RE: خسته ام میترسم کمکم کنید
من در جایگاهی نیستم بخوام تصمیم بگیرم
من فقط میتونم بهش فکر کنم یا نکنم ، عاشق باشم یا نباشم
همیشه تاسف میخورم که چرا این بلا سرم اومد که حالا این اعتماد به نفس و نداشته باشم که میتونم این عشق و داشته باشم
میدونی چون الان شرایطم عادی نیست خیلی این عشق واسم دست نیافتنی شده و آزارم میده
عیبی نداره
دیگه مهم نیست
فکر کنم حالا میدونم دقیقاً باید چیکار کنم فقط باید افکارمو روی کاغذ بیارم و اونارو عملی کنم
فقط به 1 نشونه از خدا احتیاج دارم و بعد کمک خدا و اراده و بعد هم همفکری تمام شما دوستای خوب
چرا اتفاقا شما در جایگاهی هستی که میتونی تصمیم بگیری:305: فقط کافیه یه تلنگر به خودت بزنی همین من با حرف هدیه خانم موافقم شما نباید به خودت برچسب بزنی بدبختم و... چون وقتی شما برای خودت ارزش قائل نیستی هیچ کس برای شما تره خورد نمی کنه حتی خدا:324: خوشبختی از چی نشعت می گیره از تفکر آدم .ممکنه یه نفر عاشق یه آدم فقیر بشه و خودشو ثروت مند ترین آدم بدونه چون خوشبختی رو توی پول و ماشین و... ندیده خوشبختی رو برای خودش بودن در کنار یارش تعریف کرده و بالعکسش هم صادقه:303:
شما تو تاپیک هات هی میگی نشانه از خدا از خدا بابا نشانه از این بهتر می خوای که تو رو متوجه خطات کرده و فرصت توبه بهت داده بعدشم خدا نمیاد نشانرو دو دستی تقدیمت کنه که خودت باید دنباش بگردی حرف شما مصداق ضرب المثل تنبل نرو به سایه سایه خودش میایه هست ( لطفا ناراحت نشید و جنبه مثبت حرفمو توجه کنید):72: خدا می فرماید شما تلاش کنید و در آخر نتیجه رو بسپرید به من:72:
پس خواهرم تلاش کن و آخرش بسپر به خدا:305:
دعام کنید دوشنبه امتحان ریاضی عمومی دارم درسی که ازش متنفرم نمی دونم چه ربطی به کامپیوتر داره!!
:311:
در پناه حضرت حق موفق و پیروز باشید:72:
سلام میدونم خیلی ناراحتی ولی به حرفهام فکر کن چند تا راه کوتاه ولی پر عمق:
1- شکایت ؛ یادت باشه این گرگ صفت ممکنه این کار با یکی دیگه انجام بده
2- من معتقدم باید مسئله به یکی از والدینتون بگید
بالاخره شما یه روزی ازدواج میکنید و طرف میفهمه اگر دارم میگم اگر یک درصد به شما بی اعتقاد بشه و همه بفهمند آیا خانواده شما در آن شرایط به شما کمک میکنند
پس دنبال یه پایگاه قوی باش
3-برای آینده برنامه بریز و سعی کن دیگه با پسری رابطه نداشته باشی چون باید زمان بگذره تا مقداری از آن فضا فاصله بگیری
شاد باش ؛ :104:
سلام سمانه جون من یه دوست دارم که شرایطش درست مثل تو بود . خیلی دختر خوب و ساده ای هست. الان بعد از 5 ماه که از اون موقع میگذره خدا یکیو گذاشت سر راهش منظورم خواستگاره که اول به طرف گفت من یه مریضی دارم که اینجوری شدم ، باکره نیستم ، پسره براش مهم نبود فقط دوستمو میخواست ، بعد از چند روز دوستم راستشو بهش گفت و اون پسر مشکلی نداره تازه به دوستم میگه اگه تو مشکل داری برو عمل کن بعد ازدواج کنیم . این هفته بله برونشه . ولی من باورم نمیشد . بچه ها راست میگن . فقط کار خدا بود .:43::43:
سلام به همگی
من خیلی فکر کردم
به حرفای همه شما دوستان خوب
به موقعیت خودم به همه چیزهایی که اتفاق افتاده
به این نتیجه رسیدم که اتفاقی که افتاده من دیگه نباید بیشتر از این غصه بخورم بلکه باید 1 کاری کنم که دیگه تکرار نشه ، الان فعلاً باید اوضاع روحیمو درست کنم بعد نسبت به مشکل فیزیکیم فکر کنم شاید هم اصلاً جراحی نکردم
نهایتش اینه که ازدواج نمیکنم .........
اگه تونستم انسان بهتری باشم که به امید لطف و کمک خدا دارم (البته که تصمیم گرفتم تا بهتر باشم) اگر نه که دیگه نباید نق بزنم و گله کنم چون راهی هست که خودم انتخاب کردم
خلاصه تصمیم گرفتم خوب فکر و وقتی تو راهی قدم گذاشتم قاطعانه پیش برم
فقط میمونه عشقم
اونم دیشب سپردمش به خدا
فقط دارم سعی میکنم که صبر داشته باشم ( که خیلی واسم سخته ، دارم دیوونه میشم ، گفتنش آسونه و عمل بهش سخت تر از هر چیزی ) توکل کنم به خدا ، اگه صلاحم بود و بنده خوبی بود خدا صلاحمو خواست مال من باشه اگر نه که .... هر چی صلاحه
ولی باید 1 راهی پیدا کنم تا کمتر به عشقم فکر کنم
باور کنید تنهایی واسم خیلی سخته ، واسه من که همیشه دور و ورم پر از آدم بوده
واسم دعا کنید که تمام افکاری رو که تو سر دارم عملی کنم
اونوقت مطمئن هستم که خیلی اوضاع خوب میشه
هوتی جام امیدوارم که امتحانتو خوب بدی ، اگه قابل باشم واست دعا میکنم ، اول صبحی کلی از حرفات خندیدم :311:
و اما یهسن جام قبلاً هم گفتن واقعاً نمیتونم این مسئله رو با کسی مطرح کنم ، شهامتشو ندارم
و اما soozi94 واسم دعا کن که آخر و عاقبت کار من هم به خیر بگذره
برام دعا کنید
از تمام حرفای خوبتون ،همدلی و همراهیتون ممنون هستم
راستی soozi94 اگه بدونی اول صبحی این چیزی که از دوستت تعریف کردی چقدر روم تاثیر گذاشت ، با اینکه خودم این چیزارو میدونم ولی وقتی 1کی دیگه میگه 1 آرامش دیگه میگیرم ، چون وقتی خودم فکرشو میکنم میگم شایددارم خودمو گول میزنم ولی وقتی بقیه میگن دلم آروم میشه
انشاء الله که دوستت خوشبخت بشه
یعنی انشاء الله همه خوشبخت بشن
:46::46::46:
:227:
:227:
سلام عزیز دلم من یه مادرم و می دونم توی دنیا هیچ کس مثل مادر عاشق نیست پس سعی کن هر طور شده ازش کمک بگیری ولی اگه می بینی واقعا نمی تونی حتما و حتما یک مشاور خیلی خوب که ازت بزرگتر باشه و خیلی با تجربه باشه پیدا کن به نظر من بهتره پیش یک مشاور روانشناس بری راهی که می خواهی بری خیلی باریکه حواست جمع نکنی ممکنه از هر طرف بیفتی ولی یادت باشه ملتمسانه از خدا بخواهی کمکت کنه فقط خدا مطمئن باش جواب میگیری ما همه پشتتیم و منتظریم تا خبر خوشبختیتو بشنویم:323:
سلام سمانه عزیز:46:
منم اگه قابل باشم شب تولد حضرت علی تویه مجلسی بودیم خیلی تو ذهنم بودی تو وکسائی که عین تو هستن خیلی واست دعا کردم وخوشحالم که تصمیمتو گرفتی میدونی ایراد ما آدما اینه که به اندازه کافی به خدا اعتماد نداریم
شک نکن اون بهترین قاضی،راهنما،یاری رسونه وبه قول معروف "خدا کس بی کسونه خداخوب ومهربونه" پس خودتو بسپاربهش وقتی ازته دلت پشیمون باشی وخدا تورو ببخشه به بخشش من وبندش احتیاج نداره خودش درای رحمتوبرات باز میکنه
موفق باشی واسه من هم دعا کن حالاکه دلت شکسته جیگر:323::46:
مرسی آریاناز عزیز
مادر بودن خیلی خوبه من که خیلی دوست دارم 1 روزی مادر باشم و 1 بچه خوب که به درد جامعه بخوره تربیت کنم
اصلاً نمیتونم بهش بگم
فعلاً از لحاظ مالی شرایط ندارم که بخوام برم پیش مشاور
مرسی سارا جونم که اینقدر مهربون و بزرگواری که منو یادت مونده و واسم دعا کردی
1 وقتایی آدما فکر میکنن تو این دنیا تنها هستن و همه آدما بهش بدی کردند ولی وقتی آدمایی مثل شما هستند که بدون هیچ انتظاری اینجوری میخوان بهت کمک کنن و واست خالصانه دعا میکنن آدم از شوق نمیدونه چیکار کنه
واقعاً همتون خوبید
چقدر خوبه آدم واسه دیگران دعا کنه
راهنماییشون کنه بدون اینکه اصلاً کسی و دیده باشی
خدایا شکرت واسه سلامتی ، واسه فرصت های دوباره ،واسه تمام آدمای روی زمین که کمکت میکنن ، واسه اینکه دیگه احساس تنهایی نمیکنم
خدایا شکرت
سلام.سمانه جون.هیچ وقت این تصمیمو نگیر که هیچ وقت ازدواج نکنی!تو حق داری ازدواج کنی.خوشبختی حقته.تویی که اینهمه عذاب شدی،بیشتر از هرکس دیگه ای مستحق شادی و خوشبختی هستی.دیگه احساس گناه نکن.این اتفاق وحشتناک به خاطر وجود آدمهای گرگ صفت،همیشه و تو همه جای دنیا اتفاق میافته.همه تسلیم نمیشن و میجنگند تا وقتیکه بتونن حق خودشونو از این زندگی بگیرن.دوستت داریم هممون.
سمانه جون سلام تو پست آریانا:
سوء تفاهم
نتونستم بنویسم اگه اجازه بدی از اونجایی که به شما هم مربوطه اینجا براش بنویسم امیدوارم آریانا بخونه
آریانا جونم سمانه فقط یه کم ازت دلگیره خانمی مطمئدنم اونم درکت می کنه و می دونه قصد بدی نداشتی گلم ناراحت نباش, سمانه جون مگه نه؟ آدم یه وقتایی می خواد یه چیزی بگه و نمی تونه درست منظورش رو بنویسه, فقط یه سوء تفاهم بوده, سمانه اگه نوشته هام رو می خونی خیال آریانا رو راحت کن, تو اگه بندهء خدا رو نبخشی چطور از خدا یا بنده ش انتظار بخشش داری؟ همه ی ما خواسته یا ناخواسته دیگری رو رنجوندیم اما حالا که آریانا از تو و مهربونی عزیز طلب بخشش کرده با کنایه اشتباهش رو متذکر شدن درست نیست, حتما متوجه شده که اومده این تاپیک رو باز کرده, یادتون نره شما هم یه روزی یه جایی دل یکی رو ناخواسته یا خواسته شکوندید.