مرسی عزیزم امیدوار شدم به زندگیم:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی عزیزم امیدوار شدم به زندگیم:72:
یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید باید دید فرد مورد نظر به چی خیلی علاقه داره یا چه کاری بیشتر ازهمه خوشحالش میکنه. مثلا همیشه شوهرم اون اوایل بهم میگفت چی میشه حداقل تو جمع زدن برگه های امتحانیم کمکم کنی و من چون خودم دوست نداشتم کسی برگه های امتحانیمو تصحیح کنه به حرفش گوش نمیدادم و میگفتم اصلا کار درستی نیست تا اینکه خودشم دیگه ازم ناامید شده بود و درخواست کمک نمیکرد.
یه شب که پشت میز و در حال تصحیح کردن اوراق امتحانیش خوابش برده بود همه برگه هاشو از روی نمونه ای که خودش تصحیح کرده بود تصحیح کردم،نمره هاشو جمع زدم و گذاشتم تو پاکت و یه چسب گنده.....:72: تا ساعت سه و نیم بیدار موندم!!!!!!!!!من که همیشه ساعت ده خواب بودم!!!!!
صبح که از خواب پاشد و دید از تعجب داشت شاخ درمیورد.:227:
شاید همین کارو اگه کسی واسه من انجام میداداصلا خوشحال نمیشدم که :97:
خیلی لذت بردم از نوشته های همتون افرین به این بحث شیرین بازم از این حرفا بزنین ادم امیدوار میشه از این روحیه ها:163:
دختر مهربون،
این راهکارها و روشهایی که یاسا از کتابها می ګه به نظر من هم خیلی لوسه. من توی این تاپیک خاطرات واقعی دوستان را و روشهای عملیشون را بیشتر دوست دارم. شاید چون روشهای کتابی یاسا مال یه فرهنګ دیګه است یا ... نمی دونم. اما به دل من هم نمی شینه.
اما مثلا کار مینا چ به نظرم قشنګ بود. یا خیلی موارد دیګه که تو این تاپیک دیدم.
می شه آقایون بګن از این روشها کدومش به نظرشون جالب تره؟ این نسخه های کتابی را دوست دارند؟
تسوکه! مرد رمانتیک تالار، موافقی؟؟
آقایون غیر رمانتیک چی؟
اولا كه ايده ي قبلي از يك فيلم به ذهنم رسيد (انيميشن up)
ثانيا كه قرار نيست خاطرات واقعي عشقولانه بين زنها و شوهرها در اين تاپيك مطرح بشه چون اونا خودشون تاپيك دارند به اسم "خاطرات قشنگ و عاشقانه ي من و همسرم" واين تاپيك موضوعش اينه:
"روشهاي سورپريز كردن همسر محترم"
ثالثا اگر ايده هاي من لوس و بيمزست خوب چرا خودتون ايده نميديد؟؟!!
یاسا جان سلام،
من فقط نظرم را ګفتم. حتی توی اون اولین پستت هم ګفتم اګه بخوای تا صبح حرف بزنی من ترجیح می دم یه ساندویچ بخورم و بخوابم. یادته؟
خب اختلاف سلیقه است دیګه. ببخشییییییییییییییییییییی یییییییییییید!!:46:
آره یاسا جان. :72:منم فکر میکنم اینا خیلی سلیقه ای هست.بچه ها فقط سلیقشون رو گفتند. :72:البته مثل اینکه ماهایی که سلیقمون با شما فرق داره، چشمه ایده هامون خشک شده:)
آخی، آخی:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
راستش از بیشترشون خوشم اومد. :43: خب چرا دعوام می کنین:302: خب خوشم اومده دیگه. حالا می خوام بهشون نمره بدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
آشپزی با هزینه بوسه و گل. (اگه کلمه ی سرورم هم باهاش همراه باشه، 20) :311:
یه روز تمام پادشاه من باش. صد در صد 20،:311: این قده کیف می کنم یه روز تمام پادشاه خانومم باشم. البته زیاد اذیتش نمی کنم ولی از اون یه روز کلی استفاده می کنم.
عکس از آتلیه، اگه جوری بگه که بهم بر نخوره، خوبه.
مدال دادن. بازم 20. اگه همسرم از توجه من به کارهای خوبش این قدر خوشحال بشه و انگیزه بگیره که از من جایزه و نمره بخواد که عالی میشه. (از اون زن هایی نباشه که بگه، می خوام صد سال سیاه خوشش نیاد. من برم کارهای خوشایند این شازده را انجام بدم، عمرا)
سلام به همه دوستان . واقعا از ایده هاتون لذت بردم و کلی خندیدم.:311:شاد باشید.
:323:
يه ايده ميتونه اين باشه
يه نامه به شوهرمون بنويسيم و تو نامه تمام خوبي هاش رو بگيم و در انتها بابت همه اونا ازش تشكر كنيم و بگيم كه ما به اون افتخار مي كنيم و خدا رو شاكريم كه اين شوهر رو بهمون داده :311:
و اونو پست كنيم به آدرس محل كارش
ميتونه خيلي سورپرايزش كنه