RE: داره عشقمون به هوس الوده میشه
هیچ چیزی بدتر از زندگی کردن با آدمی که استقلال فکری و عملی نداشته باشه نیست. ناراحتی می دونم اما سعی کن بگذری به مرور زمان برات راحت تر میشه. به آینده ات بیشتر از علاقه ای که الان به پارسا داری بها بده. خیلی خوشحالم که برای خودت ارزش قائل شدی و به خودت احترام گذاشتی.
امیدوارم موفق باشی و زود تر با این قضیه کنار بیای:72:
سلام به همه ی دوستان دلسورم.
من با پارسا تموم کردم اصلاا حالم خوب نیست فردا منو بستری میکنن تو کلینیک روانپزشکی واسم دعا کنید.
منو مرده بدونید هیچ وقت نمیبخشمشون
ممنون از همه ی دوستان حالم خیلی بهتره.رفتم دکتر بام حرف زد خیلی بهتر شدم .کتاب (ایا تو ان گم شده ام هستی ؟)رو بم معرفی کرد دارم مطالعه اش می کنم.ولی پارسا خیلی نامرده میدونه من حالم بهم ریخت ولی زنگ نزد که ببینه زنده ام یا مرده؟ البته بهتر چون دارم به فراموشی می سپارمش.
سلام tara parsa
خيلي خوشحالم از اينكه حالت خيلي بهتره، اميدوارم كم كم با فروكش كردن اين فشاري كه دچارش بودي، بهتر از پيش بتواني كنترل اتفاقاتي كه در پيش داري در اختيار بگيري.
اين چند روزه سعي كن به جاي فكر روي پارسا، يه كمي به چيزهاي ديگه اي كه اطرافت داري توجه نشون بدهي. مخصوصا به خودت كه فكر كنم در اين چند وقته كمتر به خودت و خواسته هايت و علاقمنديهاي توجه كرده اي.
سعي كن خودت را بيشتر در آغوش بكشي و با خودت رفيق ترباشي.
سعي كن كمتر وجودت مورد آزار قرار بگيره، آزاري كه شايد با فكر كردن به موضع رنجزاي قديمي رخ بده
به هر حال من و ساير دوستان هميشه در كنارت هستيم. و مي توني روي كمك ما حساب كني
به اميد شادابي و بهروزي شما
سلام به دوست عزیزم shad
سر به تالار میزنم.کم پیدام چون ترکش کردم.ولی با این حال منتظرو ازش تلفنی پیغامی نامه ای چیزی بیاد که تا حالا نیومده.غمگینم از این که چطور بازیچه ی هوساش شدم.و همیشه فکر میکردم با بقیه پسرا فرق داره.ولی اشتباه می کردم.به هر کدوم از دوستام که میگفتم تمام کردیم باور نمیکرد.درس عبرتی شدم واسه ی دیگران.کور بودم معایبشو نمیدیدم.اما حالا می فهمم چهقدر در اشتباه بودم.تنها هدف اون تو زندگی خوش گذرونی بود حالا به هرنحوی.فقط خوش باشه دیگه نه دین نه دستور خدا هیچی مهم نبود.
سلام tara parsa
پست خودت رو دوباره بخون
از مرحله انكار به مرحله شك رسيدي. ولي هنوز به يقين نرسيدي كه ازش دل بكني.
اول پستت چشم انتظارش هستي و در آخر پستت تركش كردي...
بهتره خودت تصميم بگيري و يك دله بشي...
نه اينكه صبر كني ببيني اون چي برات تصميم مي گيره و تو بازيگر بشي.
تارای عزیز خوشحالم که خوبی:43:
عزیزم بهتره به توصیه آقای سنگتراشان عمل کنی، تصمیمتو بگیر، اگه واقعا اونو ترک کردی دیگه به اومدنش فکر نکن. الان مگه سخت ترین لحظات زندگیت نیست؟ خوب توی این شرایط تنهات گذاشته. به نظرت اگه برگرده چی می خواد بگه؟؟
حالا که گذاشتیش کنار خودتو رها کن.
دوتا پیشنهاد برات دارم، اول اینکه اسم کاربریتو عوض کن، دوم اینکه توی سایت بگرد، خیلیا هستن که مشکل دارن، همه اون کسایی که اومدن اینجا و نظرشون رو نوشتن خودشون هم مشکلشون رو توی این تالار مطرح کردن، عزیزم ما همه به کمک هم احتیاج داریم، اینطوری وقتی مشکلات دیگران رو بخونی می تونی کم کم از مشکل خودت فاصله بگیری، من خودم همینطورم، خیلی وقتها میام اینجا که یه مشکلی رو مطرح کنم ولی وقتی مشکلات بقیه رو می خونم مشکل خودم فراموشم می شه و سعی می کنم به بقیه کمک کنم حالا هر چند ناچیز باشه لااقل می تونم با هاشون همدردی کنم..
امیدوارم پر انرژی تر ببینمت :72: