سلام
IVI195 جان تو دیگه کی هستی !
با این همتی که شما داری حتما موفق میشی .
منتظر شنیدن خبر های خوب بیشتری از هستیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
IVI195 جان تو دیگه کی هستی !
با این همتی که شما داری حتما موفق میشی .
منتظر شنیدن خبر های خوب بیشتری از هستیم .
سلام IVI195 عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط IVI195
شاید باور نکنی و چنذ روز بود همش بهت فکر می کردم و یکم هم نگرانت شده بودم.
چه خوب شد اومدی و می بینم که سالم و سرحالی.
امیدوارم بزودی زودی همه چیز بر وفق مرادت بشه و از زندگی بیشترین لذتها رو ببری.:72:
سلام دوستان،
از دیجیتال عزیز و آسمان آبی بسیار ممنونم و براشون آرزوی موفقیت دارم.
من تقریباً روبراه شدم خدا رو شکر،:310::227:
اما یه مسئله ای که بوجود اومده اینه که روانشناسم می گه به دارو احتیاج نداری ولی وقتی رفتم پیش روانپزشکم گفت این داروها باعث بهبود حالت شده و باید تا 7 ماه ادامه بدی و میزان مصرف قرص رو نیز افزایش داد!!!!!
بعد که بهش گفتم روانشناسم گفته نمی خواد دارو مصرف کنی، گفت فکر کردی دو سه ساعت حرف حالت رو خوب کرده و اگه مثلاً دستت بشکنه (خدایی نکرده) با حرف زدن خوب می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:163:
و گفت اصلاً نباید داروت رو قطع کنی،
حالا به نظره شما چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام.
خوشحالم که حالت بهتره.
ببین داروهایی که در رابطه با اعصابه خیلی حساسه.دکتر با یه دوزی تجویز میکنه.بسته به پیشرفت بیمار دوز را ممکنه تغییر بده.اما موقع بهبودی هم برای اینکه درمان ثابت بمونه یه فرایندی با دوز های مشخص تجویز میشه.می خوام بگم اینطوری نیست که مثل قرص سرماخوردگی وقتی مریضیت خوب شد یه دفعه قطع کنی و دیگه احتیاجی نباشه.
پس 100% به حرف دکتر روانپزشکت گوش کن.چون ممکنه بعد از قطع سرخود حال ات به وضع اول برگرده و حتی بدتر و از طرفی بدنت هم نسبت به دارو مقاوم تر شه.فعلا هم اطلاعاتت را در این مباحث خصوصا داروها زیاد نکن.یه جورایی خودش استرس میاره.
به دکترت اگه دکتر خوبیه اعتماد کن.
در ضمن ورزش هم سعی کن مرتب و در ساعت خاصی از روز انجام بدی.ثابت شده اینطوری تاثیرش بر بدن بیشتره.
موفق باشی
سلام کاشمر،نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashmar
آفرین:104::104::104::104::104:
ذقیقاً حرف روانپزشکم رو زدی،
همیشه بهم می گه بار اول احتمال درمان بیماری خیلی خیلی بیشتره و مدت زمان کمتری رو هم می خواد،
این سری هم گفت اگه تا 7 ماه ادامه ندی، امکان داره بیماریت برگرده،
خلاصه هر دفعه که می رم پیشش، کلی می ترسونه منو و با جذبه ی خاصی می گه هر شب حتماً بخور!!!!!
خودمم فک می کنم ادامه بدم تا درمانم کامل بشه،
خیلی لطف کردی، ممنون.
سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممم دوستانه خوبم :310:
خدا رو شکر، من خیلی خیلی خیلی خوب شدم (بزنم به تخته)!!!!!!:227:
تقریبا نرمال شدم، اما هنوز یه کم گیج می زنما، می رم خونه، اونا هم بهم می گن، هنوز ابنرمالی!!!:D
دیروز نوبت روان پزشک داشتم، قبلن بهم گفته بود، تا 6 یا 7 ماه باید دارو مصرف کنی، منم که مهر، آبان، آذر، دی، بهمن، می شه 5 ماه، دارم دارو می خورم (البته هنوز نشده) ، گفتم 2 ماه دیگه مونده، گفت نخیر:81:، این مدت مینیمم شه، متوسطش 8 تا 10 ماهه و تو باید 8 تا 10 ماه مصرف کنی!!!!:158:
منم عصبی شدم، می خواستم نسخه رو پاره کنم!!
تازه دوزشم افزایش داد:161:
اون وقت که روزی یه بار باید می خوردم، یادم می رفت، حالا که شده روزی دوبار!!!!
من که تا 3 ماه دیگه بیشتر نمی خورم، به من چه!!!!!!:301: می خواست اوله کار دروغ نگه!
مدیر جان؛ تاپیکه منو قفل نکنینا!!!!
مونده تا سالمه سالم بشم!!!!:227::310:
دعا کنینا، خدافظ!!:72:
سلام دوستان خوبم!
من حالم خوب نیست!
کاشکی یکی بود با من حرف می زد!
ما برای همین اینجاییم IVI195 عزیز
چه اتفاقی افتاده؟
:72:
ممنون که جوابم رو دادی، نمی دونم چرا حالم گرفته!!
هیچ کاری نمی تونم انجام بدم!
برای امروز برنامه ی خاصی داشتید؟ :82: