RE: ( کمک کنید تغییر کنم >>> (شوهرم تركم كرده و ......... )
توقع نداشته باش که از همین الان روابطتون بشه شبیه لیلی و مجنون. زمان میبره صبور باش. مثلا یه ماهه گذاشته رفته حالا یه دفه باهات گرم بگیره بدون هیچی باید تعجب کنی. به خدا توکل کن و صبور باش. لازم نیست استرس داشته باشی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
همه چیزا رو با هم مخلوط نکنید. سعی کنید مشکلات رو تیکه تیکه و خرد کنید تا بتونید حلشون کنید.
خدا کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
زندگی همه انسانها براشون مهمه، و مهم ترین و حساس ترین قسمتش هم همین قسمتیه که الان تو در اون هستی، حق داری چون داری یکی از تلخ ترین احساس های موجود رو مزه می کنی، حق داری که با درد تحملش کنی، .
تو اشتباه زیاد داشتی اما بزرگترین اشتباهت التماسهای تو بود، تو خیلی ضعیفی و یک پدیده یا حادثه لازم بود تا از تو یک آدم قوی بسازه، و این تجربه شاید همون بوده باشه..
به خودت فرصت بده تا عبور کنی و بگذری، ما هیچ وقت قاضی خوبی نیستیم پس بی خود در مورد کسی قضاوت نکن حتی اگر اون شخص خودت هستی.
امیدوارم هر اتفاقی که برات میوفته، بهترین اتفاق باشه، الان زوده که در مورد خوب بودن یا بد بودنش نتیجه گیری کنیم...
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pardis81
]سلام دوست عزیز .
ببخشید که رک حرف میزنم,۱۱ صفحه دوستان راهنمایی کردن شما رو ولی شما همش حرف خودتون رو میزنید .
ضعف نشون میدید .
خواهش میکنم یه مقدار به حرف دوستان گوش کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
تو اتفاقا با اين نحوه ي حرف زدن و اينكه هي به روش مياري كه پول داري و پولتو ميكوبوني تو سرش از خودت متنفرش ميكني!
هم بهش نشون بده به ادامه ي زندگي علاقه مندي هم عزت نفس خودتو از دست نده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
نه سرش داد بزن نه احترام و غرورشو بشكن ونه احترام وغرور خودتو!
اگه همه ي اين كارها رو هم كردي و خداي نكرده باز هم طلاقت داد اصلا ناراحت نباش عزيزم زندگي كه تموم نشده ان شاءالله يكي ديگه يه روز ديگه يه زمان ديگه ... وخدا اجر صبرتو ميده! فقط اينقدر جزع و فزع نكن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
ببین عزیزم چه شوهرت برگرده چه برنگرده تو به یه فرصت نیاز داشتی که یه کم به خودت فکر کنی و اینکه چه اشتباهاتی داشتی و چطور رو خودت کار کنی و انشاء الله اگه اشتباهی بوده اصلاح کنی.
حالا بهترین فرصته ، میدونم برات خیلی سخته اما به هر حال تو باید به خودت یه نظر بندازی و برای بهبود زندگی و وضعیتت با کمک یه مشاور حاذق کاری بکنی.
در اینصورت چه بازهم در کنار شوهرت باشی و چه نباشی تو خیلی جلو افتادی و برای خودت و کسانی که باهشون در تعاملی اقدام مثبتی انجام دادی که هیجچوقت پشیمان نمیشی :46:
امیدوارم به زودی دلت شاد بشه عزیزم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
به نظر من شما همه اش داری از ترس این و اون زندګی می کنی. ا
................................
بعد با رفتارهای اشتباهت موضوع را می کشونی به بدترین جای ممکن.
مثلا در مورد اون آقا وقتی فهمیدی که همسرت نیست و خواستی تمومش کنی با همین مدل منطق عجیب غریب خودت و ترس از این و حالا می خوام ادامه بدم که شوهرم نفهمه و ... رسوندیش به مرحله ی بدتری.
یه کم بیشتر روی خودت و عزت نفست و ارتباطاتت و حق و حقوقی که برای خودت قایلی کار کن. کمتر هم بخاطر مردم و این و اون رفتار کن.
حتما حتما حتما برو مشاوره. نه برای طلاقت. واسه زندګی خودت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
شما انګار بیشتر از اون که به فکر خودت و زندګیت باشی به فکر اینی که دیګران چی می ګن و چی می شه. قراره همه ملت را راضی نګه داری که مبادا در موردت چیزی بګن؟؟
اینقدر عجله نکن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
هیچ دقت کردی به حرفهایی که اینجا بهت زده می شه دقت نمی کنی و آخر سر باز کار خودتو می کنی؟ اول از همه به کارات و پروژه ات کامل برس. ثانیا من نمی دونم تو چرا انقدر نگران این هستی که شوهر و مادرشوهرت راجع بتو چی فکر میکنن؟
روی خودت و فکرت کار کن. حتما مشاوره برو. حتما حتماً! از نون شب بهت واجبتره! عقب افتادن این قضیه به نفعته نه به ضررت. انقدر نگران وضعیته اون نباش. به فکر خودت باش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iMoon
...اینطوری که شما گفتید مشکل اساسی از خودتونه و به این کاملا واقفید ...اینو بدونید که طلاق بگیرید یا نگیرید ...چه اون جدا بشه و چه نشه .. مهم نیست بلکه این رفتارهای شماس که باهاتون میمونه و این مهمه ...پس بهتره تو این مدت به جای حرص خوردن و فکر کردن به این موضوع و...رفتارهایتان را روی کاغذ بیارید و از تمام امکاناتتون و دوستانو خانواده استفاده کنید تا سعی کنید اونا رو اصلاح کنید ....
این همیشه یادت باشه و به خودت بقبولون که تو این اصلاح رفتارها را برای همسرت نمیکنی و فقط اینکارا برای خودت میکنی ...تو باید خودتو بالا بکشی و زمانی که بالا رفتی و نور خورشید بهت خورد ...وجودت سایه انداز میشه و اونجاست که همسرتون میتونه خودشو تو سایه شما پیدا کنه ....!!!
هیچ وقت این مساله را فراموش نکن ....
یکسری علایق و رفتارها را برای خودت داشته باش ( به یاد داشته باش که همین رفتارها تو رو متمایز میکنه با دیگران ...>> البته خوبشو)
یکسری علایق رو بذار برای زندگی مشترکتون ....و در مورد همسرتون هم همین مساله صادق باشه ...فکر نکن اون همه چی رو درست میگه و عقیدش درسته ..ولی قبل از اون سعی کن خودتو بسازی ...
فقط کم نیار ...حرف یه روز دو روز نیست ...حواست باشه ... تو میتونی
لاقربطا:82:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
چیزی که من دستم اومده سر عدم داشتن مهارت داره زندگیتون از هم می پاشه
ببین من خودم پارسال توی بدتر از این بودم ولی به امید خدا و استفاده از راهنمایی های تالار تونستم زندگیم رو از نو بسازم
ولی اول مشخص کن آیا می خواهی یا نه؟
توی همین تالار یه سرچی کن
اکثرا اونهایی که صبر نداشتند نتونستند درست از تالار استفاده کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
سبکتکین عزیز
بهترین اقدام در هنگام انفجار احساسات ، اینه که بطور انفعالی ونه منفعلانه هیچ اقدامی نکنی.
به خدا توکل کن و عزت رو از او بخواه . مطمئن باش اگه پشتت به خدا قرص باشه چه همسرت به سمتت بیاد و چه نیاد آرامشی خواهی داشت که باعث تسکین همه آلامت خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
بدترين رفتاري كه يك زن مي تونه انجام بده و مرد رو به جنون بكشونه گير دادنه...
شايد يه سري مهارتها رو نداشتي كه اين اتفاق افتاده. هي دنبالش راه نيفت. هي تند تند ايده به ذهنت نرسه بري اجراش كني! رهاش كن فعلا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saboktakin
من اوايل زندگي خيلي بچه بازي در مياوردم . خيلي لوس بودم و اون هميشه كوتاه مي اومد يه بار كه مثل ايندفعه كارمون به جاي خيلي باريك كشيده بود . وقتي متوجه اشتباهاتم شدم بهش التماس كردم كه برگرده سر زندگيمون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saboktakin
من خيلي تو زندگيم اشتباه كردم . شوهرم چند دفعه بهم فرصت داد تا خودمو اصلاح كنم
مي گه اصلا چرا مي خواي اونجوري كه من مي خوام باشي . زندگيتو بكن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
علت اصلي مشكلاتت اينه كه از خلق و خوي مردونه اطلاعي نداري. البته اين ايراد شخص تو نيست و بخاطر تفاوت شخصيتي ما زنها با مرداست.
تو بايد هرچه سريعتر و اورژانسي تفاوت زنها و مردها رو سريعا درك كني
جالبتر هم اينه كه وقتي مي خواي خودتو مبرا كني انقدر با حالت بيچارگي اينكارو مي كني كه دست آخر يه چيزي به آقا بدهكار هم مي شي!
اينو بدون با اين وضعيت هرگز براش جايگاهي نخواهي داشت.
دعا كردن و التماس خدا كردن چه فايده اي داره وقتي خدا راهي هم جلوي پات بذاره تو نبينيش! تقصير خودمونه! انقدر هم گريه نكن! خواهشا قوي باش!لطفا!لطفا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط همسفر65
سبکتگین جان تو میتونی از اتفاقی که برات افتاده سربلند بیرون بیای فقط اگه یه خورده از این احساسی برخورد کردنت کم کنی،
خیلی خود رأیی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
تو چرا همه اش می خوای با ترحم و خوار و خفیف کردن خودت برش گردونی؟
اون باید نه از روی دلسوزی که از روی عقل و انتخاب برگرده. تو باید بهش فرصت بدی که فکر کنه.
اما تو می خوای اون فکر کنه که تو بدون اون می میری و دلش برات بسوزه و واسه ترحم بهت برگرده.
ممکنه اگه بری بیمارستان بیاد دیدنت. اما بیشتر ازت بدش می آد. چون می بینه که باز هم ضعیفی و بازهم آویزونش. محکم باش و مغرور، بیشتر جذبت می شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
تو زيادي احساساتي هستي سبكتكين عزيز و واقعا داري هم به خودت هم خانوادت و ... آسيب مي رسوني:305:
ولش كن! اينقدر بهش وابسته نباش!
دوست عزيزم شايد ما زنها رو با التماس و ... برگردوند اما مردها با ما فرق دارند!
يكبار ديگه به جمله اي كه زدي نگاه كن و خودت قضاوت كن:
"ولي مي گم شايد شوهرم يه خورده دلش بسوزه كه تنها موندم و به خاطر اون با مادرمينا دعوا كردم و يه كم نگرانم بشه . "
يه كم بيشتر به خودت و به عاقبت كارهات فكر كن!:305:
موفق باشين:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرناز
اگر مشکلی داری، به دلیل طرز فکر توست و تنها راهی که می توانی مشکلات را برای همیشه حل کنی، این است که طرز فکرت را تغییر دهی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط del
سبکتکین عزیز؛ میشه یه سری به تاپیک چکامه بزنی! حتما نکات مفیدی داره که می تونه آرومت کنه!:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
عزیزم
رفتارهای هیجانی که موجب ، عجله ، کم صبری ، واکنشهای منفی ، لجبازی و ..... در شما می شود ،
عزیز دلم ، نازنین ، از همین حالا رو تغییر خودت متمرکز شو ، به جای عجله صبور باش ، به جای سرزنش خودت ، در پی اصلاح رفتار باش ، به جای تحلیل اشتباه از وضعیت (که ترا به این نتیجه می رساند که " وقتی بالاخره آخرش جداییه پس هرچه زودتر بهتر " ) ،مشورت بگیر از کسانی که از بیرون می بینند و عاقلانه نظر می دهند ، بخصوص از یک مشاور خانواده . و به جای مطلق بینی منفی ( مطلق تاکید بر اینکه او از این راهش برنمیگرده و ... ) ، امید را در پیش بگیر .
اینها همه ناشی از احساساتی بودن شماست ، فقط کافیه این احساسات را محور افکار ، قضاوتها و تصمیم گیریهایت قرار ندهی ، خواهی دید که چقدر آرام تر و بهتر عمل می کنی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
عزیزم وسواس فکری گرفتی از بس رو این حرفها دور میزنی .
عزیز من
از وابستگی بیرون بیایی ، روحیه ات را متعادل کنی ، اضطراب زدایی کنی ، حساسیتت را کم کنی ، مهار احساسات کنی ،و .... اینجوری خودت رو تقویت کنی ، بعد تصمیم بگیری ، به ادامه یا عدم ادامه زندگی ، چون در اون صورته که تصمیمت میتونه تصمیم عاقلانه و همراه با سنجش همه جوانب باشه .
1 - با استفاده از تکنیک توقف فکر ، به شوهرت فکر نکن ( در هیچ جهتی )
2 - چند فعالیت که بهت آرامش میده را جزء برنامه های هفتگیت بزار ( به فراخور نیازت به آرامش )
3 - با خانواده ات بیشتر در ارتباط باش و از رابطه عاطفی با آنها لذت ببر .
4 - با دوستان با روحیه امیدواری و شاداب و سالم ارتباطتت رو بیشتر کن .
5 - برای خودت برنامه تفریحی و ورزشی حتماً بزار ( ورزش ، شنا را توصیه می کنم )
6 - با همسرت تماس نگیر ، بگذار او تماس بگیره ، هر وقت هم تماس گرفت بگو خودت با پدرم صحبت کن من کاری ازم بر نمیاد ، برای طلاق هم شما برو دادگاه اقدام کن ، من نظری ندارم ( چون موافق جدایی توافقی نیستم ) این حرفها را هم جدی و محکم بزن و ( منظورم با تندی نیست ) اگر در مورد مزاحم پرسید ، جز راست چیزی نگو ( دروغ صلاح نیست ).
7 - حرف اولم را دوباره تکرار می کنم ، به شوهرت و جدایی یا ادامه زندگی با او به هیچ وجه فکر نکن .
زندگی کن ، آرام و شاد
می دونم سخته ، اما باید تلاش کنی ، انرژی احساسی خودتو در این جهت بکار بگیری حتماً موفق میشی . این یه مبارزه هست ، و تو بخواهی میتونی در این مبارزه موفق بشی و به نقطه ای که مد نظره خواهی رسید .
عزیزم . امروز بنظر من امروز مرخصی بگیر و برو خونه حسابی استراحت کن و با پایان نامه ات وقت بگذرون و به هیچی فکر نکن و مطمئن باش فردا روز خوبی برات خواهد شد امیدوار باش خدا بهت کمک میکنه امیدوارم همه چیز عالی بشه:46:
با سلام
دوست عزیزم من از ابتدا تاپیک شما رو دنبال میکردم امیدوارم با رعایت کردن توصیه های دوستان و مشاوره هرچه زودتر مشکلتون حل بشه براتون دعامیکنم از خدا میخوام هر چی صلاحه برای شما پیش بیاد هیچ وقت امیدتون رو از دست ندید خداوند در همه حال با شماست .