RE: با گذشته همسر خود چگونه کنار می اید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
بعضی ها مادرزادی ندارن.بر اثر ورزش ممکنه از بین بره. این دو مورد مشخصه.طرف می تونه دخترو بیهوش کنه،بعد با آرامش
کارشو بکنه یا دخترو یه جا گیر بندازه معاشقه کنه سست بشه.این دو موردو پزشک قانونی نمی تونه بفهمه که تجاوز بوده.
پس نبیودشم چیزی ثابت نمی کنه.
آقای فرهنگ محترم اتفاقاً دقت کردم چی گفتید!
چون مورد ورزش و مادر زادی رو حق با شماست و میدونم که اینو حتما پزشکی قانونی میتونه ثابت کنه و ممنونم از یادآوریتون:72:
منظورم روشهای دیگه ست!
مثلا این روش: طرف می تونه دخترو بیهوش کنه،بعد با آرامش
کارشو بکنه یا دخترو یه جا گیر بندازه معاشقه کنه سست بشه
و من اضافه میکنم : خودارضایی
از ابداعات جوان امروزه مگه نه ؟
چون در گذشته زن و مرد خودشونم به زور تحویل می گرفتن حقشون رو می گرفتن چه برسه با این کارا:311:
و از معاشقه چیزی نمیدونستن و اون حتی خلاف غیرت مردونه میدونستن:311:
البته در گذشته پزشک هم نبوده که این مسائلو بیان کنه اما در کل برای مردم جا افتاده که چی باشه چی نباشه1
دکتر دخترو معاینه می کنه،می بینه که بر اثر رابطه پرده نداره آثار هیچ جراحتی م نیست بگه تجاوز بوده.ولی آیا این دال
برا اینه که قلبن راضی بوده؟نه.بکارتو باید از رفتار سنجید.
نه آقای فرهنگ
نبودش رضایت و عدم رضایت دخترو نشون نمیده.منم اینو نگفتم .
من میگم این مسئله برای خیلیها اصلا مهم نیست پس مشکلی ندارن با همچین دختری ازدواج کنن اما اگه برای کسی مهمه و خودش میدونه در آینده براش درد سر درست میکنه بهتره اینکارو نکنه و بره با کسی مثل خودش ازدواج کنه.
برای بعضیها هم به قدری مهمه که حتی اگه پزشک گواهی سلامت بده اما خودش اینو در عمل متوجه نشه میره و مطب رو سر پزشک خراب میکنه ، باور کنید من شنیدم از یه پزشک!!
الانه که مدیارن محترم بابت دو نفره کردن تاپیک بهمون تذکر بدن، بهتره ادامه ندیم:311:
دوستان بهتره ایشون رو بیشترازین دچار شک و شبهه نکنید
اقای اسپیگل عزیز شما هم بهتره به همسرتون احترام بزارید و بیش ازین ازارش ندید...
به پیشنهاد مدیرعزیز هم حتما عمل کنید
ایشون الان همسرشماست پس به شخصیتشو ارزش قائل باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spigel
تمام سعیمو می کنم از دلش در بیارم
گذشته رو هم فراموش می کنم و بنا رو من بعد روی اعتماد و وفاداری می گذارم
باز هم از همه دوستان ممنونم
خب حالا چه کارتون درست بوده یا غلط مهم اینکه الان تصمیم درست رو گرفتین. :104: ولی حتما مشاوره برین . این موضوع عمقی هم باید برای شما هضم بشه وگرنه خدای نکرده ممکنه با کوچکترین سوء تفاهمی تو زندگیتون یک مساله بزرگ براتون پیش بیاد.
انشاله همیشه خوشبخت و شاد باشید:72::72::323: