RE: از من بدبختر هم هست ؟
مینا چ عزیز
اولا که به نظر من شما اشتباه فکر میکنی چون اتفاقا مشکلش دقیقا مادر منه ، اون فکر میکنه من یه بچه مامانیم که مامانم اگه گفت الان روزه منم فوری میگم روزه ، اما واقعا اینطور نیست من نظرات خودمو دارم و اگه حرف منطقی بیاد وسط من چه بسا نظرم به سمت اون حرف منطقی سوق پیدا کنه
sisili عزیز
راستش دیگه کاره ما از نظر اینکه همدیگه رو میخوایم یا نمی خوایم گذشته ( پرده بکارت ) البته برای من که این ازدواج چه بخوام چه نخوام یه اجباره اما به گفته خود دختر من میتونم انتخاب کنم و گفته اگه منصرف شدم خودشه از زندگی من میکشه بیرون ( که البته این محاله )
حالا من مسئله ام اینه که آیا دختری که قبل از ازدواج دبه در میاره و زیر بعضی از چیزها میزنه یا مایی که هنوز عقد نکردیم انقد باهم مشکل داریم آیا فردا مشکلی پیش نمیاد ؟
خوشبخت و خوشحال باشید:323:
اختلاف عقیده همیشه هستش حتا تا هفت سال اول ازدواج بعدش خوب میشه شما به عشقی که به هم داشتید و دارید فکر کنید
نگذارید خانواده تون با بدگویی از اون دختر بیچاره که خودش را فدای شما کرده و آبروش را از دست داده ایشون را در نظرتون بده کنند
البته با احترام به طرفین میتونید اونی که در نظر خودتون به صلاحه را انجام بدهید
به نظر من به ایشون بگید که فعلا تا عقد و عروسی نگرفتید چادرش را بزنه بعد از اینکه زیر یک سقف رفتید فقط وقتایی که میخواد بره پیش مادر شما بزنه تا نه سیخ بسوزه نه کباب
گاهی کمی سیاست و حفظ ظاهر خوبه و به جایی بر نمیخوره اگر دوستتون نگران آبروشه و براش مهمه باید با این مسائل موافقت بکند
ادم جالبی هستی از موضوعات کوچک خوشحال کننده خیلی خوشحال می شی و از موضاعات کوچک ناراحتت کننده فوق العاده ناراحت.
بالاخره زندگی هم از این بالا و پایین ها خیلی داره رو خودت کار کن مراقب باش تو هر سختی پلهای پشت سرت و خراب نکنی.
همیشه قبل از انجام کاری و یا رفتاری از خودت فقط 30 ثانیه فکر کن بعد عکس العمل نشون بده. این باعث می شه جوری رفتار نکنی که بعدش مجبور باشی ساعتها و روزها وقت صرف کنی تا اشتباهت و درست کنی.
خدا کنه هر اتفاقی که واست میفته صلاح و خیرت در اون باشه. به خدا توکل کن و راضی باش به اون چیزی که برات رقم می زنده.
موفق باشی:72:
فکر می کنم خانم سیسیلی به مسئله مهمی اشاره کردند.
آقا رامین، شما اکثراً احساسی برخورد می کنی.
یا خیلی خوشحال می شوی، یا خیلی ناراحت.
اینکه یک پیرمرد برای شما دعایی کرد، چیز خوبی هست. ولی اینکه شما تا این حد بخواهی خوشحال بشی، دلایل دیگری دارد. احتمالاً شما دوباره داری تصور می کنی که دیگر همه مشکلات حل شده و شما به خوبی و خوشی با هم زندگی خواهید کرد. ولی اینطور نیست! حالا اگر دوباره یک مشکل جدید سر راهت ببینی، شدیداً ناراحت می شوی...
چون همه چیز رو برای خودت خیلی بزرگ می کنی، و کار رو دست احساسات می دهی، گاهی هم تصمیمات اشتباه می گیری.
به نظر من به خصوص حالا که در آستانه ازدواج هستی و می خواهی به زندگی مشترک و البته پر فراز نشیب وارد شوی، بهتر است روی خودت کار کنی. حتماً با توجه به اتفاقات چند وقت گذشته پیش یک مشاور برو. هم برای ازدواج، هم برای ساختن خودت.
تولدت رو تبریک می گویم! :72:
احساس میکنم خدا داره کمکمون میکنه
سلام سلام خدایا شکرت شکرت شکرت
امشب رفتیم خواستگاری خدا رو شکر هر 2خانواده به بهترین شکل باهم برخورد کردن مهریه و قرار عقد و بله برون رو گذاشتن ، فردا میریم آزمایش دعا کنید واسم . خدایا نوکرتم به مولا
تبریک می گم, واسه من هم دعا کن از این گرداب سالم بیام بیرون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrta
تبریک می گم, واسه من هم دعا کن از این گرداب سالم بیام بیرون.
حتما دوست عزیزم :323:
خدایا شکرت مهریه 500 تا معلوم شد حلقه خریدیم ، آزمایش دادیم عالی بود فردا عقدمونه همه از این رو به اون رو شدن به کمک خداااااااااااااا ، هر کسی تو زندگیش مشکل داره هیچکس به اندازه خدا نمیتونه کمکش کنه ، من که به خدا پناه آوردم توبه کردم نمازو روزم که خیلی تاثیر داشت رو سر وققت به جا آوردم:305:
آرزوی موفقیت توی زندگی برام داشته باشید ، من هم برای تک تکتون آرزوی موفقیت می کنم
نمی دونی چقدر خوشحال شدم...:310: امیدوارم زندگی تون رو بهترین نحو پیش ببرید, آقا رامین شما سنت کمه و همینطور خانمت فقط می تونم بهت بگم سعی کنید مهارت های زندگی رو یاد بگیرید, سعی کنید نحوه ی برخورد با هم و حل مسائل رو یاد بگیرید, مطمئنا خدا کمکتون کرده از این به بعد هم کمکتون خواهد کرد... خدا می گه از تو حرکت از من برکت... مطمئنا نقش شما رو هم نمی شه نادیده گرفت:104:.
راستی فکر کنم باید عنوان تاپیکت رو عوض کنی... "از من خوشبخت تر هم هست؟"
موفق باشی و در پناه خدا:72:.
مهرتا جون مشکل تو هم داره حل می شه عزیزم... چون خودت خواستی, چون اقدام کردی برای حل شدنش, چون دلت صافه:43:.