسخره تر از این نیست
با فکرت راضیه اما حاضر نیست رابطتو باهاش با وجود میل باطنی خودت قطع کنی
به نظر من این آدمی که می گی آدم خطرناکی می تونه باشه.این کارهاش خیلی عجیب و بدون منطق و تفکر هست.آدمهای این طوری از نظر روانی سالم نیستن.یکی از دوستای با من با یه ادمی شبیه این که گفتی ارتباط داشت البته مجرد بودن هردو تا.. ولی وقتی به اون پسر جواب منفی داد چند بار اومد تو خیابون و مکانهای عمومی آبروریزی راه انداخت و آخر سر هم دوستم با کمک باباش و پلیس تونست از شرش راحت بشه .چیزیایی که گفتی من و کامل یاد اون انداخت. کارهاش و حرفهاش شبیه اون هست.پس مواظب خودت باش و این که بدون تو چون متاهلی نمی تونی حمایت خانوادت و جامعه رو به این راحتی داشته باشی.
به نظر من تو این جریان سیاست داشته باش و شروع کن به کم محلی بهش و جواب ندادن تلفن هاش البته آروم آروم .می گم آروم آروم چون اون سالم نیست و با این چیزایی که گفتی واقعا واست مشکل ساز می شه.این که بهش هرروز بگی بیا تمومش کنیم اونم بگه نه... فایده نداره.باید تمام چیزهایی که بهش دادی و باعث شده اون بخواد تو در زندگیش بمونی و ازش بگیری دیگه مثل قبل به حرفهاش گوش نده بهش لبخند نزن بهش احساس آرامشو تلقین نکن خلاصه این آدمی که الان هستی نباش بذار اون هم نسبت بهت سرد بشه.
بازم میگم مواظب خودت باش:72:
خواهرم دوراهي،
اصلا نترس... خيلي راحت بهت بگم كه هيچ كاري از دستش ساخته نيست! به همين راحتي! هيچ كاري!!!
آدمي كه شما باهاش طرف هستيد مجموعه از كمپلكسهاست... پس يك راه بيشتر نداريد، اگر واقعا مي خواي نابود نشي!!!! اين رو جدي دارم بهت مي گم! آبروت نمي ره! نابود مي شي!
تمومش كنيد! همين امروز! بدون هيچ توضيحي! هيچ پيغامي رو جواب نديد! هيچ توضيحي نديد! هيچ تلفني! اصلا شما روي اين كره خاكي نيستيد!
مي دوني مشكل اون آقا يا شوهر شما نيست... مشكل شما رو بر طرف مي كنيم! فعلا اون رابطه رو كات كن! همين الان!
سلام دوست عزیز:72:
کاش می شد فقط یه دونه کبریت و (جهنم بنزین لیتر 700) چند لیتر بنزین حروم مردای هوس بازی کرد که این طوری کارشون و توجیه می کنن.
اون اقا از شما بهتر کی و گیر میاره که هم دلت برای زندگی خودت و بچت می سوزه و هم برای زندگی اون اقا.
اون مطمئنه که شما اونقدر دلسوز زندگی او هستی که حاضر نیستی زندگیش به هم بخوره. به همین خاطرم چون از شما مطمئنه خب سرگرمی خوبی می شی براش هم زندگیش و تهدید نمی کنی و هم یه عشق بازی و وقت گذرونی.
دوستان درست می گن تو اصلا نباید بهش توضیح بدی که می خوام ازت جدا بشم باید یه دفعه جدا بشی تا همین جاشم تو خطا کردی و برای شوهرت قابل توجیه نیست.
تو دیگه شرکت نرو اخر این ماهم قرار داد نبند. که اگه 1% اومد و ابرو ریزی کرد لااقل برای شوهرت توجیه شده باشی که ببین یه ماه از قرار دادم مونده بود و نرفتم و بهت گفتم که دیگه هم نمی خوام برم دلیلش همین اقا بود.
اون جوری حداقل زندگیت از هم نمی پاشه.
امتحان اون اقا هم کار سختی نیست مطمئن باش مثل چی از زنش می ترسه ادای ادمای شجاع و در میاره یه بار بهش بگو شماره خانمت و بده می خوام باهاش حرف بزنم اگه داد.!
قبل از تمام شدن قراردادت بیا بیرون تهدیداشم برات مهم نباشه اومدنش جلوی در خونتون هم مهم نباشه.
اما در مورد شوهرت مطمئن باش راههایی که به کار گرفتی مثل همین راهت راه غلطی بوده که جواب نداده. تو رابطت و با این اقا تمام کن بعدش بیا بهت در مورد شوهرت راهکار می دیدیم که زندگیت روز به وز بهتر بشه.
موفق باشی:72: