-
RE: راهنمایی ام کنید
خوب خبلی خوبه که تو اینقدر پسر درسخون وخوبی هستی .تو که به این قشنگی می تونی افکارتو برنامه ریزی کنی و به نتیجه برسی چرا وقت و فکرت را صرف چیزهای بهتری نمی کنی.برای تابستانت یه برنامه کامل پیاده کن. سعی کن بیشتر با دوستات و همسنای خودت باشی . برو باشگاههای ورزشی .به پیروزی تو زندگی فکر کن .انرژیتو تو راههای بهتری صرف کن .آخر تابستان که اومدی تو تالار به این حرفهائی که بچه های دیگه گفتن یه نگاه اجمالی کن ببین اصلا" می ارزه دیگه بهش فکر کنی .(از این عشق برای بلوغ فکریت استفاده کن تو هنوز خیلی جا برای رشد و مطالعه داری )
-
سلام
من احساستون رو درک می کنم ولی این مشکل زودگذره چون اقتضای سنتونه. بهش توجه نکنید..!
شما تو سنی نیستید که بخواین در این موردها حتی فکر کنید چه برسه به کارهای دیگه به نظرمن به اون نگین که همچین احساسی رو بهش دارین چون دیدش نسبت بهت تغییر می کنه ....
و این برای شما بد میشه
فکر کردن به این موضوع هاروبزارین برای 10سال دیگه باشه؟
موفق باشید
-
به نظر من این اقتضای سن شماست که دچار این احساسات عاطفی شدید شدی و تغییرات هورمونی جسمت باعث شده که اینجور فکر کنی.
مطمئن باش یه دختر خانوم 21 ساله به شما به چشم یه پسر بچه کوچولو نگاه میکنه و اگه احساس میکنی که نگاهش به شما یه نگاه عاشقانه اس داری اشتباه میکنی شما برای اون حکم یه برادر کوچیک رو داری.
به نظر من این انرژی قشنگتو در این سن بحرانی صرف درس و تحصیل و ورزش و آموزش و .... چیزای مفید بذار که در آینده ای نه چندان دور بهترین استفاده رو ازش ببری و برای اینکه کسی جذبت بشه دلایل منطقی ایجاد کنی.
-
:302:ببینید من خیلی وقت که عشق های هورمونی ام تموم شده:302:
اینو هم بدونید که از خیلی وقت پیش برنامه خودمو رو درس گذاشتم :305:
بالاخره هرچی نباشه با حرف کاری از پیش نمیره:46:
اولا منم فکر می کردم عشق هورمونیه:P
ولی نیست:305:
-
سلام به قول خودت هنوز زوده که از این حرفها بزنی میگن که ارزش تو به اندازه ان چیزی است که به ان دل می بندی پس مواظب باش به کمتر از بی نهایت عشق دلبسته نشوی :305:
-
سلام ممنون از همه شما:72:
گفتم که من در بهترین شرایط تا 10 سال دیگه شرایط رو ندارم:305:
ولی اینم گففففففففففففففتم که عشق های هورمونی من خیییییییییییییییییییییلی وقته تموم شده:302:
:203:باید اضافه کنم که به هیچ وجه نمی تونم فراموشش کنم:203:
توی سخت ترین شرایط هم به فکر اونم و میخوام که همیشه سالم و موفق باشه
حتی اون روزایه اول که با تالار ارتباط برقرار کردم می خواستم فراموشش کنم
امااااااااااااااااااااااا ااااااااااا...:54:
نشد که نشد:47:
پس کمکم کنید:203:
:160:نه برای اینکه از یاد ببرمش(چون نمی تونم
برای اینکه راهت تر جدایی اون تحمل کنم:shy:
اگر شد هم یه رفتار هایی رو بگید که اگه تو اون دیدم امیدوار ش
یا...
-
:72:سلام :72:
مسی نبود جواب مارو بده؟:300:
هر چی من هیچی نمیگم شما هم هیچی نمیگید:305:
-
عزیزم من خودم عاشق دختری هستم که 3سال از من بزرگتره و متقابلا اونم عاشق من ولی ازدواج کار راحتی نیست کمی فکر کن تو که الان شرایط ازدواج نداری بر فرض به اون گفتی اونم قبول کرد اونوقت باید چند سال صبر کنه تا تو شرایط ازدواج رو پیدا کنی. اومدیم صبر کرده همه ی خواستگاراشو رد کرد از کجا معلوم بعد چند سال نظر تو عوض نشد. که من اطمینان دارم عوض میشه چون پسرها بدلیل شرایط جنسیشون نمی تونن قبل از 19 20 سالگی تصمیم درست بگیرن چون تا اون وقت وارد مکان های مختلف میشن با افراد جدید اشنا میشن تازه وارد دانشگاه که شدن کلی تغییر عقیده میدن. به هر حال موفق باشی
-
سلام
ممنون كه بالاخره يكي جواب منو داد
من هم ميدونم كه :303:متاسفانه:302: نبايد بگم كه دوستش دارم
كامل كامل
البته اينم ميدونم كه نظرم به هيچ وجه برنميگردههههههههه
و من حتي اگه 1000 سال ديگه هم ازم بپرسيد همينو ميگم
گفتم كه عشق هاي هورموني من خيلي وقته كه تموم شده
خلاصه اين كه من قصد اينكه به اين زودي ها بهش بگم رو ندارم
من ميدونمم كه تا 10-12 سال ديگه شرايط ازدواج رو ندارم
اما مي خوام بدونم كه آيا اونم منو دوست داره يا نههه:203:
به جاي اينكه بگيد نميشه و اينا بگيد كه اگر چه رفتارهايي رو از اون ببينم بايد اميدوار باشم
من مي خوام تكليف خودم رو بدونم چون الان واقعا توسر در گمي قرار گرفتم
البته فكر نكنيد كه اگه من بدونم دوستم نداره ديگه اونو ولش مي كنم و مي رم سراغ يكي ديگه
مطمئن باشيد كه اگر هم اون منو دوست نداشته باشه بازم عقيده ام عوض نميشه
پس حالا منو راهنمايييييييم كنيد
تو رو خدا