نمایش نسخه قابل چاپ
سلام گردافرید
واه واه شما چقدر لفظ قلم صبحت میکنید
و از کلمه های سخت بکار می برید من بعضی از صبحتهاتو ن را متوجه نمیشم عامیانه تر لطفا صبحت کنید فکر میکنم تو ادبیات و تاریخ استاد باشید
حلا نری دوباره از عصبانیت یه جواب بدی
.
.
.
.
.
.
حالا چرا میزنی
.
.
.
.
.
به خدا من شوخی کردم
منم چند تا پستم نیست به رو خودم هم نمی ارم دوباره پست جدید در زمینه های بهتر میسازیم
یه کم اروم باش
زمین که به اسمون نرسیده
اگه رسید حتما خبرت میکنم
باز هم ببخشید شوخی کردم
عرفان!بی ادبی خودت را نمایاندی،بماند!!اما روش درست جمع بستن واژه کمبود،کمبودها می باشد نه کمبودات!!!و دیگر آنکه بی مایه بودن تو و البته سطحی نگریت از این کپی-پیستهایت نمایان است و بهتر در مطالب دینی که می آوری که حتی ذره ای به آنها باور نداری که اگر داشتی این اندازه فحاش و زشت کردار نبودی.
و البته فردی با سکوت موذیانه اش ناظر این بدکاریهاست و در دل راضی.نوشتارهایم که حذف شده اند و مثلاً به خیال خودش دارد آبروی من هم می رود!!
به به!!عجب خانواده کثیفی!!که نماینده اجتماع ماست.
سلام دوستان :72:
همه به خوبی می دونیم که اختلاف رای و نظر در همه جا وجود داره ضمن اینکه زمینه ی رشد وقتی برای افراد و گروهها می تونه فراهم بشه که قواعد تبادل نظر رعایت بشه .
من شما رو دعوت می کنم یک بار دیگه و خیلی خلاصه از اول روند این تاپیک رو مرور کنیم با این امید که حسن ختامی باشه بر بحث های مذکور.
1- انتقاد جناب گردآفرید به سایت در خصوص حذف تعداد زیادی از پست هایشان با مخاطب قرار دادن مستقیم و غیر مستقیم مدیر محترم تالار .
2- همدردی و پاسخ و اظهار نظر برخی دوستان در اینخصوص که صرفا نظر شخصی بوده .
3- پاسخ مستقیم مدیر محترم در پست 16 مبنی بر حذف تعدادی از پستها بنا بر دو دلیل :
الف : تصمیم مدیران تالارها و انجمنها (نه ایشون) مبنی بر حذف بخشی از پست ها که در حد چند کلمه بوده و بیشتر جنبه ی فکاهی ، تفریح و چت گونه داشته و صرفا شامل پست های آقای گردآفرید نبوده .
ب : حذف بخش عمده ای از پست های اعضاء و از جمله گردآفرید عزیز در جریان هک شدن تالار .
و در نهایت تاکید صریح ایشون به عدم حذف این پست ها توسط خودشون و دعوت دوستان به پرهیز از احساس محوری در اینخصوص .
4- بازهم اظهار نظرهای دوستان ، بعضا عصبانی شدن ها و پاسخ دهی.
5- دعوت برخی دوستان به حفظ آرامش از راههای مختلف (منطقی ، احساسی و ...)
6- پاسخ مدیر محترم تالار در پست 34 با اشاره و تاکید بر خط قرمزهای تالار و دعوت همه به آرامش
و
باز هم
.
.
.
. ادامه ماجرا
دوستان خوب من ،
آیا دقت کرده اید که نوع واکنشهای مجازی ما به مسائل در این تالار ، همه نمادی از رفتارهای واقعی ما در زندگی شخصی ما و در مواجه با واقعیات زندگی هستند؟
نمی دونم با من موافق هستید یا نه ؟ اما من احساس می کنم در بخش زیادی از پستهای اخیر ، ما از اصل انتقاد منحرف شدیم و به بیراهه رفتیم .... هرچند نظر شخصی من اینه که پاسخ گردآفرید عزیز در پست 16 داده شده بود و اعتقاد قاطع دارم که هیچ گونه بدخواهی در میان نبوده و نیست.
ضمن اینکه همونطوری که به کرات در موضوعات مختلف آمده اگر پستی خلاف مصالح تالار باشه در عین اینکه از طریق پیام خصوصی به نویسنده اطلاع داده می شود ، حذف خواهد شد و نیازی به پنهان کاری نیست. پس فقط باید دید آیا به جناب گردآفرید پیامی در اینخصوص داده شده است یا خیر ؟
از طرفی این تالار نقشها و زحمات اعضاش رو خیلی خوب می شناسه و بر همون اساس هم از اونها توقع داره ... و قطعا توقع نابجایی نیست اگر اعضاء حداقل از افرادی که دارای چهره برجسته تری در این فضای مجازی هستند این توقع رو داشته باشند که بیش از بقیه در حفظ امنیت و آرامش این تالار که البته مورد وثوق و علاقه اشون هم هست بکوشند .
ضمنا اگر ما در این تالار به دنبال مشاوره برای بهتر کردن زندگی خود هستیم باید دانسته باشیم که کسب آرامش و پرهیز از هرگونه احساس محوری (حتی انگونه احساساتی که ظاهرا رنگ و بوی منطق دارند )، اصلی ترین و مهمترین رکن برای رسیدن به این اتفاق میمون خواهد بود .
و یادمان نرود قاطع بودن و نیز حق طلبی همیشه به معنی فریادهای بلند و گوشخراش ، توهین و تحقیر و استهزاء دیگران نیست ... و همینطور پاسخ ندادن و صبر و آرامش هم همیشه به معنی پاپس کشیدن ، مقصر بودن ، ترسیدن و یا به قول بعضی ها وادادن نیست ...
کسی چه می داند ؟ شاید گاهی به عکس تصور عموم ، آرام بودن به معنای قاطع بودن است ....
گردآفرید عزیز ، حتما می دونی که انتظارات زیادی از شما وجود داره ...
بازم سلام
جناب گرد افرید عصبانی
هیچ وقت به خودت و در هیچ شرایطی اجازه نده به کسی توهین کنی در همه جا جانب ادب را رعایت کنید لطفا
هر کسی واسه ی خودش شخصیت داره و به شخصیت خودش احترام می زاره و اجازه توهین های جنابعالی را به خودش نمی ده
لطفا یه کم مراعات کنید
ببینید سرکار طاهره خانم!شما یا نوشتارهای بنده را نمی خوانید یا اگر هم می خوانیدشان به آنها توجه لازم را ندارید.من می دانم که به همان دو دلیل مورد پذیرش شما و سنگ تراشان پستهای من حذف شده اند،اما من دقیقاً همین دو دلیل را اصلاً نمی پذیرم،زیرا مدیر تالار نیز بسیاری از پستهایش حالت چت داشته یا فکاهی و . . . بوده است و افزون بر آن بسیاری از آنهابه شکلی بسیار زیرکانه و بطنی،ابزاری برای به کرسی نشاندن نظرات کاملاً فردی ایشان در راستای جهت دهی به افکار و نیز کنترل دلخواه تالار برای هماهنگی با قالبهای اعتقادی ایشان،می باشد.
از طرفی،پستهای محذوف بنده نه بار منفی داشته،نه الفاظ رکیک در آنها به کار رفته و نه برای مثلاً دوستیابی برای اهداف جنسی بوده است.
به هر حال ایشان رفتار صددرصد اشتباهی را انجام داده اند و باید به هر طریقی درصدد جبران آن برآیند.
ميشه التماس كنم اينقدر مسئله رو كش ندين؟:72::72::72:
هميشه كسي كه آخرين حرف رو توي بحث ميزنه، لزوما درست ترين حرف رو نزده
خواهشا سوتعبير نشه، چون آخرين حرف رو خودم زدم، و احتمالش هم زياده كه درست نباشه!
وقتي شخصي به انسان اهانت و يا خيانت ميكنه، درسته كه بايد جلوش ايستاد ولي اين در صورتيه كه اون شخص منطق و ادب كافي رو داشته باشه. اگر نداشت سكوت بهتر از جوابه. حداقل اونايي كه دارن، پيش خودشون ميگن فلاني چقدر آقا (خانوم) بود كه جوابشو نداد. اونايي هم كه ندارن ميگن فلاني (دور از جون) چقدر خر بود.
باز هم خواهشا سوتعبير نشه، چون ضمن موافق بودن با بعضي از نظرات و يا مخالف بودن با برخي، و يا منطقي/غيرمنطقي دانستنشان و همينطور مودبانه و اهانت آميز بودنشون، (از منظر اين حقير) به جاي سكوت، خودم زودتر لب به سخن گشودم.
خودمونيما شعار خوب بلد بدم!
جمال محمدي تلفن!!!:D
آقای سنگ تراشان از شما خواهش می کنیم خودتون این قضیه را ختم به خیر کنید هر چی این موضوع بیشتر ادامه پیدا کنه تمام حرمت ها شکسته می شه همه همدیگه رو به باد ناسزا گرفتن دیگه احترامی برای همدیگه نگذاشتن من واقعا متاسف شدم وقتی این تاپیک رو می خونم این تاپیک شده جزو داغ ترین بحث توی تالار و به تاپیک های دیگه توجه نمی شه و باز هم از شما آقای سنگ تراشان تقاضا دارم که خودتون این موضوع را حل کنید با تشکر از شما
سلام آهو خانم
اگر چه حق با شماست، اما همانطور که قبلا هم گفته ام درون یک خانواده، آن هم خانواده بزرگی نظیر همدردی، هیچ فردی صرفا از روی حرفهایش روی دیگران تاثیر نمی گذارد، همچنین هیچ فردی صرفا از روی نظراتش شناخته نمی شود.
درون خانواده ها رفتار و کردار ماست که به مرور زمان موجب شناخت سایرین نسبت به ما شده، یا از طریق این منش روی آنها تاثیر می گذاریم. این تاپیک شناخت همه ما اعضاء را نسبت به هم بالا خواهد برد. و این درون خانواده مفید است.
مسئله اهانت هم انشاء الله بزودی بیش از پیش کاهش می یابد.
تنها برای شناخت اعضای توهین کننده و درجه رندی آنها به مصداق ذیل عنایت کنید:
**اگر چه ما یک پیکر واحد هستیم و دردهایمان مشترک هست. اما اگر کسانی بخواهند مانند یک تومور مشکلات خود را در جریان خون این پیکر منتشر کنند و این خانواده عزیز را متلاشی کنند، ناگزیر می دانیم که آن عضو را با همه رنجی که می بریم قطع کنیم. و به رنج سایر اعضاء در این مورد خاتمه دهیم.
ما باید این حقیقت تلخ را بپذیریم که گاهی افرادی وجود دارند که با آنها نمی شود صرفا بر اساس تحمل و خویشتنداری و با روشهای ملایم تعامل برقرار کرد. و گاهی تحمل ما ، بد تفسیر می شود، و به معنی ضعف ما گرفته می شود، و روز به روز بیشتر بر ما خواهند تاخت.**
ایشان به علت عصبانیت و برانگیختگی حاصل از سخن برحق من،در مقام جبران برآمده و با رندی ویژه خودش آنجه را که بنده فقط درباره خودش بیان داشتم،در مورد همگان جعل نمود و طرف را که این جانب باشم در برابراکثرین ناآگاه و ساده دل قرار داد.حتی کینه و خشم خود را از انتقاد و پندهای بنده و دفاع مشروعم از حق سخن گفتنم و سانسور شدن آن،با آوردن لفظ *تومور سرطانی* نشان داد.
این سیاست القای نظر خویش به دیگران برای تخریب شخصیت من،شامل مراحل زیر است:
1- با بهره گیری از ابزار پاسخ ندادن مستقیم به من
2-سپس تبیین مظلوم نمایی خودش
3-آنگاه توهین و ترور شخصیت بنده با الفاظ رکیک(تومور)
4-در میان آوردن بخت خانواده همدردی و ایجان جو احساسی در مخاطبان
5-بیان کردن اینکه ایشان و طرفداران ایشان صبور و خویشتندارند و من فحاش و جنجال ساز
می بینید دوستان گلم که ما با چه اشخاص زرنگ،ظاهراً خاموش و ساکت و رندی روبروییم!!با این طراحی هوشمندانه افزون بر آنکه حق را در ذهن اعضا به خود اختصاص می دهد،بر بدکاری خودش سرپوش گذارده و تازه این حقیر را هم خراب کرده و بد نمایانده است.