فرناز خانم،
یک بار دیگر پست فرشته مهربان رو بخوان.
نظر ایشون کارشناسی هست.
همینطور ایشون در جای دیگری گفتند:
پس کلاً این تالار با برگشت به این نوع رابطه مخالف هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
فوق فوقش شما می توانی از او بخواهی که اگر قصدش ازدواج است، رسماً و با خانواده به خواستگاری شما بیاید.
که البته من از شما سوال می کنم که آیا می خواهی با کسی ازدواج کنی که در ابتدا فقط به خاطر اون رابطه با شما دوست شده بود...؟
اگر می خواهی بار دیگر او را امتحان کنی، به او بگو به هیچ وجه دیگر حاضر به برگشت به این رابطه نیستی.
اگر شما رو می خواهد، و اگر شرایط ازدواج دارد، بیاید خواستگاری.
من حدس می زنم باز هم ایشون جا بزند. ولی چون او را نمی شناسم، نمی توانم چنین ادعایی بکنم.
حالا اگر ایشون واقعاً به خواستگاری شما اومد، شما باید سعی کنی به دور از احساسات به قضیه نگاه کنی و یک تصمیم صحیح بگیری.
حقیقتش به نظر من برخوردهای شما و سوالهایی که می پرسید و قصدی که دارید همه نشانگر این هستند که شدیداً درگیر این احساسات شدید. یک بار دیگر برگردید تاپیکتون رو مرور کنید.
اول شک داشتید که آیا تن به رابطه جنسی بدهید تا او را از دست ندهید --> تصمیم غیر منتطقی و احساسی
بعد که فهمیدید او شما رو فقط برای رابطه جنسی می خواسته. سریع احساسات در شما فوران کرد، عشق تبدیل به نفرت شد. سریع از او متنفر شدید و راجع به او خیلی تند حرف می زدید.
بعد سریع همون روز تو فکر این بودید که به شوهر آینده تون چطوری این رابطه رو بگویید و می خواستید تصمیم بگیرید که از او قضیه رو پنهان کنید و ...
بعد حالا دوباره همه تنفرتون یادتون رفته و نرم شدید و می خواهید دوباره به اون رابطه برگردید!
به شما توصیه می کنم که تصمیم گیری از روی منطق رو یاد بگیرید و دستور کار خودتون قرار بدهید.
همینطور روی تصمیمات صحیح خودتون محکم بایستید.
موفق باشید.