RE: همفکری فوری فوری-داریم بدبخت میشیم
متاسفانه ما هنوز نتونستیم اونو پیدا کنیم !!!!!!!
ضمنا 8 سال پیش مامانم از بابام خواسته بود که اونو با مامانم آشنا کنه تا مامانم صخبتاشو کنه اما بابام گفته بود پیشش کم میاری . نمیخواد ببینیش.
نقل قول:
بهتره ریشه بخش بزرگی از مشکلات را در مادر جستجو کنید
مامانم زیاد هم بی محبت نبوده و در طول زندگی خیلی واسه بابام گذشت و فداکاری کرده و خیلی بهش محبت کرده ولی خب نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار.
مامانم فقط حرفهای عشقولانه بلد نبود...
2 تا برادر دارم که اونا هم ازدواج کردن.
میدونین چیه ما همه از بابام میترسیم و یه جورایی زورمون بهش نمیرسه . واسه همون هم نمیتونیم با اون زن هم روبرو بشیم چون با بابامون طرفیم
سلام دوستان.
ممنون از راهنمایی هاتون و دلگرمی هاتون.همه توصیه ها رو به مامانم هم انتقال دادم.مامانم داره سعی میکنه با بابام با محبت بیشتر رفتار کنه.منم کم محلی که تو این چند روز داشتم کنار گذاشتم و تقریبا همون آدم سابق شدم.
بابام گوشی شو که خاموش کرده بود دیروز روشن کرد و وقتی روشن کرد خیلی عصبی به نظر میاومد.نمیدونم چرا.شاید اون زنه اسمس خاصی داده بوده.
الان مامانمو دیدم و از اوضاع احوال خونه که پرسیدم گفت اخلاق بابا خیلی خوب شده و مثل زمانی که آشتی کرده بودیم شده.اما گاهی تو فکر میره و یهو پکر میشه.
راستی بابام که اهل مشروب نیست دیروز یه عالمه مشروب سفارش داد.من احساس میکنم میخواد برگرده به زندگی.
البته هنوز نگفته و فعلا به مامنم میگه 25 روز دیگه باید صبر کنی تا تنیجه نهایی رو بهت بگم.
دعا کنین واسمون.
انشالله اون زن از زندگی مون بره بیرون و به سزای اعمالش برسه (آمین):323:
(8 سال پیش هم وقتی اونو ول میکرد مشروب میخورد و البته اعصلب مارو خیلی خرد میکرد)
انشاء الله. سوره مزمل زیاد بخون و از خدا بخواه همه چیز درست کنه.باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:323::323::323::323::323::323::323:
تو این 25 روز کنار پدر باش و مثل یه دختر خوب برای بابایی رفتار کن.:72:
امیدوارم همه چیز خوب بشه.مامانت رو تنها نذار،خیلی هم به روی پدرت نیار که توی این مدت چی گذشته.انشالله درست میشه.
آندیاباران عزیز خیلی خوشحال شدم که حال و روز مامان و شرایط خونه بهتر شده... امیدوارم بیایی و خبرای خوب بدی...
صمیمانه برای آرامش زندگیتان دعا میکنم...:323:
آنديا جان منم از صميم قلبم براتون دعا ميکنم باور کن.....:323::323::323::323:
کاش زودتر بیای. ما منتظر خبرای خوشیم.
چرا چند روزیه کم پیدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان خوبم.
ممنون از همتون .واقعا باعص دلگرمی من هستین.
فعلا اوضاع اخوال خونه بد نیست . البته مامانم همش نگرانه که بابام قایمکی با اون ارتباط داشته باشه و از ما پنهان کنه.یعنی این راه رو انتخاب کرده باشه .
ولی اخلاق بابام فعلا خوبه . البته مامانم میگه دیروز بابا خیلی تو فکر بود و بعد گفت نمیدونم 17 -18 روز دیگه چی میخواد بشه !!!
رفتار بابام طوریه که ما فکر میکنیم همه چی حل شده ولی هر چند وقت اینطوری میگه.
گوشی شو هم روشن کرده . یه ایرانسل هم به خونه و هم به موبایل بابام زنگ میزنه که فکر کنیم همون زنه باشه.
بابام پیش ما که جواب نمیده و گوشیشم علامت گذاشته که ما دست نزنیم.
به من گفت دوستانه بهت میگم گوشی مو برنداری و نگاه نکنی.
نمیدونم والله
راستی یه خبر خوب. مادر شوهرم اینا واسه عید قربان ماو مامانم اینا رو دعوت کردن که بریم شهرشون و بابام هم راضی شد.یعنی قراره فردا بریم مسافرت، مامانم اینا هم بیان.فکر کنم تو روخیه و روابط مامان بابام تاثیر داشته باشه.