RE: کلینیک تخصصی ترک اعتیاد همدردی
وای خدا می گن نگین واقعا معتادی!!
من این تست اعتیاد به نت رو زدم ولی نشون داد که معتاد نیستم !
شما هم اون تست رو بزنید
بعدم سعی کنید همدردی چیزی باشه در جهت پیشرفت شما و بهتر شدن شما
لطفا زمان بندی کنید برای حضور در اینترنت
..-------------------------------------------------------------------------------------------
دختر مهربون کجایی خواهر لیست افراد انلاین هی داره آپ دیت میشه و تو نیتسی که ببینی...
راستی من یک سال میشه عضو این سایتم ولی تا حالا به جز یکی دوبار لیست افراد انلاین رو ندیدم ...
یعنی همیشه وقتی می دیدم اون بالا نوشته لیست کامل افراد انلاین
فکر می کردم منظورش اینکه الان مثلا فقط ده نفر رو نشون می ده ولی اون رو بزنی هرکی هست رو نشون می ده و می گفتم چه کاریه بری نگاه کنی اسامی افراد رو.
فقط اسامیشون رو!!
برای همین هم هیچ وقت رغبت نداشتم بزنم اون لیست رو نگاه کنم
بعدشم که ی بار زدم دیدم نه منظور از کامل اینکه هرکی کجاست.... و اونی که من فکر می کردم نیست
بازم چون همون دیده اولیه روم تاثیر داشت بازم دیگه نرفتم سراغ لیست افراد آنلاین ..
نمی دونستم تا این حد لذت داره
---------------------------------------------------------------------------------------------------
اهاان ی چیزی برای رفع اعتیاد
به این فکر کنید که اگر اعتیاد گونه به این سایت وابستگی پیدا کنید در حقیقت هر نظری می دید و هر مشاوره خوبی که می دید حکم شعار رو به خودش می گیره
چون شما از حل ی چیز کوچیک تو زندگیتون عاجزید و حالا هی داردید به دیگران نصیحت می دید....
البته بگما منم یکمی اعتیاد دارم یعنی این اعتیاد به حدی رسیده که همکارانم مادرم خواهرم و شوهر خواهرم به همدردی آلرژی پیدا کردن...:311:
RE: کلینیک تخصصی ترک اعتیاد همدردی
ناژنین1 (بابا من ژون ندارم پشوند مشوندا رو بگم. این یک رو نمیشه برداری کار ما راااحت بشه؟) همین یک ژره رو هم قبل اژ اینکه بری خونه شووور ترک کن. پاک برو اونجا عژیژم. اژ یک نخ و یک پک و یک حبه شروع می شه ژیگر...
روزانه چند ساعت در همدردی حضور دارید؟
سلام
فکر میکنم تازگی ها معتاد همدردی شدم. هر وقت بیکار میشم یه سری میزنم
با اینکه زیاد برای کسی نمی نویسم و خودم هم تایپیک فعال ندارم. بیشتر لایک و تشکر میکنم.
شاید روزی دو تا سه ساعت توی سایت میچرخم اونم تقریبا بی هدف.
شما چند ساعت در روز به همدردی اختصاص میدید؟ و چرا؟
جناب مدیر بزرگوار لطفا نام کاربریمو مسدود کنید!
سلامممم به روی ماهتون دوستان عزیزم خوبین !؟
اول عذرخواهی میکنم به خاطر ایجاد این تاپیک !!
من از جناب مدیر خواهش میکنم نام کاربریمو مسدود کنند من اراده ندارم مدام تو همدردی ام و بدتر از همه اینکه همه ش دارم یا پست میزنم یا تاپیک ، خودمم از پستام حالم بد میشه !!!!
اگر با عنوان مهمان بیام یه ربع میام مطالب رو میخونم میرم اما با نام کاربریم که میام عین کنه چسبیدم به این تالار !!
من حالم خوبه اما واسم دعا کنید :203:
از جناب مدیر همدردی حلالیت میطلبم :72:
واسه سلامتیم خوبه که کمتر بیام تالار...
راستی یه خبر امروز رفتیم آزمایشات لازم رو واسه بارداری مجدد دادیم خیلی ذوق دارم و خوشحالم ان شاء الله که خیره
در نهایت از تک تک شما دوستانم ممنونم اگر اسم بیارم شاید جا بمونه ولی همتونو دوست دارم گاهی وقتا اگر قاطی بودم و پریدم بهتون منو حلالم کنید
خیلی دوستتون دارم:43:
یه نکته:لطفا تو این تاپیک پست نزارید چون میشه تاپیک بحث برانگیز انتقالی:227: