نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
سلام به عزیزان تالار:72:
بالاخره من تونستم بعد از چند روز این تاپیک رو کامل بخونم:)به نظرم این تاپیک واقعا مهمه اگه به نتیجه برسه آگاه سازی بزرگی میتونه انجام بده.
اما قبل از اینکه منم نظرم رو بگم دوستانه چند تا پیشنهاد داشتم،اول اینکه خدا رو شکر که کسانی که پای ثابت این تاپیک بودن تا الان همه تحصیل کرده ان، ولی چیزی که نظر منو جلب کرد این بود که دیدم دوستان در پست هاشون بعضا آماری آوردن که هیچ سندیتی نداره!!خیلی جاها دوستان مسائل رو تعمیم دادن،مثلا گفتن اکثر آقایون یا اکثر خانم ها!!بدون در نظر گرفتن نوع تربیت،نوع فرهنگ،نوع شخصیت هر فرد که قطعا متفاوته!به نظرم انتظار میره یکم بیشتر بدور از تعصب به قضیه نگاه کنیم.نظرات دوستان حول زندگی شهر نشینی اونم کلان شهر ها پیش میرفت اما انگار ما روستاها و شهرستان های کوچیک رو فراموش کردیم!اونجا نوع توقعات و نگرش ها خیلی متفاوت با کلان شهرهاست!!اگه قراره آماری داده بشه نیاز به نمونه تصادفی هست که از همه جا جمع آوری شده باشه.
دوستان آمار واقعی جدا نگران کننده است،وقتی از سال 77آمار اشغال صندلی های دانشگاه ها توسط خانم ها بیشتر از آقایون شدو این روندی که الان میبینیم ،داشت شکل میگرفت...دختری که 15-16 سالگی با تحصیلات کم یا بدون تحصیلات با کمترین توقعات ازدواج میکرد حالا دنبال لیسانسه و توقعاتش رو هم همسو با تحصیلاتش بالا برده و جدیدا همه ما شاهدهجوم افراد به سمت مدرک کارشناسی ارشد و دکترا هستیم و دختر خانم های ما با تحصیلات بیشتر توقعاتشون هم بالاتر رفته!متاسفانه فرهنگ سازی تو این زمینه هم خیلی ضعیف بوده و بخاطر همین هست که ما چند میلیون جوان مجرد مستعد ازدواج تو این کشور میبینیم!دوستان خواهش میکنم بیایم بحث رو به سمت نتیجه گیری و نهایتا فرهنگ سازی پیش ببریم:72::72:
و نظر شخصی من:اول از همه به مهریه اعتقادی ندارم و تصمیم دارم مهریه ام رو1 سکه اعلام کنم.به نظرم وادار کردن کسی به گفتن جمله معروف"مهرم حلال جونم آزاد"اصلا کار سختی نیست:)من از فردی که میاد خواستگاریم انتظار ماشین ندارم اما رو مساله خونه حساسم و این توقع رو دارم.اگه از همسرم انتظار خونه دارم عوضش توقع ام رو در مورد مراسم آنچنانی عروسی پایین آوردم و به یه جشن ساده و کوچیک راضیم.قانع بار اومدم اما قناعتم در مورد مسائل مالیه.از همسرم توقع دارم کاملا مستقل و خود ساخته باشه و چشمش به جیب پدرش نباشه.توقع من در مورد درآمد همسر آینده ام در حدیه که بشه یه زندگی متوسط جمع و جور رو ساخت.من توقع ندارم همسرم تحصیلاتش در سطح من باشه یعنی ایرادی نمیبینم پایین تر از من باشه اما باید قبل از ازدواج تعهد بده بعدا رو این قضیه حساس نشه.توقع دارم به شغل من احترام بذاره و اون رو بپذیره(شغل من ارتباط زیادی با آقایون داره).خلاصه که من تعداد خیلی زیادی خواستگار رد کرده داشتم ولی هیچ کدوم اون جوابهای منفی بخاطر مادیات یا مدرک نبوده.
پیروز باشید.:72::72: