RE: گفت يه مدت تنهام بذار. مگه ميشه 6 ماه تنهاش بذارم
خواهش میکنم
منظورم از گفتن اون 2 سال گذر زمان بود
گذشت زمان خیلی چیزها رو حل میکنه عزیزم.
صبر داشته باش میدونم به اون چه که بخوای میرسی.
هر روز بیا و تاپیکتو مرور کن
یه سرچی بکن تو تاپیک ها و موضوعات شبیه به خودتو بخون باور کن ذهنت خیلی باز میشه:305:
امتحان کن
پس همیشه بیا سر بزن:305:
حتما حتما بقیه ی تاپیک ها رو هم بخون .باشه عزیزم؟:46:
کنترل داشته باش رو افکارت.
میدونم هی میاد سراغت این افکار.
ولی با خودت بگو:
من فکرامو کردم کلی زمان گذاشتم تا به این نتیجه رسیدم
تصمیم گرفتم رهاش کنم پس میکنم و نتیجشم میبینم.
هر وقت اومد تو فکرت از تکنیک توقف فکر استفاده کن.یعتی بهش فکر نکن.
به خودت حق بده عزیزم اما سعی کن کم کم خود گلتو:72: پیدا کنی.
به خودت برس.
موهاتو تغییر مدل بده
لباس جدید بپوش
برو پیاده روی
کتاب بخون.
راستی یه کتابی بهت معرفی میکنم واسه من عالییییی بود اما نمیدونم پیداش کنی یه نه.
"زن ها مردها رو از دست میدهند چرا"
واسه من خیلی عالی بود ذهنمو باز کرد.
اگه خواستی ایمیل نویسندشو بهت میدم ببین میتونی با ایشون ارتباط برقرار کنی.
اتفاقا مشغول انجام همين كار هستم... و سرچ كردم
كه به اين نتيجه رسيدم..
صبر صبر و صبر كليد حل بيشتر مشكلاته..و صد البته قضيه من..
راستي تو يه كتابي خوندم
هيچ وقت از كلمه "مشكل"استفاده نكنيم چون بار منفي داره و خودش باعث ميشه كه بيشتر فكر كنيم حتما مشكل داريم
مثلا به جاي "مشكل"بگيم....
مثلا به جاي اينكه به كسي بگيم"مشكلي پيش اومده"؟؟
بگيم..
فكر ميكنم يه چيزي تورو ناراحت كرده.....
[color=#9370DB]بازم ممنونم ازت تغيير زندگي...آره ايميلشو بذار حتما...شما از كجا تهيه كردي اين كتاب رو..؟
[size=medium]بازم ممنونم ازت تغيير زندگي...آره ايميلشو بذار حتما...شما از كجا تهيه كردي اين كتاب رو..؟
راستي شما نظرتون رو درباره تاپيك من نداددين...شما هم با نظر بقيه دوستان موافقي؟
[size=large][color=#FF1493]راستي شما نظرتون رو درباره تاپيك من نداددين...شما هم با نظر بقيه دوستان موافقي؟
[color=#800080]الان داشتم تاپيك"به نتيجه رسيده ها" رو ميخوندم....
تو بيشتر تاپيك ها و پست هائي كه بچه ها گذاشته بودن..توصيه به صبر شده بود...
و اينكه اگه حس كردي مردي به تنهائي واسه پيدا كردن خودش احتياج داره..در برابرش مقاومت نكن
بذار تنها باشه..
حالا كه فكر ميكنم ميبينم خدايا دختر تو كه اين چيزا رو بارها و بارها تو كتابا خونده بودي..ميدونستي مردا يه غار دارن كه وقتي توش ميرن دوست ندارن كسي دم در غار منتظرشون بشينه..پس چرا بعضي وقتا هي منتظرش بودي تا يبا بيرون..
اخه من هميشه فكر ميكردم..نهايتن دو روز غارنشيني نبايد طول بكشه.اما اشتباه فكر ميكردم
شايدم بعضي وقتا خودخواههنه فكر كردمو به دلتنگيم بيشتر از ارامش اون بها دادم
البته فقط بعضي وقتا...نه هميشه
..
..
ياد فيلم آتش بس افتادم كه زن و مرده يه فرصت ده روزه به خودشون دادن تا خودشونو پيدا كن
اما ته دلم يه حسي ميگه زودتر از شش ماه دلش واسم تنگ ميشه و يه خبر ميگيره..اما از طرفي يكم غرورش زياده و شايد تا سر 6 ماه رو خواستش ايسادگي كنه...
..
..من حالم خوببببببببببببببه..من احوالم ارومممممممممممممممه
با من بودی؟چی بگم؟حز اینکه هر وقت برگشت ازش بخواه رابطه تون رسمی بشه.
فکر نکنم رعنا خانوم بشه کسی رو به راحتی فراموش کرد
حتی اگه مدتی هم فراموش کنه دلش تنگ میشه مطمئن باش.خودت تا به حال همچین چیزی برات پیش نیومده که با کسی رابطتو کم کردی و بعد از مدتی دلت تنگ شده
می خوای روزها رو دونه دونه بشماری تا شیش ماه تموم بشه؟اینجوری سر از مطب روانپزشک در میاریا.انقدر بهش
فکر نکن.ریشه های وابستگیتو بخشکون.خودتو به یه کاری مشغول کن چشم بهم بزنی شیش ماه تموم شده.
چيكار كنم...؟؟ سخته...
اين افكار داره ديوونم ميكنه...
همش فكر ميكنم خدايا يه موقع قصدش قطع كامل نبوده باشه..بعدش دوباره جواب خودمم ميدم كه نه..اگه اينجوري بود حتما ميگفت..
اگه ميخواست قطع كامل كنه كه ديگه نميگفت 6 ماه ..منكه كامل با اخلاقش اشنام..اون همچين آدمي نيست كه الكي حرفيو بزنه
بعد دوباره يه فكر ديگه مياد تو ذهنم
هي ميانو ميرن...
ديوونه نشم خوبه.
رعنا جون سلام
الان 6 ماهت تموم شده تعجب نکن توئی که اینجور بی تابشی 6 روز مطمئنا برات 6 ماه گذشته میبینی تو حتی یه ساعت تحمل دوریش و نداشتی؛ اما الان تونستی با کمک اول خودت و بعدش اعضای همدردی این روزها رو تحمل کنی خیلی خیلی سخته اما نگاهت باز باشه ایشون گوشیش هم خاموشه پشت این سکوت مبهم درباره چی و برای چی و برای کی و درباره کی میخواد تصمیم بگیره که روشن بودن گوشیش مانع تصمیم گیریش میشه نمیخوام ناراحتت کنم لطف کن و لطف کن یه کم واقع بین باش به خودت بیا اصلا از خودت پرسیدی کجاست و مطمئنی که اونجاست ببخشید ها ما خیلی ساده و احساساتی تشریف داریم و فکر میکنیم آینده ای که دارن میسازن بخاطر گذشته ایکه داریم حتماما نقش اصلیش رو بازی میکنیم اما اگه اینجور بود فکر نمیکنی تو این تصمیم گیری تو هم بایستی سهیم باشی برو جلوی آینه به خودت نگاه کن 6 روز گذشته تنها هدفت شده سپری شدن 6 ماهه و برگشتنش روزهارو نشمار سعی کن خودت و بسازی اما نه با اون برای بعد 6 ماه بلکه برای بدون اون بسازی عزیزم درسته تو این موقعیت شاید احتیاج داشته باشه ولی فکر میکنی خانوادش هم ازش بی اطلاع هستن نه فدات شم اگه اینجور بود مادره خیلی وقته دق کرده بود البته ناراحت نشو اینها همش مثال عینیه از زندگی اعضای تالار که بدونی و احتمال هر چیزی رو بدی اما جدای از همه اینها این و از ته دل میگم هیچوقت به امیدی که بخدا داری روش شک نکن اون 114 سوره فرستاده و 114 بار فقط گفته:
:305:بسم الله الرحمن الرحیم ... پس:323:
رعنا27 عزیز
بعد از این 61 ارسال ،به چه نتیجه ای رسیده اید؟