RE: آیا باید همه چیز رو به خواستگارها گفت؟
من شکی در اشتباه بودن کار ایشون ندارم. سوال من اینه که آیا واقعا این که دختری بدون اجازه ی پدر عقد کنه، عقدش باطله و گناه مرتکب شده؟
اگر اینطور هست چرا می شه برای گرفتن اجازه ی ازدواج ( در صورت عدم رضایت پدر و مناسب بودن خواستگار ) از طریق قانون عمل کرد؟ قانون می تونه گناه را به صواب تبدیل کنه؟ عقدی که شرعا باطله با اجازه ی قانون درست میشه؟
من می گم شاید ریزه کاریهایی در این بین هست که ما نمی دونیم. پس نمی شه بگیم صددرصد کار این خانم غیرشرعی بوده و عقدش باطل بوده چون پدرش اجازه نداده.
اما در مورد این که کار درستی نبوده و با اخلاقیات و زندگی سالم هماهنگ نیست، کاملا موافقم.
از نظر حقوقي و شرعي مواردي هست كه بدون اجازه ي پدر مي توان صيغه كرد و اين صيغه هم باطل نيست. (100% اطمينان) اما نميدونم دقيقا شامل چه مواردي ميشه!
البته شرط سني فكر نكنم جزء اون شرايط باشه!
اتفاقا فکر می کنم شرط سنی باید جزو شرایط باشه.
یک دختر 16 ساله بره دادگاه بگه من می خوام با کسی ازدواج کنم و والدینم اجازه نمی دهند، چون احتمال اینکه این دختر احساسی و اشتباه تصمیم گرفته باشد زیاد است، قانون هم اجازه ی ازدواج نخواهدداد. اما اگر یک دختر مجرد 30 ساله چنین درخواستی از دادگاه داشته باشد، حتما بررسی خواهد شد.
خانومی که کمک خواستی، میزان ارتباط را نگفتی، تا چقدر بوده؟:325:
اگه فقط برای آشنایی بوده و تماس بدنی و جنسی نداشتن لازم نیست که اصلا بگه، اما اگه مثلا تماس جنسی هم داشتن، خودش اشتباه کرده و من به عنوان یه پسر حاضر به قبول همچین دختری نیستم، حرف هایی مثل گول خوردم و برای ازدواج بود و ... هم برام دلیل نمیشه.
برای منم نمی شه.وقتی یه دختر طعم سکسو بچشه،بعد از جدایی احتمال اینکه با نفرات دیگه ای هم بوده باشه زیاده
چون احتیاجی به فراهم کردن امکاناتش جز خارج شدن از خونه نداره.این نظر خودمه.
نقل قول:
برای منم نمی شه.وقتی یه دختر طعم سکسو بچشه،بعد از جدایی احتمال اینکه با نفرات دیگه ای هم بوده باشه زیاده
چون احتیاجی به فراهم کردن امکاناتش جز خارج شدن از خونه نداره.این نظر خودمه.
با اصل این حرف مخالفتی ندارم. می تونید هر جور که مایل باشی راجع به ازدواجتون تصمیم بگیرید و بگین که با کسی که قبلا رابطه ی جنسی را تجربه کرده ازدواج نمی کنم. اما ...
دلیلی نمی بینم که هر دختری که یک بار اشتباه کرده، تکرارش کنه یا به بیان دیگه هرزگی کنه. اگر بپذیریم که حتماً تکرار می کنه یعنی این که خانمها فقط در صورت بکارت سالمند و بقیه همه روابط ناپسند مکرر دارند، مثلا خانمهای مطلقه و بیوه و حتی همسردار. چون با استدلال فوق تنها امکانات مورد نیاز خروج از منزل است!! :316:
پس آقایون که چیزی مثل بکارت ندارند همه ........ ؟؟؟؟
خانمها برای داشتن چنین ارتباطی اول باید ارتباط عاطفی برقرار کنند. باید طرف را قبول داشته باشند. دوست داشته باشند تا بتوانند ... برخلاف آقایون. پس هر کس پرده ی بکارت نداشت، نمیشه قطعی گفت هرزه هست!!
نقل قول:
دلیلی نمی بینم که هر دختری که یک بار اشتباه کرده، تکرارش کنه یا به بیان دیگه هرزگی کنه.
خانمها برای داشتن چنین ارتباطی اول باید ارتباط عاطفی برقرار کنند. باید طرف را قبول داشته باشند. دوست داشته باشند تا بتوانند ... برخلاف آقایون.
سلام
اگر همه این بحثها رو هم بگذاریم کنار، هنوز یه مساله مهم وجود داره و اون این هست که،
دختری که چنین اشتباهی رو مرتکب شده، یا خانواده درست و حسابی نداره یا اگر خانواده داره از اعتماد خانوادش سو استفاده کرده!
در هر صورت فرد مناسبی برای ازدواج نیست!
به نظر شما، میشه به دختری که به راحتی به یک غریبه اعتماد میکنه و از اعتماد خانوادش سو استفاده، اعتماد کرد؟
از کجا معلوم دختری که به این راحتی بدون اطلاع خانواده دست به چنین کاری میزند، فردا از اعتماد همسرش سو استفاده نکند؟
دختری که چنین ارتباطی را بر قرار کرده، بله اشتباه کرده اما خودش با اختیار این راه را انتخاب کرده! هر اشتباهی هم تاوانی دارد که باید پرداخت کرد!
دلیل نمیشود چون این اشتباه را یک بار مرتکب شده، تاوانش را یک پسر پاک از همه جا بی خبر بدهد!
تاوان این اشتباه را خود او باید بدهد،
چنین دختری باید با فردی مثل خودش یعنی هم کفو و هم طبقه خودش ازدواج کند چون لیاقت یک پسر پاک را ندارد!
کامران
دوستان عزیز
به دلیل اینکه تاپیک به بجث و جدل بین فردی تبدیل شده ، و مراجع نیز مراجعه نکرده ، همچنین نظرات گوناگون و مکفی مطرح شده که ایشان میتونه با مطالعه آنها تصمیم بگیره ، این تاپیک قفل می شود
پاورقی
=====
در خصوص اذن دادگاه ، در مواردی ( استثناء ) است که پدر بدون دلیل موجه مانع ازدواج می شود و از حق شرعی خود ( که برای مصونیت و حفظ حریم و سلامت دختر است ) سوء استفاده می کند و طرفین متناسب هم هستند اما مانع می شود ، لذا دختر می تواند با مراجعه به مراجع قانونی اجازه نامه دریافت کند ( مراجع قضایی در صورت محرز بودن ممانعت بیجا اذن صادر می کنند ).