RE: مبلغ مهریه چقدر باید باشه؟
اقای ایدین
سما شرایط ایده ال رو نگاه نکن به شرایطی دقت کن که یه دختر پشتوانه مالی و احساسی بعد از طلاق نداره یعنی نه خانواده حمایتش می کنه نه جامعه حالا بنظرت تو این شرایط یه زن علاوه بر اسیب هایی که بعد از طلاق متحملش میشه باید تحت فشار شدید مالی هم باشه؟؟؟؟؟ من نمیگم مهرهای نجومی من میگم منطقی یعنی بعد طلاق بتونه یه حداقل هایی رو تو زندگی داشته باشه
شما میگید این حقوق بنحوه دیگه بگیره خود من هم حق طلاق دارم هم نصف اموال و... ولی اگه یروز بزنیم تو تیپ تار هم اگه خیلی منصف باشه میاد اموالش نصف میکنه وگرنه اموال میزن به نام دیگری .(وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن که) . یا مثلا" با داشتن حق طلاق شما فقط درگیر یکسری رفت امدها نمیشی وگرنه چه سود دیگه ای داره
من تصور میکنم شما شرایط داری نسبت به زمانی میسنجی که هردوطرف این دعوا ادم های منصف و منطقی باشن با داشتن حمایت های لازم ولی کافیه ازین دیدگاه ببینی که مرد باشه یه ادم غیرمنطقی و منصف و زن هم باشه یه ادم غیرمستقل با پشتوانه های ناکافی البته رد نمیکنم که ما خانوم ها باید مهارت ها و استقلالمون افزایش بدیم ولی تو وضع فعلی بهرحال مهر جلوی یه میزانی از صدمات میگیره
پست اخر من رو خواندید؟
همراه با لینک هایی که زده بودم؟
بی خوابی زده به سرم اومدم تالار .
اولا هر دختری باید به شرایط خانوادش نگاه کنه ببینه می تونه ساپرتش کنه یا نه؟
ثانیا وضع مالیه طرفه مقابل
بذارید حالا از خودم بگم همسرم وضعش خوب بود اما من گفتم 14 سکه قابل توجه آقای eng.aydin
من هنوز اون موقع دانشجو نبودم .گاهی وقتی حرف می یوفته شوهرم انتقاد می کنه که چرا کم گفتم؟میگه اون موقع روم نشده پیش بزرگترها بگم بیشترش کنید می گه اگه خواستی بگو بریم محضر بیشترش کنیم
گاهی هم تصمیم می گیره 14 تا رو بده که من نذاشتم
مهریه و جهزیه هیچ ربطی به هم ندارن مهریه من فوقش 4 میلیون اما جهیزیم 12 میلیون.ممکنه واسه یکی هم بر عکس باشه.(قابل توجه آقایون مجرد من 3 دختر عموم و 1 دختر دائیم هم 14 سکه مهریشونه.دست بجونبونید تا دخترای فامیلمون تموم نشده:311:)
بابا موضوع به این خوبی بحث هم که خوب داره پیش میره ازکارشناسان تالار کسی نمیخواد بیاد نظر بده
مدیر جان شما چی؟:300:
سارا جان،همین که تاپیکت بازه خوشحال باش اینجور تاپیک هایی که جنبه نظر خواهی دارن جاشون تو گفتگوی آزاده.
آره واقعا
پس حرفمو پس میگیریم ممنون ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arame jan
بی خوابی زده به سرم اومدم تالار .
اولا هر دختری باید به شرایط خانوادش نگاه کنه ببینه می تونه ساپرتش کنه یا نه؟
ثانیا وضع مالیه طرفه مقابل
بذارید حالا از خودم بگم همسرم وضعش خوب بود اما من گفتم 14 سکه قابل توجه آقای eng.aydin
من هنوز اون موقع دانشجو نبودم .گاهی وقتی حرف می یوفته شوهرم انتقاد می کنه که چرا کم گفتم؟میگه اون موقع روم نشده پیش بزرگترها بگم بیشترش کنید می گه اگه خواستی بگو بریم محضر بیشترش کنیم
گاهی هم تصمیم می گیره 14 تا رو بده که من نذاشتم
مهریه و جهزیه هیچ ربطی به هم ندارن مهریه من فوقش 4 میلیون اما جهیزیم 12 میلیون.ممکنه واسه یکی هم بر عکس باشه.(قابل توجه آقایون مجرد من 3 دختر عموم و 1 دختر دائیم هم 14 سکه مهریشونه.دست بجونبونید تا دخترای فامیلمون تموم نشده:311:)
ارامه جان چه خانواده خوبي داريد
فكر كنم تو فاميل شما برعكس بقيه مهريه كم كلاس داره
حالا يه كم از دختراي مجرد فاميلتون تعريف كن ببينيم:311::163:
ولي با احترام به شما بازم من 14تا را قبول ندارم
به نظر من اين خيلي خوبه كه كم گرفتيد ولي از نظر من مثلا 114 تا بهتره تا 14 تا
(ببين منم چه پسر خوبي هستم تو فاميلمون هم از اين پسرا زياد داريم:163:)
راستش شما راست می گی آقا محسن 14 تا کمه.گاهی که فکر و خیال می زنه سرم میگم اگه زبونم لال زبونم لااااااااااااااال اگه اتفاقی واسه همسرم بیفته و از دستش بدم (گوش شیطان کر)با اینکه خانواده هم حامی من هستند ولی یه زن تنها تو این جامعه بیشتر ازینا احتیاج داره
وای دارم وسوسه می شم به شوهر بگم بریم سکه ها رو 1370 تا کنم:311:
من از همه صحبت های دوستان استفاده کردم ولی باید اشاره کنم حرفام رو قبلا زدم
اگر سوال جدیدی هست در خدمتم
البته من هنوز جواب سوالاتم رو از دوستانی که اعتقاد به مهریه بالا دارند نگرفته ام
خیلی ها به خاطر چشم و هم چشمی مهریه رو کم نمی گیرن مثلا میگن مگه من چیم از فلانی کمتره این یه نظر کاملا اشتباهه و خیلی سطحی نگریه ولی تو جامعه زیاده.
البته یه راه کار هم داره اونم اینه که مثلا 800 تا سکه مهریه تعیین کنین ولی نصفش یا هر چی توافق کرین رو عندالاستطاعه کنین. یعنی هر وقت مرد توان مالیشو داشت پرداخت کنه نه هر وقت که خانوم خواست.