-
RE: خيانت
من تعجب می کنم.این همه مدرک.شما هم که نمی خواید این زندگی درست شه و اینجا همش حرف طلاق می زنید.و فکر نمی کنم قصد ادامه داشته باشید.پس اول تکلیفتون رو مشخص کنید.که می خواید بمونیدو درست کنید یا برید.اگه می خواید برید 1 وکیل خوب به راحتی حکم طلاقتون رو می گیره.
-
آینه جان،
دوست عزیز، اگر پدرتون حرفی نزده شاید امیدوار بوده که این مساله حل بشه و زندگی تنها دخترش را نجات بده. بدبین نباش وسخت نگیر. یادته خودت چقد نگران بودی که نباید پدر و مادرم بفهمند. اونها نمی تونند تحمل کنند. فکر می کنی برای اونها آسونه که رنج کشیدن دخترشون را ببینند؟ هر چقد برای تو سخت بود که اونها بفهمند و اذیت بشند چندین برابر اون برای پدر و مادرت سخت است که رنج کشیدن تو را ببینند.
در مورد همسرت دو بحث هست. یکی مساله قانونیش که به هر حال به کسانی که شکایت کرده اند و قانون مربوط می شه و یک بخشیش هم مربوط به شما. اگر برات امکانش هست توی اون خونه نمون که اذیت بشی. حالا که والدینت هم می دونند. بهتره با همسرت صحبت کنی و بگی برای فکر کردن در آرامش و تصمیم گرفتن مدتی می ری خونه پدر و مادرت. باهاش صحبت کن و یک مدت برو با والدینت زندگی کن. برو مشاوره و خوب فکر کن تا بتونی تصمیم درستی بگیری. ارتباطت را با همسرت قطع نکن. فعلا هم در این زمینه باهاش بحثی نکن. نه مثبت باش و نه منفی. به خودت و تصمیمت فکر کن.
تاپیک دقایق زندگی را هم بخون.
-
اولا من عذرخواهی می کنم سوالمو اینجا پرسیدم چون تازه وارد هستم نمی دونستم کجا باید سوالمو مطرح کنم
سلام من خانمی هستم 26سال و همسرم 30 سال که 3سال پیش با همسرم در محل کارم آشنا شدم و در یک مراسم خواستگاری سنتی با هم ازدواج کردیم و خانواده هایمان از این ازدواج کاملا راضی هستند در حالیکه 2سال از ازدواجمان گذشته بود برای مدت 3ماه به خانه خانواده همسرم رفتیم جهت مراقبت از منزلشان چون همه ی خانواده اش در مسافرت بودند و در این مدت همسرم در انتظار ماشین آلاتی بود که برای کارخانه خریداری کرده بود بنابراین سر کار نمی رفت در حالیکه من طی روال گذشته از ساعت 9 تا 1بعدازظهر سرکار بودم تا اینکه متوجه شدم همسرم به من خیانت می کند و در مدت زمانی که خانه نبودم خانمی را به خانه آورده است به این موضوع کاملا مطمئنم اما در این مورد نمی توانم توضیحات بیشتری بدهم چون مربوط می شود به آلات مورد استفاده در یک رابطه جنسی من وقتی متوجه شدم نتونستم خودم رو کنترل کنم و به روش آوردم و به مدت 2روز رفتم خونه بابام که بعد از این مدت اومد دنبالم البته خدا را شکر درست همین موقع خانواده اش از مسافرت برگشتند از همون روز شکاک شدم مدام گوشیش رو کنترل می کنم هر روز که میرم سر کار روی تختم نشون میزارم هر وقت دیر میاد دلم صد جا میره من شوهرمو و زندگیمو خیلی دوست دارم چون پا به پای شوهرم شاید از اون بیشتر هم زحمت می کشم و از اون انتظار ندارم بهم خیانت کنه لطفا راهنمایی کنید
-
دوست عزیز
برای ایجاد یک تاپیک از صفحه اصلی انجمن در بالای این صفحه به انجمن مربوطه مثلا درگیری و اختلاف زن و شوهر بروید و از پایین صفحه گوشه سمت راست کلید ایجاد موضوع جدید را فشار داده و مشکل خود را مطرح کنید که دوستان کمکتان کنند.
-
سلام ديگه نميدونم چي بگم كارش به كتك زدن رسيده ميگه اگه طلاق بگيري رو صورتت اسيد ميپاشم
-
خنده بر لب ميزنم تا كس نداند راز من
خنده خشكيده بر لب چندي است خنده بر لبم خشكيده اين دنياي لعنتي
ارزوهايم را بر باد داد تو خود داني راز مرا من نمي خواهم اين دنيا را چرا؟
به كدامين گناه!!!!!!!!باي ذنب قتلت with which sins
چرا!!!!چشم ناپاك
-
سلام آينه خانم
من يك مردم و شايد نتونم بفهمم چي ميكشيد ام از لجن نوشته هاتون بسيار متاثر شدم
من چند توصيه دارم
اول اينكه به هر طريقي كه خودتون ميدونيد سعي كنيد آرامش خودتون رو به دست بياريد
دوم اينكه حالا كه مطمئن شديد كه ماهيت اون چيه براي اصلاحش به خداوند متوصل شويد و صبر پيشه كنيد و در صورت توان ببخشيد ان الله غفور الرحيم
سوم اينكه چون خيلي دوستش داشتين كه توي اين اوضاع تويه كاراش بهش كمك كردين اگه راهي براي اصلاح ميبينيد اونو پيش بگيريد
شايد ايشون دچار يك بيماري روحي باشند شايد شما كاري كرده باشند كه ايشان دلشكسته شدند و به سمت خيانت رفتند
چهارم اينكه اگر واقعا هيچ راهي براي اصلاح ايشان نيست
دلم نميخواد اين پيشنهاد رو بدم
اما مكروه ترين حلال خداوند طلاق است اما قبل از آن بايد بگم:
اونم شما رو دوست داره كه نميخواد شما رو طلاق بده تا با يكي ديگه ازدواج كنيد
پيش مشاور رفتن شايد باعث بشه آبروتون در يك شهر كوچك بره اما ممكنه يك در هزار باعث حل بحران بشه
مطمئنا طلاق در يك شهر كوچك هم مشكلات خاص خودشو داره و صد البته آبرو ريزي
شما به اين مشكل به ديد يك امتحان الهي نگاه كن و سعي كن در برابر خدا پيروز باشي و به خدا توكل كن تا راه نجات رو بها نشون بده
من يتوكل علي الله يجعل له مخرجا
ساده ترين كار شايد طلاق باشه اما ممكنه اون يا مرداي ديگه براي شما مزاحمت ايجاد كنن و ....
تا حد امكان مسئله حل بشه بهتره تا صورتش پاك بشه
-
[
دوستان عزیز در مورد موضوع خیانت به لینک زیر مراجعه فرمایید و در صورت امکان نظرتان را بفرمایید واگر حوصله داشتید صفحات قبلش را هم بخوانید با تشکر
نیما[/size]size=large]http://][[/img][/align]
http://www.forum.niksalehi.com/showthread.php?t=78418&page=6
-
منم می گم صبر کن تا کمی آروم تر شی بعد تصمیم بگیر
-
lممنون از اقاي كيوان
اين يك امتحان الهي است ولي واقعا به مانند زينب زمان شده ام.
در محل كارم هم جنجال ايجاد كرده و ديكر نميخواهم سر كار هم بروم.
پيشاني سياه-قسمت-بخت سياه-
با20 دختر ارتباط جنسي داشته با دختر و خانم متاهل همسايه هم همينطور.
چه گويم كه ناگفتنش بهتر است