RE: كمكم كنيد ، مي خوام زن دوم بشم
بنام او
سلام بر دوستان و انسانهای فرهیخته ای که در این تالار از وقت و انرژی خود برای راهنمایی دیگران بدون ادعا مایه می گذارند.
دوستان گرامی ..هدف من از نوشتن مطلب قبلی
)))سلام سامرا خانم با توجه به مطالبی که در این وبلاگ نوشتید به نظر میرسد که موضوعتان سر کاری باشه ...لطفا رعایت انسانهای فرهیخته ایکه در اینجا همکاری می کنند ...را بکنید ...شما تصمیم خودتان را گرفتید ...خوب این زندگیه شماست پس ...به سخره گرفتن دیگران چرا -???.....شاد و خوشبخت باشید ((((((((
...اصلا و اصلا سرکوب این دوست تازه وارد نبوده و نیست ..من فقط درکی که از نوشته ی ایشون در وبلاگشون داشتم را عنوان کردم ایشون به صراحت در وبلاگشون نوشتن که تصمیم خود را گرفته اند و فقط میخواهند بدانند دیگران چه فکر میکنند
[b]مرسي از نظر و همفكري همه
درسته كه من به حرف كسي گوش نمي دم چون ذاتا ادم سركشي هستم
اما بدم نمي اد واكنشها رو بدونم
فقط اين رو مي دونم آدمها ( مرها و زنها ) در همه حال ممكنه خيانت كنند ، عشق يازي كنند ، هوس بازي كنند ، زندگي ها رو به خطر بندازند ...پس اين ربطي به زن دوم يا سوم بودن نداره.. [/b]
..این عین نوشته ی ایشون است ...خوب این به ذهن من رسید که شاید فقط برای ....؟؟؟ حالا بماند موضوع اینجا مطرح شده ...بنده از قوانین تالار اگاه هستم ..ضمن اینکه از تجربه ی زندگی برخوردارم از سطح تحصیلات .....و بگذریم ...و میدانم که انسانها اینجا برای گرفتن راهنمایی می ایند .......
بله در برخی از مناطق این سرزمین اهورایی چند همسری نه تنها بد و تابو نیست که خیلی هم پذیرفته شده و امری طبیعی است ...
بنده خودم سالها در منطقه ی سیستان و بلوچستان مهندس ناظر بودم و بلحاظ شغلم همواره در سفر.......... و تقریبا میتوانم بگم جای حای این استان پهناور را دیده ام .....با مردانی روبرو شدم که چند همسر را در یک خانه نگهداری میکنند ...با زنانی روبرو شدم ..که کاملا طبیعی و بدون هر گونه مشکلی در زایمان هووی خود همکاری میکنند و در نگهداری فرزندان با هم تشریک مساعی دارند ....در انجا زندگی زناشویی مردان و دختران از سنین بسیار پایین مردان حدود 17 و زنان از 13 ...سال و گاها هم زودتر اغاز میشود .....خوب وقتی مردی در سن 17 سالگی رابطه ی زناشویی را تجربه کرده باشد وقتی به 30 سالگی برسد ....هوس یکی دیگری به سرش میزند ...شرایط هم که مهیا است....در اینگونه فرهنگ به دلیل زندگی قبیله ای عشیره ای ...بلحاظ مالی وضعیت مناسب است چرا که اصولا زنان در اینگونه خورده فرهنگ ها ان توقعاتی که زنان در سایر فرهنگها دارند از مرد خود ندارند .......
و پدر و پدرانش هم از همین شیوه ی بدوی پیروی کردند ...در آنجا هنوز خانواده بصورت گسترده رواج دارد و زندگی چند نسل در کنار هم امری طبیعی و عادی است .
...مردی از سران قبیله ای را دیدم که در سن 33 ...34 سالگی دارای 6 فرزند و دو همسر بود ....و همسر ان هم در یک خانه و در کنار هم زندگی میکردند ....و همسر تازه ای هم اختیار کرده بود ..که باردار بود .....شبی در انجا مهمان بودم ...زنان بدون سر و صدا امدند سلامی کردند ...سفره ی شام را مهیا کردند و رفتند .......و من ماندم و ان مرد در کنار سفره .....با تعجب پرسیدم خانمها نمی ایند سر سفره ...ان مرد گفت ..خیر اینجا زنان جای دیگری غذا میخورند .......خوب این طرز رفتار جزیی از ان فرهنگ است و شاید هم برای ان شیوه ی زیست کاملا هم طبیعی باشد .
..حتی یکی از سران قبیله ای ...که کمی مدرن شده بودند به همسر بنده گفتند مایلند زنی از تهران داشته باشند ..که همسر بنده به ایشان گفتند شما که چند تا دارید ..ایشان اذعان کردند اینها ...را ما همینجوری میگیریم که از غافله غقب نمانیم ......زن هم زنان تهرانی ..؟؟؟؟!!!!!همسر بنده عنوان کردند مگر دنبال دردسر میگردید زنان شهرهای دیگر با این شیوه ی زندگی عادت ندارند و شما دچار مشکل خواهید شد بهتر است برای تجدید فراش از همینجا کسی را انتخاب کنید .......
..........اینطور که به نظر میرسد این دوستمان نیز این یکی از این مناطق این سرزمین دوست داشتنی ما هستند ...که امسئله ی چند همسری ..امری عادی است .( البته بر اساس گفته ی خودشان در خانواده شان وجود دارد )....خوب ما منظورم خودم و امثال خودم که در فرهنگ دیگری بزرگ شده ایم و این خورده فرهنگ ها برایمان نامانوس است ...با توجه به باورهایمان مسائل را بررسی و قضاوت که نه ...اما ابراز نظر میکنیم ....
من هنوز هم فکر میکنم این دختر عزیز ما انتخاب خودش را کرده ......و ما باید به او و انتخابش که برخاسته از جامعه ای است که در ان بزرگ شده احترام بگذاریم و برایش ارزوی خوشبختی و زندگی خوبی کنیم ....شاد باشید ..
ضمنا عرض کنم خدمت عزیزانی که از سیستان وبلوچستان هستند قصدم فقط بیان واقعیاتی بود که به عینه تجربه کرده بودم و نه قضاوت مبنی بر خوب یا بد بودن ........که همه جای ایران سرای من است ..من عاشق کویر خشک بلوچستانم ..عاشق جاده های پر از پستی و بلندی سراوان ..عاشق سیب سوران ..عاشق دشت سبز سربازم ...و عاشق ایرانم .........................
به واقع برای زنانی که طعم تلخ خیانت را می چشند ... برای بچه های که بی گناه وارد رابطه های این چنینی می شوند و سرنوشت شان دستخوش تغییر می شود و همچنین برای خانم هایی که دانسته یا ندانسته وارد زندگی مردان متاهل می شوند متاسفم
من اگه تصميم رو گرفته بودم
يقين بدونيد نه وقتم زيادي كرده بود و نه دوست داشتم وقت شما دوستام رو بگيرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samereh
من اگه تصميم رو گرفته بودم
يقين بدونيد نه وقتم زيادي كرده بود و نه دوست داشتم وقت شما دوستام رو بگيرم
اطمینان داشته باشید اگر ما این چنین تصور می کردیم 50 پاسخ در این تاپیک درج نمی شد.در ضمن ما اینجاییم که پاسخ شما را بدهیم.مگر نه حضورمان در اینجا چه فایده ای می تواند داشته باشد؟!
:82:
خانم سامره
تا اینجای کار را چگونه برداشت کرده اید؟
منظورم این است که در حال حاضر حدودا 100 نفر در وبلاگ شما و 17 نفر در اینجا شما را از مشکلات احتمالی این کار آگاه کرده اند.که این 17 نفر هر کدام حداقل 1000 مطلب مشاوره ای را مطالعه کرده اند و خانم آنی که "کارشناس افتخاری" هستند ، بیش از چند صد مطلب تاپیک مشاوره ای و کتب مربوطه را مطالعه کرده اند.
در میان این صد و اندی پاسخ هیچکدام (چه در وبلاگ و چه در اینجا) شما را به این کار تشویق نکرده اند و اکثرا روی مشکلات این امر متمرکز بوده اند که این خود نشانه ی عدم تمایل درونی افراد به انجام این کار توسط شماست (به هر حال مشاور هر چقدر هم که دقیق باشد خود به خود تمایلات درونیش روی صحبت هایش تاثیر گذار است)
خب می خواهم ببینم تا اینجا ی کار شما چه برداشتی کرده اید؟و تصمیم غالبتان چیست؟به چه دلیل؟
:72:
اگر در اون شرايط باشم
و همسرم به طرف زن ديگه اي بره
قطعا يه كمبودي توي زندگيم بوده كه اون اين كارو كرده (البته مردها كلا تنوع طلبند و تو اين زمينه سيري ناپذير )
اما به هر حال يه جاي كار مي لنگه كه مي ره طرف كس ديگه
اگر برام همچين چيزي به وجود بياد با توجه به اينكه در اون زندگي يه سري چيزها فرو مي ريزه خيلي منطقي به اون زندگي خاتمه مي دم
عزيزم زندگي مشترك براي اينه كه زن و مرد در كنار همديگه همديگرو كامل كنند نه اينكه تا يكيشون كوتاهي كرد يا اشتباهي ازش سر زد اونيكي به خودش حق بده بره سراغ يه زن يا يه مرد ديگه . خوب اين جوري ديگه چه نيازي به شوهر داري توي خيابون پره از پسرهايي كه مي توني نيازهاي عاطفيتو با اونها مرتفع كني . دليل نميشه چون خانوم ايشون يه كوتاهي هايي داشته ( البته مطمئنا اين آقا هم انسان كاملي نيست و هر انساني يه ايرادايي داره) اين آقا بره دنبال زن دوم .
شرايط ماليش خيلي خوبه
اما من هيچ وقت ملاكم شرايط مالي نبوده
نمي گم تاثير نداره چرا مهمه
اما اعتقاددارم جز چيزاي بدست اوردنيه پس مي شه بدستش اورد
شوهر خوب هم بدست آوردنيه . لياقت شما خيلي بيشتر از اينها است كه زن دوم يه شخصي بشي و هميشه شوهري رو تحمل كني كه عشقشو با دو نفر تقسيم مي كنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یثنا
پس به نظر خودتون یه اتفاق خیلی خوب واستون داره اتفاق میفته و شما به مردی که تو رویاهات داشتی داری دست پیدا میکنی!!!!!!!!!!درسته؟
پس چه کمکی میخوای؟؟؟؟؟
با وجود همه صحبتای دوستان مثل اینکه میخوای خودت تجربه کنی و اهل تجربه ای.
اما مطمئن باش از هردست بدیم از همون دست میگیریم.
امیدوارم این آقا مرد رویاهای یه نفر دیگه هم باشه و یه نفر دیگه رو هم به آرزوش برسونه تا شما شرایط الان زن اولی رو هم تجربه کنی.
یه نفر از راه برسه و زندگیتو شوهرتو و همه چیزتو باهات شریک شه. چه حسی پیدا میکنی .خواهشا یه لحظه چشماتو ببند و تصور کن:316::316::316:
اولا كه ممنون از همه ي دوستان و كارشناسها كه وقت گذاشتن
از مدير اين سايت هم تشكر ميكنم
علي رغم اينكه هيچ وقت من اين همه مدت در يه سايتي اين همه مدت وئ متداوم مطلب ننوشته بودم
اما اينجا واقعا چون همه دلسوزانه همراه بودن خيلي بهم كمك كرد
خوب درسته كه هيچ كس موافق نيست نه اينجا و نه در وب لاگ كه فقط يك نفر موافق بوده كه اونم اين شرايط رو داشته و اين كار رو كرده و به نظر خودش جون الان خوشبخته بهم پيشنهاد كرد انجام بدم
من اين طور تصور مي كنم چون هميشه و همه جا نتيجه نامطلوب بوده همه به عنوان اسيب و يه امر بد بديهي پديرفته اند اگر نه مثل اون دوستمون كه اين شرايط رو داره و به نظرش خوبه اوضاعش الان به منم پيشنهاد مي كرد بكنم
شايد من يه كم به نظر همه ي دوستان غير واقعي دارم نگاه م يكنم
خيلي از مطالبي كه دوستان گفتند درسته اما الزامي هم نداره كه حتما اتفاق بيفته
اما خوب من همش دارم اين موارد رو توي دهنم بررسي مي كنم .و مي سنجم
شايد خيلي چيزها رو متونم بيان كنم چه از خودم چه از اون شخص
چون اين چيزا حسيه و درونيه و من هر چي هم بگم كسي يا نپذيره يا باز رد كنه
اما به هر حال من الان دارم همه ي مواردي كه سدوتان ميگن رو دائم در دهنم مرور و با زندگي خودم (از ان جهت كه در اين نوع زندگي بودم ) و با خصوصيات اون شخص مقايسه ميكنم
باز هم از همه سپاسگذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
اگر تصمیم داری بری توی دل آتیش حداقل یک راه برگشت برای خودت بگذار: حق طلاق با مهریه کامل (در عقدنامه ثبت شود).
و اما قبل از اون برای اینکه یک ارزیابی به عمل بیاری که زمین زیر پات چقدر سفته، یک جورایی به گوش خانم اول همسرت برسون که شوهرش داره زن میگیره، بعد وایسا و تماشا کن عکس العمل های عاشق دلخسته را! ببین توی اون بحران چطور عمل میکنه. تک تک برخوردهاش و تصمیم هاش توی اون شرایط باید برات مهم باشه. قراره قضیه را برای زنش ماست مالی کنه؟ قراره هر بار زیر فشارهای اون طرف کم بیاره بعد پناه بیاره سمت شما و وعده بده که انشا الله درست میشه. بره اونطرف بگه: غلط کردم، بیاد سمت شما بگه: بیجا کرده، زیادی جلز و ولز کنه، طلاقش میدم!
سامره جان ،ارسال های شما مخصوصا تاپیک شما این پیغام را صریح انتقال می دهد که شما تصمیم به ازدواج آن هم همسر دوم گرفته اید ، نه دوستی و یک رابطه پنهانی .در چنین شرایطی پیشنهاد خانم بی دل کاملا منطقی به نظر می رسه و اینکه آیا تضمینی وجود داره زمانی که همسر این آقا متوجه موضوع شوند ایشون فقط و فقط به خاطر همسر اولشون شما را طرد نکنند ، زمانیکه ایشون در اون بحران قرار می گیرن با شما چه برخوردی دارند ؟
مورد دیگه اینکه طبق گفته های خودتون توانایی هایی که داشتید باعث شده در رتبه اول زندگی باشید با چنین خصوصیت های اخلاقی که خودتون بیشتر از اون آگاه هستید ، با روحیه اقتدار طلبانتون آیا براتون سخت نیست که در این زندگی جدید در جایگاه دوم باشید؟(زن دوم)
تصميم دارم همه يگفته هاي كارشناسا رو اينجا پرينت بگيرم و در مورد گفته هاي شما و نظراتتون با ايشون صحبت كنم و واكنش رو ببينم
نظرتون چيه؟
به هیچ وجه چنین کاری نکنید می دونید این کارتون شبیه چیه شبیه یک جلسه امتحانی هست که همرا ه با سووالات جواب ها را هم پخش کنند . به نظرتون این امتحان آیا دیگه معیاری برای سنجش و امتیاز دهی به افراد هست؟