فرهنگ دوست من همینطوری که نمیشه ازدواج کرد...باید دید شرایطش هست یا نه ... به هر قیمتی که نمیشه ازدواج کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
فرهنگ دوست من همینطوری که نمیشه ازدواج کرد...باید دید شرایطش هست یا نه ... به هر قیمتی که نمیشه ازدواج کرد.
ببخشید میتونم بپرسم در آغاز این ارتباط 5 ساله هدفتون از این ارتباط چی بوده؟
بله دوست عزیزم ... ما همدیگه رو میشناختیم از قبل و به هم علاقه داشتیم ... من اصلا تصمیم نداشتم که با پسری دوست بشم ولی این اقا با من چند وقت صحبت کردند که هدفشون تنها دوستی نیست ... اولش شاید خیلی موضوع ازدواج جدی نبود ولی بعد از یک ماه که پیشنهاد ازدواج از طرف ایشون مطرح شد دیگه جدی شد و کم کم علاقه مون به هم زیاد شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hrahimi
انوقت فکر نمیکنید که 7 سال (5+2) برای آماده شدن برای ازدواج مدت زمان زیادی است؟
چرا زودتر خودتون را برای ازدواج آماده نکرده اید؟ منظورم اینه که چرا شرایط را برای ازدواج مهیا نکرده اید؟
ببینید ما وقتی دوست دیم سنمون زیاد نبود که ... چون نه درس من تموم شده نه درس اون ... هنوز سربازی نرفته و هزار تا دلیل دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hrahimi
نمی دونم چرا حس می کنم این اقا داره شما رو سر می دوونه. البته این حس منه شایدم واقعا منتظره شرایطش جور بشه.:203:[color=#32CD32]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
نه عزیزم اصلا اینطور نیست ... من به اون بیشتر از خودم اطمینان دارم ... امتحانشو تا به حال خیلی پس داده :)
:323::323::323: انشاءالله همین طوره.
این رابطه یا باید قطع بشه یا جنبه رسمی بگیره.غیر از این ضرر می کنی.
درضمن آدما توی دوستی برای اینکه طرفشونو از دست ندن،نقش بازی می کنن.
یه دوست خوب الزامن نمی تونه یه همسر خوب م باشه.
سیسیلی،پسره به خانوادش گفته تا دوسال دیگه م می خواد رابطه رسمی بشه.نیلوفر می گه زوده.
به نظر منم رابطه جالبی نیست بهتره رابطه قطع بشه تا هر وقت که این اقا تونست شرایط ازدواج و فراهم کنه.
ایشان داره با شما ارضا می شه ( عاطفی) ونیاز نمی بینه که عجله کنه شمام که همه جوره داری باهاش راه میای.
جدا برات دعا می کنم ضرر نکنی.
ما به خاطر خودت می گیم. 5 سال زمان زیادیه تازه اون می گه 7 سال که زیاد تره و خطر ناکتر . باز شما همینم کم می دونی.؟:300:
نمی دونم چجوری فکر می کنی. اما مطمئن باش هر روز که می گذره رسیدن شما دو تا به هم سختر می شه.
موفق باشید:72: