سلام خواستم یه مشکله دیگه رو مطرح کنم
چرا من نمی تونم به کنترل پنلم دسترسی پیدا کنم؟ قبلا با آرامه جان می تونستم با اینکه حق عضویت هم پرداخت نکرده بودم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خواستم یه مشکله دیگه رو مطرح کنم
چرا من نمی تونم به کنترل پنلم دسترسی پیدا کنم؟ قبلا با آرامه جان می تونستم با اینکه حق عضویت هم پرداخت نکرده بودم.
اینقدر توی این تاپیک چرت و پرت نوشتم، می ترسم این تاپیک و ID شیرین و ID حامد، همه رو با هم پاک کنند :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
این تاپیک چقدر هم تو بد انجمنیه! ارتباط مراجعان با مشاوران! اسمش هم سوال از مدیر همدردی!
من واقعاً همینجا از فرشته مهربان و مدیر همدردی معذرت می خوام اگر توی این تاپیک با دوستان اختلاط می کنم، ولی راه دیگری ندارم :311:
خارپشت این ID که شارژ نداره که بخوام پیام خصوصی دریافت کنم!
من هم به کنترل پنل دسترسی ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
ولی فکر کنم این طبیعیه.
به این خاطر که شارژ نداریم.
حالا نمی دونم شما چطور با آرام جان به کنترل پنل دسترسی داشتی.
فکر کنم آدم فقط وقتی عضو می شه و برای اولین بار به همدردی وارد می شه به کنترل پنل دسترسی داره.
ببخشید یکی از دوستان پیشنهاد داده بود امکانش هست اصلاح بشه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
شما مگه مشکل اصلیتون این نیست که نمی توانی به ID اصلی خودت که "سنجاب" هست، وارد بشی؟
فعلاً ما همه مشکل ورود داریم. حالا چه فرقی می کنه که اسم شما "°سنجاب" باشه یا sanjab؟
در مورد vbulletin هم صحبت کردیم. فعلاً تصمیم اینه که با همین mybb ادامه بدهیم.
ان شا الله مشکلات حل می شوند.
فقط من و شما هم نیستیم.
اگر در لیست اعضا ببینی، متوجه می شی که خیلی ها هستند که چند روزه نیامدند.
حتی کارشناسان، مثل ani و baby. حالا مطمئن نیستم که همه این مشکل رو دارند یا نه، ولی حدس می زنم اینطور باشه.
خارپشت توی تاپیک حال و احوال نوشتی:
آخه نمی گی آدمها راجع به من چی فکر می کنند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
نمیگن یعنی چی این پسره با نام کاربری shirin67 فعالیت داره؟ :311:
البته خدا رو شکر شایانا قبلتر راجع به این مسئله توضیح داده بود :)
من فقط نخواستم بیخودی ID جدید درست کنم.
نقل قول:
نمیگن یعنی چی این پسره با نام کاربری shirin67 فعالیت داره؟
:311:
حامد اولین پستی که خوندم این بود که خارپشت به تو "یعنی شخصی به نام شیرین" گفته بود که :
:162:نقل قول:
شیرین جون:Dحداقل صندوق پیامتو خالی کن اونجا با هم اختلاط کنیم
دلمون برات تنگ شده
پیش خودم گفتم ای بابا این که یکی دیگه رو دوست داشت.این چه وضعیه
:311:
رفتم تاپیک خارپشت که عنوانش "رابطه ی من و استاد و علاقه به دخترش" رو خوندم ببینم چه اتفاقی افتاده.دیدم نه مثل اینکه همه چیز سر جاشه
اون وقت بود که گفتم یه ذره درباره شیرین تحقیقات به عمل آورم
:303:
بعد دیدم ای بابا این که تویی این همه ما رو گذاشتی سر کار
:301:
به هر حال من که هیچ مشکلی با ورود به اکانتم ندارم.حتی یکبار پسوردم رو ریست کردم.ولی باز هم همه چیز درست بود:311:
دل همتون بسوزه
:227:
حالا هی بگو "arix" رو از کجا اوردی.دیدی "arix" رو تالار خیلی بهتر از "حامد65" قبول می کنه.دیدی .دیدی
:311::311:
هیچکدوم ID ها پسورد ارسالی سایت رو نمی گیره حتی این جدیده من از روی لینک ارسالی تالار وارد می شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shirin67
احتمالش هست ا ینم مثل قبل یک دفع کار نکنه
تازه اگه این نام کاربری رو بخوام به کار ببرم برای ورود نمی تونم این علامت اضافه روی سنجاب رو پیدا کنم و تایپ کنم.
آره، می بینی؟ خجالت هم نمی کشه! :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
سر کار نگذاشتم بابا، فعلاً خودم سر کارم! :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
به زمین افتاده لگد نزن! نمک بر زخمم مپاش ای دوست! :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
نکنه اصلاً همه اینها زیر سر خودته؟! چند وقتی هم بود که نمیومدی تالار، نقشه هات رو عملی کردی، حالا اومدی خودی نشون بدی :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
بچه ها منم از 5شنبه دیگه با اکسپلورر نمیتونستم
کلا صفحه همدردی رو باز کنم:302:،الان گفتم با فایر فاکس امتحان کنم ببینم میتونم بیام یا نه،که اومدم،اینم
به مشکلات تالار مربوط میشه،یا اشکال از طرف خودمونه؟!
حالا فعلاً شما می توانی برای لاگین، ID خودت رو از روی profile یا یکی از پست هایت کپی کنی و برای ورود paste کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ْسنجاب
امیدوارم وقتی مسلمان این پستها رو خوند، نام کاربری شما رو به sanjab یا یک اسم راحت تغییر بده که این مشکل رو نداشته باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
اگر کلاً با Explorer حتی صفحه همدردی رو نمی تونی باز کنی و به صورت مهمان بیای، مشکلت چیز دیگه ای هست. مشکل فعلی ما اینه که نمی توانیم وارد ID خودمون بشیم. ولی به صورت مهمان یا با یک id دیگه می تونیم بیایم.
ای بابا آقای arix ماروباش که براتون جشن گرفتیم. تورا خدا تحویلمون بگیر.بی وسرو صدا میایی ومیری!!!
جشن تشکر وقدردانی
حامدخان چه خبر ازترک؟درچه حالی؟:311: