RE: رابطه ی جنسی و تاثیر آن در انتخاب همسر آینده
به خاطر اینکه فهمیده بود من ادم مذهبی ای هستم رفته بود تمام ایه هایی که مربوط به مسائل ما می شد حفظ کرده بود ( گفتم که خیلی ادم زرنگیه). و ایه هایی رو هم پیدا کرده بود که اگر من روش بحث کردم بتونه دهن منو ببنده. مثلا همین ایه که می شه از طرق مختلف ازش برداشت کرد که حالا اینکه وقتی در مضیغه بودید چی تعریف می شه که می تونید هر گوشتی بخورید. بعدا هم که اومدیم خارج گفت که من که گفتم وقتی سخته گوشت حلال پیدا کنی می تونی هر گوشتی رو بخوری یا مثلا تو مهمونی ها خوب سخته به میزبان بگی نمی تونم غداتو بخورم پس در مضیغه ای و باید بخوری.
همسرم می خواست منو به هر قیمتی بدست بیاره موفقم شد.
من خیلی مثالهای دیگه هم از کارهایی که شوهرم در زمان نامزدیمون می کرد که سر نخ بود (برای بی غیرتیش، خساستش، ارمان گراییش، پرخاشگریش ، مرد سالاریشو ....)دارم اما اینجا جاش نیست. امسال که یه سر اومدم ایران میرم پول به حساب سایت می ریزم تا بتونم تو بخش خاطرات ، خاطرات زندگیمو بنویسم تا برای بقیه درس عبرت باشه.
مرسی که قابل دونستی و برام نوشتی خانمی, خیلی کمکم کرد نوشته هات:72:, اما شما از اون زرنگتر هستی که متوجه این مسائل شدی, با همه ی این تفاسیر آرزو می کنم خوشبخته خوشبخت باشید.:72::46:
ببخشید یه کم دیر شد مادر بزرگم مریضه براش دعا کنید اصلا حال و احوال درستی ندارم:302:
اگر کسی به شما فحش بده و بی احترامی کنه شما دوستش میداری؟ مطمئنا نه چون احترام احترام میاره پس دوست داشتن شما باید براساس خلقیاتش باشه یعنی همه همینطورند:72:
خواهرم همه رو با یه چوب نزن بین پسرا آدم خوبم هست همون شاهزاده رویاها :311:پس توکلت به خدا باشه و با توکل به اون برو جلو
یادت باشه اگر روی همسرت سوار نباشی و بهش مسلط نباشید افسار گسیخته میشه چون ذات مرد همینه چون عشق بازه برعکس خانم ها که احساساتی هستند:305: اصلا هم قصد توهین ندارم چون واقعیته و واقعیتم تلخه:324:
در مورد برادرت چی بگم چون درکت می کنم چون من هم با پدرم همین مشکلو دارم
(با اینکه خیلی دوسم داره و میدونه عاشقشم بعضی وقتا تره هم برای من خورد نمی کنه و انگار که من حق انتخاب ندارم و هنوزم بچم و این اعصابمو داغون می کنه و همش میخواد نظر خودشو رو به من تحمیل کنه ولی من سعی کردم احترامشو حفظ کنم شما هم با برادرت با احترام باش چون اگر به شما بی احترامی کنه خدایی هست که می بینه):72:
امتحانم زبان عمومی بود خیلی خوب بود توووووووووپ :311:خدارو شکر:323:
من در خدمتم خوبی این سایت اینه که آدم با دیگران درد دل می کنه و سبک میشه:43:
یا علی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
هوتی مثال آردت هم خیلی قشنگ بود بهش فکر می کنم مرسی از حضورت:72:
لازم نيست به اين جمله فكر كني و بخواي عمليش كني، چون اصلا درست نيست و دقيقا 180 درجه با واقعيت اختلاف داره.:305: مرد را يا اصلا نمي توني تغيير بدي، يا اين كه به سختي اونم شايد يه كم بتوني تغيير بدي.:305: مثل خمير و ... هم عمرا مردي وجود نداره،:324: شما با يه بچه كه ازدواج نمي كني كه بتوني مطابق ميلت اونو تربيت كني.:163:
يه مشاوره از مدير را در اين مورد برات مي نويسم: :303:
چند ماه پيش، يه خانومي اومد پرسيد كه نامزدم خوب لباس نمي پوشه، چقدر مي تونم بعد از ازدواج لباس پوشيدنش را درست كنم؟:325: مدير گفت: تقريبا هيچي.:163: شما نامزدت را ببين كه مثلا از نظرت چه نمره اي داره، اگر 17 بود، براي آينده فكر نكن كه تغيير مي كنه و ميشه 19. بلكه كمتر ميشه و 16 ميشه چون بخشي از اين رفتارها هم مال عقد و نامزدي و ... است و به اون خوبي كه توي نامزدي هست، ديگه هيچ وقت نخواهد بود.
بنابراين شما هم فكر خميربازي:311: را كلا فراموش كن. فكر كن با يك سنگ داري ازدواج ميكني.:305:
سلام دوستای خوبم مرسی که برام نوشتید و عذر می خوام که امروز نشد بیام چون خونه نبودم:72::43:
هوتی جان:72: عیب نداره, خوشحالم که امتحان زبانت روخوب دادی
منظورم از احترام از لحاظ رعایت حد و حدودش هست .گرنه اگه کسی بهم بی احترامی کنه درجا رابطه م رو باهاش قطع می کنم(در مورد جنس مخالف)
نمی خوام همه رو یه جور ببینم اما وقتی دور و اطرافم یه سری چیزا پیش میاد ترس نمی ذاره آروم بگیرم و سریع فکرم منفی می شه گاهیاینقدر خیال پردازی م بالا می گیره که ازش متنفر می شم بنده خدا هم بی خبر از اینکه چه چیزایی تو سرمه و اینجور وقتا اصلا دلم نمی خواد باهام در تماس باشه و بی محلی می کنم اما خوبیش اینه که تو خودم حلش می کنم و بهش چیزی نمی گم (گاهی هم می گم اما بندرت)
راستی برادرم........................خیلی دوستش دارم و اون هم شاید دوستم داره(وقتی می فهمم که رو به قبله می شم اونوقت بهم محبت می کنه!!!) اینقدر دوست داشتم که باهاش درد و دل کنم اما جدی و خشکه ازش می ترسم و همش هم دنبال یه سوژه از منه که زیرآبم رو بزنه, خود پیش بقیه می گه که خواهر من رو کل فامیل قبول دارن و رو اسمش قسم می خورن اما جوری باهام حرف می زنه و برام تصمیم می گیره که بهم این حس رو می ده که انگار من یه دختر ساده و احمق و چلفتم که هر کسی می تونه ازم سوءاستفاده کنه و احساساتم غالب می شه, شایدم حق داره چون تو خانواده اینطوری هستم اما تو رابطه م با این دوستم اصلا احساسات محور تصمیم نمی گیرم(با اینکه کمی وابستگی بهش دارم).
تسوکه ی عزیز :72:من اصلا اعتقاد ندارم که آدما عوض نمی شن
نه اینکه کامل عوض بشن اما عوض می شن, زندگی زناشویی زندگی جدیدیه و تو اون زندگی می شه از همون اول طرف رو به یه سری چیزا عادت داد و بدنبالش اون عادات رفتار انسان رو یا می سازن یا تغییر می دن
, ما قبل از اون شروع با همسرمون زندگی نکردیم و وقتی محیط و شرایط برای فرد تغییر می کنه ذهنیت و حس و حال و طرز فکر طرف هم تغییر می کنه (انسان تا لحظه ی مرگ در حال تغییره).
یه مثال می زنم...
مثلا من در کنار خانواده ای هستم که به هم توهین می کنند و با هم رفتار خوبی ندارند و من هم هیچ محبتی ازشون نمی بینم و من تو اون محیط عصبی و پرخاشگر می شم
بعد با کسی ازدواج می کنم که از لحاظ محبت ساپورتم می کنه و رفتارهاش محترمانه ست با من آیا من به عصبی و پرخاشگر خواهم ماند؟ داده های من عوض شده و خروجی م هم تغییر پیدا می کنه
این فقط یه مثال بود شاید نتونستم خوب منظورم رو بگم به هر حال همین مثال اومد تو ذهنم
می دونید چی می خوام بگم؟
tell me خواهر نازنينم
مي خوام برات چندخطي بنويسم ميدونم تو سن وسالي هستي كه ميخواي خيلي مسايل منطقي و سيستماتيك نگاه كني ميدونم خيلي نظرها و حرفها برات معني نداره براي منم نداشت ولي الان نگاهم خيلي عوض شده
ازت ميخوام يكم به حرفهام كه بيشتر مثل حرفهاي خواهرانس فكر كني
مادرم هميشه يه جمله مي گفت اون موقع ها نمي فهميدم ولي الان ميفهمم هميشه مي گفت اگه تو زندگي خانوادگيت يعني با پدر و مادر و خواهر برادرت صرف نظر از تمام رفتارهاي غلط و درستشون نتوني روابط خوب برقرار كني بعد ازدواجتم نميتوني !!!!! اونموقع اين حرف واسم يه علامت تعجب بزرگ بود ولي حالا خيلي خيلي خوب معنيش مي فهمم
ازم پرسيده بودي كه الان كه اينقدر دقيق سعي كردم انتخاب كنم زندگيم خوبه؟ خوب خيلي از مسايل ندارم ولي خيلي مسايل ديگرم دارم كه نه هنر حل كردنش قديم داشتم و نه به اين راحتي ها از منطق خودم فاصله مي گرفتم
ببين نميدونم چقدر حرفي كه برات ميگم درك ميكني ديدي وقتي يه بچه اي مادر نداره هميشه ميگه اگه مادر داشتم ناراحتش نميكردم فلان ميكردم بيثار مي كردم حالا ميليون ها بچه اي كه مادر دارن واقعا" اينجورين؟؟ يا روزي هزار بارم صداي مادرشون در ميارن ؟؟ تفاوت اگه داشتم اگه برم تو زندگي با اينكه الان داشته باشي و تو زندگي باشي همينه !!!! ميگي دقت در انتخاب ميگم خوبه عاليه ولي دقت به مسايل پايه ايت به مسايل مهم زندگيت اونم واسه اين كه به اختلافات پايه اي نرسيد ولي بقيش فقط هنر هست و مهارت . ببين مثلا" من و همسرم اختلافات ريشه اي نداشتيم ولي هرجفتمون بي مهارت بوديم ( البته من فكر ميكردم خيلي ميفهمم و همه جوره با منطق درست بود ) ولي الان كه تاپيك هارو خوندم فهميدم از بي مهارت هم بيمهرت تر بودم و خيلي روزهاي خوبمون سياه كرديم . نميدونم چه قدر تو فكر تغير طرفت هستي ولي من شخصا" اعتقادم اينكه بايد طرفت همينجوري كه هست بپذيري و بهش راضي باشي البته با هنر و مهارتت ميتوني توش تغيرات مثبت به ارومي ايجاد كني
من نميدونم معيار هات چيه ولي معيارهات با افراد خانوادت مطرح كن
راجع به 20 سالگيت گفته بوديو .... خواهر گلم قران شامل 6666 تا تقريبا" ايه هست كه همه ايه ها دستور زندگين حالا هركدوم از ما ادما ميريم يه تعدادي ازون دستورهارو ميگيريم و انجام ميديم يه عالمه از دستوراتم نمي گيريم و انجام نميديم حالا معيار سنجش بقيه ادما يا مسلون بودنشون ميشن اون دستوراتي كه ما انجام ميديم و معيار زير سوال رفتن اسلام ميش اون دستوراتي كه ما انجام ميديم گاها" بقيه كوتاهي ميكنن . راستش من يكي يه حرفيو نميفهمم يعني تو كتم نميره اقا ادم دلش پاك باشه و با خدا فلان جوره حرف بزنه و منطق فلان كار چيه و .... بابا يا ما مسلمونيم يا نيستيم اگه نيستيم كه هيچ بحثي نيست اگه هستيم دين اسلام يعني تسليم يعني خدا ميگه نماز بخون چشم حالا ميخواي بريم منطقشم در بياريم بهتر ولي انجامش بديم تا منطقش و بفهميم مثل اينكه شما بري يه تلويزيون بخري رو كاتالوگش بگه اينجوري خاموشش كن اينجوري روشنش كن شما بگي خوب حالا كه من نميدونم مدارهاش چه جوري بسته شده من جاي فشار دادن دگمش ميكوبم روش تا روشن شه خوب نتيجش چيه يا tv وشن نمي شه يا مي سوزه اميدوارم از بحثم ناراحت نشي خواهر گلم راستش متوجه شدم خيلي منطقي به همه چي نگاه ميكني واسه همين برات نوشتم چون با تغيير سن ادم ديدگاه هاي ادم خيلي خيلي عوض ميشه اگه بعد ازدواجت ديدگاهت تغيير كنه و طرفت ديدگاه مذهبيش يا به سمت منفي تر شدن تغيير كنه باهم به مشكل ميخوريد ضمن اينكه كنار يه ادمي كه اعتقادات داره زندگي كني با يكسري بحران ها مواجه نميشي هرچند خيليم علم مثلا" به نمازي كه ميخونه نداشته باشه ولي همين اعتقادات مطمين باش جلوي خيلي كارهاش ميگيره ...
ببخشيد يكم حرفهام طولاني شد :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
می دونید چی می خوام بگم؟
آره خب. اما حرفی که مدیر همدردی میگه اینه که معیار حال افراد است و شما اصلا نباید روی تغییر در آینده فکر کنین. درسته که شرایط باعث میشه همسرتون با شما برخورد متفاوتی داشته باشه و اگر خوب باشینف خوبی می بینین، ولی خیلی همسر آینده تون قابل تغییر نخواهد بود.
من فقط حرف های مدیر را زدم و فکر می کنم واقعا درسته.
سحر عزیزم خیلی خیلی زیبا نوشتی و کاملا برام قابل درک بود:46:
من اصلا به فکر تغییرات اساسی تو طرفم نیستم چون اگه نیاز به تغییرات اساسی داشت من نمی تونستم ادامه بدم چون هنوز خلاءهای خودم رو دارم پر می کنم و رو شخصیت خودم دارم کار می کنم, من فقط درست و غلط بودن کارش رو می گم مثلا وقتی می دیدم چطور کار بقیه رو راه می ندازه و اونا وقتی کارش گیره کاری که می تونن انجام بدن رو دریغ می کنن(مثلا داداشش) براش ناراحت می شم و بهش می گم منم یه روزی مثل تو بودم و نمی تونستم نه بگم, الان خیلی بهتر شدم و من دارم سعی می کنم این رفتار رو عوض کنم بیا با هم تغییرش بدیم چون فلان ضررها رو داره و مطمئنم خانوادش کلامشون تو حل مشکلاتش فرق می کرده همونطور که خانواده من کلامشون درست نیست همین دیروز خونه ی خاله م بودیم و مامانم هر کی یه کار مثبت انجام می داد بهم می گفت یاد بگیر اینقدر در مورد آدمای مختلف بهم این جمله رو گفت که دلشکسته شدم و گفتم دیگه چی رو باید یاد بگیرم؟
در مورد تغییر رفتار نه اینکه طرف بد دهن باشه و بخوام عوضش کنم یا دست بزن داشته باشه و این حرفا من فقط می گم با تغییر مثبت شرایط و رفتار طرف اون آدم هم می تونه از قبل بهتر بشه
ایشون رفتارش با خانوادش خیلی خوبه نسبت به ورودی که می گیره یه جورایی مثل من بی محلی می بینه اما محبت می ده و این رفتار واسه من مهمه چون آیینه ای از رفتارهای آیندش با منه.
این خاصیت آدماست که خلاء چیزی که داشتن براشون دلتنگی ایجاد می کنه, برای دیدن ارزش هر چیزی قدری از آن دور شو, من گاها این رو تو رابطه ی دوستیم انجام می دم و مثلا می گم بیا یه روز به هم زنگ نزنیم و خیلی هم جواب می ده چون هر دو تو اون دوری یاد خاطرات مثبت می افتیم و حس دوری و از دست دادن هم رو تجربه می کنیم و بیشتر قدر می دونیم تو هر زندگی ای این جواب می ده مثلا اینکه یه روز هر دو برن پیش خانواده هاشون و با اونا وقت بگذرونن و از هم دور باشن هم خانواده ی طرف احساس نمی کنن پسرشون دیگه مال اونا نیست هم روابط بین زن و شوهر محکم تر می شه.
آره من نرفتم تو زندگی و می دونم خیلی متفاوته اما آدم چطور بتونه اون تفاوت ها رو پیش بینی کنه؟
مثالت در مورد دکمه ی تلوزیون و نماز کامله و من هم ناراحت نمی شم چون اعتقاد اعتقاد شماست و تنها تفاوت وجود داره اما هدف ها یکسانند, دکمه ی من با بقیه کمی متفاوته, من از طریق دکمه ی نماز اقدام کردم اما نتونستم, وقتی دکمه ی دلم رو زدم دیدم آنتن می ده,:72: هیچ وجودی بالاتر از خدا وجود نداره و اعتقاد به خدا یعنی اعتقاد به درستکاری و راه پاک:72:, ما نماز می خونیم که چی بشه؟ اینکه به خدا برسیم, من با دلم با خدا حرف می زنم, براش تو دفتر خاطراتم نامه می نویسم که چی بشه؟ که به خدا برسم حالا یه نیمچه قدم اما دارم به سمت خدا حرکت می کنم و توکلم به خداست
شاید لازم باشه بازترش کنم
تو تاپیک من ارواح و جنگ روان هم گفته بودم که وقتی نماز می خوندم شدیدا دچار وسواس شده بودم و چند ساعت قبل اذان و بعدش مشغول دعا بودم, صبح ها همینطور تو اون مدت کم پیش اومده بود نماز صبحم قضا بشه, من شدیدا استرسی شده بودم و اواخر هم تو نماز هیچ تمرکزی نداشته م به چیزا دیگه فکر می کردم, نمازی که بهم استرس و وسواس داده بود و هر روز یه سری کلمات عربی تکرار می کردم و هیچ آرامشی بهم نمی داد بهتر بود یا زبون دلم که پر از آرامش و عشق و تمرکزم روی خداست؟:72:
اگر شما تو نماز آرامش پیدا می کنید این خیلی خیلی عالیه و همیشه حفظش کنید منم نمی خوام تبلیغ کنم که دین بده یا نیست هر کسی دین خودش رو تو وجود خودش داره, یه سری ها نماز می خونن و به اسم خدا و دین می رنو همچنین توجیح که صیغه گناه نداره می رن دخترای مردم یا پسرای مردم رو از راه به در می کنن.
سحر جونم دست گلت پر انرژی که برام اینقدر خوب و کامل نوشتی و مرسی:46::72::43:
تسوکه ی مهربون:72:
تو صحبت هایی که برای سحر عزیزم نوشتم دلایلم رو بازتر کردم, صحبت های آقای مدیر گرامیه و منم تا حدودی قبول دارم اما هیچ چیز مطلق نیست.:72:
عذر می خوام بابت طولانی شدن نوشته هام.:72:
:72:متین
لطفا صندوق پیامتو خالی کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
:72:متین
لطفا صندوق پیامتو خالی کن
خارپشت عزیز دیروز در جواب پیامت برات ایمیل فرستادم گفتم بری بخونی.:72:[
align=center]http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
دوست دارم بدونم چطورمی شه فهمید که یه آقا قبلا رابطه ی جنسی داشته یا نداشته
این فاکتور چقدر می تونه تو موفق یا ناموفق بودن ازدواج تاثیر گذار باشه؟
می دونم اگه یه روزی متوجه بشم کسی که باهاش می خوام ازدواج کنم قبلا رابطه داشته خیلی ازش سرد می شم و انگار دنیا رو سرم خراب می شه
از اونجایی که خودم هرگز به سمت اینجور رابطه ها نرفتم آیا حق دارم بخوام با کسی ازدواج کنم که قبلا سکس نداشته یا خیر؟
از همه ی دوستای خوب و گلم که برام چیزای خوب خوب نوشتن ممنونم و دست گلتون درد نکنه:43::72::104:
اما سوال من این بالائی هستش ولی موضوع تاپیکم عوض شده انگار:227:
آیا کسی هست که بتونه جواب این رو بهم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:72::72: