RE: چند سال ديگه منتظرت بمونم ؟ آيا ميتونم ؟
مهاجر عزيز
جواب سوال اولتون: من يكسال تمام بهش ميل زدم و خوب سنجيدمش و بعدش به خواستگاريش جواب دادم . هنوز هم اگه مطمئن بودم ازدواجي در كار هست صبر ميكردم اما چكنم كه يار من گريز پاست.
جواب سوال دومتون: نميدونم. من آنچنان زيبا نيستم كه ديگران رو ميخكوب كنم اما زشت رو هم نيستم و نميدونم اگر زيبايي رو از دست بدم چي بشه اما كدوم مردي رو ميشناسين كه با زن نازيبايي عمري رو سپري كنه ؟و دم نزنه و يا در دلش حسرت نخوره؟! من با اين سوالتون موافق نيستم خدا در وجود مردها چيزي رو قرار داده كه در وجود زنها نيست حس تنوع طلبي در مردان چندين برابره
جواب سوال سوم:اينو هم نميدونم تا حالا كه نتونسته. تا حالا كه اونها زير بار نرفتن. هرچند اگه خودش اينجا بود بهتون ميگفت تو خونشون الان اصلا شرايطش آماده نيست. ولي بايد بگم در آخر سر موفق ميشه اما كي ؟! شايد سال ديگه زماني كه من كاملا از لحاظ روحي نابود شدم.
چهارمي هم كه سوال نبود يك حقيقت محض بود اما دوست عزيز
من تو تموم اين سالها خيلي سختي كشيدم و خيلي جاهاش به مرز جنون
اما اگه باز هم دنيا بيام باز هم دوست دارم عاشق بشم چون اگه غير اين بود پس فرق ما آدمها توي چي هست ؟
من براي ادامه اين رابطه از غرورم از احساساتم حتي اگه لازم بود از جونم مايه گذاشتم اما نشد انگار خدا ميگه تا من نخوام نميشه و نخواست و نشد
ازتون ممنونم اما يادتون نره هيچ لذتي توي دنيا قابل مقايسه با شنيدن ضربان قلبت وقتي نگاه معشوقت رو ملتهب از دوست داشتن ميبيني نيست باور كنين من هنوز به ياد چشمهاشم وقتي پر از احساس بود
سلام
حرف های مهاجر عزیز بسیار عمیق و خواندنی بود
در تکمیل سخنان مهاجر باید عرض کنم ، خدا مصلحت ما را در مسیر زندگیمان قرار میده
مصلحت همیشه ان چیزی نیست که ما فکر می کنیم درست هست...
البته پست حامد که در صفحه اول تاپیکتان بود هم بسیار درست هست و توصیه من همان حرفهاست
درست یا غلط شما دارید حساس ترین و زیباترین اوقات عمرتان را از دست می دهید... شما دارید با جوانیتان معامله می کنید خواهر من. هر موقع جلوی ضرر را بگیرید منفعت هست
عشق حقیقی عشقی هست که باعث پیشرفت شما از بعد معنوی و مادی بشه...
امیدوارم تصمیم بگیرید تا هر چه زودتر به مسیر خوشبختی برگردید
موفق باشید:72:
سلام نیکتای عزیز
ممنون از اظهار نظرتون
در جواب سوال اول که فرمودید : من او را کاملا سنجیدم و میشناسم ٰ معلومه که او را واقعا میشناسی از لحاظ اخلاقی و ... این خیلی خوبه بلکه عالیه
ولی خودتون فرمودید که : (( هنوز هم اگه مطمئن بودم ازدواجي در كار هست صبر ميكردم اما چكنم كه يار من گريز پاست.))
مشکل همین جاست ٰ شما نسبت به ازدواج با او و آمدن قطعی او به خواستگاری شما شک دارید ٰ درسته ؟
شما اگر بخواهید منتظر بمانید باید این شک را تبدیل به یقین کنید ٰ این شک هست که شما را به قول خودتان از لحاظ روحی داره نابود میکنه ٰ
پای شک هیچ وقت صبر نکنید ٰ یقین کنید او می آید آ اونوقت 20 سال دیگر هم صبر کنید ٰ آما اگر نمی توانید این شک را تبدیل به یقین کنید ٰ هر لحظه دارید تیشه به ریشه خوشبختی آینده خودتان میزنید ٰ
اما از سوال دوم منظورم چیز دیگه ای بود : که در گذر صبر شما آیا اگر خدای ناکرده اتفاقی بیافته برای شما و زیبایی خود را از دست دبهید ٰ او خود را مسئول این میداند که با خود بگوید : آری آو که به خاطر من صبر کرد حال که این اتفاق برایش افتاده من باز به خاطر صبر او همون را می خواهم ٰ
جواب به این سوال برای شما مهم است ٰ از نظر شما او اینگونه هست یا نه ؟
البته این فقط یه سوال است ولی جوابش مطمئنا به شما کمک میکنه .
عاشقی عالیه ٰ انسان بدون عشق مرده متحرک هست ٰ اما کدوم عشق ؟
عشقی که انسان بسازد نه نابود کند
خلاصه حرف من این است ٰ هر چه زودتر این شک را که بلای عمر انسان است را تبدیل به یقین کن ٰ یا اینطرفی یا اونطرفی
کدومش ؟؟؟
ما غیر از این ارائه نظراتمون کاری جز دعا ازمون بر نمیاد
از طرف خودم حقیقتا برا شما دوست عزیز دعا میکنم که انشاالله مشکلتون حل بشه
انشاالله
مهاجر عزيز سلام
من چندين بار در حين جواب دادن كل جوابام پريد
به سوال اولتون بايد بگم ميدونم زماني مياد به خواستگاريم اما كي نميدونم
امسال يا سال ديگه!
ميدونم ميادش اما تا كي ؟ من چقدر ديگه بايد صبر كنم ؟ خدا ميدونه ديگه تحمل ندارم حتي اگر ازش جدا بشمم نميدونم تا كي بايد صبر كنم تا فراموشم بشه اما حداقل منتظر نيستم انتظار كشنده اي كه همراهش ترس و تحقير شدن و افسوس و حسرت هستو نميچشم
سالهاست آرزو دارم يه مسافرت برم كنار دريا و اونم كنارم باشه ميدونم كه آخرش آرزومو به گور ميبرم .
ميدونين چرا من دارم ميگم ميخوام ديگه منتظرش نباشم به خاطر شك از نيومدنش نيست به خاطر اينه كه اون ترسو هست شهامت نداره جرات نداره چه معلوم سال ديگه خداي ناكرده زبونم لال براي پدرش اتفاقي نيوفته و اون مجبور به پرستاري ازشون نشه اونوقت بازم شهامت اينو نداره كه بگه من ميخوام زندگيمو شروع كنم و من باز بايد انتظار بكشم
گاهي فرسنگها ازش دورم وقتايي كه نميتونم ترسشو از بين ببرم وقتي توي نگاهش همش ديگرانو ميبينم كه مثلا اول اونا اول خواهرم اول عمل چشم مادرم اول سكته پدرم اول مسافرت برگشتن برادرم اول فوت مادر بزرگم اول فوق ليسانسم يا اول سربازيم الانم كه باز بهونه جديدش اول پروژه دانشگاهيشه
در مورد سوال دومتون بايد بهتون بگم صد در صد مطوئنم كه اون تنهام نميذاره جاي بحثم نداره
بله منم با شما موافقم عشقي زيباست كه توش رنج نباشه اما به من بگين وقت دل بستن كي يادشو اين جمله هست
من ميدونم اونم گاهي لحظات سختيو گذرونده ولي به من خيلي كم پيش اومده كه شكايت كنه .
اميدوارم خدا كمكمون كنه . بهش قدرت فراموشي و توان شادي و روح آزاد بده و به من توان زيستن
بچه ها همگي باهام قهر كردين ؟
راستش ذاتم نذاشت امشب يه اسمس دادم كه :
ميبينم داري سعي خودتو ميكني كه فراموشم كني !
اونم جواب داد:
بايد فراموشت كنم؟!
منم گفتم ؟ نميدونم
اونم جواب داد: پس حرف بيخود نزن
گفتم :باشه
جواب داد : خوبه
بچه ها فك كنم فك كنم بشه بهش اميدوار شد
ولي شايدم تهديدمو جدي نگرفته هاااا
بي ادب نيستاااااا فقط يكم جذبه داره مخصوصا وقتي ناراحته
عزیزم از دیشب تا حالا اون تماسی نگرفت؟
باید جلوی ذاتتو بگیری:311:
آخه تو چطوری میخوای باهاش تمام کنی باید صبر کنی بیخودی به خودت امید نده
با این کارا به نتیجه نمیرسی عزیزم
تو سمتش نباید بری تحمل کن اینجوری به فکر مهلتش نیستا:305:
نه تماس نگرفت فقط صبح تا الان اسمس داده و گزارش كار داده منم جوابش دادم مثل قبل
قرار شد اينا باشه تا اول مهر همدم جان
بچه ها فك كنم فك كنم بشه بهش اميدوار شد
ولي شايدم تهديدمو جدي نگرفته هاااا
بي ادب نيستاااااا فقط يكم جذبه داره مخصوصا وقتي ناراحته
[/quote]
عزیز خودت چطور خودت تهدید خودتو جدی گرفتی من که فکر نکنم خودتم جدی گرفته باشی:163:
باید تا مهر یا هر زمان که وقت دادی رابطه تون کامل قطع باشه.تا اگر واقعن می خوادت تلاش کنه.در دسترسش باشی
تا مهر 400 هم صبر کنی خاستگاری نمیاد.
هي من سه شبه دارم با گريه ميخوابم بعد شما ميگين جدي نيستم ؟
نميشه كامل قطع رابطه كرد
بچه ها تو رو خدا اونايي كه متخصصن بيان بگن بايد كامل قطع رابطه كنم ؟يعني واقعا بايد حتما اين كارو بكنم ؟ پس مهر واسه چي بود ؟ ميگفتم از فردا
نميخوام بيافته رو دنده لج بگه بجهنم وقتي تو منو نميخواي پس هيچي