RE: علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟
من هم همين مشكل راداشتم جالب است بدانيد كه باراههاي مختلف با آن برخورد كردم تا اينكه فهميدم اين مشكل بيشتر دوستانم نيز هست بعد به او مضررات خود ارضاعي را دادم و او را تهديد كردم كه اگر يكي از اين مشكلات مثل ضعف اعصاب نابينايي و يا امثال هم را داشته باشد او را ترك خواهم كرد چون من به او متذكر شدم و بعد سعي كردم اطمينان او را جلب كنم كه ميتواند با من اين فيلم ها را ببيند كم كم اين مشكل خود ارضاعي حل وحل وحل شد اما همه يا بهتر است بگويم بيشتر مردها تمايل به ديدن اين موارد دارند وآزاد گذاشتن انها واينكه با شما اين موارد راببيند باعث برگرداندن اوخواهد بود
سعی کنین ورزش کنین تا هورمون اندروفین وسروتونین بدنتون همیشه متعادل باشه.تا مجبور نباشین جور دیگه و با روشهای غیر طبیعی موجب ترشح این هورمون ها تو مغزتون بشین.
شما متاهلا عجب مشکلات باهالی دارین!قصد فضولی ندارم ولی حالم از پسرایی که سکس نگاه می کنن بهم می خوره وای بحال اینکه متاهل باشن!(شرم آوره)دلم واستون میسوزه که گیره همچین آدمایی افتادین!البته بعضی هاتون هم با توجه به گفته هاتون دسته کمی ندارین!
خوش بحال من که هم مجردم هم اهل این مسائل نیستم.(امیدوارم به لطف و کرم خدا و دعای امام زمان در آینده هم نشم)
مردی که به همسرش بی توجه شده باید بره بمیره یا دنبال راه حلش بگرده!
من پسرم یه وقت اشتباه نگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خزان شكيب
من هم همين مشكل راداشتم جالب است بدانيد كه باراههاي مختلف با آن برخورد كردم تا اينكه فهميدم اين مشكل بيشتر دوستانم نيز هست بعد به او مضررات خود ارضاعي را دادم و او را تهديد كردم كه اگر يكي از اين مشكلات مثل ضعف اعصاب نابينايي و يا امثال هم را داشته باشد او را ترك خواهم كرد چون من به او متذكر شدم و بعد سعي كردم اطمينان او را جلب كنم كه ميتواند با من اين فيلم ها را ببيند كم كم اين مشكل خود ارضاعي حل وحل وحل شد اما همه يا بهتر است بگويم بيشتر مردها تمايل به ديدن اين موارد دارند وآزاد گذاشتن انها واينكه با شما اين موارد راببيند باعث برگرداندن اوخواهد بود
خواهش می کنم کار بعضی آدمای هرزه رو که بهانه های واهی میارن به همه نسبت ندین!
آقا علی من که مجردم چیکار کنم ؟ برم فیلم ببینم یا با اینکه آزادم برم سکس کنم اینا که می گی همش بهانست و لا غیر!
سلام
عجیبه یک
مشکل همه گیر منم این مشکل رو دارم چیکار کنم این راهکارها خیلی کار ساز نبوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali72370
سلام خانم گلپر
البته من نمیخوام از اقایون دفاع کنم و یک تبریک میگم به شما و بچه های که به این سایت درد دل می کنند شاید فرهنگ این موضوع در جامعه ما رونق بگیره و و در رابطه به خانم گلپر بیشتر سخت گیری خانم ها و به نطرم بی توجهی به همسرشون باعث میشه مرد از دیدن عکس لدت بیشتر ببره کسی اگر از نظر جنسی کامل تامین باشه دلیلی نداره با این چیزها رو بیاره ممنونم
بد نیست یکم اطلاعاتتون رو در این زمینه بیشتر کنید
یکی از عوامل خود ارضایی وابستگی عاطفی به فضای ارضا شدن میشه قشنگتر بگم یعنی اگه مردی همیشه با دیدن فیلمها و یا تصاویر مستهجن برای خود ارضایی خودش استفاده می کرده بعد ها با وجود داشتن فضا و شرایط بهتر برای سکس نمی تونه مثل زمان خود ارضاییش لذت ببره پس رو میاره به همون روش سابق
یکی دیگه از عوامل اعتیاد عدم ارضا شدن در فرده کسی که اعتیاد داره برای ارضا شدن نیاز به زمان و فعالیت بیشتری داره حتی خیلی از آقایون برای اینکه بتونن طبق خواسته همسرشون اونها رو ارضا کنن و خواسته همسرشون رو تامین کنن از مواد مخدر استفاده می کنن تا هم دیرتر ارضا بشن و هم دیرتر دچار ضعف جسمی بشن
در پناه حق
راستی من خود ارضایی هم نمی کنم(قدیما می کردم ولی بدون اینکه کسی بفهمه یا بهم بگه از رو اختیار با هزار بدبختی ترکش کردم)اینو گفتم چون بالا نگفته بودم و ویرایش هم نمی شد!تا بعدا نگید عوضش خود ارضایی می کنی!
سلام مهتاب
مطلبي رو كه خانوم دانه نوشته دوباره بخوان.اين فقط يك نظر شخسي نبود بلكه يكي از راه كارهاي از بين بردن مشگل است.
هميشه سركوب و جلو گيري راه حل نيست.
كسي را ميشناختم كه براي ترك دادن دوست صممي خود از سيگار در حالي كه سيگاري نبود پا به پاي او سگار كشيد و كم كم تعداد دفعات مصرف را از يك بسته به يك دانه رساند و موجب ترك ان شد.
ولي به خاطر داشته باشيد اين راه خطرناكيست.مراقب باشيد خود الوده نشويد.
این روش صلابت و پایداری سخت در اعتقادات رو می خواد فراموش نکنیم کم نبودند کسانی که برای ترک دادن دوستانشون از مواد به مواد نزدیک شدن و بعد از مدتی نه تنها دوستشون ترک نکرده بلکه خودشون هم مبتلا شدن
در پناه حق
سلام من هم با همسرم اين مشكل رودارم
دانه عزيز من حتي به همسرم گفتم با هم نگاه مي كنيم ولي او كارش را انكار مي كند و مي گويد من نگاه نمي كنم ولي من و همسرم هم كاريم و من سيستم او را كنترل مي كنم ( من واحد كامپيوتر كار مي كنم) ولي او نمي داند بار ها به نوع مختلف به او ثابت كردم ولي باز مي گويد من نگاه نمي كنم نمي دانم چه كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتي من براش ايميل فرستادم و اونها رو ديد ولي باز انكار كرد كه پاك كرده و نديده چه كار كنم ؟؟؟؟؟؟