RE: مشکل جدی با نامزدم،لجبازی و شرط گذاشتن
من کاملا شما رو درک می کنم دوست داری راه حلی پیدا کنی که زودتر در کنار همسرت باشی
راه حل شما فقط صبر ه
نه تماس گرفتن با همسرت
نه رفتن به منزل همسرت
نه گذشتن از مهریه ات
نه گرفتن مهریه ات
یه مدت فکر کن که همسرت یه مسافرت کاری رفته خواهشا فقط به خودت فکر کن
اجازه بده همسرت اقدامی انجام بده بعد بیا اینجا مشاوره بگیر
یه نکته دیگه
چرا همش می گی همسرم باید خیالش از جانب من راحت باشه بهتره اینجوری جمله ات را اصلاح کنی شما هر دو باید قبل از شروع زندگی خیال تان از بابت یکدیگر اسوده باشه هر دوی شما باید مهارت های زندگی مشترک را یاد بگیرید
اتنا جان ممنونم از راهنماییتون
اون جمله همسرم بود ایشون میگن چون من جنبه درامد مستقلو ندارم/ یه بار تو بحثما مون اونقدر گفت فلان چیز برات خریدم عروسی رو فلان جا گرفتم منم عصبانی شدم و گفتم بیا پول همشو بدم دست از سرم بردار و این جمله بدجوری بهشون برخورده/ گفت می خوام اهرم فشار مهریه رو از دستت خارج کنم تا خیالش تو زندگی راحت باشه. منم همین حرف شما رو بهش زدم. گفتم با این کار اون ممکنه تو زندگی به ارامش برسه اما مسلما من تو اون زندگی ارامشی نخواهم داشت. بعد چند روز اس ام اس زد و گفت این کار یه جور گول زدن خودشه و دیگه نمی دونه چی کار کنه و گفت تصمیم با خودمونه. ولی ما که رفتیم خونشون دوباره همین شرطشو گفت.دیروز تو اس ام اس گفت هرقدر به کاراش و حرفاش فکر می کنم بیشتر گیج میشم نمی دونم می خواد چی کار کنه.
لطفا دیگه اس ام اس نزن :302: ابدا تماس نگیر و منتظر او و اقداماتش باش
دارم سعی می کنم سرمو با چیزای دیگه مشغول کنم . یه مقاله دارم می نویسم البته اگه بتونم تمرکز کنم. با بابا و مامانم صحبت کردم یه مدت صبر کنن و اقدامی نکنن اون بنده خدا ها از منم عجولترن! اما ازتون 1 سوال دارم . اون اگه خواهان طلاق باشه به خاطر مهریه نمی تونه رک بگه؟ درسته؟ چون در این صورت باید مهریه رو بپردازه پس سعی می کنه ما رو اونقدر اذیت کنه که خودمون بگیم دیگه نمی خوایم. وقتی به این بعد قضیه فکر می کنم اعصابم خرد میشه. اخه من همش این تو ذهنم میاد که همه چی درست خواهد شد وای خدا جون نمی تونم تصور کنم کسی باهام اینجوری بازی کنه.
سلام
توکلت به خدا باشه
دنیا که به آخر نمیرسه انقدر خودت رو ناراحت نکن میدونم که سخته ولی باید بتونی تحمل کنی من خودم تو شرایط درستی نیستم و یه همچین روزهایی رو دارم تحمل میکنم اما از طرف خانمم
این ها همه امتحان های زندگی که ما باید سر بلند بیاییم بیرون
نگران نباش شاید قسمت اینه اما ناامید نباش
از خدا می خوام که تو این شبهای باقی مانده از ماه شعبان یه نگاهی به دلهای شکسته بچه های همدردی بندازه همشون آدمهای دلپاکی هستن
به امید خدا که مشکل همه حل بشه و در آخر هم مشکل من حل بشه
آقای mta ممنونم از ابراز همدردی تون. از ته دلم ارزو میکنم هر چه زودتر مشکل شما هم رفع بشه.
راستش بعضی وقت ها فکر می کنم تقصیر منه که کارمون به اینجا رسیده. من اوایل بیش از حد براش ناز کی کردم همش دنبال بهونه بودم که بگم منو دوست نداره. تا یه چیزی می گفت فوری اخم می کردم و میزدم زیرگریه. اونم مثل من اولین رابطه عاطفی ش بود و مثل من ناشی. ما مشکل اساسی نداریم فقط مهارت کافی در برقراری ارتباط نداشتیم. دلم از این میسوزه که به خاطر اشتباهات و بچه بازی های من زندگیم در آستانه نابودی قرار گرفته.
سلام پروانه
خوبي؟
خواهش مي كنم اگه مي خواي نتيجه بگيري صبر كن و هر گونه ارتباطي را باهاش قطع كن.(نه بهش زنگ بزن نه اس ام اس بده)
سلام لیلا جان
حالم تعریفی نداره. هر جا میرم و هر چیزی که می بینم خاطرات اونو تو ذهنم میاره. جلوی خانواده سعی می کنم مراعات کنم ولی وقتی تنهام نمی تونم جلوی اشکامو بگیرم. بابام میگه بعد این اتفاقاتی که افناده من دیگه نمی تونم به عنوان داماد قبولش کنم. میگه اگه اصرار تو نبود تا حالا طلاقتو گرفته بودم. اما من هنوز ته دلم امیدوارم.
سلام
امروز بابا با بابابزرگام صحبت کرد اونام از قضیه حیلی ناراحت شدند و بلند شدن رفتن خونشون. الان اونجان. تو رو خدا برام دعا کنین مشکلم حل بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvane123
سلام
امروز بابا با بابابزرگام صحبت کرد اونام از قضیه حیلی ناراحت شدند و بلند شدن رفتن خونشون. الان اونجان. تو رو خدا برام دعا کنین مشکلم حل بشه.
سلام
خدا رو شکر
از خدا می خواهم کاری کنه که به خیر و صلاحت باشه