RE: عکس شوهرم رو با یه زن دیدم!!! چی کار باید کنم؟
خاموش جان... مسأله اين نيست كه شما سرتو بكني زير برف و كاري بكار شوهرت نداشته باشي. خب تو الان اينجايي بخاطر اينكه ضعف هاي خودتو برطرف كني و درواقع پي به اين موضوع ببري كه بايد چيكار كني. حالا اگه هي تقصيرا رو گردن شوهرت بندازي و جاي هيچگونه تغييري براي خودتم نذاري و صددرصد محكومش كني ديگه نمي شه به اصلاح اين زندگي اميد بست!(اگر منتظري با يه راهكاري شوهرت رو تغيير بدي بايد بدوني كه تغيير به زور انجام نمي شه و بايد يك مسأله دروني باشه و براي اين شروع، اول بايد ديدگاه خودتو عوض كني و خيرخواهانه به ضعفهاي شوهرت نگاه كني.)
به نظر من همينكه شما رو پست ها انقدر حساسيت و هيجان نشون مي دي حاكي از اين داره كه يخورده از حالت عادي حساستري و خب خيلي خوبه كه اينو متوجه بشي و رفعش كني. درثاني، مسأله كم كردن حساسيت به معني حذف و ناديده گرفتن مشكل همسرت نيست بلكه هدف، شيوه برخورد با اين قضيه و حكم صادر نكردن قبل از اثبات اون هست.
:72:
فرشته مهربون! اگه وسط پريدم ببخشيد.:82:
اگر حرفم در راستاي اصلاح كار مراجع نبود خودتون ويرايش بفرماييد.:43:
به نام خدا
با سلام
به نظر بنده : در اين تايپيك از قضاوت كردن خودداري كنيم . واكنش به قضاوت كردن در اين تايپيك بسيار حساس هست و اصلا به شكل قضاوتي نبايد پيش رفت .
امروز كه خاموش و فرشته مهربان به توافق رسيده اند تا قضاوتي شكل نگيرد و تنها راهكارها مد نظر باشند پس ما نيز بر انديشه هاي قضاوتي خود كنترل بگذاريم و اجازه دهيم بزرگواران راهكارهاي لازم را ارائه كنند .
انشالله كه ختم به خير مي شود . الهي امين
با تشكر
برادركوچكتان
يامولاعلي
درسته فرشته مهربون گفته بود که من خیلی رو شوهرم تمرکز نکنم و رو خودم زوم کنم.
اما دلم می خواد بازم بنویسم. این نوشتنا یکم سبکم می کنه.
من به شوهرم حساس نبودم. کار شوهر من جوریه که مراجع خانم زیاد داره و من با علم به این بهش بله گفتم. فکر می کردم در مقابل زن ضعیف نیست و با اینکه تو اطرافش زن زیاد بوده، من رو انتخاب کرده!
ولی حالا می فهمم که اشتباه کردم!
روز عروسیمون، عکاس یه خانمی بود که اغلب خودش کمک می کرد که ژشتمون تو عکس همونطوری باشه که مد نظرشه! چند دفعه ای هم نزدیک شوهرم اومد و خودش اون رو به سمتی که مایل بود چرخوند. بنظر من اصلا مهم نبود و هیچ عکس العملی هم نشون ندادم. یعنی اصلا هیچ چیز بدی به ذهنم نیومد!
چند روز بد شوهرم بهم گفت که چرا اون عکاس اینقدر به من نزدیک می شد و حتی بدنم رو لمس می کرد، چیزی بهش نگفتی، نمی گی من شاید خوشم بیاد! دوست داشتم یه عکس العملی نشون می دادی!
بعدها که فیلمون حاضر شد و از اون صحنه ها هم فیلم گرفته شده بود. وقتی به اون خانم رسید، ناگهان شوهرم نفس کشیدنش تغییر کرد و من این رو دیدم. اصلا به روم نیووردم. با اینکه واقعا دلم می خواست نفس شوهرم بخاطر تن و بدن خودم به شماره بیفته....
این ماجرا مخصوصا بهم نشون داد که شوهر من برخلاف اونچه نشون می ده در برابر زن ضعیفه و خودش هم اذعان کرد که من اونجا در مقابل اون خانم که بنظرم اصلا مهم نبود، باید مراقبش بودم!!
سلام:72:
خاموش عزیز متاسفم که باعث ناراحتیت شدم.
من اصلا قصد شکستن دلت و نداشتم.
منظور بدی نداشتم. شاید شما از نوشته من بد برداشت کردی. من در پست اولی که زدم و فرشته مهربان ویرایشش کرد توضیح داده بودم که ما واقعا گاهی چیزایی از شوهرانمون می بینیم که فکرشم ازار دهندس اما به هر دلیلی نمی تونیم ثابت کنیم. و دقیقا شما در چنین مرحله ای هستی به شماره افتادن نفس همسرت برات ازار دهندس اما نمی تونی ثابتش کنی؟
مضاف بر اینکه دیدن چنین صحنه های تو رو حساس کرده.
در واقع پیشنهاد من بر این بود که تو حالا که نمی تونی کاری کنی لااقل حساسیت خودت و کم کن , حس شک و تردید و در خودت از بین ببر. نه اینکه قرص بخور بخواب تا نبینی.
شما هم منظور من و بد برداشت کردی.
به هر حال ازت معذرت می خوام.
نه عزیزم منم همچین بی خیال نشستم گاهی بعضی رفتارهای همسر منم ازاردهنده بود . وقتی می دیدم تو خیابون به زنی نگاه می کنه و وقتی اعتراض می کردم تازه زیرش هم می زد که تو داری با این افکارت زندگیمون و خراب می کنی.
من این حس بدبینی و در خودم از بین بردم. چون فهمیدم با این نوع حرف زدن در واقع دارم خودم دستی دستی اونو به سمت کاری که ازش می ترسم هل می دم.
این و فهمیدم که مردا همشون نگاه می کنن. نگاه کردن جزئی از ذاتشونه اما باور کردم که بی غرض نگاه می کنن( حرف شوهرم)
ودقیقا همین راهی که خودم رفتم و به تو هم پیشنهاد دادم.
تو هم بهتره به هر شکل که می تونی با مطالعه با مشاور با روانشناس با دارو با بی خیالی با هر چیزی که در توانت هست حساسیتت و کم کنی.
هر وقت چیزی برات اثبات شد اون وقت اقدام کن.
اخ قبل از دار نکش. خودت و از بین نبر.
:43::46::72::82:
سلام دوسته عزیزم
من از اینکه این همه مشکل تو زندگیت داری خیلی ناراحت شدم و مشکلاته خودم از یادم رفت،اول از همه ازت خواهش میکنم که به بچه دار شدن فکر نکن چون اگه مشکلاتت خدایی نکرده حل نشه اون وقت با یه بچه نمیتونی درست تصمیم بگیری این بچه هم قربانی مشکلاته شما میشه خواهش میکنم اشتباهه من و امثال منو نکن،دوم از انجا که خودت مشکله منو میدونی و منو تو مشکلاتمون کمی شبیههمه ازت خواهش میکنم دست از شکاک بودن بردار و خودتو زندگیتو به آرامش برسون این اول برای خودت خوبه بعد شوهرتو زندگیت وقتی به آرامش برسی میبینی که چقد لذت بخشه و میتونی درست تصمیم بگیری و راحتر ببخشی .عزیزم تو یه تاپیک دیگت خوندم که خانواده همسرتو دعوت کردی کار خوبی کردی اونارو با مهربونیت شرمنده خودت کن برای خوارشوهرات ۱ کادو کوچولو که فکر میکنی خیلی دوست داران بخر و برای مادرشوهرو پدرشوهرتهم همینطور بزار که اگه پشتیبانی از طرفه شوهرت نداری اونارو به خودت جذب کنی و پشتیبانت بشن مثلا به خوارشوهر کوچیکت که بهت کمی بیاحترامی هم کرده موقع کشیدنه غذا ازش خواهش کن اگه زحمتی نیست برنجو برات تزیین کنه میزه غذا رو با سلیقیه خوبش تزیین کنه بگو شنیدی که خیلی خوش سلیقه هستش اینو تو لباس پوشیدانت هم میشه دید یا باخواهرشوهرت که طلاق گرفته احساسه همدردی کن بگو که مثل خواهرش میمونی میتونه هروقت دلش خواست بیاد اونجا و باهات دردودل کنه و باهم بیرون برین یا اگه نیاز مالی داشت میتونی کمکش کنی (البته اگه توانایی مالی داری ) واسه پدرشوهرت دلسوزی کن به شوهرت بفهمون که خودش و خونوادش برات مهم هستن و بهشون احترام میزاری بزار فرقه اینکه وقتی تو میری خونشون با اینکه اونا میان خونه تورو بفهمن اینطوری درسه خوبی بهشون میدی ،در مورد شوهرت هم اگه اون عکس مربوط به قبل از ازدواجه (که احتمالش خیلی زیاده چون وسط کتابای قدیمی هم بوده) ازش بگذر خودتو آزارنده واسه چیزی که در زمان با تو بودن اتفاق نیافتاده ،( بالاخره در زندگی مجردی چیزهای ممکنه بوده) امیدوارم تونسته باشم کمی کمکت کرده باشم
سلام:72:
خاموش جان توصیه می کنم زیر نظر یک متخصص خوب اول شکاکیتت و از بین ببر. بعد می ریم سر رفتارای شوهرت.
اینم تو پرانتز بگم باور کن خیلی از رفتارهای شوهر شما رو مردای دیگه هم دارن. بدون غرض. حس بدبینی ماست که او رفتار و تشدید می کنه یا با بی تفاوتی از بین می بره.
مگر اینکه خدایی نکرده اصلااون مرد از ریشه ویران باشه که بعید می دونم همسر شما جزء اون دسته اقایون باشه
موفق باشی عزیزم:72:
ببخشید مدیران محترم بارها گفتن چت گونه ننویسید . پس برای امروز این اخرین پستمه.
خاموش عزیز به یاسا حق بده تشبیه شما جالب نبود و او عصبانی شد.
یاسا چقدر امروز واسه هم نوشابه باز کردیم:311:
خاموش جونم:
شما می گی نباید به رفتار بد شوهرت جایزه بدی خب قبول دارم. اگه شما 100% مطمئنی که شوهرت داره خطایی می کنه پس واسه چی داری دنبال راه حل می گردی کار و یه سره کن به خانواده اطلاع بده و طلاق:163:
اما شما بارها گفتی او داره اذیتم می کنه می بینه من حساسم جوری رفتار می کنه که من وتحریک کنه. پس مطمئن نیستی.
حالا خودت بگو بهترین راه چیه؟
پلیس بازی در بیاری بری دنبالش؟
به خاطر شکت به گزینه طلاق فکر کنی؟
یا سعی کنی حساسیت و کم کنی و شوهرت و خوب ببینی مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
عزیزم تو فکر می کنی با گیر دادنات و حساسیت هات می تونی بفهمی شوهرت با کسی رابطه داره یا نه. و فکر میکنی اگه روزی بهش گیر ندی و بازخواستش نکنی احتمالا موضوعی بوده که از دستت در رفته و تو نفهمیدی.
باور کن این طوری نیست.
چرا فکر می کنی اگه گیر دادنات و حسایتت و کم کنی به شوهرت جایزه دادی؟
چرا فکر می کنی اگه بی خیال بشی شوهرت می ره 4 تا زن عقدی و الا ماشاا.. صیغه ای می گره.
نترس.
این نشونه واسواس فکری خودته نه ایراد شوهرت.
باور کن به خدا تو با گیر دادنات و حساسیت های بی موردت شوهرت و به سمت زن دوم به زور داری هل می دی. اگه اونم نخواد تو داری مجبورش می کنی.
به خودت بیا عزیزم
موفق باشی:72::46:
خانمي من كه در مورد شما قضاورت نكردم.:72:
عزيزم شما مطمئني كه بعد از ديدن اون عكس تازه يادت نيومد كه شوهرت با ديدن فيلمبردار نفس نفس ميزده؟
بله حرف شما متين آدم اصلا و ابدا نبايد در برابر اشتباهات ديگران دست بزنه و سوت بكشه تا اونا تشويق شدن كه راه غلطشونو ادامه بدن اما:
نكته ي اول) اينكه ابراز ناراحتي از رفتار ديگران با توهين و تحقير ديگران (تشبيه همسر به سگ) بسيار متفاوته. شما مي تونستين در همون لحظه و شايد بعد از اون ماجرا خيلي متين و با مهرباني ناراحتي خودتون رو بروز بدين بدون سرزنش و بدون توهين!
نكته ي دوم) اين كه بايد به هر مسئله اي فقط و فقط در حد خودش اهميت داد نه بيشتر نه كمتر! اگر به قول خودتون نفس نفس زدن ايشون رو در هنگام نگاه به اون خانم ديدين (كه من بعيد ميدونم همسر شما واقعا با ديدن يك خانم تا حدي محجبه نفس نفس بزنه اما شما كه نيمه برهنه ايستاديد كنارشون نه!) فقط درحد همين يك نگاه خطا به ايشون ناراحتيتون رو اعلام كنيد نه بيشتر. يقينا يك نگاه حرام يك انسان اشرف مخلوقات مخصوصا كه همسرتون هم هست و رعايت حرمتش لازمه رو به سگ تبديل نميكنه!!
وقتي دوستانم بهتون ميگن شما دچار وسواس فكري هستين با نارحتي ميگين : شوهر من بيماره نه من!
كي گفت كه شما بيماريد؟؟!! وسواس فكرس يعني همين كه در بالا هم بهش اشاره كردم. يعني مسائل رو بزرگتر از اونچه كه واقعا هست ميبينيد و بهش بها ميدين.
دوست عزيزم منو ببخش :46: اگر ناراحتت كردم قصدم اين نبود اما من به زندگي شما و همسرتون خوش بينم و معتقدم شما با پاك كردن تصاوير وحشتناكي كه از اشتباهات مقطعي ديگران و به عنوان نمونه همسرتون ساختيد زندگي خوبي خواهيد داشت كه خيييييلي بهتر از طلاقه.
اگر برادرشوهرتون با همسرش درست برخورد نميكنه اين به معناي اين نيست كه همسر شما هم حتما همين طوره. شما ذهنتو شست و شو بده تا بتوني زيباييها رو هم ببيني اون وقت ميفهمي كه حرف مادر همسرت مبني براينكه ديگه نميتونم با پسرم تخمه بخورم بد نيست كه هيچ تازه ميتوني به همسرت پيشنهاد بدي به مادرش سربزنه و باهاش جلوي تلويزيون تخمه بخوره تا خوشحالش كنيد. :310:
اگر من به خاطر توهين شما به همسرتون بهتون توپيدم درواقع به خاطر همين بود كه ما بازخورد رفتار خودمون با ديگران رو مي بينيم.
احترام بذار تا احترام ببيني...
الان هم همسرت رو ببخش و اولين قدمو شما بدار و بهش ثابت كن بهش شك نداري (حتي اگر داري) و به موازات اين كار رو خودت كار كن تا شكت رو برطرف كني.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
عزيزم شما مطمئني كه بعد از ديدن اون عكس تازه يادت نيومد كه شوهرت با ديدن فيلمبردار نفس نفس ميزده؟
خوب مطمئن شدم که در موردم اشتباه می کنی. این موضوع رو من سه سال پیش فهمیدم و هرگز به روش نیوردم و بعد خودم یه سی دیه دیگه درست کردم که فقط صحته های دو نفریم بود که اگه خواستیم باهم ببینیم، موردی نباشه/
در ضمن من این حالت شوهرم رو هیچ وقت به روش نیوردم و صلاح هم نیست بیارم. و می دونم عصبانی می شه و هم خوب دست خودش نیست ولی خوب کنترل نگاه که دست خودش هست.
من اینجا این حالت به عمد مردها رو تشبیه کردم به له له سگ. چون سگ بینوا هم وقتی تشنه می شه همینجوری له له می کنه. و هرگز به شوهرم چیزی نگفتم.
ببین داری بد فکر می کنی در موردم و لشکال نداره چون فکر می کنم که شاید شوهرم هم مثل شما در موردم فکر می کنه و من شاید مجبور بشم سود تفاهمات اون رو برطرف کنم.
من خیلی تلاش کرده بودم که بتونم بدون اینکه ازش کتک بخورم حرفم رو بزنم. دارم تو زندگی درجا می زنم. از همه چیز عقب موندم فقط برای اینکه با شوهرم روابطمون درست شه!
من درست زمانیکه داشتم فکر می کردم که همه چیز توهم بوده و به قول فرشته مهربون خودم رو به تجاهل می زدم، اون عکس رو دیدم!
از اینکه برام وقت می ذارین ممنونم، هرچند که گاهی فکر می کنم منظورم رو متوجه نمی شین. ولی بازم قدر زحمتتون و وقتتون رو می دونم.
ممنوم از همگی :46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خاموش
فرشته جان،
ممنون که برام وقت می ذاری!
دلم می خواد که به خودشناسی بپردازم و به خاطر خودم و نه بخاطر شوهرم یا هرکس دیگه ای، به اشتباهاتم پی ببرم و اصلاحشون کنم!
ممنون می شم که کمکم کنی تا بتونم خودم رو تحلیل کنم!
هنوز هم همین خواسته رو داری ؟
خانمی قرار ما این بود که از تمرکز بر شوهرت دست برداری و اونو همونطوری که هست ، فعلاً بپذیری و رو خودت زوم کنی ، چی شد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
خاموش جان از شما هم تقاضا دارم پستهایی که شما را متمرکز بر همسرت میکنه را نخوان و از تمرکز بر همسرت جداً پرهیز کن .
.