فوري خواهش مي كنم راهنماييم كنيد
من و شوهرم قرار است به خونه خودمان برويم ولي من به او گفتم اگر قرار است به منزل خودمان برويم بايد هر روز يا هفته اي چند شب منزل مادرم باشم او عصباني شده و اصلا كل مراسم را به هم زده مي گويد تو حق نداري از منزل بدون اجازه خارج شوي حالا من چكار كنم آيا از نظر شرعي و قانوني مي توانم از او چنين تعهدي بگيرم اخه او خيلي گرفتاره و منو نمي تونه ببره ماشين هم نداريم
چه كنم؟؟
اون خونه اجاره كرده و وقت داده اگه نيام سرخونه زندگيم خون را تخليه مي كنه و ديگه حاضر به زندگي نيست و ضمنا حكم عدم تمكين هم مي گيره؟؟؟/
RE: فوري خواهش مي كنم راهنماييم كنيد
سلام عزیزم. میتونم بپرسم چرا میخوای هر روز یا هفته ای چند روز خونه ی مامانت باشی؟
عزیزم درخواستت از همسرت غیر معقوله . شما ازدواج کردین و باید به خانه مستقل خودتون بروید. دلتنگی های اول ازدواج طبیعیه. می تونید با آرامش همسرتو توجیح کنی که دلت برای خانواده تنگ می شه و اگه بتونه هفته ای چند بار با هم به خانواده سر بزنید. در ضمن به اون روی سکه هم نگاه کن. رفت وآمد بیش از حد با خانواده هم ممکنه به بی احترامی و تنش هایی بیانجامد.
اول زندگی این حرف ها فقط پایه های زندگیتون رو سست می کنه .
البته همسرتون هم کمی غیر معقول دارن رفتار می کنن. تا اتفاقی افتاد که نباید به دادگاه و قانون و ... مراجعه کرد.
کل زندگی مشترک باید سراسر گذشت باشه . باور کن خیلی جاها توی زندگی باید گذشت کرد . حتی جاهایی هم که مقصر نیستی. این قانون و اصول زندگیه مشترکه . گذشت. گذشت. گذشت.
با همسرتون منطقی صحبت کنید و سعی کنید پایه های زندگیتون رو از همین اول محکم بسازید. :72:
سلام خانومی
عزیزم می خوای ازدواج کنی نمی خوای بری مهمونی که
همسرت حق داره شما دیگه زندگی مستقل داری نمی شه که هر روز خونه ی مامانت باشی
البته برخورد همسرت تند بوده ولی عزیزم خودت باعث شدی
بیشتر از این حساسش نکن برو سر خونه زندگیت
خانم خمب از نظر قانونی هم زن بدون اجازه شوهر حق خروج از خونه رو نداره . شما بزار برین سر خونه زندگیتون مطمئن باشین اینقدر سرتون شلوغ میشه که اگرم بخایین نمیتونین هفته ای چند مرتبه برین خونه پدرتون . عزیزم از الان به خاطره این مسائل جزیی نزار حرمتها بینتون شکسته بشه . توکل کن به خدا برو سر خونه زندگیت ان شاءالله خوشبخت بشی .