تسلیت میگم دوست عزیز... متاسفم
نمایش نسخه قابل چاپ
تسلیت میگم دوست عزیز... متاسفم
برای تو می نویسم که می دانم مثل منی ، هم صدا بامن و همنشین با اشک .....
برای تو می نویسم که عاشق ترینی ، غمگین ترینی و یا تنهاترینی....
این چند روز هی پیش خودم گفتم خواهرجان کجاست خبری ازش نیست ؟؟!!!
از سر کار امدم ....
تا صفحه رو باز کردم و دیدم زدید پدرم رفت.... پیش خودم گفتم یا خدا برای خواهرجانم چه اتفاقی افتاده ...!!!
واقعا شکه شدم ...امیدوارم غم اخرتون باشه
دعا میکنیم همه که ایشون راه جدیدی که اغاز کردند رو با موفقیت سپری کنند ...!!
دعا میکنیم تک یگانه هستی ارامش حقیقی رو به شما و خانواده گرامیتون عطا کنه ... و تشکر ویژه دارم که ما رو قابل دونستی و جز نزدیکان خودت حساب کردی ...هرکاری هست بگو ...برای انجامشم نگران نباش ...فقط تعارف نکن !!
فرانك عزيز منم بهتون بابت از دست دادن پدرت تسليت ميگم و از خدا براي شما و خانواده طلب صبر ميكنم.
خدايا حتي فكر اينكه روزي يكي از عزيزانم خاري به پاش بره ديوونه م ميكنه چه برسه به اينكه...
خدايا دعا نميكنم مشكلي سر راه زندگيمون قرار ندي،اما ازت ميخوام هر امتحاني خواستي بكني كمكمون كن سربلند بيرون بيايم و به هممون صبر بده
:72:آمين:72:
فرانک عزیزم
نمی دونم چی بگم تا آرومت کنه فقط این که ..من رو هم در غم خودت شریک بدون.
هر چند خانواده ت در کنارت هستن ولی...
وقتی حس کردی شونه های کسی نیست برا گریه کردن ،یکی باید باشه ولی نیست،شونه های خدا هست.
سرت رو بذار رو شونه هاش و انقدر اشک بریز تا سبک شی...
پست اولت، و این که انقدر محکم در کنار خانواده ت هستی به خاطر همه اینا تحسینت می کنم:104:
برات از خدا صبر می خوام:203:
سلام
فرانک 1389 عزیزوگرامی درگذشت پدربزرگوارتان راتسلیت عرض نموده ومارا درغم خودشریک بدانید
خداروحش راشادکندکه همچین دختر خانم وباشخصیتوبزرگ وبه جامعه تحویل داد
برای شادی روحش صلوات
اللهم مصل اله محمدوال محمد
سلام
من مدت کوتاهیه با همدردی آشنا شدم
بهتون تسلیت میگم
خدا رحمتشون کنه
سلام
تسلیت میگم
فرانک گرامی،
از صمیم قلب تسلیت عرض میکنم. برای پدر مرحومتان طلب آرامش و مغفرت، و برای شما و خانواده بزرگوارتان آرزوی صبر و سلامتی دارم.
و میدانم که فرانک آنقدر آگاه و تواناست که در این لحظات هم بتواند به خودش و هم به سایر اعضای خانواده کمک کند به بهترین نحو بر این مصیبت فائق آیند. به هرحال مرگ تقدیر همه ما انسانهاست:
انا لله و انا الیه راجعون
سلام خانم فرانک
من هم خدمتتون تسلیت عرض می کنم. روحشون شاد باشه.
از خدا برای شما و خانواده محترمتون آرزوی شکیبایی می کنم. امیدوارم با صبر و بردباری خودتون از این امتحان الهی هم سربلند بیرون بیاید.
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ، الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ، أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ؛
و قطعاً شما را به چيزي از [قبيل] ترس و گرسنگي و كاهشي در اموال و جانها و محصولات ميآزماييم و مژده ده شكيبايان را، [همان] كساني كه چون مصيبتي به آنان برسد ميگويند ما از آن خدا هستيم و به سوي او باز ميگرديم. بر ايشان درودها و رحمتي از پروردگارشان [باد] و راهيافتگان [هم] خود ايشانند.
سلام دوستان عزیز و مهربانم
یه چیزی میگم شاید باور نکنید اما به جان خودم راست میگم!
از همدردی شما دوستان مجازی و پیامهای تسلیتتون بیشتر از تسلیت دوستان وهمکارانم تو دنیای واقعی خوشحال شدم و آرامش پیدا کردم، دست همه تون رو می بوسم و برای خودتون و خونواده ها تون از خداوند سعادت و سلامتی طلب میکنم.
وقتی تاپیکم رو دیدم مثل همه شما شوکه شدم از اینکه این همه برام پیام گذاشته بودید و همدردی کردید.
خدا رو به خاطر داشتن شما عزیزان شکر میکنم.
از اینکه متوجه شدم بعضی از دوستان هم مثل من از نعمت دشتن پدر محروم هستند و خیلی قبلتر از من هم چنین نعمتی رو از دست دادند، متاثر و متاسف شدم .خداوند عزیزان از دست رفته همه شما رو قرین رحمتش قرار بده و روحشون رو شاد کنه.
هر یک از ما اگه سعی کنیم به قول آقا کامران پاک بمونیم قطعا بهترین کاریه که روح عزیزانمون رو شاد میکنه.
پس باید سعی کنیم اینطور باشیم انشاء الله.:323:
از اینکه شما رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم ، قصد همچیتن کار یرو نداشتم و تنها چون شما رو دوست خودم می دیدیم این موضوع رو بهتون گفتم.