RE: رفتار همسرم با خانم برادرش!!
سحر باراني راستش براتون خيلي ناراحتم و اميدوارم زودتر مشكلتون حل بشه.
راستش من فكر مي كنم شما وزندگيتون يك كم براي شوهرتون يكنواخت شده واون يعني جاريتون باكارهاش شوهرتون رو از يكنواختي در مياره.اون فكر ميكنه يك پسرجوونه واز اينكه يك زن جوون بهش توجه ميكنه به شوق مياد.من فكر ميكنم بهتره شما توي زندگيتون وحتي روابط زناشو ييتون تنوع ايجاد كنيد.سعي كنيد به جاي اينكه همه فكر وذكرتون رو روي اين موضوع بگذاريد وحرص وجوش بخوريد توي جمع هاي خانوادگيتون خودتون رو شاد وبي تفاوت نشون بديد.با بقيه گرم بگيريد وبا محبت واحترام نظر بقيه رو به خودتون بكشونيد.
الان شوهرتون كاملا اگاهه كه كاراش شما رو عصباني ميكنه.پس اين كه به كاراش ادامه ميده نشون دهنده اينه كه اهميتي به اين موضوع نميده وچه بسا ميخاد شما رو عصباني تر كنه.كه يا توجه شما بهش بيشتر بشه واز اينكه نازش رو ميكشيد لذت مي بره يا مي خواد شما رو خسته كنه واز زندگي زده كنه.در هر صورت نذارين اون به خواستش برسه .خودتون رو شاد بگيرين وهمون طور كه اون به شما بي توجهي ميكنه شما هم توي جمع سعي كنين زياد بهش توجه نكنين.وروي روابطتون با ديگران كار كنين .بد نيست مدتي اين روش رو هم امتحان كنين شايد تاثير داشته باشه
سلام
سحر گرامی
اینکه الان از خانواده ات دور شدی و توی یه شهر نا آشنا داری به خاطر آینده زندگیت تلاش می کنی بسیار ستودنی است
اینکه با وجود دوری از والدین و دوستانت داری تنهایی را پشت سر می گذاری خیلی ارزش داره
خانومی تو که اینقدر با گذشت و مهربون هستی
به شوهرت اجازه بدی پر و بال بگیره
بذار آزاد باشه
بذار احساس کنه که دست و پاش بسته نیست
بهش قدرت بده
بهش اعتماد کن
محبتت رو بی دریغ نثارش کن
خودت شاد باش و توی این مدتی که به ناچار باید در اون شهر باشید سعی کن خاطرات قشنگی برای خودت و خانواده ات بسازی
سحر خوب
شوهرت مدتی از والدینش دور بوده و در شهر شما زندگی می کرده یعنی شرایط شما رو اون هم داشته دلتنگی ها و ....
الان که اومده پیش والدینش یه مقدار طبیعی هست که بخواد بیشتر با اونها باشه ، شما زیاد روی این قضیه حساس نشو ... بیشتر به دنبال جذابیت و خلاقیت بیشتر برای زیباتر شدن زندگی ات باش
دوست خوبم
شما مدتی است از والدینت دور شدی و توی شهری هستی که بهش تعلق خاطری نداری
همه ی اینها سخته ولی تو داری به خاطر همسرت همه رو با صبر و شادی تحمل می کنی
یه نکته ی خیلی مهم که من تازه بهش رسیدم
اگه بخواهی به حالتی به همسرت بگی از این وضعیت ناراحتی که شوهرت احساس کنه تو می خواهی بین اون و فامیلش فاصله بندازی (چون طبق نوشته هایت همه ی رفتارها و صحبت ها برای اونها قبحی نداره) جواب نمیده
شما باید از طریق جاذبه و ایجاد کشش و علاقه درون کانون خانواده ات شوهرت رو به سمت خودت بیاری و از جاری ات دور کنی
با قهر کردن ... حرص خوردن ... گریه کردن ... کار به جایی نمی بری ولی اگه با زیرکی پیش بری جوری که رگ خواب شوهرت توی دستت باشه می تونی این ارتباط نادرست را به حداقل برسونی :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سحربارانی
در مورد نداشتن مشکل جنسی بین جاری و برادر شوهرم آخه بعد از صحبت در مورد اینکه 1 ساعت کاری از دستش برنیومد بهش گفتم یعنی تو هم ناراضی بودی گفت نه مشکلی نبود انگار میخاد فقط بگه که مثلا دیشب .. داشته اند. صرفا جهت خودنمایی!!
شاید همسرش از لباس پوشیدن و آرایشش تعریف نمی کنه و اون داره دنبال تعریف بقیه میگرده؟ نظرتون چیه؟
نقل قول:
مثلا من ادعا میکردم فلان ساعت از مسافرت رسیدیم خانه دلیل منطقی هم برای ساعت داشتم اما شوهرم و انونها پافشاری می کردند که من اشتباه می گویم.
خب شاید واقعا اونها حق داشتند و شما نه. یعنی همه اشتباه کردند و شما درست.
نقل قول:
یعنی سر یک چیز پیش پا افتاده بود مورد مهمی نبود اما بازهم از من حمایت نمی کرد.
خوبه میگین پیش پاافتاده. خب شاید اون بنده خدا هم فکر کرده که شما درست نمیگین و دلیلی نداره که اگه غلط بگین، بگه: نه خانومم درست میگه و شما همگی غلط. به نظرم خیلی حساس هستین. اصلا از کجا معلوم که حق با شما بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
نقل قول:
در مورد نداشتن مشکل جنسی بین جاری و برادر شوهرم آخه بعد از صحبت در مورد اینکه 1 ساعت کاری از دستش برنیومد بهش گفتم یعنی تو هم ناراضی بودی گفت نه مشکلی نبود انگار میخاد فقط بگه که مثلا دیشب .. داشته اند. صرفا جهت خودنمایی!!
شاید همسرش از لباس پوشیدن و آرایشش تعریف نمی کنه و اون داره دنبال تعریف بقیه میگرده؟ نظرتون چیه؟
نقل قول:
مثلا من ادعا میکردم فلان ساعت از مسافرت رسیدیم خانه دلیل منطقی هم برای ساعت داشتم اما شوهرم و انونها پافشاری می کردند که من اشتباه می گویم.
خب شاید واقعا اونها حق داشتند و شما نه. یعنی همه اشتباه کردند و شما درست.
نقل قول:
یعنی سر یک چیز پیش پا افتاده بود مورد مهمی نبود اما بازهم از من حمایت نمی کرد.
خوبه میگین پیش پاافتاده. خب شاید اون بنده خدا هم فکر کرده که شما درست نمیگین و دلیلی نداره که اگه غلط بگین، بگه: نه خانومم درست میگه و شما همگی غلط. به نظرم خیلی حساس هستین. اصلا از کجا معلوم که حق با شما بوده.
جناب تسوکه ، منظور سحر خانوم ، از مثال مسافرت این نبوده که حتما خودش درست میگه. منظور اینه که همسرش برای 1 بار هم که شده طرف ایشون رو تو بحث ها یا صحبت هایی که میشه نمی گیره. خیلی جاها سر بعضی از مسائل کوچک ، حتما لازم نیست که همسر آدم در اشتباه نباشه تا طرف اون باشیم. ایشون می خوان احساس تنهایی نکنن و من کاملا این حس رو درک میکنم.
سریع آشتی کنین و جلوی جاریتون کنار همسرتون باشین و مدام از سر و کولش بالا برین. بغلش کنین ، عشوه بیاین . اون هر کاری کرد شما یه حرکتی 100 درجه بدتر برای شوهرت کن که جلب کننده باشه.
مجبورین یه کمی بی حیا باشین تا این خانم خودشو جمع و جور کنه.
یادمه این مشکل برای یه خانمی توی یه مهمونی پیش اومد همون جا دست شوهرش رو کشید و آوردش وسط و باهاش رقصید و بوسه ...... اون وقت کسی که حرص می خورد اون یکی خانم بود :311:
سلام سحر جان .حرفهات رو کاملا خوندم.همینطور بقیه دوستان رو. از نظره من شما با شوهرتون یه مسکله خاصی دارین که شوهرتون جذبه جاری شما شده . و جاری شما هم با شوهرش یه مشکلی داره که جذب شوهره شما شده.یعنی هردوی اونها از چیزی رنج میبرن تو زندگیشون که اسایش و ارامش رو تو همدیگه پیدا کردن.و متوجه شدن که اگر هردو باهم بودن یه چنین مشکلی نداشتن.و به همین خاطر کم کم دارن همدیگرو جذب میکنن. زنگه خطر سحر جون.مواظب باش.نمیدونم چه جوری راهنمایت کنم ولی سعی مکنم راه حل رو پیدا کنم برات عزیز.
سلام
با توضیحاتی که دادید نمی شه اینطور برداشت کرد که شوهرتون و جاریتون جذب همدیگه شدن. شاید برای اونها یه برخوردِ عادی باشه که ممکنه این ناشی از فرهنگشون باشه. اما ممکنه این صحبت ها و ارتباطات در آینده مشکل زا بشه.
به نظر من اصلاً احتیاجی نیست که بخواید مشکل جاریتون رو با شوهرش حل کنید، اونها اگه هم مشکلی با هم دیگه داشته باشن به خودشون مربوطه و لازم نیست شما مشکلات اونا رو هم به دوش بکشید. ضمن اینکه این کار (برداشتن جاریتون از مسیر زندگیتون) در واقع پاک کردن صورت مسئله هست، چون به فرض که جاریتون این رفتارارو نداشته باشه هر زن دیگه با این خصوصیات می تونه همین مشکل رو ایجاد کنه. باید ببینید که چرا شوهرتون از این رفتار جاریتون استقبال می کنه. آیا مشکلی از جانب شما هست؟ (به این سوال خوب فکر کنید) اگه هم مشکلی نباشه باید ببینید که با چه رفتارهایی می تونید شوهرتونو بیشتر جذب خودتون کنید.
شما شاید بتونید خودتونو تغییر بدید و شاید اگه خیلی هم هنر کنید شوهرتونو، ولی مطمئن باشید اگه قصد اصلاح جاریتون رو داشته باشین نتیجه ای غیر از اعصاب خردی بیشتر براتون نداره.
تو پست قبلی هم گفتم، دوباره تاکید می کنم، با جوابهایی که شوهرتون بهتون می ده به نظر من بهتر که فعلاً به طور مستقیم در مورد این مسئله به شوهرتون چیزی نگید و بهش خرده نگیرید، تا الان که این صحبتهای شما تاثیری نداشته، باید از طریق دیگه وارد بشین.
پس:
1- جاریتونو همون جور که هست بپذیرید و بدونید که نمی تونید رفتارشو عوض کنید.
2- ریشه مشکلو در روابط و رفتارای خودتون و شوهرتون جستجو کنید.
3- فعلاً در مورد این موضوع به شوهرتون گیر ندید.
خیلی خوشحالم که توی این شهر غریب شماهارو دارم که بهم کمک کنید. دیروز با جاری ام بحث رو پیش کشیدم و پرسیدم که مگه شما ها توی روابط زناشویی تون مشکلی دارید ؟
گفت: آره شوهرم خیلی میل کمی داره انگار توی مغازه ای که کار میکنه از بس با خانمها سروکار داره همینطوری ارضا میشه. گفتم خب برید مشاوره یکی از دوستای منم همین مشکلو داشت رفت مشاوره حل شده
گفت: نه کار ما از مشاوره هم گذشته
بعدا ادامه رو مینویسم شرمنده باید برم
حتی اگه ایشون با شوهرش مشکلی داشته باشه لزومی نداره که بخواد پیش مردان دیگه خودنمای کنه. پس از فاز حل مشکلات او بیاین برین.
همان طور که گرین عزیز گفت و ما هم قبلا تو پستهامون داد زدیم و گفتیم بیخیال جاریت شو. رو شوهر خودت زوم کن.
بدون گیر دادن بدون اینکه در مورد جاریت حرف بزنی سعی کنید برین مشاور در غیر این صورت شما به تنهایی برو و سعی کن رفتار و اعمال خودت و تغییر بدی.
البته من بیشتر فکر می کنم شوهر شما از این که برگشته پیش خانواده خودش ذوق زدس. و داره به شما یا خودش ثابت می کنه که با خانوادش خیلی خیلی راحته.
اما اگه خدایی نکرده فرض مثال نظری هم بر خانم برادرش! داشته باشه بازم بهتره که شما تغییرات لازم و بکنید. و او را جذب خودتون کنید.
موفق باشید:72:
عزیزم من هم همینطور فکر می کنم که این خانوم با شوهرش مشکل داره و احتمالا مشکل جنسی
وقتی شوهر یک زن از لحاظ جنسی بهش توجه نکنه زن احساس حقارت و عدم اعتماد به نفس می کنه و بهش برمی خوره، خوب بعضی زن ها این موضوع رو تو خودشون می ریزن و در خلوت خودشون ناراحت می شن
بعضی دیگه مثل جاری شما از طریق جلب توجه دیگران به نوعی این آسیب رو جبران کرده و در واقع می خوان به خودشون ثابت کنن که جذاب هستند و می تونن توجه مردها رو جلب کنن
این که گفتم جنبه روحی قضیه هست
جنبه جسمی قضیه هم نیازی هست که ارضا نمی شه!
خوب قضیه بسیار واضح هست
جاری شما داره اینجوری روانشو ارضا می کنه و من مثل سایرین زیاد خوش بین نیستم و فکر می کنم آدمی که سعی می کنه دامنشو بالاتر بزنه تا پاشو نشون بده شاید و به احتمال زیاد پاش بیافته در پی ارضای جسمانی این نیاز هم هست
من جای شما بودم شش دانگ حواسمو جمع می کردم
و اما همسر شما و چرا ایشون اینهمه عکس العمل نشون می دن؟!
سوالات زیر مهم هستند
1- آیا ایشون نسبت به خانومهای دیگه هم این رفتار رو داره و شما قبلا این حرکات رو نسبت به یک زن دیگه از ایشون دیدید یا اولین باره؟
2- رابطه شما و همسرتون قبل از اینکه شهرتونو عوض کنید چطوری بود؟ چه مشکلاتی داشتید؟ سر چه مسائلی جر و بحث و یا اختلاف داشتید؟
3- با توجه به اینکه بعد از 10 سال زندگی مطمئنا همسرتونو می شناسید آیا ایشون از آراسته بودن و لوند بودن یک زن خوشش میاد ؟ آیا شما این نیازشو ارضا می کنید؟
4- رابطه جنسیتون رضایت بخش هست ( از دید ایشون ) یا خیر؟
سوالهای زیادی میشه پرسید و جواب داد ولی هر چه که هست این امر مسلمه که در رابطه شما و همسرتون خلائی وجود داره که ایشون به طرف این خانوم گرایش داره
بهتره این خلا رو پیدا کنید و بهتره عجله کنید قبل از اینکه خدایی نکرده مشکل حادتر بشه
....
از یه طرف دیگه:
بهتر به هر طریق ممکن و بدون اینکه نقطه ضعف نشون بدید روی این جاریتونو کم کنید و حتی اگه تونستید غیر مستقیم موضوع رو به گوش شوهرش برسونید