RE: ادامه تاپيك 3.5 سال انتظار
حامد جان بشما پیشنهاد می کنم تمام مقالات مربوط به شناخت و عشق و هوس رو در سایت همدردی یکبار دیگه مطالعه کنی
شما باز داری حرف خودت رو میزنی. شما این عشق کور ( چون ریشه در شناخت نداره، چون هنوز با هم صحبت نکردید که از باطن هم اگاه بشید ، چون منطق در نظر گرفته نشده، چون در مورد شخصیت فرد مقابل خیال پردازی میکنی و هزاران دلیل دیگه) را با خطای شناختی خودت، توجیح می کنی...
بیشتر فکر کن
سلام دوست عزيز
من راستش گيج شده شايد اينو نبايد مي نوشتم اما ميخوام زود تمومش كنم ازارم نده هم تو مغزم راضي كننده باشه نميدون توجيح كردن يانه شناخت چطور خانوادش ميدونم كيه فرهنگي ايشون هم فرهنگي پدر من شناخت چطور ميشه من1 سال شناختم بعدن اقدام كردم به بهونه هاي مختلف تو دانشگاه جزوه گرفتن حرف كشيدن حرف زدن و... ديدن رفتارشون ديدن ادبشون ديدن محبتشون شما ميگيد شناخت من ميگم شناخت بايد خصوصي باشه تا اتفاق بيوفته خيلي چيزارو ميشه فهميد بدون ....منطق از اين بالاتر من واسه خودم دليل به قول شما تراشيدم
چون وقت امتحاناته نتونستم همه مقاله ها رو بخونم اما مقاله تفاوت عشق و هوسو خودنم بعضي از دلايل واسه من عشق ميشد بعضي ها هوس اما ميودنم به نتيجه نرسيدم ميخواييد مثال بزنم
اما اين مقالتون فكر نكنم تو واقعيت اتفاق بيوفته الان داره ازدواج هاي سنتي از بين ميره درسته يا نه قبول داريد
حامد جان ابتدای حرفات برام گنگ بود ! مرد مومن یکم خونسرد باش...
شناخت هم اصول داره که باید انها را یاد بگیری
شناخت باید بصورت شخصی باشه ولی نه بصورت دوستی های پنهان از چشم پدر و مادر ها
برخورد های رسمی معیاری مناسبی برای شناخت و ازدواج نیست
باید مجموع ای از رفتار ها رو در نظر گرفت
ان هم در موقعیت های مختلف
موقعیت های سخت و سهل
باید خطاهای شناختی رو هم مد نظر قرار داد
در کار جوونها 3 واحد منطق باشه 6 واحد هم هوس و احساس وجود داره
بهترین نوع ازدواج ترکیبی از ازدواج سنتی( بخش نظارت خانواده) و ازدواج مدرن( بخش شناخت و اگاهی شخصیتی ، جنسی و...) هست
شناخت بخش مهمی از ازدواج هست ولی بخش های مهم دیگری مثل مسائل مالی ، تناسب فرهنگی ، تناسب روحی و تناسب جنسی و... وجود داره
دوستم عزيزم چكار كنم راحلم چيه اينو بگو من هر چه توضيح بدم شما منطقي تر رفتار ميكنيد اما بخدا بخدا هوس نيست هوس باشه يه بار از روي شهوت نشده نگاهشون كنم نشده چيزه ديگه خيلي رك حرفمو زدم ببخشيد مجبور شدم
مسائل مالی، تناسب فرهنگی اينارو داريم به هم ميخوريم هم خانوادمون هم خودمون اما
تناسب روحی و تناسب جنسی و... اينارو نميدونم 50درصدش كه حله به قول شما
نميخوام تكراري باشه اما قصد من جوري ازدواج تركيبي بود دوستم نبود
همه جوانبو گفتيد من سبك سنگين كردم بجز موقعیت های سخت و سهل
نميدونم راحلو بگو من دارم ميميرم بسمه لعنت بر عشق
حامد عزیز هوس فقط شهوت نیست ... وقتی هوس وارد بازی میشه ، انسان اون دید منطقی رو نمی تونه قبول کنه
هوس جوانانی رو دیده ای که عاشق موتور سیکلت هستند؟ این هوس ، کودک درونشون هست که بزرگ نشده! ان STAGE خاص سنی رو رد نکرده! نمی تونن دلایل منطقی رو درک کنند که بیشتر تصادفات بر اثر این وسیله نقلیه هست...
خودشان میدانند که ریسک هست ولی با این وجود دست از موتور سواری بر نمیدارند ( البته منظور بنده بخش غیر اصولی رانندگی هست که اکثریت اینطور هستن)
این بخش هوس ، ریشه در سایر بخش های نفس ادمی داره
شاید بیشتر غریزه...
تناسب فرهنگی ابعاد مختلفی داره که بخش عمدش تنها در صورت صحبت مستقیم مشخص میشه.
من خیالت رو راحت می کنم شما حتی 25% او را نشناخته ای ... شما عاشق ان 25% ظاهری او شده ای
75% مانده دوست من...
عشق واقعی زیباترین پدیده هستی هست دوست من
فکر کنم برای سومین یا چهارمین بار میگم. اول درستو بخون، سربازیتو حل کن، شغل پیدا کن و بعد منطقی فکر کن! انتخاب کن و انتخاب شو. سپس عاشقانه زندگی کن
راه حل شما ،دیدن عواقب هست . اگاهی هست
سلام اره درسته اما بهتر نبود بجاي هوس غريزه رو بكار مي بردي بهتر نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما در درونم چيزي پيدا نميكنم واسه اينكه از اين عاشقي تودرونم يا بقول شما كودك درونم منو ارضاء كنه اخه چيزي كه واسه ادم غم باشه چرا پيش بره - موتور سوار از سرعت لذت ميبره اما من از چه چيزي خوششم مياد اخه ميگم ميگم غم درد چيزي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بحثم تو اينجا ست دوستم الان من 25 درصد به قول شما شناخت دارم اما تو سنتي يه چند تا مورد ميتونه واسه ازدواج اقدام كرد فوقش در 5 خونه رو ميتونه زد يا نه تو 5 -10 دقيقه اصلا بيايد 2-3 روز چه شناختي حاصل ميشه چه كسي حاضر ميشه اين فرصتو در اختيارت بگذارند اين تفكرات خيلي خوبه اما زماني كه بسترش اماده باشه درسته فكر اين عقايد يه عقايد كتابيه تو واقعيت فكر كنم امكان نداره بجز خانوادههايي تك و توك فكر خود شما هم اين فرصتو نداريد نميدونم
ميترسم ميترسم ميترسم ميترسم فردا پشيموني داشته باشه پشيموني پشيموني
بخدا عواقبو ميبينم اما واسه دوستي نميخوام يه راه ارتباط بود دست ور ميداشتم دو سه سال ديگه اقدام ميكردم:72:
متاسفانه تو داری خودت رو قانع می کنی که عشقت پاک و حقیقی هست...
عشق زمانی پاک می شود که تو معشوق رو بخاطر خودت نخوای
زمانی معشوق رو برای خودت میخوای که بدون داشتن شرایط حتی به فکر رسیدن به او باشی
الان شرایطت مساعد نیست . اگر واقعا می خوای یک عشق حقیقی رو تجربه کنی باید ابتدا شرایط رو مهیا کنی
در مدل سنتی که الان دوستان در همین سایت هم پیشنهاد می کنند خانواده شما با خانواده دختر قرار میزارند مثلا 20 جلسه 3 ساعته رو تحت نظارت خانواده با هم صحبت کنید
وقتی که شما دور از نظارت خانواده طرح دوستی عاشقانه میریزی
1- بسیاری از مسائل رو در نظر نخواهی گرفت . حتی اگر فرد بسیار منطقی باشی ممکن هست باز هم بعضی از مسائل را که پدر و مادر شما در دختر مورد نظر ببینند شما نبینید ( تجربه زندگی مشترک را نداری و این یک مسئله بدیهی هست)
2- ممکن هست دچار احساسات بشید و در ادامه دچار گناه
3-ممکن هست بعد چند سال دوستی نظر یکی از شما تغییر پیدا کنه و به طرف مقابل اسیب روحی شدید وارد بشه
و...
شما فکر نکن ایشان باید بخاطر شما دو سال صبر کنند! هیچ تضمینی برای ثبات فکری شما نیست دوست عزیز.
خودت رو بزار جای او. ایشان چرا باید به شما اعتماد کند؟ دختر هایی بودند که بخاطر پسر حتی 5 الی 6 سال صبر کردند ولی پسر قصه ما بعد ها فیلش یاد هندوستان کرده... در حالیکه ابتدا بسیار عاشق هم بودند( البته در ظن خودشان عاشق بودند! )
البته در نمونه هایی هم دختران پسر را رها کرده اند ...
خودت رو از فکر ازدواج بیار بیرون دوست من. اول شرایط رو مهیا کن بعد
موفق و موید باشی:72:
ببین حامد جان هیچ وقت مدل غربی در کشور ما به انصورت جواب نمیده
دلیل هم داره
1- دید جامعه به دختر در جامعه ما با فرهنگ انها فرق می کنه
2- سربازی در جامعه غربی وجود نداره
3- بیشتر جوانان از سن 19-20 سالگی در صدد استقلال مالی هستن و زندگی جدا گانه ای دارند
4- بسیاری از مسائل روحی و روانی مثل عشق حقیقی برایشان مهم نیست . شاید بخاطر تفکرات مادی گرایانه شان هست...
5- پدر و مادر انها زیاد در مسائل ازدواج فرزندشان دخیل نیستند که البته چندان هم موافق این کارشان نیستم...
حالا ما ایرانی های مسلمان چه وجه تشابهی با انها داریم که میخواهیم روش انها را بر گزینیم؟
مدل انتظار هم که مسئله بی منطقی هست! انتظار بدون تضمین؟! چی کسی این موضوع را قبول می کنه؟ چرا دختر باید صبر کنه؟
باید تمام هنجار های جامعه رو در نظر بگیری وگرنه اسیب می بینی
آیا تو نیمه گمشده من هستی؟
این لینک هم برای باز شدن دیدت کمک خواهد کرد
سلام دوستم واسه اينها كه فرمودي يكي يكي جواب دارم اصلا مصداق شما عشق منو ايشون اينطوري نيست و نخواهد شد اما چون فرمودي توجيحه از مطالب اضافي پرهيز ميكنم اگه خواستيد دليلامو ذكر ميكنم من واسه بدست اوردن ايشون از هرچيزم گذشتم حالا هم ببينم ايشون كسي رو دوست داره عشقش هم ايشونو دوست داره واقعا از عشقم هم ميگذره چون ميخوام خوشبخت شه خوشيختيش واسم از هر چيز مهمتره
من نميخوام ايشون واسه من دو سال انتظار بكشند ميتونند تو اين فاصله هر تصميمي بگيرند اما ميدونيد چيه من ميخوام ايشونم به قول شما جز كيساي من باشه شايد بگيد اين همه دم از فدا شدن زدي كو فدا شدن ايشونو ناراحت ميكني اره ميدونم اما دارم خودم ذره ذره اب ميشم 4 سال انتظار بس نيست چقدر سختي چقدر اخه من گذشتن از خودمو تو اين 4 سال به اثبات رسوندم ايشونم حالا ميدونه من دوسشون دارم من ميگم بهتر از اين كه ايشونم معضب بشند با ديد و نگاههاي من و من معضب نشم با انتظار الكي يه باره تموشش كنيم يا اينوري بشه يا انووري مرگ يكبار شيون يكبار
نتونستم تاپكي كه گذاشتيد همشو بخونم دارم ميخونم شايد تو جواب بدي بهتر بتونيم در اين مورد بحث كنيم
بازم تشكر از راهنمايهات بازم مرسي از مشاورات ممنون سپاس گذار:310:
حامد جان ، درکت می کنم برادر خوبم
ولی باور کن، بعضی موقع های عشق و شهوت انچنان با هم ترکیب می شند که نمی تونی از هم تشخصیشون بدی... شهوت فقط انجور که تو فکر می کنی نیست. شهوت بصورت نیاز عاطفی هم ظاهر میشه . شهوت همان غریزه هست که وقتی کمبود محبت داری خودش رو جلوه میده و مانع فکر و منطق می شه
به این موضوع دقت کن
گاهی مواقع شما فکر می کنی این کار هایی که می کنی نشان از عشق حقیقی هست...
اخه برادر من وقتی شما هنوز در مورد زندگی مشترک ( تحت نظارت خانواده با هم صحبت نکردید) چطور می توانی اینچنین بگویی عاشقش شدم؟
دوست عزیز می گویی من انقدر عاشقش هستم که برایش ارزوی خوشبختی می کنم، زندگیم را میدهم و.... من اسم این رفتار شما رو عشق نمیزارم . من اسم این رفتار شما را سادگی میگذارم...
گاهی مواقع شما دارید رل یک عاشق رو بازی می کنید. همانهایی که در شعر و کتاب و تلویزیون خوانده اید و دیده ای
من از شما یک سوال دارم. شما به چه ملاکی می گویی عاشقش شدی؟
برای من از خصوصیات کلی صحبت نکن
برایم بگو چند جلسه تحت نظارت خانواده در مورد اخلاقش از او سوال پرسیدی؟
برایم بگو چند جلسه در مورد اهدافش از او پرسیدی؟
برایم بگو چند بار مادر و پدرش را دیدی و با انها در مورد مسائل مختلف صحبت کردی؟
برایم بگو ایا با او در مورد عقاید مذهبی و اعتقادیش سوال کردی؟
برایم بگو ایا می توانی زندگیت را تامین کنی؟
برایم بگو ایا او را امتحان کرده ای ؟
....
دوست عزیزم میگی برای رسیدن به ایشون از همه چیز گذشتم! اشتباه کردی! اشتباه کردی! کار درستی نکردی دوست من... بخاطر کدام ویژگیش که در بالا نوشتم از او گذشتی؟ برای من از خم ابرو یارت نگو دوست من! برای من از نجابتش نگو... اینها دلایل مهمی هستن ولی همه چیز نیستند
بکل ایشان رو فراموش کن!
خودت رو بیشتر از این در زندگی نابود نکن
خواهش می کنم یکبار هم که شده روی حرفهای من فکر کن
این عشق کاذب چشم و گوش تو را بسته دوست من
حامد جان باور کن من درکت می کنم . میدانم چه حسی هست... می فهمم ولی این را هم از من بشنو چند مدت دیگه میفهمی چه اشتباه بزرگی کرده ای ... میفهمی زندگیت را صرف چه چیزی هدر داده ای و پشیمانی بعدی سودی ندارد
در مقابل حرفهی من موضع نگیر . من این حرفا رو میزنم تا بهش فکر کنی
در نماز هات از خدا بخواه تا نیمه گمشدت رو در راه زندگیت بیاره ... وقتی که شرایط طندگیت مهیا بود
خودت رو از این مشکل رها کن
فرض کن ایشان ازدواج کرده و همه چی تموم شده
گره خوردن نگاه و اینجور موارد نشان دهنده چیز خاصی نیست
نباید با نگاه ها فکر کنی عاشق شدی. عشق حقیقی از نگاه نمیاد بلکه از شخصیت افراد میاد. شخصیتی که باید با صحبت مستقیم و تحت نظر خانواده پیداش کنی
من حرف دیگه ای ندارم
سلام دوستم عزيزم يه حرفايي ميزنم لطفا ناراحت نشو همه حرفارو زدي تير اخرتو زدي به اين فكر نكردي اخه من چي اخه منننننننننننننننننننننننن نننننننننننن
يه سوال دارم ازت چند سالته ببخش جنسيت چيه واسه اگاهي ميكم نه چيز ديگه گفتي دانشجويي اره تجربه چنداني نداري اين همه حرفو از كجاميگي ببخش ناراحت نشو تو در حق من خوبي ميكني واسه روشن شدن ميگم وسلام از يه سري مقالات اين حرفا در مياد يا ....؟؟؟؟
در جوابت بخدا دركم نميكني من ميخوام تموش كنم شما ميگيد فراموشي فراموشي فكر داره عذاب داره سختي داره من 6 ترم معدلم كوفت شد بس نيست بسه ديگه ميخوام درس خون باشم ميخوام واسه ارشدم تلاش كنم ميخوام.... گور پدر همه نه دختر نه دوست نه دشمن هيچ كدومو نخواستم زندگي با تلخي است خوشي ندارم ميگفتم لعنت بر عشق حالا ميگم لعنت بر زندگي
گلم تاج سرم دوستم اخه فرصت دادن من خانواده رو درگير ميكردم من اهل دوستي نيستم من به يه چيزايي اعتقاد دارم بچه بسيجي نه نيستم اما اعتقاد دارم شايد يكي منو بيرون ببينه بگه هفت خط روزگاره اما جز سادگي هيچ چيز ازم نميبيند
هر چيز باشه سادگي باشه دوست داشتن باشه عاشقي باشه اما من دوسشون دارم چكار كنم
من بجز فيلم ترسناك فيلمي نگاه نميكنم ارزش نگاه كردن نداره فيلم هندي همش دروغ نه ارزش نداره نميتونم هم رل بازي كنم زود رلم شناخته ميشم شايد بگي باز دليل اورد دليلاي بي منطق اما دوسش دارم بخدا دوسش دارم بخدا چكار كنم دوسش دارم با همه احترام به شما و عقايد شما
خانواده رو گفتم اجازه ندادند اجازه بدند 20-30اصلا هزار جلسه هر وقت راضي شدم راضي شدند
دو مورد بعديت هيچ
سوال نكردم اما عقايد مذهبي شو ميدونم چيه واسم همين انتخاب كردم يكي از اصول يا معيار هاي من بود
صدر صد مگه ممكنه تامين نكنه واسه بچه هام مادري ميشه نمونه واسه خودم همسري ميشه يك يك واسه خانواده نظم ميده يك واسه مديريت رفتاري داره تك تك حالا ميگي با اين همه خوصيت خوب باز ازش بگذرم اخه چطور
اره بابا امتحان چند بار اصولي اصولي تو موقعيتش قرار دادم چند نفر فرستادم و...
چطور فراموشش كنم نميشه ميگي دركم ميكني اما نميكني شايد سادگي باشه شايد اصلا عشق نباشه اما دوسش دارم دوسش دارم 2 روز نديدمش دلم واسش يه ذره شده اندازه سر سوزن حتي دوسم نداشته باشه با تمام وجود دوسش دارم دوسش دارم شايد بگي اين همه حرف زديم باز سر كوچه اوله اما بخدا بخدا بخدا نميتونم يكمي دركم كن.........
من ازت ممنونم اما نوشته بودم تا اينجا تا فرمودي موضع نگيرم واسم مشاور خوبي هستي اما از احساس من بي خبري
نيمه گمشده! من كجا دوباره دوست داشتن كجا غلط ميكنم وابسته كسي نميشم اين يه بار واسه هفت پشتم بسه
همه چيزو گفتي زمينو به اسمون رسوندي اما بابا خيلي ازت انتظار داشتم زدي زير همه چيز اخه من دوسش دارم دوسش دارم بازم بگو دوست داشتن نيست دوست داشتن چطوريه تعريف كن؟ من هيچ چيز ندارم عشق كه دارم زندگي بي عشق چه لذتي داره بابا واسه زندگيم هدفه هدفو از بين ببرم چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازت عذر ميخوام شايد بگي من راهنمايش ميكنم اينم مياد نه بخدا ....چي بگم دوسش دارم دوسش دارم
واسه فراموشي دليل ميخواد من ندارم اينا گفتي ندارم روزي تامين ميشه منتظر اون روز ميشه موند يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟