RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )
سابینا جون این مشکلاتی که گفتی رو تقریبا همه خانوما باهاش دست و پنجه نرم میکنن،غیر قابل حل نیست،احساس میکنم شما تو روابط با شوهرتون خیلی صادقانه و عاشقانه برخورد کردین و الان انتظار همین رفتار رو از شوهرتون دارید و چون نمیبینید اذیت میشید، پیشنهاد من به شما اینه که زیاد دنبال جبران خوبی هاتون از جانب همسرتون نباشید فقط به آینده فکر کنین و سعی کنید با به کار بستن راه حل هایی که مشاوران میگن از زندگیتون لذت ببرید. در ضمن بهترین راه برای اینکه شوهرتون رو مال خودتون بکنید تا از بودن با شما بیشتر از همه لذت ببره اینه که اول از همه به وضع ظاهرتون خیلی برسید(متنوع و جدید) و بعد هم تا میتونید بدون چشم داشت بهش محبت کنید و در ضمن مردونگیش رو تقویت کنید. مثلا بهش بگید وقتی تو میای احساس میکنم یه کوه پشت سرمه و ازم حمایت میکنه،از ویژگی های ظاهریش که مخصوص مرداس تعریف کنید،کاری کن بهش خوش بگذره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
مثل اینکه من اینجا هم تنهام..
نه تنها نيستي، اما يه ذره صبر كن تا ما برسيم. :300: من فقط شب ها ميام اينترنت. به شخصه هم قول ميدم هر شب كارت را دنبال كنم تا درست شه.
اما برنامه ي 4 ماهه ات اينه:
1) اولين گام اينه كه بري پيش مشاور. نترس، آمپول نمي زنن. :311: برو پيش مشاور. خودت گفتي كه شوهرت حاضره بياد. خب برو. مشاور حتما خيلي مي تونه كمكتون كنه. برو ببين چي ميگه و بعد بيا با هم در اين جا روي حرفاي مشاور بحث كنيم. نمي خواد پيش بيني كني كه چي ميگه، اگه گفت طلاق بگيرين، اگه گفت مي ميرين، :311: اگه گفت يه توموره و ... را هم الكي تو فكرت نيار. راه رفتي را بايد رفت.
2) ديگه دو نداره. اول برو پيش مشاور تا بعد برنامه ي 4 ماهه را برات بگم.
3) خب وقتي دو نداره، يعني سه هم نداره. تو همون گام اول را اجرا كن تا بعد. :305:
در مورد اين كه ميگي چي كار كني و بهش زنگ بزني يا نه، هر چي خودت صلاح ميدوني. تو اين 3 يا 4 روزي كه تا مشاور رفتن مونده، باهاش مثل قبل رفتار كن و هر كاري كه قبلا مي كردي، حالا هم همون را بكن. بعد از اين كه رفتي مشاوره، برنامه ي اصلي براي تغيير در عرض 4 ماه را بهت ميگم.
من قول ميدم كه تنهات نگذارم، فقط بايد حرف گوش كني. :305: اگه حرف گوش بدي، من يك سال هم حاضرم كمكت كنم. :325:
سلام دوستان
چند روزیه زیاد با نامزدم در ارتباط نیستیم
فقط دیروز زنگ زدم گفتم بیا منو ببر خونه داییت که اومد و برد
تو راه نه اون حرفی زد و نه من
امروزم یه کاری داشتم زنگ زدم اونو گفتم و خلاص
دلم خیلی تنگ شده براش ولی فک کنم اون عین خیالش نیست
راستی روز ده بار اینجا رو باز می کنم ولی انگار اینجا هم به جز یکی دونفر همدردی ندارم
در مورد مشاور باید منتظر بمونم تکلیف عمه ش روشن بشه چون تو این شرایط که خیلی ناراحته رفتن به مشاور اونطور که باید نتیجه نده شاید
واقعا خیلی داغونم، خیلی زیاد...
آقای مدیر همدردی
اون چند سطری که نوشتین با اینکه خیلی خلاصه بود و مبهم ولی همه ش تو مغزم هست و راجع بهش فکر می کنم. اگه یه کم بیشتر باز کنید مطلبو کمک بزرگی در حقم کردید. چون من سیاهترین روزهای زندگیمو دارم می گذرونم و سردرگم و پریشون هستم. :325:
بچه ها حالم خیلی بده
لطفا کمکم کنید
دارم به خودکشی و مرگ فکر می کنم
خدایا این شب صبح میشه؟
راستی می دونی چرا از مشاور می ترسم؟
من قبلا بیست سالگی یه بار نامزد عقدی بودم جدا شدم
اگه برای بار دوم جدا بشم مادرم دق می کنه خودمم خودکشی می کنم
سلام،
اگه فکر کردی حرف از خودکشی بزنی ما هول می شیم و دست و پامون را گم می کنیم سخت در اشتباهی!! چون امکان نداره که تو به خودکشی فکر کنی. با این همه راه حلهای خوب و راحت که هست. نهایت نهایت نهایت نهایت نهایتش اینه که اگه حل نشد، جدا می شی. آسمون که به زمین نرسیده که بخوای خودت را بکشی.
چرا باید منتظر عمه اش بشید برای مشاوره؟
جلسات مشاوره ات را شروع کن. هر روز که نمی خواین برین مشاوره که ایشون وقت نداشته باشه. ایشون هفته ای دوساعت هم برای شما وقت ندارد؟ همون هفته ای دو ساعت را بذار برای بهبود رابطه تون و حل مشکل. فعلا نمی خواد زمانی که برای شما می ذاره برید رستوران و سینما و پیاده روی و ... زمانی که برای شما می ذاره هرچند محدود، صرف مشاور رفتن بکنید.
درضمن حتی اگر ایشون نیاد هم می تونی یکی دو جلسه اول را تنهایی بری مشاوره. حالا اومدیم عمه شون خوب شد، یکی دیگه مریض شد، یه مشکل دیگه پیش اومد. خیلی عجیبه که تو زندگیت را به خاطر عمه شوهرت معلق نگه داری. برو مشاوره. الکی هم عقب نندازش. ازش برای جلسات مشاوره ات پول بگیر. بذار از هرجا دلش می خواد تهیه کنه. بذار از مامانش بگیره. الان مهم اینه که شما حتما بری مشاوره. حتی اگه هزینه اش بالا باشد. از جونت که عزیزتر نیست. اصلا هم غصه نخور. یه مشکلی پیش اومده تا جایی که بتونی واسه رفعش تلاش می کنی. خوبه این همه مشکل و آدمهای مشکل دار توی این سایت می بینی. یه جوری حرف می زنی انگار تنها تویی که مشکل داری.
هر روز یه خبر از خودت بذار ببینیم بالاخره چیکار کردی.
البته می دونم حرفهای من ارزش مشاوره ای و کارشناسانه نداره. ولی مطمعنم که ارزش دوستانه داره. پس باز هم برات می نویسم.
نامزد عقدی بودن و جدا شدن چه ربطی به ترس از مشاوره داره؟
خسته ای، خوابت می آد داری حرفهای نامربوط می زنی.
برو یه کتاب بگیر دستت، بخون. چشمات که خسته شد، ببندشون و بخواب.
به هیچی هم فکر نکن.
نامزد عقدی بودن و جدا شدن چه ربطی به ترس از مشاوره داره؟
خسته ای، خوابت می آد داری حرفهای نامربوط می زنی.
برو یه کتاب بگیر دستت، بخون. چشمات که خسته شد، ببندشون و بخواب.
به هیچی هم فکر نکن.
آره خیلی ارزش داره
تک تک جمله های همه تونو صدبار خوندم
میدونی اتفاقا همین حیالا به این فکر می کردم که پول مشاوره رو از کجا جور کنم از مامانم دلم نمیاد بگیرم بیچاره یه بازنشسته س چیزی نداره
یه هم به ذهنم رسید به محمد می گم از هر جا دلش می خواد جور کنه مادر و پدرش انقدر دارن که دویست سیصد تومن براشون چیزی نباشه
باور کن خودمو لوس نمی کنم من امشب صدبار مردم و زنده شدم بدجوری دلم براش تنگ شده نمیدونم اگه کار به جدایی بکشه چون من بار دوممه نامزد عقدی شدم چه خاکی به سرم میریزم
لطفا کمک هاتونو قطع نکنید
من گفتم نهایت نهایت نهایتش. ده تا نهایت پشت سرهم ردیف کردم که یعنی حتما حل می شه و باید حل بشه.
آره. حتما برو مشاوره. از همسرت درخواست پول کن. مودبانه و معمولی. توهینی نباشه. خیلی عادی بگو.
ما که همه ی زیر و بم زندگی تو را نمی دونیم. شاید این کارهای همسرت دلیلی داره. مثلا شما امشب به ما گفتی که قبلا عقد کردی و جدا شدی. شاید رفتارهای همسرت ناشی از این مساله باشه. منظورم این نیست که خدای نکرده کار شما خطای غیر قابل بخششی است که تاوانش این است. ولی ممکنه همسرت قبلا فکر میکرده که براش مهم نیست. حالا به این قضیه حساس شده. اول هم که فکر می کرده براش مهم نیست برای این بوده که دوستت نداشته. اولش چون عشقی درکار نبوده، متوجه نبوده. الان که عاشقت شده و دوست داره، این که فکر میکنه تو قبلا به کس دیگه ای علاقه داشتی اذیتش می کنه. همین باعث شده هی کنار می کشه و فکر می کنه و با خودش درگیره. این که گفتم فقط یه فرضیه است. منظورم اینه که بهت بگم مشاوره در مورد کار تو فکر نکنم اینترنتی و با این سایت جواب بده. باید بری پیش کسی که بشینی و همه چیز را براش تعریف کنی و هر دوتون را ببینه و با هر دوتون صحبت کنه تا اشکال کار را پیدا کنه و راهنماییتون کنه.
باشه در اسرع وقت یعنی همین هفته آینده می رم
بذار تکلیفم یه سره بشه و از بلاتکلیفی بیرون بیام
سلام ساينا
تاريخ تولد و اسم همسرت رو به من بگو شايد تونستم كاري يرات بكنم
و اگر وقت كردي يك مقدار هم در مورد رفتار هاي اخيرش با خودت صحبت كن
و فعاليتهاي يك روزش كه به طور معمول انجام ميده
منتظر پاسخت ميمونم
موفق باشي