RE: شوهرمو گرفتن الان نمیدونم چیکار کنم
انی عزیز وقتی فکر میکنم میبینم من فقط برای این ازدواج کردم که از خونه بابام فرار کنم درسته از چاله به چاه افتادم
سنای مهربان اخه یه مشکلی هست اینه که شوهرم وقتی زندان بوده به اون دزدا گفته موندن من در اینجا براتون نون نمیشه گفته اسم منو نیارید تا خرج زنو بچتونو بدم میترسم اسم شوهرمو نیارن ولی زن دزده گفته که حتما اسم شوهر منو این دفعه میارن امیدوارم...
ولی من قبل از دادخاست طلاق مهریمو هم میخام میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریمو؟
دیشب شوهرم اومد گفت میخام از الان زندگیمو بسازم میگفت تا الان خیلی اشتباه ها کرده اما میخاد جبران کنه حق رو به من داده بود که من راست میگفتم اما اون خیلی اشتباهاته احمقانه کرد گفت از همین امشب دیگه دروغ نمیگه به من قول داد کوچکترین دروغی به من نگه
گفت بیا منطقی باشیم گفت به هر دلیلی به من راستشو میگه منم گوشیشو گرفتم دونه دونه مخاطبشو خوندم ازش خاستم بهم بگه چیکاره اند و کین؟ولی وقتی ازش پرسیدم این علی اقا (زن پسر عمه ش)کیه که تو گوشیش سیوه گفته ماهواره وصل میکنه این مرد.به روش نزدم دروغ میگه
چیکار کنم با این گذشتش که شاید ادامه داشته باشه این اعتیادی که .....ولی میگه بیا گذشته رو ول کنیم الان رو بسازیم
چه کنم؟
سلام شاپرک عزیز
ترک اعتیاد اراده ی بسیار قوی نیاز دارد.از وی بخواهید که به یک مرکز ترک اعتیاد مراجعه کنند.شما هم طوری رفتار کنید که تصور کنند پشتشان را دارید و دلگرم شوند.به خواست خدا اگر اقدام کردند که یواش یواش همه چیز دوباره ساخته می شود.ولی اگر از این کار سرباز زدند خب با یک فرد دارای اعتیاد نمی شود زیر یک سقف زندگی کرد.البته از ایشان انتظار کار قهرمانانه را نداشته باشید و اگر قصور کوچکی مثل همین مورد را مشاهده کردید صبر و گذشت داشته باشید
برایتان آرزوی خوشبختی می کنم
:72::72::72:
طبیعیه که چون گیر افتاده و درگیره، توی دلش پشیمونه و دلش می خواد سالم و معمولی زندگی کنه و دنبال یکی می گرده که تو این مسیر بهش کمک کنه. الان به خاطر شرایطش بهت پناه آورده. مستاصل و درمانده است. اما احتمالا موقتی است.
گفتی که اکثر دوستان و اقوامش کلاه بردار و ... هستند. توی همچین فضایی تربیت شده و برگشتش سخت یا شاید محاله. همین که کمی احساس امنیت کنه و آبها از آسیاب بیفتن دوباره یه برنامه جدید راه می ندازه.
چک کردن گوشی لزومی نداشته. انجام نمی دادی بهتر بود.
با هوشیاری و بدون دخالت احساسات کنارش باش ببین چی می شه. فعلا چیزی نگو تا اول مساله دادگاه روشن بشه. دقت کن گول نخوری و وارد بازیشون نشی.
دیگه هم با شریک جرمهاش یا همسراشون تماس نگیر. ممکنه ناخواسته گرفتار بشی.
همونجور که یکی از دوستان گفت حتی ممکنه بعد از تمام شدن قضیه یکی دوسال بعد بیان سراغت. اصلا وارد ماجراشون نشو.
عزيزم ميتوني اول دادخواست مهريه بدي از نظر مالي چه طوره؟ميتوني مهريه بده؟ماهانه يه سكه رو داره بهت بده؟
در ضمن اگه بخوايم واقع بينانه و نه خيلي خوشبينانه نگاه كنيم بايد بگم همسرت با اين اوصافي كه شما ميگي نميتونه دست از اين كارهاش برداره...
ببين گلم وقتي كسي نقشه ي دزدي مسلحانه ميكشه يعني خيلي ببخشيد قبلش به اندازه ي كافي دزدي هاي ريزه ميزه به قول خودشون دله دزدي داشته كه حالا براي سرقت مسلحانه شير شده....اسم سرقت مسلحانه براي يه ادم عادي ترس اوره چه برسه به نقشه كشيدن و عملي كردنش پس به اين نتيجه ميرسيم كه همسر شما به اندازه كافي جسارت و مهارت داشتن كه دست به چنين كاري زدند....
تصميم گيرنده ي نهايي خود شمايي اما جهت اطلاعت ميگم كه درصد احتمال تغيير همسر شما تقريبا 1 در هزاره....
خلاف...دروغگويي...اعتياد....از جمله خصوصياتي هستن كه سالهاي سال بايد تمرين كرد و واقعا اراده كرد تا بشه تركشون كرد...
همسر شما حالا كه خودش رو گرفتار چنين مهلكه اي ميبينه دست به دامن شما شده....به قول يكي از استادهاي ما كه ميگفت تاثيرات شيشه و مواد مخدر تا موقعي كه به خماري و بيجوني نرسه عاليه...مغز ادم عين ساعت كار ميكنه و فرد معتاد بهترين بازيگر ميشه براي هر نقشي كه لازم بشه....يه پدر مهربوووووووووون...يه همسر ايده آل.....اما وقتي سالها گذشت و بدن طراوتش رو از دست داد و جيب طرف خالي شد اون وقت چهره ي زشت اعتياد بيشتر و بيشتر خودشو نشون ميده....
ممنون از راهنمایی هاتون باید بگم که خود منم میدونم که قول های شوهرم موقتیه
و الان شوهرم در گیر ماجراهای دادگاه شده و اومده و کمی جدی تر به من قول یه زندگی خوب رو داده
راستش چون من تو زندگیم اشتباهای بزرگی کردم دوست ندارم بازم اشتباه کنم وهدفم از خاستن راهنمایی اینه که مطمئن شم که اشتباه نمیکنم دوباره .ممنون که مطمئنم میکنید
اقای اریکس شوهر من نمیدونه که من از اعتیادش خبر دارم و نمیتونم ازش بخام که ترک کنه و همونطور که دوستان گفتن ترک اعتیاد احتیاج به سالها زمان داره .
اون شناختی که من نسبت به اخلاقای شوهرم دارم ( هیچ وقت نمیخاد بهش سخت بگذره وهمیشه دروغ میگه و منو میپیچونه )عمرا ترک بکنه در کل نمیتونم اعتیادشو نادیده بگیرم .ترک کردن اعتیادش بستگی به خودش داره شاید اگه زندگیش براش مهم باشه براش بجنگه و ترک کنه ولی اونم به نظر من احتیاج به فکر کردن و تصمیم گیری دوباره داره
Eva عزیزم وgh.sanaعزیزم کاملا با حرفاتون موافقم و میخاستم اینو هم از بچه های عزیز همدردی هم بشنوم که نکنه بعدا به خودم بگم من اشتباه میکردم و شوهرم میخاست تغییر کنه (با اینکه فقط به خاطر این موقعیتش به من قولهای خوب میده)ممنون که راهنمایی هاتون دریغ نمیکنید
هیچی به نام خودش نداره واسه دادن مهریه.شاید خندتون بگیره ولی من حتی از حقوقش خبر ندارم که بدونم میتونه بده یا نه چون پولاشو جایی میزاره که من نبینم شایدم میده به مادرش جمع کنه و نمیدونم وضع مالی شوهرم چطوره واسه من که با التماس خرج میکنه
سلام شاپرک جون
فعلا هیچ کاری نکن و صبر کن نتیجه دادگاه معلوم بشه. مطمئن باش اونا بهتر از تو می تونن در مورد وضعیت شوهرت تجسس کنن و رای صادر کنن. هر رایی که صادر شد، به اون استناد کن و تصمیم بگیر.
عزیزم با همسر دزد و خود دزد و ... رفت و آمد نداشته باش. اینجور آدما خطرناکن. از طرفی اصلا به حرفاشون اعتباری نیست. از کجا معلوم که بخوان ازت سوء استفاده بکنن.
حرفهای gh.sana رو هم به دقت به خاطر بسپار.
برات آرزوی موفقیت می کنم.
blue sky عزیزم چشم
ولی من میترسم جرم شوهرم معلوم نشه و راحت از شوهرم بگذرن و دزدا اسمی ازش نبرن واصلا رایی برای شوهرم صادر نشه
منم با دوستان موافقم.تا بعد دادگاه صبر کن.به حرفاش زیاد اعتماد نکن.ممکنه چنین آدمی بخواد تو رو هم در گیر خلافش کنه.کاملا زیرک باش
راستش شاپرک جون اطلاعات من تو این زمینه ها اصلا تجربی نیست و نمی دونم پیشنهادهایی که می دم امکان عملی کردنش هست یا نه. زحمت تحقیق در این مورد با خودته و احیانا دوستان مطلع که راهنمایی کنن.
بنظرم؛
- اگه بتونی تو دادگاه محاکمه ش شرکت کن و ببین چه اتهاماتی داره. واقعا تبرئه میشه یا بخاطر عدم وجود مدرک مجرم شناخته نمی شه.
- اگه امکانش باشه با قاضی پرونده ش صحبت کن و ببین اون نظرش چی بوده. به قاضی بگو که هدفت شناخت شوهرت و تصمیم برای ادامه زندگی باهاشه.
کلا نیتت این باشه که بفهمی 1- شیشه مصرف می کنه یا نه، 2- دزد هست یا نه. که اگه مسجل شد برات بنظرم ازش جداشی بهتره. نه اینکه بخوای محکومش کنی و بری زندان که زبونش کوتاه شه.
اگه ازت سوال کرد که چرا تو دادگاهم اومدی یا چرا با قاضی حرف زدی، بگو نگران شوهرم بودم و می خواستم کاری کرده باشم.
حرف دزد حجت نیست. هیچ تضمینی نیست که خود دزد یا همسرش که معلوم نیست اونم شریک دزد باشه، راست بگن. حتی این احتمال رو هم در نظر بگیر که شاید بخوان برای شوهرت پاپوش درست کنن.
(نه مثبت مثبت باش نسبت به شوهرت و نه منفیه منفی) در پی واقعیت برای تصمیم به ادامه زندگی باش.
در کل برای پیدا کردن واقعیت، از دزد جماعت دوری کن. من و شما که ساده ایم (چون تجربه این چیزها رو نداریم) ممکنه راحت ازمون بعنوان طعمه استفاده کنن.
برات آرزوی موفقیت می کنم